ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Строителни инструменти

 1. Нов
  Професионална ножица за изолационни материали с подсилен механизъм Fiskars PRO PowerArc, 21 cm - ogradina.bg
  Професионална ножица за изолационни материали с подсилен механизъм Fiskars PRO PowerArc, 21 cm
  Цена
  59,00 лв.
  Добави в любими

  Професионалната ножица PowerArc™ е част от професионалната серия строителни инструменти FIskars PRO. Тя се отличава с извити остриета, които променят ъгъла помежду си по време на работа, за да ви осигурят над 30 % повече сила в най-трудната част от рязането. Издръжливите остриета са изработени от едно парче неръждаема стомана, имат назъбен ръб и солидна болтова връзка. Насладете се на усъвършенствана механика и ергономичност с ново поколение режещи инструменти, които осигуряват повече сила, комфорт и контрол.

 2. Нов
  Професионална ножица за изолационни материали с подсилен механизъм Fiskars PRO PowerArc, 26 cm - ogradina.bg
  Професионална ножица за изолационни материали с подсилен механизъм Fiskars PRO PowerArc, 26 cm
  Цена
  74,00 лв.
  Добави в любими

  Професионалната 25.4 сантиметрова ножица PowerArc™ е част от професионалната серия строителни инструменти FIskars PRO. Тя се отличава с извити остриета, които променят ъгъла помежду си по време на работа, за да ви осигурят над 30 % повече сила в най-трудната част от рязането. Разполага с по-големи отвори за пръстите, оптимизирани за работа с ръкавици. Издръжливите остриета са изработени от едно парче неръждаема стомана, имат назъбен ръб и солидна болтова връзка. Насладете се на усъвършенствана механика и ергономичност с ново поколение режещи инструменти, които осигуряват повече сила, комфорт и контрол.

 3. Нов
  Трион Fiskars PRO PowerTooth (38 cm, 9 TPI) - ogradina.bg
  Трион Fiskars PRO PowerTooth (38 cm, 9 TPI)
  Цена
  63,00 лв.
  Добави в любими

  Мощният ръчен трион Fiskars Pro Power Tooth позволява бързо и гладко рязане на дърво, ламинат и PVC благодарение на острото като бръснач тройно заточено острие и технологията RapidStart с повече зъбци в областта на върха на триона. Зъбците са подсилени чрез индукционно закаляване и затова остават остри за дълго време. Имат покритие с ниско триене, което предпазва от ръжда. Останалата част от тройно заточеното острие е с 9 TPI за гладко и чисто рязане. Голямата дръжка с неплъзгаща се повърхност SoftGrip изтласква влагата, предотвратява образуването на мехури, увеличава сцеплението за здрав захват, повече контрол и прецизност при рязане. Трионът може да се използва и с две ръце за допълнителна сила и контрол при най-трудните разрези. Протекторът на острието осигурява безопасност при съхранение и има вграден държач за молив. Острието е с дължина 38 cm и е идеално за работа в тесни пространства. Събира се лесно в чанта за инструменти или строителна кофа. 

 4. Нов
  Трион Fiskars PRO PowerTooth (55 cm, 11 TPI) - ogradina.bg
  Трион Fiskars PRO PowerTooth (55 cm, 11 TPI)
  Цена
  73,00 лв.
  Добави в любими

  Мощният ръчен трион за фино рязане Fiskars Pro Power Tooth позволява бързи, чисти и контролирани разрези в мека дървесина благодарение на острото като бръснач тройно заточено острие и технологията RapidStart с повече зъбци в областта на върха на триона. Зъбците са подсилени чрез индукционно закаляване и затова остават остри за дълго време. Имат покритие с ниско триене, което предпазва от ръжда. Останалата част от тройно заточеното острие е с 11 TPI за гладко и чисто рязане. Голямата дръжка с неплъзгаща се повърхност SoftGrip изтласква влагата, предотвратява образуването на мехури, увеличава сцеплението за здрав захват, повече контрол и прецизност при рязане. Трионът може да се използва и с две ръце за допълнителна сила и контрол при най-трудните разрези. Протекторът на острието осигурява безопасност при съхранение и има вграден държач за молив.

 5. Универсален нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Универсален нож с вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалният нож с вградено точило в канията на Fiskars е майсторски нож за обща употрба с висококачествено острие от стомана. Той е част от новата серия професионални ножове с интегрирано точило в калъфа. Дизайн, разработен съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас. Гарантирани по-остри разрези всеки път. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован материал на захващане SoftGrip, предназначен да осигури контрол точно там, където имате нужда. По-гладка повърхност на острието за чист срез и по-лесно почистване. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 6. Занаятчийски нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Занаятчийски нож с вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Ножът на  Fiskars Craftsman с вградено точило е професионален нож с късо острие за по-голяма прецизност. Той е част от нова серия професионални ножове, която е разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното лесно за използване точило е винаги с Вас. С острие от висококачествена закалена стомана, гарантира по-остри разрези без компромиси. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел на захващане SoftGrip, предназначен да осигури най-добър захват и контрол точно там, където имате нужда. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 7. Нож с пила и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Нож с пила и вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Ножът с пила и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 8. Дърводелски нож с длето и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Дърводелски нож с длето и вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Дърводелският нож с длето и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

   

 9. Очаквана доставка
  Лопата за насипни материали ErgoComfort/ogradina.bg
  Лопата за насипни материали ErgoComfort
  Цена
  49,60 лв.
  Добави в любими

  Лопатата за насипни материали ErgoComfort е стабилен инструмент за работа в градинарството и строителството. Подходящ за дейности, свързани с различни насипни материали като повдигане, местене, пълнене, изгребване и др. Лопатата е изработена от здрава стомана с широка загребваща част със заоблени ръбове и дълга дръжка.

   

 10. Лопата за насипни материали Solid/ogradina.bg
  Лопата за насипни материали Solid
  Цена
  49,90 лв.
  Добави в любими

  Лопата за насипни материали Solid е страхотен инструмент за преместване на пясък, пръст, чакъл или други строителни материали.  Ако се нуждаете от солидна лопата, този инструмент със своята твърда конструкция и широка лъжица, ще направи работата Ви по-лесна. С D-образна ръкохватка и дълга стоманена дръжка, тази лопата няма да Ви подведе в строителството или в градинарството.

 11. Загребваща лопата Ergonomic/ogradina.bg
  Загребваща лопата Ergonomic
  Цена
  81,90 лв.
  Добави в любими

  Загребващатата лопата Ergonomic на Fiskars e красиво проектирана с дългa дръжка, здрава и широка загребваща част.  Идеален инструмент за преместване на пясък, чакъл и друг насипен материал. Контролът и комфортът са гарантирани от неговия ергономичен дизайн. Дръжката е проектирана така, че ръката остава в естествена позиция, за да намали умората в китката. Y-образният й край осигурява стабилен и здрав захват, а широката стоманена загребаща площ спомага за прехвърлянето на материалите бързо и ефективно.

   

   

 12. Чук, размер XL/ogradina.bg
  Чук, размер XL
  Цена
  147,00 лв.
  Добави в любими

  Средно големият чук XL на Fiskars Sledge Hammer XL е мощен инструмент, отличаващ се със заоблени ръбове на удрящата повърхност, които забавят изхабяването му и намаляват риска от счупване. Този чук има гумен предпазител при неуспешни удари, който намалява риска от потенциални наранявания. Дръжката му е изработена с ядро ​​от фибростъкло и еластично, противоплъзгащо се и антивибрационно покритие, което осигурява по-голяма стабилност и комфорт за работа. Изключително издръжлив със закалена глава от въглеродна стомана. Универсален инструмент за работа с много приложения.

 13. Чук за цепене IsoCore™, размер XXL/ogradina.bg
  Чук за цепене IsoCore™, размер XXL
  Цена
  186,00 лв.
  Добави в любими

  Чук за цепене IsoCore™, размер XXL на Фискарс е мощен иструмент за твърдо цепене на дърва и разцепване на дървесина. С патентована система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 50%, облекчава се тежката работа по цепене на дърва и намалява мускулната умора и болките в ставите. Неговата кована стоманена глава е с две лица-за цепене и  раздробяване на дърво, и забиващо за удряне с друг инструмент по време на цепене, за да помогне забиването на клина. Чукът има двуслойна дръжка, която улавя всяка продължителна вибрация. Оптимизираната геометрия на острието разбива здрави трупи, а неразделната занитена  глава не се плъзга надолу или откъсва. Текстурираният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите.

 14. Нов
  Кирка Pro IsoCore™, размер S
  Кирка Pro IsoCore™, размер S
  Цена
  95,00 лв.
  Добави в любими

  Кирката Fiskars Pro IsoCore™, размер S, е създадена за тежка работа в твърди и каменисти терени в градината или на строителни обекти. Справя се лесно с разбиването на твърди почви и трудни повърхности, като същевременно спомага за намаляването на мускулната умора и болките в ставите. Системата за контрол на ударите IsoCore™ намалява вибрациите при удар с 50% в сравнение с дървените дръжки. Главата е занитена към дръжката и разполага с два края - кирка и мотика. Дръжката приляга сигурно и удобно към ръката помага за подобряване на захвата, като същевременно предотвратява появата на мехури. Дължината на дръжката от 36 cm е идеална за работа в малки пространства. Кирката издържа на най-тежките работни условия.

   

 15. Кирка размер L/ogradina.bg
  Кирка Pro IsoCore™, размер L
  Цена
  218,00 лв.
  Добави в любими

  Кирката размер L на Fiskars е мощен инструмент за работа в твърди повърхности и каменисти почви, особено полезен в градинарството и строителството. С патентована IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите до 50%. С този модел кирка разрушавате твърди повърхности и  копаете в твърда почва, като същевременно помага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Изработена от първокласна стомана, изкована в перфектно балансиран дизайн, за да правите всяко замахване ефективно и силно. С патентована, водеща в индустрията система за контрол на ударите IsoCore поглъща вибрациите, намалявайки усилието, което тялото поема, а двуслойна дръжка улавя всяка продължителна вибрация. С неразделна глава с нитове, кирката няма да се плъзне надолу или да се откъсне, дори когато се люлеете на нея с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката със  текстура, която помага за подобряване на сцеплението, като същевременно намалява появата на мехури върху дланите.

 16. Строителен чук IsoCore™, размер M/ogradina.bg
  Строителен чук IsoCore™, размер M
  Цена
  97,00 лв.
  Добави в любими

  Строителният чук IsoCore™, размер M на Фискарс е многофункционален инструмент за разрушаване на повърхности, забиване на колове, клинове и др. Подходящ за работа с една ръка. Този мощен като бухалка чук включва патентованата система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 60%, като същевременно спомага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Работната глава е от кована стомана, от едната страна с клиновидна разрушителна повърхност и другата страна с голяма задвижваща повърхност за подобрена точност на удара. Текстурираният дизайн на дръжката пасва на ръката сигурно, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 17. Строителен чук IsoCore™, размер L/ogradina.bg
  Строителен чук IsoCore™, размер L
  Цена
  123,00 лв.
  Добави в любими

  Строителен чук IsoCore™, размер L на Фискарс е многофункционален инструмент за разрушаване на повърхности, забиване на колове, клинове и др. Подходящ за работа с една ръка. Този мощен като бухалка чук включва патентованата система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 60%, като същевременно спомага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Работната глава е от кована стомана, от едната страна с клиновидна разрушителна повърхност и другата страна с голяма задвижваща повърхност за подобрена точност на удара. Текстурираният дизайн на дръжката пасва на ръката сигурно, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 18. Чук за разбиване IsoCore™, размер M - ogradina.bg
  Чук за разбиване IsoCore™, размер M
  Цена
  157,00 лв.
  Добави в любими

  Чукът за разбиване IsoCore™, размер M на Fiskars e строителен инструмент с много приложения за разрушаване на различни повърхности, за огъване и изправяне на дъски, удряне, забиване,  къртене, изваждане на плочки, премахване на пирони и др.  Дори и в тесни пространства разчитате на здрав и мощен инструмент с патентована система IsoCore Shock Control System за намаляване вибрациите при удар с до 70%. Поема натиска, който тялото понася, а двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация. Ефективният дизайн на дръжката пасва на ръката сигурно и удобно,  а текстурираната ръкохватка добавя стабилност, контрол, подобряване на сцеплението и намалява образуването на мехури. Острата страна на работната глава служи за прорязване и удар и позволява прецизно позициониране и удряне в целта.

   

 19. Чук за разбиване IsoCore™, размер L/ogradina.bg
  Чук за разбиване IsoCore™, размер L
  Цена
  179,00 лв.
  Добави в любими

  Чукът за разбиване IsoCore™, размер L на Fiskars е инструмент за тежки работи по разрушаване. Притежава голяма мощ, а патентованата система за контрол на ударите IsoCore намалява вибрациите с до 50% и същевременно спомага за намаляване на усилието и натоварването на тялото. Първокласна закалена стомана е изкована в уникалната клиновидна глава за разрушаване, която максимално увеличава разрушителната сила и изключително голяма задвижваща повърхност и подобрена точност на удара. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация. Главата и дръжката са неразделни с нитове и няма опасност от плъзгане или откъсване, дори когато се люлеете на чука с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката.При работа е препоръчително носенето на предпазни очила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 20. Чук за разбиване IsoCore™, размер XL/ogradina.bg
  Чук за разбиване IsoCore™, размер XL
  Цена
  204,00 лв.
  Добави в любими

  Чукът за разбиване IsoCore™, размер XL на Fiskars е страхотен инструмент за тежки работи по разрушаване. Притежава голяма мощ, а патентованата система за контрол на ударите IsoCore намалява вибрациите с до 50% и същевременно спомага за намаляване на усилието и натоварването на тялото. Първокласна закалена стомана е изкована в уникалната клиновидна глава за разрушаване, която максимално увеличава разрушителната сила и изключително голяма задвижваща повърхност и подобрена точност на удара. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация. Главата и дръжката са неразделни с нитове и няма опасност от плъзгане или откъсване, дори когато се люлеете на чука с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката.При работа е препоръчително носенето на предпазни очила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 21. Универсален чук IsoCore™, размер M/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер M
  Цена
  79,90 лв.
  Добави в любими

  Универсален чук IsoCore™, размер M на Фискарс е многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Със заострена разкъсваща и затъпена удряща повърхност. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 22. Универсален чук IsoCore™, размер L/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер L
  Цена
  95,00 лв.
  Добави в любими

  Универсален чук IsoCore™, размер L на Фискарс е многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, дърводелството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Заострената страна на главата спомага за бързо и лесно разкъсване на повърхности и изваждане на пирони, а затъпената магнитна повърхност позволява да забивате пирони с една ръка. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

   

 23. Универсален чук IsoCore™, размер XL/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер XL
  Цена
  101,90 лв.
  Добави в любими

  Универсален чук IsoCore™, размер XL на Fiskars е многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, дърводелството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Заострената страна на главата спомага за бързо и лесно разкъсване на повърхности и изваждане на пирони, а затъпената магнитна повърхност позволява да забивате пирони с една ръка. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

   

 24. Универсален чук IsoCore™, размер XXL/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер XXL
  Цена
  114,90 лв.
  Добави в любими

  Универсалният чук IsoCore™, размер XXL на Fiskars е най-големият и мощен от тази серия чукове. Многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, дърводелството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Заострената страна на главата спомага за бързо и лесно разкъсване на повърхности и изваждане на пирони, а затъпената магнитна и набраздена повърхност позволява да забивате пирони с една ръка. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

   

 25. Макетен нож с автоматично прибиращо се острие CarbonMax™ Pro Safety
  Макетен нож с автоматично прибиращо се острие CarbonMax™ Pro Safety
  Цена
  65,00 лв.
  Добави в любими

  Когато се нуждаете от максимална безопасност на работното място, макетният нож CarbonMax™ Pro Safety върши чудесна работа. Той има автоматично прибиращо се острие, изцяло метален корпус и оптимизирана ергономичност. Интуитивният му механизъм за разгъване на острието може да се управлява с една ръка, а ножът разпознава кога рязането е приключило и автоматично прибира острието за максимална безопасност. Ергономичната му текстурирана дръжка осигурява защита срещу изплъзване, както и комфорт в ръката. Блокировката предотвратява случайното освобождаване на острието, а смяната му е бърза и безопасна, благодарение на отварянето на цялото тяло с панти, магнит, който държи острието на място, и липса на свободни части, които да следите. Изцяло металната конструкция осигурява дълготрайна издръжливост, а подсиленият метален край осигурява надеждна устойчивост срещу удари и изпускания. Този предпазен нож включва едно ножче CarbonMax™, което издържа 24 пъти повече от стандартните ножчета.

 26. Универсален макетен нож CarbonMax™ 18 mm
  Универсален макетен нож CarbonMax™ 18 mm
  Цена
  37,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалният макетен нож CarbonMax™ 18 mm се отличава с удобна, лесна и бърза смяна на острието, без необходимост от разглабяне на ножа. Подсиленият метален корпус осигурява здрава и надеждна устойчивост на ножа срещу удари и изпускания. Включва едно 18-милиметрово острие CarbonMax™, което издържа 24 пъти по-дълго от стандартните остриета.

 27. Универсален макетен нож CarbonMax™ 25 mm
  Универсален макетен нож CarbonMax™ 25 mm
  Цена
  39,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалният макетен нож CarbonMax™ 25 mm се отличава с удобна, лесна и бърза смяна на острието, без необходимост от разглабяне на ножа. Подсиленият метален корпус осигурява здрава и надеждна устойчивост на ножа срещу удари и изпускания. Включва едно 25-милиметрово острие CarbonMax™, което издържа 24 пъти по-дълго от стандартните остриета.

 28. Макетен нож с фиксирано острие CarbonMax - ogradina.bg
  Макетен нож с фиксирано острие CarbonMax™
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалният макетен нож с фиксирано острие Fiskars Pro CarbonMax™ има уникален сгъваем предпазител за острието, който предпазва от удари при случайни изпускания на инструмента. Острието е защитено и много здраво и се справя с всякакви задачи. Към ножа е включено резервно острие, което издържа 24 пъти по-дълго от стандартните и се сменя лесно. Пантите на макетния нож се отварят, а острието стои на мястото си, благодарение на магнит.

 29. Макетен нож с прибиращо се острие CarbonMax™ - ogradina.bg
  Макетен нож с прибиращо се острие CarbonMax™
  Цена
  41,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалният макетен нож с прибиращо се острие Fiskars Pro CarbonMax™ предоставя отлична сигурност и лекота при използване. Снабден е със специален механизъм, който предотвратява случайното прибиране на острието по време на работа. Ножът има здрав стоманен корпус, който е устойчив на удари и защитава острието. Острието CarbonMax™ има специално покритие, което запазва ръба остър 24 пъти по-дълго от обикновено острие. Към ножа е включено резервно острие, което се сменя лесно и бързо, а в копруса на ножа има отделение, в което може да съхранявате 5 резервни остриета.

 30. Сгъваем макетен нож CarbonMax™ - ogradina.bg
  Сгъваем макетен нож CarbonMax™
  Цена
  42,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалният сгъваем макетен нож Fiskars Pro CarbonMax™ предоставя отлична сигурност и лекота при използване. Снабден е със специален механизъм за компактно съхранение и лесно пренасяне. Има система с двойно заключване, която предотвратява случайно освобождаване на острието, без това да влияе на скоростта на смяна на острието. Ножът има здрав стоманен корпус, който е устойчив на удари и защитава острието. Ергономичната дръжка с SoftGrip осигурява различни начини на захващане за максимален комфорт и контрол по време на работа. Острието CarbonMax™ има специално покритие, което запазва ръба остър 24 пъти по-дълго от обикновено острие. Към ножа е включено резервно острие, което се сменя лесно и бързо.

 31. Мултифункционален бояджийски макетен нож CarbonMax™ - ogradina.bg
  Мултифункционален бояджийски макетен нож CarbonMax™
  Цена
  54,90 лв.
  Добави в любими

  Мултифункционалният бояджийски нож Fiskars Pro CarbonMax™ включва повечето от спомагателните инструменти, които бояджиите често използват. Разполага с вградена отварачка за кофа и накрайник за отвертка - за отваряне на кутии с боя и монтаж на ключове и контакти. Ножът има сгъваемо острие, което се отваря и заключва на място с едно движение на китката за бърза употреба и безопасно съхранение. Подсиленият метален край е удобен за затваряне на капаци или забиване на пирони в движение. Предлага вътрешно отделение в дръжката за съхранение на 2 броя резервни остриета. В опаковката е включено 1 резервно острие CarbonMax™.

 32. Макетен нож за гипсокартон CarbonMax™ - ogradina.bg
  Макетен нож за гипсокартон CarbonMax™
  Цена
  56,00 лв.
  Добави в любими

  Макетният нож за гипсокартон Fiskars Pro CarbonMax™ е единственият инструмент, който има двата най-разпространени ръчни инструмента, използвани от майсторите на гипсокартон - универсален нож и трион за рязане на гипсокартон. И двете остриета се намират в един и същи край на инструмента и се заключват на място за допълнителна безопасност. Изцяло металната конструкция на ножа е проектирана и изработена, за да издържи на интензивната употреба на работната площадка, а подсиленият метален край е идеален за избиване на срезове от гипсокартон. В дръжката на ножа има вътрешенно отделение за съхранение на 2 броя резервни остриета. Към ножа има включено 1 брой резервно острие CarbonMax™.

 33. Резервни остриета CarbonMax™, 5 броя - ogradina.bg
  Резервни остриета CarbonMax™, 5 броя
  Цена
  28,00 лв.
  Добави в любими

  Резервните остриета CarbonMax™ са предназначени за универсални ножове Fiskars Pro CarbonMax™. Остриетата CarbonMax™ разполагат със собствено покритие на Fiskars, което увеличава здравината и поддържа остротата до 24 пъти по-дълго от стандартните остриета. Остриетата са обстойно лабораторно тествани и проверени. Опаковката включва 5 броя остриета. Подходящи са и за макетни ножове, които не са Fiskars.

 34. Резервни остриета CarbonMax™
  Резервни остриета CarbonMax™, 10 броя
  Цена
  37,00 лв.
  Добави в любими

  Резервните остриета CarbonMax™ са предназначени за универсални ножове Fiskars Pro CarbonMax™. Остриетата CarbonMax™ разполагат със собствено покритие на Fiskars, което увеличава здравината и поддържа остротата до 24 пъти по-дълго от стандартните остриета. Остриетата са обстойно лабораторно тествани и проверени. Опаковката включва 10 броя остриета. Подходящи са и за макетни ножове, които не са Fiskars.

 35. Резервни остриета CarbonMax™ 18 mm, 5 броя
  Резервни остриета CarbonMax™ 18 mm, 5 броя
  Цена
  35,00 лв.
  Добави в любими

  Резервните остриета са за 18-милиметрови макетни ножове Fiskars CarbonMax™. Остриетата CarbonMax™ са с патентовано от Fiskars покритие, което запазва остротата до 24 пъти по-дълго от стандартните ножове. Остриетата са обстойно тествани и проверени в лаборатория. Опаковката включва 5 броя 18-милиметрови остриета.

 36. Резервни остриета CarbonMax™ 25 mm, 5 броя
  Резервни остриета CarbonMax™ 25 mm, 5 броя
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Резервните остриета са за 25-милиметрови макетни ножове Fiskars CarbonMax™. Остриетата CarbonMax™ са с патентовано от Fiskars покритие, което запазва остротата до 24 пъти по-дълго от стандартните ножове. Остриетата са обстойно тествани и проверени в лаборатория. Опаковката включва 5 броя 25-милиметрови остриета.

 37. Ножица за ламарина с прави остриета PowerGear™ - ogradina.bg
  Ножица за ламарина с прави остриета PowerGear™
  Цена
  59,90 лв.
  Добави в любими

  Ножицата за ламарина с прави остриета Fiskars PowerGear™ е много мощна и се справя с трудните срезове в метала. Има усъвършенствана механика и ергономичност от ново поколение, която осигурява повече здравина, комфорт и контрол по време на рязане. Технологията PowerGear™ дава над 40% повече мощност, особено по време на най-трудната част от рязането. Ергономична дръжка, подпомагана от пружина, намалява умората в ръцете и има поктритие SoftGrip™ за удобно хващане. Кованите, топлинно обработени стоманени остриета и кованата дръжка подобряват здравината и издръжливостта. Ножицата може да се заключва отгоре или отстрани и да реже редица тежки материали.

 38. Ножица за ламарина с извити остриета PowerGear™, за дясно рязане - ogradina.bg
  Ножица за ламарина с извити остриета PowerGear™, за дясно рязане
  Цена
  59,90 лв.
  Добави в любими

  Ножицата за ламарина с извити остриета Fiskars PowerGear™, дясно рязане е предназначена за прави срезове и изразени срезове в дясно. Тя е много мощна и се справя с трудните срезове в метала. Има усъвършенствана механика и ергономичност от ново поколение, която осигурява повече здравина, комфорт и контрол по време на рязане. Технологията PowerGear™ дава над 40% повече мощност, особено по време на най-трудната част от рязането. Ергономична дръжка, подпомагана от пружина, намалява умората в ръцете и има поктритие SoftGrip™ за удобно хващане. Кованите, топлинно обработени стоманени остриета и кованата дръжка подобряват здравината и издръжливостта. Ножицата може да се заключва отгоре или отстрани и да реже редица тежки материали.

 39. Ножица за ламарина с извити остриета PowerGear™, за ляво рязане - ogradina.bg
  Ножица за ламарина с извити остриета PowerGear™, за ляво рязане
  Цена
  52,90 лв.
  Добави в любими

  Ножицата за ламарина с извити остриета PowerGear™, за ляво рязане е подходяща за правене на по-дълги прави или леви срезове. Ръката на потребителя е разположена над материала, което осигурява безопасност при рязане, тъй като двете части на ламарината ще останат под нея. Тази ножица работи добре в твърда стоманена ламарина. Има усъвършенствана механика и ергономичност от ново поколение, която осигурява повече здравина, комфорт и контрол по време на рязане. Технологията PowerGear™ дава над 40% повече мощност, особено по време на най-трудната част от рязането. Ергономична дръжка, подпомагана от пружина, намалява умората в ръцете и има поктритие SoftGrip™ за удобно хващане. Кованите, топлинно обработени стоманени остриета и кованата дръжка подобряват здравината и издръжливостта. Ножицата може да се заключва отгоре или отстрани и да реже редица тежки материали.

 40. Ножица за арматура и рязане на болтове PowerGear™, 36 cm - ogradina.bg
  Ножица за арматура и рязане на болтове PowerGear™, 36 cm
  Цена
  115,90 лв.
  Добави в любими

  Ножицата за арматура и рязане на болтове PowerGear™ е с дължина 36 cm. Изпитайте усъвършенствана механика и ергономичност с ново поколение ножици за болтове, които осигуряват повече здравина, комфорт и контрол. Режете различни тежки материали, като катинари, ключалки, вериги, арматурни, метални и резбовани пръти. Мощните резци за болтове PowerGear™ придават над 30% повече мощност, особено по време на най-трудната част от рязането. Ножицата има ковани, топлинно обработени остриета, които запазват остротата си и при тежка употреба. Ергономичните дръжки SoftGrip™ помагат за подобряване на комфорта и контрола, докато здравата стоманена конструкция гарантира дълготрайна работа. Тази ножица може да реже меки материали до 7.9 mm (<19 HRC) и твърди материали до 4.8 mm (<40 HRC).

 41. Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалните зимни ръкавици  на Fiskars, размер 10 са подходящи за повечето дейности, свързани с градинарството и строителството при студено време и силен вятър. С полиуретаново покритие и поларена подплата защитават ръцете от влага, студ и наранявания. Захващащата им част е водоустойчива и осигурява добро сцепление с инструмента. Комфортните зимни ръкавици са практичен аксесоар за работа при изгребване и на сняг.

   

Настрой низходяща посока

41 Артикули

Видове строителни инструменти Fiskars

Fiskars предлага набор от строителни инструменти, включително чукове и ножове. Ето малко информация за тези инструменти:

 1. Чукове: Fiskars предлага разнообразие от чукове, включително чукове за рамкиране, чукове за довършителни работи и чукове за покриви. Тези чукове са предназначени за различни видове строителни задачи и разполагат с ергономични дръжки за удобна употреба.
 2. Макетни ножове: Макетните ножове на Fiskars са предназначени за рязане на редица материали, включително картон, метал, пластмаса и гипсокартон. Те разполагат с прибиращо се острие за безопасност, удобен захват за лесна употреба и специално отделение за резервни остриета в металния корпус на ножовете. Резервни остриета се предлагат за всички ножове, което гарантира употребата им години наред. 
 3. Триони: Fiskars предлага ръчни триони, триони за кастрене и строителни триони. Сторителните триони режат дървени талпи и дъски с различна дебелина. Удобни са за употреба в различни работилници или на строителни площадки. Не се препоръчват за употреба сред природата и за рязането на живи клони и дървета.

 4. Стоителни лопати: Подходящи са за изгребване и за пренасяне на чакъл и други насипни материали.
 5. Клещи: Fiskars предлага набор от клещи, включително клещи за хлъзгащи съединения, клещи с дълги върхове и диагонални клещи.
 6. Строителни ножици: Fiskars предлагат богата гама от ножици за ламарина. Всяка от тези ножици може да се предлага с различни дължини на острието, материали и форма на дръжката. Те може да са фактор, който трябва да вземете предвид в зависимост от вида на проекта, върху който работите, и размера на ръката Ви. Строителните ножици за ламарина могат да се използват и с лява, и с дясна ръка, въпреки че обикновено са проектирани за употреба с дясна ръка. При тези ножици обикновено се указва посока - направо, наляво или надясно. Тя се отнася до посоката, в която инструментът е проектиран да реже, а не до ръката, в която трябва да се държи. Отпадъчният материал от рязането ще остане от определената страна.
 • Прави ножици - имат прави остриета и се използват за рязане на прави срезове и къси срезове надясно и наляво. Тези ножици, обикновено са в жълт цвят, независимо от производителя. Използват се най-вече за прави срезове, където двете страни на материала трябва да се поддържат на едно ниво - рязане на тръби, ъгли от гипсокартон, метални шпилки, фасадни облицовки, софит, фасция, кант за оттичане, улуци и други. Работят добре при дълги разрези в по-меки метали или други по-леки материали, но не са подходящи за дълги разрези през дебели ламаринени листове.
 • Ножици с ляво рязане - имат остриета, които режат направо, но могат да се извиват изразено наляво и се използват за рязане на извивки наляво от потребителя. Проектирани са така, че излишният материал от рязането остава от лявата страна. Тези ножици са кодирани в червено, за да може да се разпознават веднага - и по време на работа, и в магазина. 
 • Ножици с дясно рязане - имат остриета, които режат направо, но могат да се извиват изразено надясно и се използват за рязане на извивки надясно. При тези ножици, излишният материал от ламаринения лист остава от дясната страна. Ножиците с дясно рязане обикновено са кодирани в зелено, при всички марки.
 • Ножици със сложно действие - имат остриета, които се извиват както наляво, така и надясно и могат да бъдат заключени на място, за да правят прави срезове. Те са универсални и често се използват от професионалисти.
 • "Офсетни" ножици за ламарина - имат дръжки, изместени спрямо остриетата, които осигуряват допълнителен лост за рязане на по-дебели материали или за рязане в тесни пространства. Тези ножици Ви позволяват да държите ръцете си безопасно над среза, докато режете директно през средата на голям ламаринен лист. Подходящи са за дълго рязане в тънки и дебели материали. Тези ножици се предлагат в права, лява и дясна версия, със същото цветово кодиране.
 • Ножици за арматура и рязане на болтове - предлагат се в различни размери и се използват за рязане на различни тежки материали, като катинари, ключалки, вериги, арматурни, метални и резбовани пръти.

  Строителните инструменти на Fiskars са проектирани да бъдат издръжливи и надеждни, което ги прави чудесен избор както за професионалисти в строителството, така и за любители, които се нуждаят от качествени продукти.