ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Строителни инструменти

 1. Универсален нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Универсален нож с вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Универсалният нож с вградено точило в канията на Fiskars е майсторски нож за обща употрба с висококачествено острие от стомана. Той е част от новата серия професионални ножове с интегрирано точило в калъфа. Дизайн, разработен съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас. Гарантирани по-остри разрези всеки път. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован материал на захващане SoftGrip, предназначен да осигури контрол точно там, където имате нужда. По-гладка повърхност на острието за чист срез и по-лесно почистване. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 2. Занаятчийски нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Занаятчийски нож с вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Ножът на  Fiskars Craftsman с вградено точило е професионален нож с късо острие за по-голяма прецизност. Той е част от нова серия професионални ножове, която е разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното лесно за използване точило е винаги с Вас. С острие от висококачествена закалена стомана, гарантира по-остри разрези без компромиси. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел на захващане SoftGrip, предназначен да осигури най-добър захват и контрол точно там, където имате нужда. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 3. Нож с пила и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Нож с пила и вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Ножът с пила и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 4. Дърводелски нож с длето и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Дърводелски нож с длето и вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Дърводелският нож с длето и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 5. Лопата за насипни материали ErgoComfort/ogradina.bg
  Лопата за насипни материали ErgoComfort
  Цена
  49,59 лв.

  Лопатата за насипни материали ErgoComfort е стабилен инструмент за работа в градинарството и строителството. Подходящ за дейности, свързани с различни насипни материали като повдигане, местене, пълнене, изгребване и др. Лопатата е изработена от здрава стомана с широка загребваща част със заоблени ръбове и дълга дръжка.

   

 6. Лопата за насипни материали Solid/ogradina.bg
  Лопата за насипни материали Solid
  Цена
  40,00 лв.

  Лопата за насипни материали Solid е страхотен инструмент за преместване на пясък, пръст, чакъл или други строителни материали.  Ако се нуждаете от солидна лопата, този инструмент със своята твърда конструкция и широка лъжица, ще направи работата Ви по-лесна. С D-образна ръкохватка и дълга стоманена дръжка, тази лопата няма да Ви подведе в строителството или в градинарството.

 7. Очаквана доставка
  Загребваща лопата Ergonomic/ogradina.bg
  Загребваща лопата Ergonomic
  Цена
  71,00 лв.

  Загребващатата лопата Ergonomic на Fiskars e красиво проектирана с дългa дръжка, здрава и широка загребваща част.  Идеален инструмент за преместване на пясък, чакъл и друг насипен материал. Контролът и комфортът са гарантирани от неговия ергономичен дизайн. Дръжката е проектирана така, че ръката остава в естествена позиция, за да намали умората в китката. Y-образният й край осигурява стабилен и здрав захват, а широката стоманена загребаща площ спомага за прехвърлянето на материалите бързо и ефективно.

   

 8. Чук, размер XL/ogradina.bg
  Чук, размер XL
  Цена
  139,00 лв.

  Средно големият чук XL на Fiskars Sledge Hammer XL е мощен инструмент, отличаващ се със заоблени ръбове на удрящата повърхност, които забавят изхабяването му и намаляват риска от счупване. Този чук има гумен предпазител при неуспешни удари, който намалява риска от потенциални наранявания. Дръжката му е изработена с ядро ​​от фибростъкло и еластично, противоплъзгащо се и антивибрационно покритие, което осигурява по-голяма стабилност и комфорт за работа. Изключително издръжлив със закалена глава от въглеродна стомана. Универсален инструмент за работа с много приложения.

 9. Чук за цепене IsoCore™, размер XXL/ogradina.bg
  Чук за цепене IsoCore™, размер XXL
  Цена
  175,00 лв.

  Чук за цепене IsoCore™, размер XXL на Фискарс е мощен иструмент за твърдо цепене на дърва и разцепване на дървесина. С патентована система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 50%, облекчава се тежката работа по цепене на дърва и намалява мускулната умора и болките в ставите. Неговата кована стоманена глава е с две лица-за цепене и  раздробяване на дърво, и забиващо за удряне с друг инструмент по време на цепене, за да помогне забиването на клина. Чукът има двуслойна дръжка, която улавя всяка продължителна вибрация. Оптимизираната геометрия на острието разбива здрави трупи, а неразделната занитена  глава не се плъзга надолу или откъсва. Текстурираният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите.

 10. Кирка размер L/ogradina.bg
  Кирка размер L
  Цена
  206,00 лв.

  Кирката размер L на Fiskars е мощен инструмент за работа в твърди повърхности и каменисти почви, особено полезен в градинарството и строителството. С патентована IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите до 50%. С този модел кирка разрушавате твърди повърхности и  копаете в твърда почва, като същевременно помага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Изработена от първокласна стомана, изкована в перфектно балансиран дизайн, за да правите всяко замахване ефективно и силно. С патентована, водеща в индустрията система за контрол на ударите IsoCore поглъща вибрациите, намалявайки усилието, което тялото поема, а двуслойна дръжка улавя всяка продължителна вибрация. С неразделна глава с нитове, кирката няма да се плъзне надолу или да се откъсне, дори когато се люлеете на нея с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката със  текстура, която помага за подобряване на сцеплението, като същевременно намалява появата на мехури върху дланите.

 11. Строителен чук IsoCore™, размер M/ogradina.bg
  Строителен чук IsoCore™, размер M
  Цена
  92,00 лв.

  Строителният чук IsoCore™, размер M на Фискарс е многофункционален инструмент за разрушаване на повърхности, забиване на колове, клинове и др. Подходящ за работа с една ръка. Този мощен като бухалка чук включва патентованата система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 60%, като същевременно спомага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Работната глава е от кована стомана, от едната страна с клиновидна разрушителна повърхност и другата страна с голяма задвижваща повърхност за подобрена точност на удара. Текстурираният дизайн на дръжката пасва на ръката сигурно, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 12. Строителен чук IsoCore™, размер L/ogradina.bg
  Строителен чук IsoCore™, размер L
  Цена
  116,00 лв.

  Строителен чук IsoCore™, размер L на Фискарс е многофункционален инструмент за разрушаване на повърхности, забиване на колове, клинове и др. Подходящ за работа с една ръка. Този мощен като бухалка чук включва патентованата система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 60%, като същевременно спомага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Работната глава е от кована стомана, от едната страна с клиновидна разрушителна повърхност и другата страна с голяма задвижваща повърхност за подобрена точност на удара. Текстурираният дизайн на дръжката пасва на ръката сигурно, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 13. Чук за разбиване IsoCore™, размер L/ogradina.bg
  Чук за разбиване IsoCore™, размер L
  Цена
  170,00 лв.

  Чукът за разбиване IsoCore™, размер L на Fiskars е инструмент за тежки работи по разрушаване. Притежава голяма мощ, а патентованата система за контрол на ударите IsoCore намалява вибрациите с до 50% и същевременно спомага за намаляване на усилието и натоварването на тялото. Първокласна закалена стомана е изкована в уникалната клиновидна глава за разрушаване, която максимално увеличава разрушителната сила и изключително голяма задвижваща повърхност и подобрена точност на удара. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация. Главата и дръжката са неразделни с нитове и няма опасност от плъзгане или откъсване, дори когато се люлеете на чука с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката.При работа е препоръчително носенето на предпазни очила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 14. Чук за разбиване IsoCore™, размер XL/ogradina.bg
  Чук за разбиване IsoCore™, размер XL
  Цена
  193,00 лв.

  Чукът за разбиване IsoCore™, размер XL на Fiskars е страхотен инструмент за тежки работи по разрушаване. Притежава голяма мощ, а патентованата система за контрол на ударите IsoCore намалява вибрациите с до 50% и същевременно спомага за намаляване на усилието и натоварването на тялото. Първокласна закалена стомана е изкована в уникалната клиновидна глава за разрушаване, която максимално увеличава разрушителната сила и изключително голяма задвижваща повърхност и подобрена точност на удара. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация. Главата и дръжката са неразделни с нитове и няма опасност от плъзгане или откъсване, дори когато се люлеете на чука с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката.При работа е препоръчително носенето на предпазни очила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 15. Универсален чук IsoCore™, размер M/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер M
  Цена
  78,00 лв.

  Универсален чук IsoCore™, размер M на Фискарс е многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Със заострена разкъсваща и затъпена удряща повърхност. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 16. Универсален чук IsoCore™, размер L/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер L
  Цена
  90,00 лв.

  Универсален чук IsoCore™, размер L на Фискарс е многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, дърводелството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Заострената страна на главата спомага за бързо и лесно разкъсване на повърхности и изваждане на пирони, а затъпената магнитна повърхност позволява да забивате пирони с една ръка. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

   

 17. Универсален чук IsoCore™, размер XL/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер XL
  Цена
  96,00 лв.

  Универсален чук IsoCore™, размер XL на Fiskars е многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, дърводелството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Заострената страна на главата спомага за бързо и лесно разкъсване на повърхности и изваждане на пирони, а затъпената магнитна повърхност позволява да забивате пирони с една ръка. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

   

 18. Универсален чук IsoCore™, размер XXL/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер XXL
  Цена
  109,00 лв.

  Универсалният чук IsoCore™, размер XXL на Fiskars е най-големият и мощен от тази серия чукове. Многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, дърводелството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Заострената страна на главата спомага за бързо и лесно разкъсване на повърхности и изваждане на пирони, а затъпената магнитна и набраздена повърхност позволява да забивате пирони с една ръка. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

   

Настрой низходяща посока

30 Артикули