ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Комплект за бързо и лесно разпалване на въглища Weber® (уред+брикети+кубчета)

SKU
WB 17631

Релаксирайте, докато разпалвате барбекюто. Комплектът за бързо и лесно разпалване на въглища Weber® се състои от уред за бързо разпалване, пакет брикети Weber® 2 kg и кубчета за запалване Weber®. Това е всичко, от което се нуждаете, за да запалите барбекюто. Напълнете уреда с дървени въглища или брикети и скоро ще чуете хипнотизиращото пукане, което означава, че страхотното ястие ще е готово само след няколко минути.

 

89,00 лв.

Комплектът предоставя най-удобния и чист начин за разпалване на дървени въглища или брикети за Вашето барбекю. Не се налага използването на течност за запалване, която придава лош вкус на храната. Комлектът съдържа:

 

 • Уред за бързо и лесно разпалване на въглища.
 • Размер: 31.75 х 20.57 х 32.26 cm.
 • Материал: стомана с алуминиево покритие – осигурява равномерното запалване на въглищата/брикетите в уреда.
 • Осигурява достатъчно количество въглища за барбекю с диаметър 47 cm или 57 cm.
 • Дизайн с две дръжки - използвайте дръжките, за да изсипете нагорещените въглища в барбекюто. 

 

 • Брикети Weber®, пакет 2 kg - oсигуряват бързо и лесно разпалване, горят силно и дълго. Те са 100% натурални, без добавени химикали, за да усещате истинския вкус на храната. Произведени са от отпадъчна дървесина.

 

 • Кубчета за запалване Weber®  - 3 броя. Разпалват за секунди въглищата/брикетите дори при влажно или ветровито време. Те не са токсични, нямат миризма и не придават лош вкус на храната.

 

 

Начин на употреба: 

 1. Напълнете уреда с брикети (включени в комплекта). 
 2.  Запалете специалните кубчета за запалване Weber®. 
 3. Поставете уреда върху пламъка и изчакайте няколко минути.
 4. С помощта на двете удобни дръжки, изсипете брикетите директно върху решетката за въглища или използвайте двете кошници за въглища Weber® за директно/индиректно готвене. Поставете ги на купчина в средата - за директно гриловане или в двата края на барбекюто - за индиректно готвене. Използвайте ръкавици.
Характеристики
Материал стомана с покритие от алуминий
Дължина 32.26 cm
Височина 31.75 cm
Ширина 20.57 cm

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

 1. Как се опушва месо на барбекю
  Как се опушва месо на барбекю

  Какво е опушване

  Опушването е метод на готвене, при който месото се поставя в специален опушвач или на скарата на барбекюто на слаб огън и ниска температура и се излага на дим от дърва, дървени въглища, дървени брикети, дървен чипс или дървени парчета. При този метод на готвене месото се пече бавно за период от няколко часа, което води до крехък и сочен краен продукт с наситен опушен вкус. Опушването на месо може да

 2. Как се правят дървени въглища
  Как се правят дървени въглища

  Традиционен метод за производство на дървени въглища

  В миналото дървените въглища са се произвеждали в процес наречен „земна яма“. Този традиционен метод включва изкопаване на яма в земята, обличането ѝ със слама и глина и запълването ѝ с дървен материал. След това ямата с дървата се запечатва отгоре с още слама, глина и слой пръст, запалва се в центъра и се оставя да се карбонизира за няколко дни. Процесът на производство

Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти