ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Барбекюта

Пазаруване по
Филтри
Къде ще готвите?
Какво барбекю предпочитате?
Кои функции са най-важни за Вас?
За колко души ще готвите?
Ценови диапазон
 1. Нов
  Борови разпалки Rossima за камина, барбекю и печка - ogradina.bg
  Борови разпалки Rossima за камина, барбекю и печка
  Цена
  6,50 лв.
  Добави в любими

  Открийте идеалното, екологично решение за бързо и надеждно запалване на огън с първокласните борови разпалки Rossima. Те се добиват от сърцевината на борови дънери, които със стареенето си стават богати на смола и устойчиви на гниене. Всяко парче се подбира ръчно, за да се гарантира най-високо качество и дълготраен и интензивен пламък. Разпалките са подходящи за скари, камини, печки на дърва и открити огнища, тъй като се запалват лесно, дори когато са влажни. Внесете топлината и атмосферата на огъня в своя дом.

 2. Нов
  Модулна кухня Weber BBQ Kitchen за серия Spirit 300 - ogradina.bg
  Модулна кухня Weber BBQ Kitchen 221 за серия Spirit 300
  Цена
  7490,00 лв.
  Добави в любими

  Модулната кухня Weber BBQ Kitchen 221 е съвместима с газови грилове Weber Spirit с три газови горелки и страничен газов котлон. Тя превръща вашия грил кът в елегантна кухня на открито, където можете да съхранявате барбекю аксесоарите и да държите всичко необходимо под ръка. Кухнята се състои от практичен модул с две чекмеджета, модул със страничен газов котлон крепежен елемент за свързване на двата модула и електронна приставка. Двата модула са произведени от неръждаема стомана и висококачествени материали и са създадени, за да бъдат на открито през цялата година. Устойчиви са на ръжда и външни климатични влияния.

 3. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber Summit® FS38 E - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber Summit® FS38 E
  Цена
  9589,00 лв.
  Добави в любими

  Преминете към барбекюто Summit - най-високия клас газови барбекюта Weber, снабдени с функции, които разширяват техниките за готвене на открито и позволяват да се забавлявате на по-високо ниво. Изпечете гурме стекове с новия инфрачервен нагревател, който насочва точното количество топлина към горната част на храната, запечатва вкусовете и създава карамелизирана коричка. Запалете чипс за опушване в специалната кутия от неръждаема стомана и излезте от рутината с вграденото чеверме. Газовият грил Summit® FS38 E предлага обширна площ за готвене и огромни странични плотове, които улесняват приготвянето на всякакво количество храна. Оборудван е със скари WEBER CRAFTED и комплект рамки, които ви позволяват да превърнете барбекюто си в тиган, фурна за пица, уок и други с помощта на WEBER CRAFTED аксесоарите (продават се отделно). Изнесете кухнята си навън в градината и създавайте вкусна храна, която прави всяко събиране незабравимо.

   

  • 5 газови горелки PureBlu - за равномерен пламък и равномерно нагрята скара.
  • Инфрачервен нагревател - за месо с апетитна карамелизирана коричка. Когато топлината идва отгоре, мазнината се стича точно надолу, и възпламеняванията се свеждат до минимум
  • Вградено чеверме с голяма мощност - за няколко пилета едновременно.
  • Скари WEBER CRAFTED - за разнообразно меню.
  • Голяма кутия за опушване от неръждаема стомана - за неповторим барбекю вкус.
  • Страничен котлон - за готвене на сосове, гарнитури и сотиране на зеленчуци. 
 4. Нов
  Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber® Genesis E-415 - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Genesis E-415
  Цена
  3879,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Genesis E-415 с 4 горелки и порцеланов емайл предлага легендарното качество, производителност и издръжливост на Weber, на които можете да разчитате, за да направите готвенето на открито за семейството и приятелите си лесно и приятно. То разполага със система от газови горелки PureBlu и голяма чугунена скара WEBER CRAFTED, на която можете да приготвите храната за всичките си гости. Уникалните, конусовидни тръби на горелките генерират постоянно налягане и пламък и осигуряват равномерна топлина по цялата повърхност на скарата. 

   

  • 4 иновативни горелки PureBlu - разпределят равномерно топлината по цялата скара за готвене.
  • Чугунени скари WEBER CRAFTED - задържат топлината за перфектно гриловане; осигуряват възможност за разнообразно меню с допълнителните WEBER CRAFTED аксесоари. 
  • Греди Flavoriser® - предпазват горелките от възпламенявания, изпаряват соковете от месото и подсилват вкуса на барбекю.
  • Система за управление на мазнините от готвенето - подвижна тава за лесно почистване.
 5. Нов
  Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber® Genesis E-315 - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Genesis E-315
  Цена
  2890,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Genesis E-315 с 3 горелки и порцеланов емайл предлага легендарното качество, производителност и издръжливост на Weber, на което можете да разчитате, за да направите готвенето на открито за семейството и приятелите си лесно и приятно. Системата от горелки PureBlu отличава това барбекю от останалите. Уникалните, конусовидни тръби на горелките генерират постоянно налягане и равномерен пламък и осигуряват равномерна топлина по цялата повърхност на чугунената скара. 

   

  • 3 иновативни горелки PureBlu - разпределят равномерно топлината по цялата скара за готвене.
  • Чугунени скари WEBER CRAFTED - задържат топлината за перфектно гриловане; осигуряват възможност за разнообразно меню с допълнителните WEBER CRAFTED аксесоари. 
  • Греди Flavoriser® - предпазват горелките от възпламенявания, изпаряват соковете от месото и подсилват вкуса на барбекю.
  • Система за управление на мазнините от готвенето - подвижна тава за лесно почистване.
 6. Нов
  Очаквана доставка
  Луксозен калъф за газово барбекю Weber® Traveler Compact - ogradina.bg
  Луксозен калъф за газово барбекю Weber® Traveler Compact
  Цена
  116,00 лв.
  Добави в любими

  Този калъф действа като истински предпазен щит и е специално проектиран за преносимо газово барбекю Weber® Traveler Compact. Той удължава живота на вашия грил. Калъфът е водоустойчив и барбекюто е защитено от дъжд, леден сняг, парещо слънце, удари и драскотини. Дишащият материал осигурява добра вентилация. По този начин не се натрупва конденз и се предотвратява образуването на ръжда. Защитният калъф е снабден с няколко велкро каишки. Те осигуряват перфектно прилягане на калъфа към барбекюто и оптимална защита при всякакво време. Калъфът има дръжка за бързо и лесно сваляне и поставяне.

 7. Нов
  Барбекю на газ Weber® Spirit Classic E-330S GBS - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit Classic E-330S GBS
  Цена
  2060,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Spirit Classic E-330S с три горелки е нов модел от серията Spirit на Weber за 2024 година. Произведено е от здрави и качествени материали, има чугунени скари с незалепващо покритие, предлага лесно запалване, почистване и поддръжка и може да се ползва всеки ден. Подходящо е за тераса или двор.

  • 3 газови горелки - за директно и индиректно печене.
  • Чугунена GBS скара -  съвместима е с GBS аксесоарите - уок тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле и др. (аксесоарите се закупуват отделно)
  • Допълнителна горелка и зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата и се използва за запечатване на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото.
  • Страничен газов котлон – за приготвяне на супа, сосове, сваряване на паста и др.
  • Горна скара - за да приготвите повече храна едновременно.
 8. Нов
  Преносимо газово барбекю Weber® Traveler Compact - ogradina.bg
  Преносимо газово барбекю Weber® Traveler Compact
  Цена
  1100,00 лв.
  Добави в любими

  Направете гриловането част от следващото си приключение на открито с преносимото газово барбекю Weber® Traveler Compact, модел 2024 година. То се побира лесно в багажника на повечето леки автомобили. Широко е само 81 cm, тежи 18 kg и е с 20% по-малко от оригиналния грил Weber Traveler. Барбекюто е еднокомпонентна конструкция (скарата е част от стоманената рамка), сгъва се и се разгъва с една ръка и предлага достатъчно място за приготвяне на храна за четирима души. Чугунената скара с незалепващо покритие се нагрява равномерно и върху нея се събират 12 бургера едновременно. Но не си мислете, че сте ограничени до типичното къмпинг меню. Температурата на барбекюто се регулира от ниска до висока степен, което дава възможност за приготвянето на разнообразни ястия – палачинки, сочно пиле, перфектно изпечен стек и дори закуска.

 9. Нов
  Очаквана доставка
  Постелка за под Weber®, размер XL - ogradina.bg
  Постелка за под Weber®, размер XL
  Цена
  219,00 лв.
  Добави в любими

  Постелката за под Weber® XL е нов модел за 2024 година. Тя предпазва повърхността под барбекюто от мазнини. Произведена е от издръжлив антибактериален материал, който е устойчив на високи температури и външни атмосферни влияния.

 10. Нов
  Барбекю на въглища Weber® Master-Touch 67cm CRAFTED - ogradina.bg
  Барбекю на въглища Weber® Master-Touch 67cm CRAFTED
  Цена
  1140,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Master-Touch 67cm CRAFTED е най-новото барбекю на дървени въглища Weber за 2024 година. То предлага голяма 67-сантиметрова скара за готвене Weber CRAFTED, която ви позволява да превърнете барбекюто си в тиган, пещ за пица, фурна за хляб и др. Отстранете подвижната част на скарата, заменете я с един от аксесоарите Weber CRAFTED (продават се отделно) и започнете да приготвяте пици, палачинки, смаш бургери, майсторски гриловани пържоли, печени десерти и други вкусни творения. Това барбекю е чудесно и за опушване на ребра, бутчета, печено месо и наденички, благодарение на функцията slow-and-low (бавно) готвене. Нахранете многобройните си гости с лекота и приготвяйте няколко храни едновременно върху издръжливата скара от неръждаема стомана.

 11. Нов
  Барбекю на газ Weber® Spirit Classic E-220S GBS - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit Classic E-220S GBS
  Цена
  1380,00 лв.
  Добави в любими

  Компактното барбекю Spirit Classic E-220S с две газови горелки е най-новият модел от серията Spirit на Weber за 2024 година. Произведено е от здрави и качествени материали, предлага лесно запалване, почистване и поддръжка и може да се ползва всеки ден. То създава уникална барбекю атмосфера на балкона и терасата. 

  • Чугунена GBS скара -  съвместима е с GBS аксесоарите - уок тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле и др.
  • Допълнителна горелка и зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата и се използва за запечатване на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
 12. Нов
  Преса за бургери Weber® New - ogradina.bg
  Преса за бургери Weber® New
  Цена
  39,90 лв.
  Добави в любими

  Изпечете на скара апетитен телешки бургер, покрит с разтопено сирене и сочен домат. Или вегетариански бургер, приготвен до съвършенство и поставен в препечена пълнозърнеста питка. Независимо дали се придържате към класиката, или експериментирате с нещо ново, пресата за бургери Weber е задължителна за перфекционистите в областта на бургерите.

 13. Нов
  Комплект прибори за стек Weber® Deluxe, 12 части - ogradina.bg
  Комплект прибори за стек Weber® Deluxe, 12 части
  Цена
  234,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът прибори за стек Weber® Deluxe е стилно допълнение към масата за хранене. Той се състои от 6 вилици и 6 ножа с назъбено острие. Вилиците от неръждаема стомана осигуряват възможно най-добрия ергономичен захват, а острите зъбци на ножовете режат с лекота всяко месо.

 14. Нов
  Гребло за дървени въглища Weber® - ogradina.bg
  Гребло за дървени въглища и жарава Weber®
  Цена
  47,00 лв.
  Добави в любими

  Всеки етап от приготвянето на барбекю трябва да е приятен - подреждането на дървените въглища не е изключение. Греблото Weber® от неръждаема стомана се използва за лесно и безопасно подреждане на запалени дървени въглища върху скарата за жар. Независимо дали разстилате въглищата за директно готвене, докато печете пържола, или ги разделяте на две купчини, за да приготвите цяло пиле на индиректна топлина, правете това с увереност и лекота.

 15. Нов
  Луксозен калъф за електрическо барбекю Weber® Lumin/Lumin Compact - ogradina.bg
  Луксозен калъф за електрическо барбекю Weber® Lumin/Lumin Compact
  Цена
  88,00 лв.
  Добави в любими

  Луксозният калъф Weber® предпазва електрическото барбекю Lumin/Lumin Compact през цялата година. Произведен е от дишащ и устойчив на атмосферни влияния материал, който помага да се запази повърхността на барбекюто чиста и блестяща. Калъфът е лек, издръжлив и лесен за употреба, така че можете да го поставяте и сваляте за миг. Разполага с две здрави връзки, които не му позволяват да излети при силен вятър.

 16. Нов
  Електрическо барбекю Weber® Lumin - ogradina.bg
  Електрическо барбекю Weber® Lumin
  Цена
  1307,00 лв.
  Добави в любими

  Електрическото барбекю Lumin 2000 е най-новото попълнение в категорията на електрическите барбекюта на Weber®. Компактният, многофункционален дизайн на Lumin позволява да зарадвате всички, жадуващи за барбекю вкус. То е проектирано специално, за да достави автентичния вкус на храната, приготвена на барбекю. Lumin предлага различни методи за готвене. На него може да запържвате, да опушвате, на задушавате на пара или да варите. Барбекюто е лесно за съхранение на открито и закрито. Идеално е за града и може да се използва на балконите в жилищни сгради без ограничения. Готвенето при затворен капак и чугунените скари гарантират невероятен барбекю вкус и шарка върху месото, които не може да постигнете в кухнята. 

  Всички Weber® грилове са създадени, за да стоят на открито. Могат да се ползват всеки ден, през цялата година, независимо от климатичните условия навън. Трябва да приберете само електрическата част с кабела на стайна температура.

 17. Нов
  Електрическо барбекю Weber® Lumin Compact - ogradina.bg
  Електрическо барбекю Weber® Lumin Compact
  Цена
  890,00 лв.
  Добави в любими

  Електрическото барбекю Lumin Compact е по-малката версия на най-новото попълнение в категорията на електрическите барбекюта на Weber®. 

  Компактният, многофункционален дизайн на Lumin Compact позволява да зарадвате всички, жадуващи за барбекю вкус. То е проектирано специално, за да достави автентичния вкус на храната, приготвена на барбекю. Неговата уникална система за овкусяване придава на храната характерния барбекю вкус. Lumin Compact предлага различни методи за готвене. На него може да запържвате, да опушвате, на задушавате на пара или да варите. Барбекюто е лесно за съхранение на открито и закрито, идеално е за града и може да се използва на балконите в жилищни сгради без ограничения. Готвенето при затворен капак и чугунените скари гарантират невероятен барбекю вкус и шарка върху месото, които не може да постигнете в кухнята. 

  Всички Weber® грилове са създадени, за да стоят на открито. Могат да се ползват всеки ден, през цялата година, независимо от климатичните условия навън. Трябва да приберете само електрическата част с кабела на стайна температура.

 18. Нов
  Електрическо барбекю Weber® Lumin Compact, червен цвят - ogradina.bg
  Електрическо барбекю Weber® Lumin Compact, червен цвят
  Цена
  990,00 лв.
  Добави в любими

  Електрическото барбекю Lumin Compact Crimson е по-малката версия на най-новото попълнение в категорията на електрическите барбекюта на Weber®. Моделът се предлага в червен цвят - едно истинско бижу за балкона и терасата.


  Страхотният вкус не изисква безкрайно пространство! Компактният, многофункционален дизайн на Lumin Compact позволява да зарадвате всички, жадуващи за барбекю вкус. То е проектирано специално, за да достави автентичния вкус на храната, приготвена на барбекю. Неговата уникална система за овкусяване придава на храната характерния барбекю вкус. Lumin Compact предлага различни методи за готвене. На него може да запържвате, да опушвате, на задушавате на пара или да варите. Барбекюто е лесно за съхранение на открито и закрито.

  Гриловете Lumin на Weber се предлагат в 2 размера - Lumin и Lumin Compact и два цвята - черен и червен. Изберете подходящия за Вас спрямо мястото, с което разполагате. Идеални са за града и могат да се използват на балконите в жилищни сгради без ограничения. Готвенето при затворен капак и чугунените скари гарантират невероятен барбекю вкус и шарка върху месото, които не може да постигнете в кухнята. 

  Всички Weber® грилове са създадени, за да стоят на открито. Могат да се ползват всеки ден, през цялата година, независимо от климатичните условия навън. Трябва да приберете само електрическата част с кабела на стайна температура.

 19. Нов
  Комплект за почистване на газови барбекюта Weber® - ogradina.bg
  Комплект за почистване на газови барбекюта Weber®
  Цена
  147,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът е предназначен за почистване на емайлирани газови барбекюта. Дълбокото почистване от време на време може да направи чудеса и да гарантира не само ефекта "уау", но и безопасността и оптималното разпределение на топлината. С комплекта получавате всички необходими инструменти, за да поддържате барбекюто си блестящо и то да работи по най-добрия начин. Включва четки, почистващи препарати, гъба, кърпа и спрей за незалепващо покритие.

 20. Нов
  Стойка за затопляне за барбекю на дървени въглища Weber®
  Стойка за затопляне за барбекю на дървени въглища Weber®
  Цена
  94,00 лв.
  Добави в любими

  Стойката за затопляне Weber® е подходяща за барбекюта на дървени въглища с диаметър 57 cm. Тя се поставя върху основната скара и осигурява допълнително пространство. Използвайте я за готвене на по-ниска температура или за да поддържате топла вече грилованата храна. Върху стойката може да поставите:

  • зеленчуци, питки, брускети или филийки хляб - запечете ги, докато приготвяте основното ястие.
  • бургери, пържоли, пилешко и др. - добре е изпеченото месо да почине върху стойката за няколко минути преди сервиране. Така то става по-сочно.
 21. Нов
  Комплект за почистване на барбекюта Weber Q & Pulse - ogradina.bg
  Комплект за почистване на барбекюта Weber® Q & Pulse
  Цена
  109,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът за почистване Weber® е подходящ за електрически и газови барбекюта Weber от сериите Q и Pulse. Той съдържа всички инструменти, необходими за извършване на сезонна поддръжка на барбекю. Отървете се от замърсяванията и мазнините отвътре навън, за да осигурите перфектно разпределение на топлината, оптимален въздушен поток и безопасност при гриловане. Всичко, от което се нуждаете, е в тази кутия - включително четка за грил, почистващ препарат, гъба, стъргалка, кърпа и незалепващ спрей. Чистото и добре поддържано барбекю дава резултати всеки път - сезон след сезон.

 22. Нов
  Комплект за почистване на барбекю Weber® - ogradina.bg
  Комплект за почистване на барбекю на въглища Weber®
  Цена
  109,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът за почистване Weber® е подходящ за барбекюта на дървени въглища и за газови барбекюта. Както всичко останало, барбекюто Weber се нуждае от поддръжка. Използването на правилните продукти удължава живота на барбекюто и то изглежда като ново през цялата година. Комплектът съдържа всички инструменти, необходими за извършване на сезонна поддръжка на барбекю. Отървете се от всички замърсявания и мазнини отвътре навън, за да осигурите перфектно разпределение на топлината, оптимален въздушен поток и безопасност при гриловане. Завършете с почистващия препарат за емайл, който ще направи барбекюто блястящо от чистота. Включва четка за грил, почистващи препарати, гъби, микрофибърна кърпа и незалепващ спрей.

 23. Нов
  Комплект прибори за готвене на чугунена плоча Weber®
  Комплект прибори за готвене на чугунена плоча Weber®
  Цена
  98,00 лв.
  Добави в любими

  Стартовият комплект за барбекю Weber® се състои от голяма шпатула, стъргалка и бутилка за дресинг. С него можете да приготвяте всичко върху вашата чугунена плоча или flat top grill - от стекове, пържоли, кюфтета, зеленчуци и пухкави палачинки до пикантни фахитас и класическо сирене на скара.

 24. Чугунена двустранна плоча Weber® за Summit 400/600
  Чугунена плоча Weber® за Summit 400/600
  Цена
  320,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената плоча Weber® е подходяща за най-високия клас газови барбекюта - тези от сериите Summit, произведени след 2007 година. Двустранната повърхност на плочата ви позволява да приготвяте на барбекю деликатни храни, които иначе биха изглеждали невъзможни. Топлината се акумулира и се разпределя равномерно, а излишната мазнина от гриловането не попада върху газовите горелки, което предотвратява внезапни лумвания. 

  Събудете се и пригответе закуска на свежия сутрешен въздух. Обръщайте палачинки, бекон и яйца при изгрев слънце или изпечете котлети от риба за вечеря.

 25. Тиган GBS Weber® CRAFTED
  Чугунен тиган Weber® CRAFTED
  Цена
  265,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунения тиган Weber CRAFTED е съвместим с рамки CRAFTED и заменя дясната скара на вашето газово барбекю Spirit или Genesis. Направете всичко на голямата, плоска незалепваща повърхност - от палачинки и яйца до фахитас със зеленчуци и месо на барбекюто си.

 26. Нов
  Луксозен калъф за барбекю на газ Weber® Genesis 400 и Genesis SPX/E/S 435
  Луксозен калъф за барбекю на газ Weber® Genesis 400 и Genesis SPX/E/S 435
  Цена
  290,00 лв.
  Добави в любими

  Луксозният калъф е водоустойчив и предпазва Вашето любимо барбекю от проливния дъжд, ледения сняг и жаркото слънце. Той се слага и сваля лесно, а лентите за закрепване го не му позволяват да излети при силен вятър.

 27. Калъф за барбекю на газ Spirit 200/300 и Genesis II 300
  Калъф за барбекю на газ Spirit 200/300 и Genesis II 300
  Цена
  189,00 лв.
  Добави в любими

  Калъфът е водоустойчив и предпазва Вашето любимо барбекю от проливния дъжд, ледения сняг и жаркото слънце. Той се слага и сваля лесно, а връзките не му позволяват да излети при силен вятър. Съвместим е с барбекюта на газ Spirit 200/300 и Genesis II 300 с три газови горелки.

 28. Нов
  Кокосови брикети Weber®, пакет 4 kg
  Кокосови брикети Weber®, пакет 4 kg
  Цена
  39,00 лв.
  Добави в любими

  Брикетите от кокосови черупки на Weber® са изработени от 100% естествен материал - карбонизирани кокосови черупки и нишесте от тапиока - и не съдържат дървесина. Те са висококачествен продукт, горят дълго и равномерно и осигуряват до 3 часа работа на барбекюто. Всяка брикета има формата на възглавничка. Това улеснява разпалването, тъй като има достатъчно въздух между отделните парчета. Подходящи са за употреба в уреди за опушване и във всички барбекюта на дървени въглища. 

 29. Чугунена плоча за електрическо барбекю Weber® Lumin Compact
  Чугунена плоча за електрическо барбекю Weber® Lumin Compact
  Цена
  210,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената плоча е създадена, за да замени една от двете скари на малкото електрическо барбекю Weber® Lumin Compact и осигурява по-богато разнообразие на менюто. Топлината се акумулира и се разпределя равномерно върху повърхността. Плочата има незалепващо покритие, емайлирано с порцелан. Подходяща е за приготвянето на бекон, яйца, палачинки, морски дарове, рибни кюфтета, тортили и други.

 30. Нов
  Чугунена плоча Weber® Genesis 300, за цялата скара
  Чугунена плоча Weber® Genesis 300, за цялата скара
  Цена
  599,90 лв.
  Добави в любими

  Новата плоча Weber® Genesis покрива цялата скара за готвене на газови барбекюта с три горелки от серията Genesis. Тя е изработена от висококачествен чугун и има незалепващо покритие, емайлирано с порцелан. Чугунът осигурява равномерна топлина от край до край и дава възможност за приготвянето на най-разнообразно меню - от палачинки и яйца до морски дарове и зеленчуци. От първото до последното обръщане вие имате пълен контрол върху приготвянето на храната.

  С този аксесоар вашето барбекю на газ Genesis се превръща в нов вид уред - газова скара с гладка плоча (flat top grill).

 31. Нов
  Чугунена плоча Weber® Spirit 300, за цялата скара
  Чугунена плоча Weber® Spirit 300, за цялата скара
  Цена
  399,90 лв.
  Добави в любими

  Новата плоча Weber® Spirit покрива цялата скара за готвене на газови барбекюта с три горелки от серията Spirit. Тя е изработена от висококачествен чугун и има незалепващо покритие, емайлирано с порцелан. Чугунът осигурява равномерна топлина от край до край и дава възможност за приготвянето на най-разнообразно меню - от палачинки и яйца до морски дарове и зеленчуци. От първото до последното обръщане вие имате пълен контрол върху приготвянето на храната.

  С този аксесоар вашето барбекю на газ Spirit се превръща в нов вид уред - газова скара с гладка плоча (flat top grill).

 32. Чугунена плоча за електрическо барбекю Weber® Lumin
  Чугунена плоча за електрическо барбекю Weber® Lumin
  Цена
  229,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената плоча е създадена, за да замени една от двете скари на голямото електрическо барбекю Weber® Lumin и осигурява по-богато разнообразие на менюто. Топлината се акумулира и се разпределя равномерно върху повърхността. Плочата има незалепващо покритие, емайлирано с порцелан. Подходяща е за приготвянето на бекон, яйца, палачинки, морски дарове, рибни кюфтета, тортили и други.

 33. Лампа за дръжка на барбекю Weber (Q модели)
  Лампа за дръжка на барбекю Weber (Q модели)
  Цена
  136,00 лв.
  Добави в любими

  Лампата Weber се закрепва лесно към дръжката на вашето Q барбекю и се отделя, за да се използва като фенер, ако е необходимо. Има сензор за движение, който се включва, когато капакът се вдигне, и се изключва, след като се затвори. Това спестява енергия, удължава живота на батериите и улеснява работата с барбекюто вечер.

 34. Лампа за дръжка на барбекю Weber (модели Spirit/Spirit II, Genesis/Genesis II и Summit)
  Лампа за дръжка на барбекю Weber (модели Spirit/Spirit II, Genesis/Genesis II и Summit)
  Цена
  136,00 лв.
  Добави в любими

  Лампата Weber се закрепва лесно към дръжката на барбекю Spirit, Genesis или Summit и се отделя, за да се използва като фенер, ако е необходимо. Има сензор за движение, който се включва, когато капакът се вдигне, и се изключва, след като се затвори. Това спестява енергия, удължава живота на батериите и улеснява работата на барбекюто.

 35. Барбекю на газ Genesis Smart EPX-435
  Барбекю на газ Genesis Smart EPX-435
  Цена
  6200,00 лв.
  Добави в любими

  Новото газово смарт барбекю Weber® Genesis Smart EPX-435 предлага най-големите иновации при гриловете от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED (закупуват се отделно)
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Вградена смарт технология Weber Connect - специален термометър поставен в месото изпраща сигнали до Вашия смартфон. За да обърнете стека навреме и да го сервирате в степента, която сте избрали.
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.
  • Вградено осветление NIGHTVISION - осветява цялата повърхност на скарата и страничните плотове при отваряне на капака.
 36. Комплект тави за готвене и опушване на барбекю Weber® Lumin
  Комплект тави за готвене и опушване на барбекю Weber® Lumin
  Цена
  225,00 лв.
  Добави в любими

  Този уникален комплект тави увеличава методите на готвене на електрическото барбекю Weber® Lumin. Комплектът се състои от 4 части - 2 дълбоки и 2 плитки тави, с помощта на които можете да:

  • Опушвате. Функцията за опушване превръща Вашето барбекю Lumin в истински електрически опушвач. Просто добавете любимия си дървен чипс за опушване Weber за slow-and-low приготвени ребра, свински плешки и гърди.
  • Готвите на пара. Дълбоките тави са с двойно предназначение, като позволяват да използвате цялата повърхност на скарата и да приготвите на пара здравословни пресни зеленчуци, цели риби, филета, скариди или омари.
  • Съд за затопляне. А когато дойде време за ядене, гостите ще се насладят на обслужване на бюфет, благодарение на двете затоплящи тавички в комплекта, поддържащи цялата тази вкусна храна на точната температура в продължение на часове - без изгаряне или изсушаване. 
 37. Електрическо барбекю със стойка Weber® Lumin Compact
  Електрическо барбекю със стойка Weber® Lumin Compact
  Цена
  1200,00 лв.
  Добави в любими

  Електрическото барбекю със стойка Lumin Compact е по-малката версия на най-новото попълнение в категорията на електрическите барбекюта на Weber®.
  Страхотният вкус не изисква безкрайно пространство! Компактният, многофункционален дизайн на Lumin Compact позволява да зарадвате всички, жадуващи за барбекю вкус. То е проектирано специално, за да достави автентичния вкус на храната, приготвена на барбекю. Неговата уникална система за овкусяване придава на храната характерния барбекю вкус. Lumin Compact предлага различни методи за готвене. На него може да запържвате, да опушвате, на задушавате на пара или да варите. Барбекюто е лесно за съхранение на открито и закрито.

  Гриловете Lumin на Weber се предлагат в 2 размера - Lumin и Lumin Compact. Изберете подходящия за Вас спрямо мястото, с което разполагате. Идеални са за града и могат да се използват на балконите в жилищни сгради без ограничения. Готвенето при затворен капак и чугунените скари гарантират невероятен барбекю вкус и шарка върху месото, които не може да постигнете в кухнята. 

  Всички Weber® грилове са създадени, за да стоят на открито. Могат да се ползват всеки ден, през цялата година, независимо от климатичните условия навън. Трябва да приберете само електрическата част с кабела на стайна температура.

   

 38. Луксозен калъф за електрическо барбекю със стойка Lumin/Lumin Compact
  Луксозен калъф за електрическо барбекю със стойка Weber® Lumin/Lumin Compact
  Цена
  145,00 лв.
  Добави в любими

  Луксозният калъф предпазва Вашето любимо електрическо барбекю Weber® Lumin чисто и защитено от проливния дъжд, ледения сняг и парещото слънце. Подходящ е за използване през цялата година и през всички сезони. Калъфът е водоусточив, издръжлив, лек и лесен за поставяне. Снабден е с 4 специални каишки, които се закрепят за стойката и не му позволяват да излети по време на силен вятър.

 39. Опушвач Weber® Smokey Mountain Cooker 57cm
  Опушвач Weber® Smokey Mountain Cooker 57cm
  Цена
  1499,00 лв.
  Добави в любими

  Серията Smokey Mountain Cooker на Weber® е специално създадена за феновете на опушването. Тя е за най-големите грил майстори. Приготвянето на slow-and-low ребра, бут, плешка, цяла пуйка, риба се извършва на температура под 140°С и отнема поне няколко часа. Резултатът винаги е крехко месо, което се отделя от костите. Опушвачът е във формата на куршум и има 3 части - купа, централна част и капак. Разпалените въглища са в купата най-отдолу. В централната част са разположени съд за вода и 2 скари за готвене. Капакът запазва температурата с часове и има вграден термометър, на който следите процеса на опушване, без да губите топлина. За още по-специален аромат добавете няколко дървени парчета за опушване Weber® към горещите въглища/брикети още от началото на готвенето. Месото поема ароматите най-добре, докато е още сурово. Винаги слагайте вода в съда - тя подобрява процеса на опушване. Може да добавите във водата пресни подправки или бира. Smokey Mountain Cooker разкрива пред вас ново кулинарно предизвикателство и безкрайни възможности. Намерете повече информация и рецепти в нашия блог.

   

 40. Силиконова четка Weber Premium
  Силиконова четка Weber® Premium
  Цена
  27,00 лв.
  Добави в любими

  Силиконовата четка Weber® Premium Ви помага да нанасяте сосове върху месо, зеленчуци и други храни по време на гриловане, за да обогати вкуса им. Този основен инструмент за барбекю разполага със силиконови влакна, които не се разпадат и не задържат миризми. Четката се почиства лесно в съдомиялна машина.

 41. Щипка за барбекю Weber® Precision
  Щипка за барбекю Weber® Precision
  Цена
  65,00 лв.
  Добави в любими

  Прецизната щипка за барбекю Weber® Precision е удобен прибор, с който лесно повдигате и обръщате крехки храни като зеленчуци и риба. Тя има стабилна конструкция от неръждаема стомана и удобна дръжка с мек захват за пълен контрол. Предният ръб е с плосък дизайн и подхваща храната лесно отдолу. Щипката е снабдена с механизъм за заключване за бързо и лесно използване и компактно съхранение.

 42. Широка шпатула за барбекю Weber® Precision
  Широка шпатула за барбекю Weber® Precision
  Цена
  65,00 лв.
  Добави в любими

  Широката шпатула за барбекю Weber® Precision е удобен прибор за барбекю, с който лесно повдигате големи стекове и деликатна риба. Ръбът на широката глава е заточен от 3 страни и осигурява прецизен контрол при готвене и сервиране. Този инструмент е достатъчно дълъг, за да държи ръката далече от топлината, и може да се мие в съдомиялна машина за лесно почистване.

 43. Ръкавици за барбекю Weber® Premium, размер S/M
  Ръкавици за барбекю Weber® Premium, размер S/M
  Цена
  125,00 лв.
  Добави в любими

  Ръкавиците за барбекю Weber® предпазват пръстите, дланите и китките, докато обръщате храната върху скарата и пренасяте горещите чугунени съдове. Идеални са при работа с открит огън. Силиконът осигурява здрав захват и не позволява на приборите и съдовете да се изплъзнат. 

 44. Четка за барбекю Weber 44 cm
  Четка за барбекю Weber® 44cm
  Цена
  32,00 лв.
  Добави в любими

  За апетитна и вкусна храна се нуждаете от чиста скара за гриловане. Бамбуковата четка за барбекю на Weber® почиства ефективно загоряла храна, мазнини и остатъци от скари с всякакви размери. Голямата глава, стоманените влакна и дългата дръжка Ви осигуряват безопасна дистанция от топлината. Използвайте четката преди всяко готвене.

 45. Четка за почистване на барбекю Weber® New, T-форма 46 cm
  Четка за почистване на барбекю Weber® New, T-форма 46 cm
  Цена
  39,00 лв.
  Добави в любими

  Тристранната широка глава на четката за барбекю Weber® New отстранява ефикасно мазнините и замърсяванята по скарата на барбекюто. Размерът и формата ѝ са подходящи за почистването на големи барбекюта и скари. Дизайнът на дръжката осигурява сигурно захващане. Почиствайте скарата преди всяко готвене, за да отстраните загорелите остатъци и се насладете на чудесния вкус на храната.

 46. Луксозен калъф за газово барбекю Weber Traveler
  Луксозен калъф за газово барбекю Weber® Traveler
  Цена
  126,00 лв.
  Добави в любими

  Луксозният калъф предпазва Вашето любимо газово барбекю Weber® Traveler чисто и защитено от проливния дъжд, ледения сняг и парещото слънце. Калъфът е водоусточив, издръжлив, лек и лесен за поставяне. Снабден е със специални каишки, които не му позволяват да излети по време на силен вятър.

 47. Универсална дъска за рязане с контейнер Weber
  Универсална дъска за рязане WEBER®
  Цена
  75,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалната дъска за рязане се използва за приготвяне на храна - при овкусяване на бургери или нарязване на зеленчуци за барбекюто. Дъската има контейнер за отпадъци и е идеална за страничните плотове и маси на различни модели барбекюта. Интегрираният улей предотвратява разливането на течности, а подвижният контейнер събира нарязани съставки и остатъци от храна.

 48. Дъска за рязане за газово барбекю WEBER® Traveler
  Дъска за рязане за газово барбекю WEBER® Traveler
  Цена
  75,00 лв.
  Добави в любими

  Дъската за рязане пасва идеално върху страничния плот на преносимото газово барбекю Weber® Traveler. Използва се за рязане, приготвяне и сервиране на храна и е удобен аксесоар, когато сте на открито сред природата - до палатката или караваната. Дъската може да се използва и от двете страни, има издръжливата повърхност и не се хлъзга по време на употреба. Тя е идеална за нарязване на всичко - от пържола до зеленчуци и разполага с широки канали за събиране на отделената течност. 

 49. Чугунена плоча за газово барбекю WEBER® Traveler
  Чугунена плоча за газово барбекю WEBER® Traveler
  Цена
  139,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунена плоча е създадена, за да замени една от двете скари на преносимото газово барбекю WEBER® Traveler и осигурява по-голямо разнообразие на менюто. Топлината се акумулира и се разпределя равномерно върху повърхността. Подходяща е за приготвянето на бекон, палачинки, морски дарове, рибни кюфтета и други.

 50. Комплект маркуч и регулатор за газ Weber® за Q100/1000/1200, Go-anywhere gas и Performer Deluxe
  Комплект маркуч и регулатор за газ Weber® за Q100/1000/1200, Go-Anywhere gas и Performer Deluxe
  Цена
  141,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът маркуч и регулатор за газ Weber® се използва за свързването на Вашето газово барбекю Go-Anywhere, Q100/10001200 и Performer Deluxe с газова бутилка за многократна употреба. Необходимо е газовата горелка да е снабдена с кран.

 51. Дървени парчета за опушване WEBER®, Хикория 1.5 kg - ogradina.bg
  Дървени парчета за опушване Weber®, ябълка 1.5 kg
  Цена
  27,00 лв.
  Добави в любими

  Дървените парчета за опушване Weber® са най-подходящи за slow-and-low готвене/опушване. Качествените парчета се правят от твърда дървесина. Те се запалват бързо и изгарят бавно, като прибавят допълнителна апетитна нотка на храната.

 52. Хартия за печене Weber
  Хартия за барбекю Weber®
  Цена
  137,00 лв.
  Добави в любими

  Хартията за барбекю Weber® е произведена от 100% натурална и необработена целулоза. Използва се за приготвянето на сочно и ароматно месо с перфектна коричка, при опушване и сервиране на храна. По време на печене позволява на месото да диша. Подходяща е за барбекю, грил и фурна, както и за месо, риба и зеленчуци. Увиването на месото в хартия за барбекю в края на процеса на опушване на храната, спомага за задържането на влагата. Дължината на ролката е 47 m.

 53. Чугунена преса за бургери Weber
  Чугунена преса за бургери Weber®
  Цена
  86,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената преса за бургери Weber® е създадена специално за Вашите телешки бургери, хрупкави панини хлебчета и сандвичи. Пресата има идеално тегло, а оребреният дизайн спомага за чисто повдигане без залепване на храната. Размерът позволява да натиснете до 4 ленти бекон наведнъж и да ги предпазите от навиване.

 54. Дървени пелети Weber® Бук, 8 kg
  Дървени пелети Weber® Бук, 8 kg
  Цена
  69,00 лв.
  Добави в любими

  Дървените пелети Weber® Бук, 8 kg са създадени специално за барбекюта на пелети Weber® SmokeFire. Придават умерен аромат на опушено, точно какъвто е вкусът при готвене на истински огън. Кутията е със специален дизайн за лесно изсипване.

   

 55. Електрическо барбекю със стойка Weber Lumin 2000
  Електрическо барбекю със стойка Weber® Lumin
  Цена
  1590,00 лв.
  Добави в любими

  Електрическото барбекю със стойка Lumin 2000 е най-новото попълнение в категорията на електрическите барбекюта на Weber®.
  Страхотният вкус не изисква безкрайно пространство! Компактният, многофункционален дизайн на Lumin позволява да зарадвате всички, жадуващи за барбекю вкус. То е проектирано специално, за да достави автентичния вкус на храната, приготвена на барбекю. Неговата уникална система за овкусяване придава на храната характерния барбекю вкус. Lumin предлага различни методи за готвене. На него може да запържвате, да опушвате, на задушавате на пара или да варите. Барбекюто е лесно за съхранение на открито и закрито.

  Гриловете Lumin на Weber се предлагат в 2 размера - Lumin и Lumin Compact. Изберете подходящия за Вас спрямо мястото, с което разполагате. Идеални са за града и могат да се използват на балконите в жилищни сгради без ограничения. Готвенето при затворен капак и чугунените скари гарантират невероятен барбекю вкус и шарка върху месото, които не може да постигнете в кухнята. 

  Всички Weber® грилове са създадени, за да стоят на открито. Могат да се ползват всеки ден, през цялата година, независимо от климатичните условия навън. Трябва да приберете само електрическата част с кабела на стайна температура.

   

   

 56. Комплект тави за готвене и опушване на барбекю Weber® Lumin Compact
  Комплект тави за готвене и опушване на барбекю Weber® Lumin Compact
  Цена
  204,90 лв.
  Добави в любими

  Този уникален комплект тави увеличава методите на готвене на електрическото барбекю Weber® Lumin Compact. Комплектът се състои от 4 части - 2 дълбоки и 2 плитки тави, с помощта на които можете да:

  • Опушвате. Функцията за опушване превръща Вашето барбекю Lumin Compact в истински електрически опушвач. Просто добавете любимия си дървен чипс за опушване Weber за slow-and-low приготвени ребра, свински плешки и гърди.
  • Готвите на пара. Дълбоките тави са с двойно предназначение, като позволяват да използвате цялата повърхност на скарата и да приготвите на пара здравословни пресни зеленчуци, цели риби, филета, скариди или омари.
  • Съд за затопляне. А когато дойде време за ядене, гостите ще се насладят на обслужване на бюфет, благодарение на двете затоплящи тавички в комплекта, поддържащи цялата тази вкусна храна на точната температура в продължение на часове - без изгаряне или изсушаване. 
 57. Четка за почистване на барбекю Weber® New, Т-форма 30 cm
  Четка за почистване на барбекю Weber® New, Т-форма 30 cm
  Цена
  37,00 лв.
  Добави в любими

  Тристранната широка глава на четката за барбекю Weber® New отстранява ефикасно мазнините и замърсяванята по скарата на барбекюто. Размерът и формата ѝ са подходящи за почистването на скари с всякакъв размер. Дизайнът на дръжката осигурява сигурно захващане. Почиствайте скарата преди всяко готвене, за да отстраните загорелите остатъци и се насладете на чудесния вкус на храната.

   

 58. Температурна сонда за месо Weber®/ ogradina.bg
  Температурна сонда за месо Weber®
  Цена
  62,00 лв.
  Добави в любими

  Издръжливата сонда за месо Weber® от неръждаема стомана измерва температури в диапазона от -30°С до +300°С. Създадена е за продължително използване и показва степента на готовност на месото по време на целия процес на гриловане на Вашия смартфон.

  Съвместима е с термометри iGrill mini, iGrill 2, iGrill 3 и смарт система за готвене Weber® Connect.

 59. %
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-315 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-315 GBS
  Цена
  Редовна цена 1999,90 лв. Промо цена 1599,90 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-315 GBS предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 

  Артикул с 20% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остават само 2 бр.

   

 60. Кошница за чеверме Weber® CRAFTED
  Кошница за чеверме Weber® CRAFTED
  Цена
  176,00 лв.
  Добави в любими

  Кошницата за чеверме Weber® CRAFTED е атрактивен аксесоар за всяко барбекю. Нейната фина мрежа е подходяща за приготвянето на малки парчета храна - картофки, миди, зеленчуци или пуканки. Продуктите, приготвени в кошницата, са хрупкави и здравословни.

 61. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Spirit EPX-335 Premium GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Spirit EPX-335 Premium GBS
  Цена
  3200,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Spirit EPX-335 Premium GBS е един от най-новите модели на марката. Барбекюто има вградена смарт технология Weber Connect, която дава насоки стъпка-по-стъпка по време на готвенето на храната. Инструкциите се изпращат на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect App за iOS/Android. Можете да сте абсолютно сигурни в крайния резултат - най-добрата храна, която сте приготвяли у дома.

  На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато основното е на скарата.

  Барбекюто е лесно за запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

  Артикул с 15% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остават само 2 бр.

   

   

 62. Чугунени скари Weber® CRAFTED, за Genesis с 4 горелки
  Чугунени скари Weber® CRAFTED, за Genesis с 4 горелки
  Цена
  419,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунените скари Weber® CRAFTED, за Genesis с 4 горелки пренасят кухнята на открито. Вече можете да приготвяте на Вашето барбекю храна, която никога не сте смятали за възможна. Скарите предлагат повече пространство за готвене и по-големи аксесоари (скари, тигани и плочи) за по-голямо количество храна.

 63. Барбекю на газ Weber® Q3200 със стойка/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Q3200 със стойка
  Цена
  1799,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Q 3200 със стойка е модерно газово барбекю, което пасва идеално на балкона, терасата и двора. Снабдено е с 2 мощни газови горелки, като в същото време е компактно. Може да се побере в по-ограничено пространство, но размерът му е достатъчен, за да изпечете голямо парче месо, докато всички сосове и подправки са на една ръка разстояние върху удобните сгъваеми масички.

   

 64. Камък за пица GBS Weber® CRAFTED/ ogradina.bg
  Камък за пица GBS Weber® CRAFTED
  Цена
  179,00 лв.
  Добави в любими

  Представете си как се наслаждавате на вкусна пица в красивия Неапол – прясно изпечена в каменна пещ. А сега си представете, че ядете същата пица в собствената си красива градина. Глазираният камък за пица GBS Weber CRAFTED ви спестява пътуването. Независимо дали искате да изпечете пица, хляб или да приготвите десерт - с камъка за пица можете да се насладите на "la dolce vita" всяка вечер от седмицата.

  Камъкът за пица GBS Weber® CRAFTED е съвместим с:

  • комплект рамка и скара Weber CRAFTED
  • GBS скара (Gourmet Barbecue System)

    

    

 65. Дървени пелети Weber® Череша, 8 kg/ ogradina.bg
  Дървени пелети Weber® Череша, 8 kg
  Цена
  69,00 лв.
  Добави в любими

  Дървените пелети Weber® Череша, 8 kg са създадени специално за барбекюта на пелети Weber® SmokeFire. Придават умерен аромат на опушено, точно какъвто е вкусът при готвене на истински огън. Кутията е със специален дизайн за лесно изсипване.

   

 66. Барбекю на пелети Weber SmokeFire/ ogradina.bg
  Барбекю на пелети Weber® SmokeFire EX 6
  Цена
  5290,00 лв.
  Добави в любими

  Новото барбекю на пелети Weber® SmokeFire EX 6 GBS е универсален грил с широк температурен диапазон от 95°С до 315°С. На него можете да опушвате през цялата нощ, да гриловате и да печете. Автентичният опушен аромат от пелетите гарантира още по-добър вкус на любимите рецепти. SmokeFire е смарт грил с интегрирана технология Weber Connect и е едно от последните неустоими и иновативни предложения от Weber.

  • Най-доброто барбекю на пелети - за гриловане, печене и опушване
  • Покритие с емайл от порцелан - задържа топлината и помага за предотвратяване на ръжда и напукване
  • Голямо пространство за готвене от две скари - 6370 cm²
  • Греди Flavoriser® - спомагат за равномерното разпределяне на топлината по цялата скара
  • Вградена смарт технология Weber Connect - работи с безплатното приложение за iPhone и Android. Приложението съдържа множество рецепти и Ви дава възможност да следите вътрешната температура на месото в реално време на Вашия смартфон. Задавате желаната степен на изпичане, получавате инструкции стъпка-по-стъпка и регулирате температурата на барбекюто от разстояние.
  • GBS скара - позволява да приготвяте гофрети, задушено, цяло пиле или перфектно изпечена пица на открито, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно).
 67. Барбекю на газ Spirit E-320 Premium GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-320 Premium GBS
  Цена
  2199,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-320 Premium GBS предлага лесно запалване с натискането на едно копче. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.

  На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

   

 68. Шишове за чеверме Weber® CRAFTED/ ogradina.bg
  Шишове за чеверме Weber® CRAFTED
  Цена
  190,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът се състои от 6 броя шишове от неръждаема стомана от най-новата серия за аксесоари Weber® CRAFTED. Той пасва идеално на големия шиш на чеверме Weber® и резултатът е пикантни, равномерно изпечени комбинации от свинско или телешко месо, пиле, скариди, зеленчуци и плодове.

   

 69. %
  Барбекю на газ Genesis Smart EX335S/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Genesis Smart EX335S
  Цена
  Редовна цена 4299,90 лв. Промо цена 3655,00 лв.
  Добави в любими

  Новият газов смарт грил Weber® Genesis Smart EX335S предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED (закупуват се отделно)
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Вградена смарт технология Weber Connect - специален термометър поставен в месото изпраща сигнали до Вашия смартфон. За да обърнете стека навреме и да го сервирате в степента, която сте избрали.
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.

  Артикул с 15% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остават само 2 бр.

   

 70. Барбекю на газ Genesis Smart SX435S/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Genesis Smart SX435S
  Цена
  5990,00 лв.
  Добави в любими

  Новият газов смарт грил Weber® Genesis Smart SX435S предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED (закупуват се отделно)
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Вградена смарт технология Weber Connect - специален термометър поставен в месото изпраща сигнали до Вашия смартфон. За да обърнете стека навреме и да го сервирате в степента, която сте избрали.
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.

   

 71. Камък за пица Weber® 36 cm - ogradina.bg
  Камък за пица Weber® 36 cm
  Цена
  109,00 лв.
  Добави в любими

  Камъкът за пица Weber® е с диаметър 36 cm. Той става забележително горещ и по този начин осигурява онази неустоимата, незаменима коричка, която всички обичаме и свързваме с вкуса на Италия.

  • Глазираното покритие предотвратява залепването на храната и улеснява почистването
  • Кордиеритният камък ефективно абсорбира влагата от тестото и равномерно разпределя топлината от барбекюто
  • Изпечените пици и бисквити са леки и хрупкави 

   

   

   

 72. Дървени пелети Weber® Елша, 8 kg/ ogradina.bg
  Дървени пелети Weber® Елша, 8 kg
  Цена
  69,00 лв.
  Добави в любими

  Дървените пелети Weber®  Елша, 8 kg са създадени специално за барбекюта на пелети Weber® SmokeFire. Придават умерен аромат на опушено, точно какъвто е вкусът при готвене на истински огън. Кутията е със специален дизайн за лесно изсипване.

   

 73. Порцеланови чинии за пица Weber®/ ogradina.bg
  Порцеланови чинии за пица Weber®
  Цена
  69,90 лв.
  Добави в любими

  Порцелановите чинии за пица Weber® се предлагат в комплект от 2 броя. Почувствайте вкуса на Италия и зарадвайте семейството си с хрупкави, тънки пици – директно от барбекюто! Сервирайте ги със стил върху елегантните 30-сантиметрови порцеланови чинии, които са проектирани да задържат топлината. Изключително високо качество на порцелана, от който са изработени.

   

 74. %
  Алуминиеви тавички Weber® за Summit/Genesis II (10 бр.)/ ogradina.bg
  Алуминиеви тавички Weber® за Summit/Genesis II (10 бр.)
  Цена
  Редовна цена 48,90 лв. Промо цена 41,00 лв.
  Добави в любими

  Алуминиевите тавички Weber® за Summit/Genesis II (10 бр.) се слагат в контейнера за мазнина на барбекюто и се изхвърлят, когато се напълнят. Те улесняват почистването и не се налага да миете на ръка.

  Трайно ниска цена до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 16%.

 75. Барбекю на въглища Ranch Kettle Weber 94 cm /ogradina.bg
  Барбекю на въглища Ranch Kettle Weber® 94 cm
  Цена
  4659,00 лв.
  Добави в любими

  Барбекюто на въглища Ranch Kettle Weber® 94 cm не е обикновено. Огромният му капацитет задава тон на партито, което продължава до следващия ден. Подходящо е за употреба от кетъринг компании, професионални готвачи и заведения за бързо хранене. Това е перфектното барбекю за фестивали, фирмени събития и големи партита на открито.
  Площта за готвене е 6936 cm², а скарата от неръждаема стомана е снабдена с панти за лесно добавяне на дървени въглища. Готови сте да печете барбекю и да нахраните цяла тълпа от хора.

 76. %
  Лимитиран модел 70th Anniversary Kettle Weber® /ogradina.bg
  Лимитиран модел 70th Anniversary Kettle Weber®
  Цена
  Редовна цена 1100,00 лв. Промо цена 935,00 лв.
  Добави в любими

  Лимитираният модел 70th Anniversary Kettle е висококачествено барбекю на въглища от серията Master-Touch на Weber®. Създадено е за истински фенове на марката и съчетава ретро визия и модерни функции. В съвършената му изработка могат да бъдат намерени препратки към различни епохи от историята на Weber®, която започва през 1952 година в САЩ.

  • Цветът е холивудско сиво - намек към черно-белите филми от 50-те
  • Рафтът за съхранение на аксесоарите последно е използван в моделите барбекюта от 1950 г.
  • Стилният термометър на капака е вдъхновен от емблемите на колите от 50-те години
  • Удобните, пластмасови дръжки усилени с фибростъкло приличат на дървени, точно каквито са били през 80-те и 90-те години
  • Колелата с бял ринг отбелязват ерата на барбекютата на въглища в периода 1952-2022 г.

  Артикул с 15% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остават само 6 бр.

   

   

 77. Комплект 2 броя прибори за барбекю Weber® /ogradina.bg
  Комплект 2 броя прибори за барбекю Weber® Premium
  Цена
  107,00 лв.
  Добави в любими

  Шпатулата и щипката са най-необходимите аксесоари за всяко барбекю. 

  Шпатулата е специално проектирана със заострен край и отделя храната от скарата без да я деформира.

  Двете половини на щипката се отключват и заключват с едно движение. Захващат продуктите здраво без да ги изпускат.

   

 78. Микрофибърна кърпа за почистване Weber®/ ogradina.bg
  Микрофибърна кърпа за почистване Weber®
  Цена
  9,90 лв.
  Добави в любими

  Микрофибърната кърпа почиства и полира всички емайлирани повърхности и елементи от неръждаема стомана на Вашето барбекю. Уверете се, че грилът блести от чистота и сте готови да посрещнете гости по всяко време.

 79. Постелка за под Weber® - голяма / ogradina.bg
  Постелка за под Weber® - голяма
  Цена
  134,00 лв.
  Добави в любими

  Постелката за под Weber® - голяма предпазва повърхността под барбекюто от мазнини. Произведена е от издръжлив антибактериален материал, който е устойчив на високи температури и външни атмосферни влияния.

   

 80. Барбекю на газ Weber® Spirit E-215 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-215 GBS
  Цена
  1599,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-215 GBS е идеално за малък балкон или тераса, с GBS скара и шкаф за газовата бутилка. Може да се ползва всеки ден. Предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене на задушено, съд за печене на цяло пиле, уок тиган и др.

 81. Порцеланови чинии Weber - голям размер - 2 бр./ ogradina.bg
  Порцеланови чинии Weber® - голям размер - 2 броя
  Цена
  59,00 лв.
  Добави в любими

  Големите порцелановите чинии Weber® се предлагат в комплект от 2 броя. Размерът им от 27.5 cm е подходящ за сервирането на основни ястия и гарнитури. Изключително високо качество на порцелана, от който са изработени.

   

 82. Термометър Weber® iGrill 3/ ogradina.bg
  Термометър Weber® iGrill 3
  Цена
  319,00 лв.
  Добави в любими

  Термометърът за храна Weber® iGrill 3 осигурява перфектен резултат при печенето на барбекю на различни видове месо - телешко, свинско, агнешко, риба, пиле и други. Съвместим е с газови грилове Weber® от сериите Spirit II, Genesis II, Genesis II LX.

  За перфектно изпечени стекове!

 83. Плоча Weber® CRAFTED
  Плоча Weber® CRAFTED
  Цена
  265,00 лв.
  Добави в любими

  Плочата Weber® CRAFTED е съвместима с рамки CRAFTED за барбекюта Spirit и Genesis. Плочата е направена от глазиран камък от кордиерит и е идеална за приготвянето на пици, различни видове хляб и дори десерти. 

 84. Барбекю на газ Weber® Genesis EX-335/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Genesis EX-335
  Цена
  4999,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Genesis EX-335 е смарт грил и е един от най-новите модели на марката. Предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия. Предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито - можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите.

  • Weber Connect - вградена смарт технология, която дава насоки стъпка-по-стъпка по време на готвенето на храната. Инструкциите се изпращат на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect App за iOS/Android. Можете да сте абсолютно сигурни в крайния резултат - най-добрата храна, която сте приготвяли у дома. 
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове между 1-4 минути на страна в зависимост от дебелината на стека. След запечатването може да преместите месото и да го запечете до желаната степен на готовност.. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Съвместимост с рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча и чугунена скара. Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®. Закупуват се отделно.

   

 85. Барбекю на газ Spirit EP-335 Premium GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit EP-335 Premium GBS
  Цена
  2499,99 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю с 3 горелки Weber® Spirit EP-335 Premium GBS е оборудвано с всичко, от което се нуждаете, за да приготвите вкусна вечеря на двора. На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато основното е на скарата.

  Барбекюто е лесно за запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 86. Барбекю на газ Weber® Genesis S-335
  Барбекю на газ Weber® Genesis S-335
  Цена
  4600,00 лв.
  Добави в любими

  Новият газов грил Weber® Genesis S-335 предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.

   

 87. Чугунена скара Weber® Genesis II
  Чугунена скара Weber® Genesis II
  Цена
  270,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената скара Weber® Genesis II предлага нови начини да зарадвате приятелите си с вкусна храна от барбекюто. Гриловайте перфектен стек или крехки ребра на чугунената скара, докато гарнитурата се приготвя отстрани.

 88. Луксозен калъф за барбекю на газ Weber® Traveler
  Луксозен калъф за пренасяне на Weber® Traveler
  Цена
  129,00 лв.
  Добави в любими

  Луксозен калъф за барбекю на газ Weber® Traveler защитава интериора на Вашия автомобил от мазнини и мръсотия. Калъфът обгръща плътно барбекюто, осигурява място за другите вещи в багажника и ги запазва чисти. Калъфът има специално отделение за съхранение на приборите за барбекю.

   

   
 89. Луксозен калъф за барбекю със стойка Weber® Q1000/2000
  Луксозен калъф за барбекю със стойка Weber® Q1000/2000
  Цена
  107,00 лв.
  Добави в любими

  Луксозният калъф е водоустойчив и предпазва Вашето любимо барбекю от проливния дъжд, ледения сняг и жаркото слънце. Той се слага и сваля лесно, а връзките го не му позволяват да излети при силен вятър.

 90. Постелка за под Weber
  Постелка за под Weber®
  Цена
  89,00 лв.
  Добави в любими

  Постелката за под Weber® предпазва повърхността под барбекюто от мазнини. Произведена е от издръжлив антибактериален материал, който е устойчив на високи температури и външни атмосферни влияния.

   

 91. Затоплящ рафт Weber за барбекю Q 2000
  Стойка за затопляне Weber® за барбекю Q 2000
  Цена
  110,00 лв.
  Добави в любими

  Стойката за затопляне е съвместима с барбекюта Weber® Q 2000 и осигурява допълнително пространство за готвене. Може да сложите бургерите на скарата на барбекюто, а хлебчетата за тях да поставите върху затоплящата стойка. Така получавате достатъчно място, за да нахраните всички едновременно.

   

   

 92. Скара WEBER® GBS 57cm
  Скара Weber® GBS 47cm
  Цена
  168,00 лв.
  Добави в любими

  Скарата Weber® GBS 47cm  е подходяща за барбекюта на въглища Weber® с диаметър Ø47 cm. Пантите ви позволяват да прибавяте въглища/брикети или чипс за опушване, по време на готвенето, без да премествате скарата. Подвижната решетката в средата на скарата позволява готвене чрез GBS (Gourmet Barbecue System) аксесоари, които се закупуват отделно.

   

 93. Очаквана доставка
  Барбекю на въглища Weber® Original Kettle 57cm E-5730 BLK
  Барбекю на въглища Weber® Original Kettle 57cm E-5730 BLK
  Цена
  699,00 лв.
  Добави в любими

  Гриловайте бургери, царевица и всички останали гарнитури наведнъж върху обширната скара на барбекюто Original Kettle® E-5730 BLK. То е базирано на оригиналния дизайн на създателя на Weber® от 1952 г. и е познат и любим продукт в целия свят. Обновено е с допълнителна функция за опушване, която регулира въздушната струя и дава възможност за готвене на ниска температура. Това барбекю на дървени въглища е подходящо за всеки начинаещ готвач или грил майстор. 

 94. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Genesis II EX-335 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II EX-335 GBS
  Цена
  4600,00 лв.
  Добави в любими

  Genesis II EX-335 GBS е най-новото смарт барбекю на Weber®. Знаете какво се случва с храната върху скарата, където и да сте. Можете да приготвяте нещо в кухнята, да гледате мача или да си общувате със семейството и гостите. Следите точната вътрешна температура на стека на екрана на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect app за iOS/Android.

  • Барбекюто има специална обособена зона (Sear Station), която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  - електронна система за запалване

  - 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност

  - предпазители за горелките Flavoriser®

  - система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  • Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 
 95. Луксозен калъф за електрическо барбекю Weber® Pulse 2000
  Луксозен калъф за електрическо барбекю Weber® Pulse 2000
  Цена
  85,00 лв.
  Добави в любими

  Луксозният калъф е водоустойчив и предпазва Вашето любимо барбекю от проливния дъжд, ледения сняг и жаркото слънце. Той се слага и сваля лесно, а връзките в долната част го не му позволяват да излети при силен вятър.

   

 96. Чеверме за барбекю на газ Weber® Genesis II 4 и 6
  Чеверме за барбекю на газ Weber® Genesis II 4 и 6
  Цена
  459,00 лв.
  Добави в любими

  Чевермето за газови барбекюта Weber® Genesis II 4 и 6 е снабдено с електрически мотор. Просто затворете капака и оставете грилът да приготви равномерно изпечено, крехко месо. Чевермето е приставка, която е създадена за истински барбекю фенове. 

 97. Очаквана доставка
  Резервни глави за кръгла четка за барбекю Weber
  Резервни глави за кръгла четка за барбекю Weber®
  Цена
  30,00 лв.
  Добави в любими

  Резервните глави за кръгла четка за барбекю Weber® се продава в пакет по два броя. Направени са от плетена метална мрежа без отделни влакна. Те удължават живота на Вашата четка и са много практични.

 98. Очаквана доставка
  Плоча за барбекю на газ Genesis II 400/600
  Плоча за барбекю на газ Genesis II 400/600
  Цена
  260,00 лв.
  Добави в любими

  Грил плочата за барбекю на газ Genesis II 400/600  е създадена специално за газови грилове Weber® Genesis II. Излишната мазнина при печене не попада върху газовите горелки. Това е сигурна гаранция срещу внезапни лумвания.

 99. Опушвач Smokey Mountain Cooker 47cm
  Опушвач Weber® Smokey Mountain Cooker 47cm
  Цена
  999,00 лв.
  Добави в любими

  Серията Smokey Mountain Cooker на Weber® е специално създадена за феновете на опушването. Тя е за най-големите грил майстори. Приготвянето на slow-and-low ребра, бут, плешка, цяла пуйка, риба се извършва на температура под 140°С и отнема поне няколко часа. Резултатът винаги е крехко месо, което се отделя от костите. Опушвачът е във формата на куршум и има 3 части - купа, централна част и капак. Разпалените въглища са в купата най-отдолу. В централната част са разположени съд за вода и 2 скари за готвене. Капакът запазва температурата с часове и има вграден термометър, на който следите процеса на опушване, без да губите топлина. За още по-специален аромат добавете няколко дървени парчета за опушване Weber® към горещите въглища/брикети още от началото на готвенето. Месото поема ароматите най-добре, докато е още сурово. Винаги слагайте вода в съда - тя подобрява процеса на опушване. Може да добавите във водата пресни подправки или бира. Smokey Mountain Cooker разкрива пред вас ново кулинарно предизвикателство и безкрайни възможности. Намерете повече информация и рецепти в нашия блог.

   

 100. Луксозен калъф за барбекю на газ Weber Summit 400
  Луксозен калъф за барбекю на газ Weber® Summit 400
  Цена
  420,00 лв.
  Добави в любими

  Луксозният калъф е водоустойчив и предпазва Вашето любимо барбекю от проливния дъжд, ледения сняг и жаркото слънце. Той се слага и сваля лесно, а връзките в долната част го не му позволяват да излети при силен вятър.

 101. Очаквана доставка
  Кръгла четка за почистване на барбекю Weber, 46 cm
  Кръгла четка за почистване на барбекю Weber, 46 cm
  Цена
  53,00 лв.
  Добави в любими

  Кръглата четка на Weber® е направена от плетена метална мрежа без отделни влакна. Благодарение на специалния си дизайн, четката почиства упорити замърсявания. Главата й достига с лекота до всяка част на скарата, заради дългата дръжка.

 102. Барбекю на газ Weber® Spirit II E-210 GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit II E-210 GBS
  Цена
  1500,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit II E-210 GBS е снабдено със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 2 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители Flavoriser® за горелките 
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене.

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). Може да приготвите на барбекюто си всичко - салатата, ордьоврите, основното, гарнитурите и десерта. Може дори да направите закуска, яхния или пица с перфектна хрупкава коричка. 

 103. Количка за барбекюта Weber Q1000/2000 /ogradina.bg
  Преносима количка за барбекюта Weber Q1000/2000
  Цена
  359,00 лв.
  Добави в любими

  Преносимата количка за газови барбекюта Weber® Q1000/Q2000 има две предназначения:

  • Стационарна стойка - осигурява удобна височина за готвене
  • Количка за пренасяне - когато сте готови да поемете на път, просто сгънете количката без да сваляте барбекюто и го закарайте до колата си или направо до плажа.
 104. Калъф за барбекю на газ Genesis 210/220
  Калъф за барбекю на газ Genesis II 210/220
  Цена
  170,00 лв.
  Добави в любими

  Калъфът е водоустойчив и предпазва Вашето любимо барбекю от проливния дъжд, ледения сняг и жаркото слънце. Той се слага и сваля лесно, а връзките не му позволяват да излети при силен вятър. Съвместим е с барбекюта на газ от серията Genesis II с две газови горелки.

 105. Решетка за печене - малка (съвместима с #6561)
  Решетка за печене - малка (съвместима с #6561)
  Цена
  62,00 лв.
  Добави в любими

  Решетката за печене - малка е съвместима с алуминиевите тавички за печене (#6561). Използвани заедно осигуряват подходяща непряка топлина при печене на месо в по-малките модели барбекюта Weber® от серията Q.