ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Съдове за готвене

 1. Очаквана доставка
  Кухненски комплект Fiskars Kit
  Кухненски комплект Fiskars Kit
  Цена
  190,00 лв.
  Добави в любими

  Кухненският комплект Fiskars Kit от 8 части е идеалното основно оборудване за всяка кухня. Чудесен подарък е за нов дом, вила или след ремонт.

  • Тиган Fiskars Ø 28 cm
  • Тенджера Fiskars с капак Ø 22 cm
  • Шпатула Fiskars, дължина 29 cm
  • Универсална ножица Fiskars, обща дължина 21 cm
  • Спирала за разбиване Fiskars, дължина 28 cm, Ø 7 cm
  • Лъжица Fiskars, дължина 30 cm
  • Лъжица за паста Fiskars, дължина 28.5 cm
  • Нож на готвача Fiskars, обща дължина 29 cm
 2. %
  Очаквана доставка
  Тиган МС Baltics, 24 cm
  Тиган МС Baltics Fiskars, 24 cm
  Цена
  Редовна цена 50,00 лв. Промо цена 29,90 лв.
  Добави в любими

  Тиганът с диаметър 24 cm от серията MC Baltics на Fiskars е предназначен за ежедневно готвене. Той е лек и лесен за употреба. Съвместим е с всички котлони. Тиганът е изработен от неръждаема стомана, която е изключително издръжлива и лесна за поддръжка. Дъното се нагрява ефективно, а дръжката остава хладна и гарантира добър захват.

  • Промоцията е валидна до 31.01.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 40%.
 3. %
  Тиган МС Fiskars, 24 cm
  Тиган МС Fiskars, 24 cm
  Цена
  Редовна цена 40,00 лв. Промо цена 29,90 лв.
  Добави в любими

  Тиганът с диаметър 24 cm от серията MC на Fiskars е предназначен за ежедневно готвене. Той е лек и лесен за употреба. Съвместим е с всички котлони. Тиганът е изработен от неръждаема стомана, която е изключително издръжлива и лесна за поддръжка. Дъното се нагрява ефективно, а дръжката остава хладна и гарантира добър захват.

  • Промоцията е валидна до 31.01.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 25%.
 4. %
  Очаквана доставка
  Тиган МС Fiskars, 26 cm
  Тиган МС Fiskars, 26 cm
  Цена
  Редовна цена 50,00 лв. Промо цена 39,90 лв.
  Добави в любими

  Тиганът с диаметър 26 cm от серията MC на Fiskars е предназначен за ежедневно готвене. Той е лек и лесен за употреба. Съвместим е с всички котлони. Тиганът е изработен от неръждаема стомана, която е изключително издръжлива и лесна за поддръжка. Дъното се нагрява ефективно, а дръжката остава хладна и гарантира добър захват.

  • Промоцията е валидна до 31.01.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 20%.
 5. Очаквана доставка
  Тиган MC Fiskars, 28 cm
  Тиган МС Fiskars, 28 cm
  Цена
  60,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът с диаметър 28 cm от серията MC на Fiskars е предназначен за ежедневно готвене. Той е лек и лесен за употреба. Съвместим е с всички котлони. Тиганът е изработен от неръждаема стомана, която е изключително издръжлива и лесна за поддръжка. Дъното се нагрява ефективно, а дръжката остава хладна и гарантира добър захват.

   

Настрой низходяща посока

5 Артикули

Съдове за готвене Fiskars

Fiskars е финландска компания, която произвежда различни продукти за дома и градината, включително съдове за готвене. Материалите, използвани в продуктите за съдове за готвене са неръждаема стомана, анодизиран алуминий и незалепващи покрития. Fiskars предлага гама от тенджери, тигани и други съдове за готвене, както и прибори за готвене като шпатули и щипки. Някои от техните продукти са предназначени за специфични видове готвене, като уоковете и скарите, докато други са универсални и могат да се използват за различни готварски задачи.

Съдовете за готвене от неръждаема стомана са издръжливи и устойчиви на корозия, което ги прави популярен избор за много готвачи. Съдовете от анодизиран алуминий също са издръжливи и провеждат топлина добре, което ги прави добър избор за готварски задачи, които изискват прецизен контрол на температурата. Незалепващите покрития улесняват готвенето и почистването, но някои от тях може да се износят с времето и да не са толкова издръжливи като неръждаемата стомана или алуминия.

Важно е да изберете правилния съд за готвене за Вашите нужди въз основа на вида на готвене и материалите, които предпочитате. Fiskars предлага набор от опции, които да отговарят на различни предпочитания и стилове на готвене, така че можете да намерите перфектния съд за Вашата кухня.

Очаквайте скоро качването на най-новите продукти на Fiskars - тенджери, тигани и касероли в онлайн магазин ogradina.bg.

Серии тигани и тенджери Fiskars

Серия Fiskars Functional Form

Серията съдове за готвене Fiskars Functional Form включва разнообразие от тигани и тенджери, изработени от висококачествена неръждаема стомана. Тиганите от тази линия са проектирани със специално дъно, което разпределя топлината равномерно и предотвратява появата на горещи точки, което ги прави идеални за различни готварски задачи. Тенджерите се предлагат в различни размери и имат капаци, които задържат топлината и влагата, което ги прави идеални за бавно готвене и задушаване. Една от отличителните характеристики на съдовете за готвене Functional Form е ергономичната дръжка, която е проектирана да бъде удобна за държане и лесна за хващане, дори когато тиганът или тенджерата са горещи. Дръжките също могат да се свалят, което улеснява съхраняването на съдовете за готвене в шкаф или върху поставка за тенджери. В допълнение към тиганите и тенджерите, линията Functional Form включва и различни други кухненски прибори - кухненски ножове и различни домашни потреби. Всички продукти от линията са проектирани да бъдат издръжливи и дълготрайни. Предлагат се на конкурентни цени и са добър вариант за оборудване на кухнята.

Серия Fiskars Hard Face

Линията съдове за готвене Fiskars Hard Face включва набор от тигани и тенджери, изработени от твърд анодизиран алуминий. Твърдо анодизираният алуминий е вид алуминий, който е обработен с електрохимичен процес, за да стане по-твърд и по-издръжлив. Освен това е добър проводник на топлина, което го прави популярен избор за съдове за готвене. Тиганите и тенджерите от линията Hard Face са покрити с издръжливо незалепващо покритие, което ги прави лесни за използване и почистване. Незалепващото покритие е устойчиво на надраскване, така че можете да използвате метални прибори, без да се притеснявате, че ще повредите повърхността. Съдовете Hard Face имат ергономични дръжки, които са удобни за хващане, дори когато съдовете са горещи. Освен тигани и гювечи, линията Hard Face включва и други кухненски аксесоари - ножове и прибори за готвене. Всички продукти от линията са изработени от висококачествен анодизиран алуминий и са проектирани да бъдат издръжливи и дълготрайни. Гарантират много добро изживяване по време на готвене.

Серия Fiskars All Steel

Серията All Steel е изработена от висококачествена рециклирана неръждаема стомана, която се вписва идеално в модерната кухня. Всички тигани и тенджери от серията са произведени във Финландия от най-малко 90% рециклирана стомана с най-нисък въглероден отпечатък по съвременни екологични производствени методи. Серията съдържа и пълен набор от модерни кухненски ножове. Луксозна серия за Вашата нова кухня.

 • Тигани и тенджери All Steel с незалепващо покритие: Съдовете от тази серия са изключително издръжливи и са подходящи за употреба с всякакви котлони и дори във фурната. Тиганите и тенджерите от неръждаема стомана без незалепващо покритие имат издръжлива повърхност, която не се напуква. За най-добри резултати при готвене винаги използвайте олио или масло, за да предотвратите залепването на храната. Съдовете са придружени от 25 години гаранция.
 • Тигани и тенджери All Steel с незалепващо покритие Ceratec: Покритието е на керамична основа без пластмаса или тефлон, което помага за здравословното и по-ефективното запичане на храната и същевременно предотвратява залепването. Готвенето с тези съдове е лесно, а резултатът - перфектно приготвена храна.

Серия Fiskars Norden

Серията Fiskars Norden е вдъхновена от северните традиции и природа и е проектирана за модерния начин на живот. Съдовете за говтене, ножовете и приборите за подходящи за употреба у дома и на открито и са изработени от първокласни, естествени материали, които осигуряват дълготрайност и производителност. В кухнята или на барбекюто, серията предлага радостта от изчистения скандинавски дизайн в нашето ежедневие. Тенджерите, тиганите и ножовете от тази серия са с 25 годишна гаранция. Серията е подходяща за модерния дом и предлага едни от най-добрите продукти на пазара.