ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Съдове за готвене

 1. Нов
  Тиган за пържене Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 24cm - ogradina.bg
  Тиган за пържене Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 24cm
  Цена
  179,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът за пържене All Steel на Fiskars е направен от неръждаема стомана и има незалепващо керамично покритие Ceratec™, което може да се използва при високи температури. Той е изключително издръжлив, има плоско дъно за равномерно нагряване и дълга дръжка за удобно захващане. Използва се за готвене на разнообразни храни чрез сотиране, запечатване, пържене или карамелизиране в малко количество масло или друга мазнина. Подходящ е за всички котлони. Може да се използва и във фурната. Произведен е във Финландия и има 25 години гаранция. Изчистеният дизайн се вписва в модерната кухня, превръщайки всяко хранене в специален момент.

 2. Нов
  Тиган за пържене Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 26cm - ogradina.bg
  Тиган за пържене Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 26cm
  Цена
  185,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът за пържене Fiskars All Steel с диаметър 26 cm е направен от неръждаема стомана и има незалепващо керамично покритие Ceratec™, което може да се използва при високи температури. Той е изключително издръжлив, има плоско дъно за равномерно нагряване и дълга дръжка за удобно захващане. Използва се за готвене на разнообразни храни чрез сотиране, запечатване, пържене или карамелизиране в малко количество масло или друга мазнина. Подходящ е за всички котлони. Може да се използва и във фурната. Произведен е във Финландия и има 25 години гаранция. Изчистеният дизайн се вписва в модерната кухня, превръщайки всяко хранене в специален момент.

 3. Нов
  Тиган за пържене Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 28cm - ogradina.bg
  Тиган за пържене Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 28cm
  Цена
  199,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът за пържене Fiskars All Steel с диаметър 28 cm е направен от неръждаема стомана и има незалепващо керамично покритие Ceratec™, което може да се използва при високи температури. Той е изключително издръжлив, има плоско дъно за равномерно нагряване и дълга дръжка за удобно захващане. Използва се за готвене на разнообразни храни чрез сотиране, запечатване, пържене или карамелизиране в малко количество масло или друга мазнина. Подходящ е за всички котлони. Може да се използва и във фурната. Произведен е във Финландия и има 25 години гаранция. Изчистеният дизайн се вписва в модерната кухня, превръщайки всяко хранене в специален момент.

 4. Нов
  Уок тиган Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 28cm - ogradina.bg
  Уок тиган Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 28cm
  Цена
  221,00 лв.
  Добави в любими

  Уок тиганът Fiskars All Steel с диаметър 28 cm е направен от неръждаема стомана и има незалепващо керамично покритие Ceratec™, което може да се използва при високи температури. Той е изключително издръжлив, има плоско дъно за равномерно нагряване и дълга дръжка за удобно захващане. Използва се за готвене на разнообразни храни чрез сотиране, запечатване, пържене или карамелизиране в малко количество масло или друга мазнина. Подходящ е за всички котлони, включително индукционни. Може да се използва и във фурната. Произведен е във Финландия и има 25 години гаранция. Изчистеният дизайн се вписва в модерната кухня, превръщайки всяко хранене в специален момент.

 5. Нов
  Тиган за сотиране Fiskars All Steel с капак и незалепващо керамично покритие, 26cm - ogradina.bg
  Тиган за сотиране Fiskars All Steel с капак и незалепващо керамично покритие, 26cm
  Цена
  220,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът за сотиране All Steel на Fiskars е направен от неръждаема стомана и имa незалепващо керамично покритие Ceratec™. Той е с плоско дъно за равномерно готвене, ниски страни, дълга дръжка за удобно захващане и капак. Използва се за готвене на разнообразни храни чрез сотиране, запечатване, пържене или карамелизиране в малко количество масло или друга мазнина. Капакът позволява задушаване и къкрене на ястията. Подходящ за всички котлони. Може да се използва и във фурната. Произведен е във Финландия и има 25 години гаранция. 

 6. Нов
  Съд за печене Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 28cm - ogradina.bg
  Съд за печене Fiskars All Steel с незалепващо керамично покритие, 28cm
  Цена
  231,00 лв.
  Добави в любими

  Съдът за печене Fiskars All Steel е направен от неръждаема стомана и има незалепващо керамично покритие Ceratec™. Той е с плоско дъно за равномерно готвене, две дръжки за удобно захващане и капак. Използва се за готвене на разнообразни храни на котлона или във фурната. Капакът позволява задушаване и къкрене на ястията. Подходящ е за всички котлони. Произведен е във Финландия и има 25 години гаранция.

 7. Тиган за пържене All Steel Pure, 24cm - ogradina.bg
  Тиган за пържене All Steel Pure, 24cm
  Цена
  136,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът All Steel pure на Fiskars е с класически дизайн и предоставя изключителна издръжливост. Изработен е от най-чистата, висококачествена неръждаема стомана и предлага перфектна производителност за всички видове готвене. Дъното има уникално гравирана повърхност без покритие, която разпределя мазнината равномерно в тигана при пържене и карамелизиране при висока температура.

  Тиганът All Steel Pure разполага с трислойна основа, оптимизирана за ефективно и равномерно разпределение на топлината. Корпусът и дръжката са практически вечни. Може да се използва при високи температури и да се поставя във фурната. Подходящ е за използване на всички видове котлони и притежава 25 години гаранция.

 8. Тиган за пържене All Steel Pure, 28cm - ogradina.bg
  Тиган за пържене All Steel Pure, 28cm
  Цена
  190,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът All Steel pure на Fiskars е с класически дизайн и предоставя изключителна издръжливост. Изработен е от най-чистата, висококачествена неръждаема стомана и предлага перфектна производителност за всички видове готвене. Дъното има уникално гравирана повърхност без покритие, която разпределя мазнината равномерно в тигана при пържене и карамелизиране при висока температура.

  Тиганът All Steel Pure разполага с трислойна основа, оптимизирана за ефективно и равномерно разпределение на топлината. Корпусът и дръжката са практически вечни. Може да се използва при високи температури и да се поставя във фурната. Подходящ е за използване на всички видове котлони и притежава 25 години гаранция.

 9. Очаквана доставка
  Уок тиган All Steel Pure, 28 cm - ogradina.bg
  Уок тиган All Steel Pure, 28cm
  Цена
  230,00 лв.
  Добави в любими

  Уок тиганът All Steel pure на Fiskars има високи стени, които позволяват на храната да се разбърква лесно при дълбоко пържене и задушаване. Използва се за приготвяне на зеленчуци, месни филета и нудли. Тиганът предоставя изключителна издръжливост. Изработен е от най-чистата, висококачествена неръждаема стомана и предлага перфектна производителност за всички видове готвене. Дъното има уникално гравирана повърхност без покритие, която разпределя мазнината равномерно в тигана.

  Уок тиганът All Steel Pure разполага с трислойна основа, оптимизирана за ефективно и равномерно разпределение на топлината. Корпусът и дръжката са практически вечни. Може да се използва при високи температури и да се поставя във фурната. Подходящ е за използване на всички видове котлони и притежава 25 години гаранция.

 10. Тиган за сотиране Fiskars All Steel, 20cm
  Тиган за сотиране Fiskars All Steel, 20cm
  Цена
  160,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът за сотиране All Steel на Fiskars има вътрешна измервателна скала и безопасна дръжка. Тиганът предоставя изключителна издръжливост. Изработен е от най-чистата, висококачествена неръждаема стомана и предлага перфектна производителност за всички видове готвене. 

  Tиганът за сотиране All Steel разполага с трислойна основа, оптимизирана за ефективно и равномерно разпределение на топлината. Корпусът и дръжката са практически вечни. Може да се използва при високи температури и да се поставя във фурната. Подходящ е за всички видове котлони и притежава 25 години гаранция.

 11. Тенджера Fiskars All Steel, 3.0 l - ogradina.bg
  Тенджера Fiskars All Steel, 3.0 l
  Цена
  198,00 лв.
  Добави в любими

  Тенджерата Fiskars All Steel е направена от висококачествена неръждаема стомана и има вместимост от 3 литра. Елегантният, модерен дизайн се отличава с ергономични дръжки за лесно преместване и плътно прилягащ капак, за да се запазят ароматите и хранителните вещества. Идеална за ежедневно готвене и за специални случаи, тази тенджера е подходяща за всички котлони, включително индукционни. Може да се използва и във фурната. Произведена е във Финландия и има 25 години гаранция. Идеална е за приготвянето на супи, паста, задушено, ризото, яхнии, сосове и др.

 12. Тенджера Fiskars All Steel, 5.0 l - ogradina.bg
  Тенджера Fiskars All Steel, 5.0 l
  Цена
  220,00 лв.
  Добави в любими

  Голямата тенджера Fiskars All Steel е изработена от висококачествена неръждаема стомана и има вместимост от 5 литра. Предлага изключителна издръжливост и отлично разпределение на топлината. Снабдена е със здрави, ергономични дръжки за безопасна и удобна работа и плътно прилепващ капак за запазване на ароматите и хранителните вещества. Подходяща е за всички котлони, включително индукционни. Може да се използва и във фурната. Има 25 години гаранция. Това е идеалният размер тенджера за сваряването на пакет паста и приготвянето на супа, задушено, ризото и яхния за цялото семейство.

 13. Касерола Fiskars All Steel, 1.5 l - ogradina.bg
  Касерола Fiskars All Steel, 1.5 l
  Цена
  150,00 лв.
  Добави в любими

  Малката касерола All Steel на Fiskars е направена от неръждаема стомана и има плоско дъно, дълга дръжка за удобно захващане и капак с отдушник за пара. Подходяща е за всички котлони. Може да се използва и във фурната. Произведена е във Финландия и има 25 години гаранция. Касеролата се използва за приготвянето на сосове, малки порции супа, паста, ориз, киноа, задушени зеленчуци, кремове, пудинги и напитки като горещ шоколад или греяно вино.

 14. Нов
  Чугунена касерола Fiskars Norden, 6L
  Чугунена касерола Fiskars Norden, 6L
  Цена
  425,00 лв.
  Добави в любими

  Голямата чугунената касерола за готвене Fiskars Norden с капак има обем от 6.0 литра и съчетава висококачествени материали и уникално минерално незалепващо покритие Thermium™. Чугунът акумулира добре топлината и спомага за развиването на богатия вкус на ястията, които се приготвят в него. Касеролата не ръждясва и е лесна за поддръжка - не е необходимо върху повърхността ѝ да се нанасят специални масла след всяка употреба. Снабдена е с подвижна дървена подложка от финландска бреза, която се използва за сервиране. 

 15. Нов
  Чугунена овална касерола Fiskars Norden, 5L - ogradina.bg
  Чугунен съд за печене Fiskars Norden, 5L
  Цена
  399,00 лв.
  Добави в любими

  Висококачественият чугунен съд Fiskars Norden има вместимост 5L и е вдъхновен от скандинавската природа и традиции. Чугунът съхранява изключително добре топлината и е идеален за бавно готвене, при което се разкриват богатите вкусове на ястието. Уникалната минерална обработка Thermium™ върху емайлираната чугунена повърхност придава на съда отлични естествени незалепващи свойства дори при много високи температури. Съдът не ръждясва и е лесен за поддръжка - не е необходимо върху повърхността му да се нанасят специални масла след всяка употреба. Снабден е с подвижна дървена подложка от финландска бреза. Овалната форма е идеална за печене на хляб във фурната. 

 16. Нов
  Чугунен тиган Fiskars Norden, 28cm - ogradina.bg
  Чугунен тиган Fiskars Norden, 28cm
  Цена
  285,00 лв.
  Добави в любими

  Висококачественият чугунен тиган Fiskars Norden (диаметър 28 cm) е вдъхновен от скандинавската природа и традиции и ви позволява да разкриете богатите вкусове на ястието. Уникалната минерална обработка Thermium™ върху емайлираната чугунена повърхност придава на тигана превъзходни естествени незалепващи свойства дори при много високи температури. Тиганът не ръждясва и е лесен за поддръжка - не е необходимо върху повърхността му да се нанасят специални масла след всяка употреба. Снабден е с подвижна и удобна дървена дръжка от финландска бреза. Подходящ е за използване на всички видове котлони и може да се слага във фурната.

 17. Нов
  Тиган Fiskars Norden с незалепващо керамично покритие, 26 cm - ogradina.bg
  Тиган Fiskars Norden с незалепващо керамично покритие, 26 cm
  Цена
  239,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът Fiskars Norden (диаметър 26 cm) е изработен от неръждаема стомана и има дебела основа с няколко слоя, които разпределят топлината ефективно и равномерно. Върху стоманата е положено незалепващо керамично покритие Ceratec™ с обработка Thermium™, което предотвратява загарянето на храната. Този артикул е подходящ за всички видове котлони, включително индукционни. Използва се за готвене на разнообразни храни чрез сотиране, запечатване, пържене или карамелизиране в малко количество масло или друга мазнина. Може да се използва и във фурната. Не съдържа вредни химикали от групата PFAS. Произведен е във Финландия и има 25 години гаранция.

 18. Чугунен гювеч Norden Grill Chef с капак, 30 cm - ogradina.bg
  Чугунен гювеч Norden Grill Chef с капак 30 cm, 6.5L
  Цена
  408,00 лв.
  Добави в любими

  Чугуненият гювеч Norden Grill Chef има зад себе си вековни скандинавски занаятчийски традиции. Той комбинира перфектно изчистен дизайн и висококачествени материали. Подходящ е за употреба както на скарата на барбекю или открит лагерен огън, така и в модерната кухня. Невероятно издръжливият и атрактивен съд с диаметър 30 cm и капак, е изработен от чугун с уникална минерална обработка Thermium™, което го прави много лесен за поддръжка. Този гювеч, заедно с допълнителни аксесоари (закупуват се отделно), позволява да придадете неповторим вкус на дърва на почти всяко ястие, независимо дали е задушено, пържено, запечено върху скарата или приготвено на пара.

 19. Чугунена плоча Norden Grill Chef, 30 cm
  Чугунена плоча Norden Grill Chef, 30 cm
  Цена
  165,00 лв.
  Добави в любими

  Плочата Norden Grill Chef на Fiskars е изработена от чугун с два слоя емайл и уникална минерална обработка Thermium™, която не позволява залепване на храната. Тя е невероятно издръжлива и лесна за поддръжка. Дъното осигурява стабилност по време на готвене на скара на барбекю или на открит огън и при сервиране. Идеална е за палачинки, зеленчуци, риба, яйца, бекон и др.

 20. Кошница за готвене на пара Norden Grill Chef, 30 cm
  Кошница за готвене на пара Norden Grill Chef, 30 cm
  Цена
  165,00 лв.
  Добави в любими

  Кошницата за готвене на пара Norden Grill Chef на Fiskars е изработена от висококачествена неръждаема стомана. Тя е невероятно издръжлива, с изчистен скандинавски дизайн и има много приложения в кухнята и на открито. Лесна е за поддръжка и се комбинира чудесно с чугунения гювеч Nordic Grill Chef.

 21. Комплект съдове за готвене Fiskars Hard Face 3в1
  Комплект съдове за готвене Fiskars Hard Face
  Цена
  337,00 лв.
  Добави в любими

  Kомплектът съдове за готвене от серията Hard Face на Fiskars се състои от 3 части - тиган за пържене, касерола с капак и тенджера. Съдовете са подходящи за използване с всякакви котлони, могат да се нагряват във фурната до 150°С и да се почистват в съдомиялна машина.

 22. Тенджера Fiskars Functional Form, 3 l - ogradina.bg
  Тенджера Fiskars Functional Form, 3 l
  Цена
  98,00 лв.
  Добави в любими

  Тенджерата Functional Form на Fiskars е произведена от висококачествена неръждаема стомана и има вместимост от 3 литра. Снабдена е с плосък стъклен капак за контрол на парата и отвори за лесно отцеждане без риск от изгаряне. Има топлоустойчиви дръжки и скала за измерване на количеството. Подходяща е за употреба върху всички котлони и може да се слага във фурната до 150°C. Тенджерата се използва за пържене, задушаване приготвяне и сервиране на супи, яхнии, паста, сосове, зеленчуци, конфитюри и кремове. Произведена е във Финландия.

 23. Тенджера Fiskars Functional Form, 5 l - ogradina.bg
  Тенджера Fiskars Functional Form, 5 l
  Цена
  108,00 лв.
  Добави в любими

  Голямата тенджера Functional Form на Fiskars е произведена от висококачествена неръждаема стомана и има вместимост от 5 литра. Снабдена е с плосък стъклен капак за контрол на парата и отвори за лесно отцеждане без риск от изгаряне. Има топлоустойчиви дръжки и скала за измерване на количеството. Подходяща е за употреба върху всички котлони и може да се слага във фурната до 150°C. Тенджерата е подходяща за приготвяне на храна за цялото семейство и се използва за пържене, задушаване и сервиране на супи, яхнии, паста, сосове, зеленчуци, конфитюри и кремове. Произведена е във Финландия.

Настрой низходяща посока

23 Артикули

Съдове за готвене Fiskars

Fiskars е финландска компания, основана през 1649 г. във Финландия, която произвежда различни продукти за дома и градината, включително съдове за готвене. Материалите, използвани в продуктите за съдове за готвене са неръждаема стомана, анодизиран алуминий и незалепващи покрития. Fiskars предлага гама от тенджери, тигани и други съдове за готвене, както и прибори за готвене като шпатули и щипки. Някои от техните продукти са предназначени за специфични видове готвене, като уоковете и скарите, докато други са универсални и могат да се използват за различни готварски задачи.

Съдовете за готвене от неръждаема стомана са издръжливи и устойчиви на корозия, което ги прави популярен избор за много готвачи. Съдовете от анодизиран алуминий също са издръжливи и провеждат топлина добре, което ги прави добър избор за готварски задачи, които изискват прецизен контрол на температурата. Незалепващите покрития улесняват готвенето и почистването, но някои от тях може да се износят с времето и да не са толкова издръжливи като неръждаемата стомана или алуминия.

Важно е да изберете правилния съд за готвене за Вашите нужди въз основа на вида на готвене и материалите, които предпочитате. Fiskars предлага набор от опции, които да отговарят на различни предпочитания и стилове на готвене, така че можете да намерите перфектния съд за Вашата кухня.

Вижте най-новите продукти на Fiskars - тенджери, тигани и касероли в онлайн магазин ogradina.bg.

Серии тигани и тенджери Fiskars

Серия Fiskars Functional Form

Серията съдове за готвене Fiskars Functional Form включва разнообразие от тигани и тенджери, изработени от висококачествена неръждаема стомана. Тиганите от тази линия са проектирани със специално дъно, което разпределя топлината равномерно и предотвратява появата на горещи точки, което ги прави идеални за различни готварски задачи. Тенджерите се предлагат в различни размери и имат капаци, които задържат топлината и влагата, което ги прави идеални за бавно готвене и задушаване. Една от отличителните характеристики на съдовете за готвене Functional Form е ергономичната дръжка, която е проектирана да бъде удобна за държане и лесна за хващане, дори когато тиганът или тенджерата са горещи. Дръжките също могат да се свалят, което улеснява съхраняването на съдовете за готвене в шкаф или върху поставка за тенджери. В допълнение към тиганите и тенджерите, линията Functional Form включва и различни други кухненски прибори - кухненски ножове и различни домашни потреби. Всички продукти от линията са проектирани да бъдат издръжливи и дълготрайни. Предлагат се на конкурентни цени и са добър вариант за оборудване на кухнята.

Серия Fiskars Hard Face

Линията съдове за готвене Fiskars Hard Face включва набор от тигани и тенджери, изработени от твърд анодизиран алуминий. Твърдо анодизираният алуминий е вид алуминий, който е обработен с електрохимичен процес, за да стане по-твърд и по-издръжлив. Освен това е добър проводник на топлина, което го прави популярен избор за съдове за готвене. Тиганите и тенджерите от линията Hard Face са покрити с издръжливо незалепващо покритие, което ги прави лесни за използване и почистване. Незалепващото покритие е устойчиво на надраскване, така че можете да използвате метални прибори, без да се притеснявате, че ще повредите повърхността. Съдовете Hard Face имат ергономични дръжки, които са удобни за хващане, дори когато съдовете са горещи. Освен тигани и гювечи, линията Hard Face включва и други кухненски аксесоари - ножове и прибори за готвене. Всички продукти от линията са изработени от висококачествен анодизиран алуминий и са проектирани да бъдат издръжливи и дълготрайни. Гарантират много добро изживяване по време на готвене.

Серия Fiskars All Steel

Серията All Steel е изработена от висококачествена рециклирана неръждаема стомана, която се вписва идеално в модерната кухня. Всички тигани и тенджери от серията са произведени във Финландия от най-малко 90% рециклирана стомана с най-нисък въглероден отпечатък по съвременни екологични производствени методи. Серията съдържа и пълен набор от модерни кухненски ножове. Луксозна серия за вашата нова кухня.

 • Тигани и тенджери All Steel Pure без незалепващо покритие: Съдовете от тази серия са изключително издръжливи и са подходящи за употреба с всякакви котлони и дори във фурната. Тиганите и тенджерите от неръждаема стомана без незалепващо покритие имат издръжлива повърхност, която не се напуква. За най-добри резултати при готвене винаги използвайте олио или масло, за да предотвратите залепването на храната. Съдовете са придружени от 25 години гаранция.
 • Тигани и тенджери All Steel с незалепващо керамично покритие Ceratec™: Покритието е на керамична основа без флуор, пластмаси или тефлон, което помага за здравословното и по-ефективното запичане на храната и същевременно предотвратява залепването. Готвенето с тези съдове е лесно, а резултатът - перфектно приготвена храна. Гаранцията на всички съдове за готвене от серията All Steel е 25 години. Оригиналната серия съдове за готвене All Steel е носител на наградата Red Dot Award за 2023 година. Можете да закупите висококачествените продукти от ogradina.bg.

Серия Fiskars All Steel за Miele - качествени тигани и съдове за готвене

През 2023 г. Fiskars си сътрудничи с Miele и създава специална серия All Steel exclusively for Miele съдове за готвене, тигани и стартов комплект, състоящ се от четири съда от неръждаема стомана. Всички съдове са разработени изключително за използване с индукционни котлони Miele, което гарантира перфектното им съчетаване с тези уреди. 

Серия Fiskars Norden

Серията Fiskars Norden е вдъхновена от северните традиции и природа и е проектирана за модерния начин на живот. Съдовете за готвене, ножовете и приборите за подходящи за употреба у дома и на открито и са изработени от първокласни, естествени материали, които осигуряват дълготрайност и производителност - неръждаема стомана, висококачествен чугун, термично обработена финландска бреза и др. В кухнята или на барбекюто, серията предлага радостта от изчистения скандинавски дизайн в нашето ежедневие. Тенджерите, касеролите, тиганите, ножовете и приборите за готвене от тази серия са с 25 годишна гаранция. Серията е подходяща за модерния дом и предлага едни от най-добрите продукти на пазара.