ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Хартия за барбекю Weber®

SKU
WB 7020

Хартията за барбекю Weber® е произведена от 100% натурална и необработена целулоза. Използва се за приготвянето на сочно и ароматно месо с перфектна коричка, при опушване и сервиране на храна. По време на печене позволява на месото да диша. Подходяща е за барбекю, грил и фурна, както и за месо, риба и зеленчуци. Увиването на месото в хартия за барбекю в края на процеса на опушване на храната, спомага за задържането на влагата. Дължината на ролката е 47 m.

137,00 лв.

Хартията за барбекю Weber не е обикновена кухненска хартия за печене. Тя се произвежда по различен начин и има различно приложение. Хартията за барбекю е неизбелена хартия без покритие от восък, в която месото е защитено от изсъхване в крайната фаза на дълъг процес на печене или опушване. Хартията позволява на месото да диша и да поема от опушения аромат, като предотвратява задържането на твърде много пара за перфектно изпечена коричка.

 

  • Хартия за барбекю Weber®.
  • Материал: 100% натурална необработена целулоза.
  • Без восък и други покрития.
  • Неизбелена.
  • Дължина: 47.85 m.
  • За опушване и сервиране на месо, риба, зеленчуци и сирена. Може да се използва дори и за опаковане на подаръци.
  • Безопасна за употреба и досег с хранителни продукти. Съвместима с нормите на FDA (Агенция по контрол на храните САЩ).
  • Производител Weber.

 

Начин на употреба:

Перфектните телешки гърди имат хубава тъмна коричка отвън и са крехки и сочни отвътре. Месото образува коричка, когато се пече на скара. За да предпазите месото от изсъхване през последните часове от бавния процес на печене на ниска температура (опушване), увийте храната, когато месото достигне температура в сърцевината си от 65-70°C в най-дебелата си точка. Оставете го увито в хартия и продължете да печете, докато достигне 90-95°C. След това поставете телешките гърди, все още увити, в сух, изолиран охладител. Затворете охладителя и оставете месото да престои 2 до 4 часа, преди да го разопаковате и разрежете. 

Характеристики
Материал 100% натурална целулоза
Цвят Кафяв
Дължина 47.85 m
Ширина 45.72 cm

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас