ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Аксесоари за огради

 1. Тел усукана на ролка с PVC покритие, ∅ 0.4 mm, L = 100 m - ogradina.bg
  Тел усукана на ролка с PVC покритие, ∅ 0.4 mm, L = 100 m
  Цена
  7,60 лв.
  Добави в любими

  Телта усукана на ролка с PVC покритие е тънка и фина. Използва се за разнообразни домакински нужди, прикрепяне на декорации, крафт проекти, изработване на аранжировки от цветя, привързване на нежни растения към колчета и други задачи в градината и у дома.

  Диаметър на тела ∅ 0.4 mm, дължина на ролката L = 100 m.

 2. %
  Универсална тел за привързване Betafence, ∅ 1.25 mm, ∅ 1.45 mm, L = 50 m - ogradina.bg
  Универсална тел за привързване, ∅ 1.25 mm, ∅ 1.45 mm, L = 50 m
  Цена
  Редовна цена 13,79 лв. Промо цена 7,99 лв.
  Добави в любими

  Универсалната тел за привързване е произведена от стомана с покрития от цинк и PVC. Подходяща е за привързване.

  Изберете диаметър на тела и брой ролки и ги добавете във Вашата количка. Дължина L = 50 m.

 3. Тел за привързване ∅ 2.0 mm, L = 50 m, поцинкована - ogradina.bg
  Тел за привързване ∅ 2.0 mm, L = 50 m, поцинкована
  Цена
  10,90 лв.
  Добави в любими

  Поцинкованата тел за привързване е здрава и гъвкава. Използва се за прикрепяне на покривала и декоративни пана към дворни порти и огради, привързване на растения към колчета и други задачи в градината и у дома.

  Диаметър на тела ∅ 2.0 mm, дължина на ролката L = 50 m.

 4. Тел за привързване ∅ 1.5 mm, L = 100 m, поцинкована - ogradina.bg
  Тел за привързване ∅ 1.5 mm, L = 100 m, поцинкована
  Цена
  12,90 лв.
  Добави в любими

  Поцинкованата тел за привързване се използва за прикрепяне на покривала към огради, привързване на растения към колчета и други задачи в градината и у дома.

  Диаметър на тела ∅ 1.5 mm, дължина на ролката L = 100 m.

 5. Тел за привързване с PVC покритие - ogradina.bg
  Тел за привързване с PVC покритие, ∅ 1.80 mm, L = 100 m
  Цена
  13,00 лв.
  Добави в любими

  Висококачествена стоманена тел за привързване с PVC покритие. Телта е гъвкава - с нея се работи лесно. Не се врязва в стъблата на растенията и не ги поврежда.

  Диаметър ∅ 1.80 mm, дължина на ролката - 100 m.

 6. Тел на шпула ∅ 0.8 mm, ∅ 1.0 mm, ∅ 1.2 mm, L = 50 m, поцинкована - ogradina.bg
  Тел на шпула ∅ 0.8 mm, ∅ 1.0 mm, ∅ 1.2 mm, L = 50 m, поцинкована
  Цена
  3,50 лв.
  Добави в любими

  Поцинкованата тел на шпула се предлага с диаметър ∅ 0.8 mm, ∅ 1.0 mm и ∅ 1.2 mm. Използва се за разнообразни домакински нужди, прикрепяне на декорации, крафт проекти, изработване на аранжировки от цветя, привързване на растения към колчета и други задачи в градината и у дома.

  Изберете диаметър на тела и необходимия брой шпули и прибавете във Вашата количка. Дължина L = 50 m.

 7. Тел на шпула с PVC покритие, ∅ 1.2 mm, ∅ 1.6 mm, L = 50 m - ogradina.bg
  Тел на шпула с PVC покритие, ∅ 1.2 mm, ∅ 1.6 mm, L = 50 m
  Цена
  4,90 лв.
  Добави в любими

  Телта на шпула с PVC покритие се предлага с диаметър ∅ 1.2 mm и ∅ 1.6 mm. Използва се за разнообразни домакински нужди, прикрепяне на декорации, крафт проекти, изработване на аранжировки от цветя, привързване на растения към колчета и други задачи в градината и у дома. Подходяща е и за закрепването на покривала към дворни врати и огради.

  Изберете диаметър на тела и необходимия брой шпули и прибавете във Вашата количка. Дължина L = 50 m.

 8. Тел за опъване с PVC покритие, ∅ 2.6 mm, ∅ 3.5 mm, L = 50 m - ogradina.bg
  Тел за опъване с PVC покритие, ∅ 2.6 mm, ∅ 3.5 mm, L = 50 m
  Цена
  12,90 лв.
  Добави в любими

  Телта за опъване с PVC покритие се предлага с дължина 50 m и два диаметъра - ∅ 2.6 mm и ∅ 3.5 mm. Използва се като водеща тел при монтаж на покривала, мрежи и декоративни плочки върху огради.

  Изберете диаметър на тела и добавете във Вашата количка. Дължина на ролката L = 50 m.

 9. Опъвач за тел - ogradina.bg
  Опъвач за тел
  Цена
  2,65 лв.
  Добави в любими

  Опъвачи за ефективно изпъване на водещи телове, използвани при монтаж на мрежи и покривала. С механизъм, който позволява движение само в една посока, така че веднъж опъната телта не се отпуска. Изберете подходящия размер и цвят и добавете във Вашата количка.

 10. Клипсове за захващане на покривала - 24 бр.
  Клипсове за захващане на покривала - 24 бр.
  Цена
  18,39 лв.
  Добави в любими

  Клипсовете на Tenax са произведени специално, за да захващат различни модели покривала към огради, парапети и врати. Предлагат се в пакет по 24 броя. Изберете необходимия брой пакети и добавете в количката.

 11. Т-образен фиксатор пано-стена
  Фиксатор пано-стена
  Цена
  13,80 лв.
  Добави в любими

  Т-образният фиксатор служи за закрепването на пано от моделите TOLA, BREMA, POLIS, VENUS и RODOS за бетонова колона или тухлена стена. Продават се в комплект от 2 броя, които са достатъчни за едно пано. 

 12. WPC дъска Rossima за огради и облицовки, 120x20x2000 mm, цвят тиково дърво - ogradina.bg
  WPC дъска Rossima за огради и облицовки, 120x20x2000 mm, цвят тиково дърво
  Цена
  27,00 лв.
  Добави в любими

  Дъските от WPC (дървесен полимерен композит) имат широк спектър от приложения благодарение на уникалните си свойства и гъвкавост. Многофункционалността, издръжливостта и ниските разходи за поддръжка на WPC ги правят популярен избор в различни отрасли. Универсалните WPC дъски могат да се използват за направата на огради, да се поставят върху стени или да се използват като здрава настилка на двора, терасата, балкона или у дома. От тях могат да се изработват градински мебели. 

 13. WPC дъска Rossima за огради и облицовки, 120x20x2000 mm, цвят антрацит - ogradina.bg
  WPC дъска Rossima за огради и облицовки, 120x20x2000 mm, цвят антрацит
  Цена
  27,00 лв.
  Добави в любими

  Дъските от WPC (дървесен полимерен композит) имат широк спектър от приложения благодарение на уникалните си свойства и гъвкавост. Многофункционалността, издръжливостта и ниските разходи за поддръжка на WPC ги правят популярен избор в различни отрасли. Универсалните WPC дъски могат да се използват за направата на огради, да се поставят върху стени или да се използват като здрава настилка на двора, терасата, балкона или у дома. От тях могат да се изработват градински мебели. 

 14. Универсални ръкавици MANUPRO, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални ръкавици MANUPRO, размер 10
  Цена
  5,53 лв.
  Добави в любими

  Универсалните ръкавици MANUPRO на Rostaing са предназначени за използване по време на строителство. Изработени са от телешка кожа и имат оранжев гръб от полиестер, подсилени върхове на пръстите и защита на китките.

Настрой низходяща посока

29 Артикули

Видове аксесоари за ограда

При монтаж на оградни стълбове, пана и дворни врати се нуждаете от инструменти и аксесоари, които правят монтирането по-лесно, по-бързо и по-ефективно. Основните аксесоари за монтаж на ограда са:

Оградни стълбове

В ogradina.bg предлагаме завършени оградни системи. Това означава, че не се налага да избирате сами стълбове и крепежните елементи – анкерни планки, болтове и др. Единственият модел стълб в категория „Аксесоари за огради” е дървен стълб URSUS и U-образни пирони за оградна мрежа URSUS. А Аксесоари може да намерите фиксатори и клещи Rapido за изпъването на бодлива тел и селскостопанска мрежа URSUS.

Фиксатори тип пано-стълб

Фиксаторите се използват за закрепването на оградните пана към оградните стълбове. Фиксаторите обикновено са изработени от стомана и се предлагат в различни размери и модели за различните видове огради. В ogradina.bg броят на фиксаторите пано-стълб се изчислява автоматично от калкулатора за огради, добавя се към поръчката Ви и не е необходимо да ги поръчвате отделно.

Фиксатори тип пано-стена

Тези фиксатори от стомана се използват за закрепването на оградните пана към стена на къща, каменна, тухлена или бетонова колона или зид в зависимост от проекта и нуждите на оградата. Тях може да поръчате отделно в категория „Аксесоари за огради”, спрямо модела на Вашата ограда. Обадете ни се, ако имате въпроси или нужда от съдействие. Ние имаме конструктивно решение на всеки проблем.

Аксесоари за дворни врати 

Аксесоарите за дворни врати са брава, панти, патрон, ключ, горно и долно сюрме. Броят им за всяка врата се изчислява автоматично от калкулатора за поръчка на огради и се прибавя към поръчката Ви. Не е необходимо да купувате нищо допълнително. 

Спрей за репарации на ограда

Предлагаме 2 спрея за репарации на оградни пана, стълбове и врати в два цвята – зелен и антрацит. Понякога, по време на монтажа, се налага изрязването на оградните пана, за да паснат на дължината на имотната Ви граница. Препоръчително е да нанесете от защитния спрей, ако прецените, че има нужда. 

Тел за опъване и опъвачи

В ogradina.bg има висококачествена тел за опъване с PVC покритие, която може да се използва за прикрепянето на покривала към огради и оградни врати. При полагането на горния слой е използвана специална технология, при която PVC покритието се съединява и прилепва плътно към поцинкованата тел. Подходяща за употреба на места с много високи или много ниски температури.

Тел за привързване

В ogradina.bg може да намерите различни по диаметър и дължина телове за привързване на покривала за огради, цветя, дървета и др.

Клещи за клипсове

Предлагаме специализирани клещи за поставянето на различни мрежи и клипсове.

Кабелни връзки

Кабелните връзки, така наречените "свински опашки" се използват за захващането на покривала, декоративни плочки и пана върху огради и парапети. Те са много удобни за работа - увиват се около елементите, затягат се здраво и излишната дължина се изрязва. Предлагат се в различни цветове, не се забелязват след монтаж, дълготрайни и здрави са и са много ефективен начин за закрепяне на различни елементи един към друг.