ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Декорация за градината

Време е за творчество!

 

Въображението ни има свойството да открива нови приложения на предметите около нас. В онлайн магазина ogradina.bg може да намерите богат избор от декоративни елементи за градината на италианската компания TENAX, белгийската BETAFENCE и други производители. Тези декоративни елементи могат да преобразят всяко пространство по уникален начин – просто се доверете на своята фантазия или потърсете вдъхновение в нашата галерия от снимки. PVC декорацията от плочки и покривала от бор, туя, бръшлян, папрат+филарис, гардения+детелини са предназначени за вертикално озеленяване на балкони, тераси, парапети, огради, дворове, външни и вътрешни стени. Използват се от много интериорни дизайнери и ландшафтни архитекти за обособяването на уютни кътчета.

Предлага се и естествена декорация от бамбук, тръстика или върба, която се вписва идеално сред свежата зеленина на градината. Предложенията от изкуствени растения могат дискретно да се вплетат в цялостното озеленяване и да прикрият някои несъвършенства на околната среда. С помощта на декоративните огради за зеленчукови и цветни лехи може да предпазите растенията от домашните любимци, палавите детски крачета и електрическите косачки.

Различните модели и височини на колчетата за домати и други растения помагат на крехките стъбла да пораснат правилно.

Декинг плочките от WPC за двора и терасата са висококачествени, дълготрайни, отличават се с устойчивост на атмосферни влияния, не съдържат вредни материали и не се нуждаят от поддръжка. Притежават добри дренажни свойства и не задържат вода. Произведени са от дървесни влакна и термопластични материали по иновативна технология и са предназначени да покриват големи външни пространства. 100% екологични и рециклируеми. Декинг плочките от WPC не се хлъзгат, не задържат плесен или мухъл, не се нацепват, не отделят трески, устойчиви са на сол и вода, термити и насекоми. Идеални са за покриване на балкони, тераси, могат да се поставят върху всякакви повърхности и в близост до басейни. Предлагат се в 4 цвята – антрацит, кафе, черен и тиково дърво. Сглобяват се за минути, бързо и лесно, като се захващат стабилно една за друга при основата си. Могат да се подреждат като дъски в една посока или шахматно в зависимост от пространството и ефекта, който искате да постигнете.

А има ли нещо по-хубаво от това да съберете семейството около веселия огън на градинското огнище в края на деня? Огънят ни привлича със своята магическа сила и топлина още от древността и ни тегли към себе си, за да споделим своите истории и да научим нови. Огнищата са произведени от здрава стомана и предлагат лесен и безопасен начин на запалване на огън. Специалната им форма не позволява разпръскването на жарта при силен вятър.

Идеи за декорация на балкона. Как да преобразим малкото пространство?

Дори и малкият балкон може да се превърне в любимо място у дома, където може с удоволствие да посрещнете деня с чаша кафе, да почетете книга и да отморите на спокойствие след работния ден. Обградете се с цветя - посадете сезонни растения и сложете сандъче с няколко билки, за да внесете още аромати. Не е необходимо да купувате мебели за балкона, особено, ако сте под наем. Просто подредете декинг плочки от WPC и сложете отгоре няколко цветни и удобни възглавници. Използвайте стените, като закачите още цветя или използвайте PVC декорацията от плочки от гардения, лавандула или бръшлян. Закачете лед лампички за външна употреба или подгответе градински фенери и свещи. Поставете електрическо барбекю и се насладете на прекрасни летни вечери, вкусна храна и по-малко съдове за миене. Осигурете си уют, като покриете парапета с естествена декорация от бамбук, тръстика или върба. Те могат да се използват и за сенник. Можете да изберете и някое от PVC покривалата от бор, туя, бръшлян, папрат+филарис или гардения+детелини. Ако разполагате с по-голяма тераса, може да оформите детски кът за игра на децата, да сложите малък басейн, където да се пръскат или да им дадете свободата да садят, поливат и да се грижат за свои растения.