ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Инструменти за къмпинг

 1. Нов
  Ултралека туристическа брадва Fiskars X-series™ X13 - ogradina.bg
  Ултралека туристическа брадва Fiskars X-series™ X13 - XXS
  Цена
  100,00 лв.
  Добави в любими

  Туристическата брадва X13 - XXS е най-лекият представител от серията Fiskars X-series™, умело проектирана като спътник на открито за походи, къмпинг, лов и др. Тя е майсторски балансирана за ефективно сечене и кастрене, а размерът ѝ е подходящ за лесно пренасяне, прибиране и удобна употреба с една ръка. Покритието с ниско триене помага на острието да се плъзга по дървото и предлага допълнителна защита от ръжда. Яркооранжевата дръжка FiberComp™ е невероятно здрава и лесно забележима в природата. Предпазителят на острието има надежден заключващ механизъм и позволява безопасно да използвате инструмента за забиване на колчета за палатки в земята и леки задачи по зачукване. 

 2. Нов
  Универсална брадва Fiskars X-series™ X14 - XS - ogradina.bg
  Универсална брадва за къмпинг, лов и туризъм Fiskars X-series™ X14 - XS
  Цена
  110,00 лв.
  Добави в любими

  Компактната универсална брадва Fiskars X-series™ X14 - XS е майсторски балансирана и е с подходящ размер за удобна употреба с една ръка. Идеална е за кастрене, сечене и дялкане на свежа дървесина, както и за обща поддръжка в двора, при дърводелството или сред природата. Иновативното ултраостро острие от кована стомана е проектирано да разсича дървесината по-ефективно и е двойно закалено, за да запази острия си, прецизно заточен ръб. Усъвършенстваният ъгъл на острието осигурява чисти и лесни разрези дори на прясна, смолиста дървесина. Покритието с ниско триене помага на острието да се плъзга през дървесината и предлага допълнителна защита от ръжда. Пресованата глава на брадвата осигурява неразривна връзка с дръжката. Практически нечупливата конструкция на брадвите от серия X™ включва лека, забележително здрава дръжка от FiberComp™, която абсорбира ударите и предлага превъзходна защита от удар. Ергономично извитата дръжка държи китката в удобна, неутрална позиция и е снабдена с грапаво покритие против хлъзгане SoftGrip™ за уверен и сигурен захват.

 3. Брадва за къмпинг, лов и туризъм Norden N7 - ogradina.bg
  Брадва за къмпинг, лов и туризъм Norden N7
  Цена
  138,00 лв.
  Добави в любими

  Моделът Norden N7 е малка универсална брадва за кастрене на клони, сечене и дялкане. Дизайнът е вдъхновен от скандинавските традиции в изработката на брадви. Дръжката е направена от фино обработено дърво от хикория, което придава на брадвата естествен вид и усещане. Тя е практически нечуплива благодарение на иновативната защита от счупване FiberComp™. Norden N7 е произведена във Финландия и съчетава издръжливост с перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието и ултраостър ръб за максимална ефективност.

 4. Брадва Gerber Hatchet 9"/ogradina.bg
  Брадва Gerber Hatchet 9"
  Цена
  120,00 лв.
  Добави в любими

  Брадвата на Gerber Hatchet 9" е създадена да се справя с предизвикателства на къмпинга, в двора, за лов, туризъм, в колата. Универсален инструмент от нарязване на подпалки до цепене на малки трупи. Брадвата е лека, компактна и здрава, с лесно свалящ се тънък калъф. Съвременна технология за ултра остро острие от закалена стомана и незалепващо покритие, прорязва дървото на дълбочина три пъти по-голяма от средната.
  Притежава ударопоглъщаща дръжка, която помага за предотвратяване на нараняване при пренапрежение и предлага сигурно захващане и превъзходен контрол на ръката. Перфектно балансирано съотношение между усилие и тегло.

   

 5. Брадва за къмпинг лов и туризъм X5 - XXS, с пластмасова кания/ogradina.bg
  Брадва за къмпинг лов и туризъм X5 - XXS
  Цена
  81,00 лв.
  Добави в любими

  Брадвата X5-XXS е уникално съчетание от минималистичен дизайн и функционалност. Има остри ръбове и  е подходяща  за прилагане на всички задачи по подготовка на дървото - рязане, дърводелство и подкастряне.  Универсален инструмент, осигуряващ чисто и лесно рязане на прясно или смолисто дърво като смърч или бор. Този инструмент може да замени нуждата от по-голям нож на двора, на излет в планината, на къмпинг или лов.

 6. Нов
  Подаръчен сет Fiskars: брадва за къмпинг X5, универсален нож K40 и точило XSharp™ - ogradina.bg
  Подаръчен сет Fiskars: брадва за къмпинг X5, универсален нож K40 и точило XSharp™
  Цена
  149,90 лв.
  Добави в любими

  Подаръчният сет се състои от три инструмента Fiskars - брадва за къмпинг, лов и туризъм X5, универсален нож K40 и точило за брадви и ножове XSharp™. Ценен подарък за любителите на живота на открито.

   

  • Брадва X5 - за нацепване, дърводелство и подкастряне. Осигурява чисто и лесно рязане на прясна смолиста дървесина като смърч и бор. Подходяща за работа в двора, на излет в планината, на къмпинг, лов и риболов.
  • Универсален нож Utility Knife K40 с общо предназначение - рязане, работа с дърво, бране на билки и гъби и др.
  • Точило Fiskars Xsharp™ - удобен преносим инструмент с керамичен камък за заточване на брадви и ножове. Може да се използва с лява и дясна ръка.
 7. Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  193,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът включва малка лека брадва XXS_X5, телескопичен трион S SW73 и универсален нож с вградено точило в кутия. Невроятен подарък за вас, за приятел или като корпоративен подарък. Сетът от 3 части е полезен набор от инструменти, както за любители на открито - лов, риболов и къмпинг, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

   

 8. Брадва за къмпинг лов и туризъм X7 - XS/ogradina.bg
  Брадва за къмпинг лов и туризъм X7 - XS
  Цена
  110,00 лв.
  Добави в любими

  Брадвата X7-XS e друг лесен за носене избор. Идеален за туристи и любители на открито. X7-XS е подходящ инструмент за кълцане на подпалки и малки до средни трупи. Както всяка брадва от X-Series™, X7 съчетава перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието, ултра остър ръб и практически нечуплив дизайн. Тази комбинация от функции позволява на острието да захапе по-дълбоко при кълцане и по-голямо проникване в дървесината при всяко замахване. Можете да насечете повече дърва за по-малко време, с по-малко усилия и напрежение на ръцете, което гарантира максимално увеличаване на проиводителността.

   

 9. Сет брадва с трион Gator Combo II/ ogradina.bg
  Сет брадва с трион Gator Combo II
  Цена
  125,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът брадва с трион Gator Combo II е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator II е компактна и е подходяща за всякакви условия на открито. Изработена е от неръждаема стомана и има по-дълга дръжка от оригиналната брадва Gator, което осигурява по-голяма ударна сила. Предлага по-добро и по-удобно сцепление при мокри и кални условия. В дръжката има и ръчен трион с грубо острие за рязане на клони. Трионът се закрепва здраво с помощта на магнит.

 10. Сет брадва с нож Gator Combo I
  Сет брадва с нож Gator Combo I
  Цена
  115,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът брадва с нож Gator Combo I е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator е компактна, с голяма ударна сила и е подходяща за всякакви условия на открито. Главата е изработена от неръждаема стомана и има издръжливо острие. Дръжката предлага добро и удобно сцепление при мокри и кални условия. В нея има и нож с фиксирано острие за допълнителна гъвкавост. Ножът се закрепва здраво с помощта на магнит.

   

 11. Мачете Gerber Versafix Pro Red
  Мачете Gerber Versafix Pro Red
  Цена
  90,00 лв.
  Добави в любими

  С елегантен дизайн Versafix Pro е компактен хибрид от мачете с full-tang острие и нож, който разполага с много функции. Изнесеното напред острие има покритие Chizl'd и дава бързи резултати с по-малко усилия. Предното изрязване в горната част осигурява сцепление при удари, а ергономичната дръжка намалява умората в ръката при употреба.

 12. Мачете Solid™
  Мачете Solid™
  Цена
  110,00 лв.
  Добави в любими

  Мачетето Solid™ на Fiskars е проектирано за бързи и мощни удари и предлага удобен начин да се справите с буйната зеленина в двора и градина, особено когато разчиствате големи площи. Дългото извито острие помага да се предотврати засядането му, когато преминава през гъста растителност. То има изключително остър ръб, устойчиво е на ръжда, а формата му е подходяща за широк спектър от задачи. С помощта на мачетето работата върви бързо, тъй като едната ръка остава свободна и може да отмества изсечените клонки. Дръжката приляга удобно в ръката и позволява: захват в близост до острието - за прецизна работа, захват в средата - за обща употреба или захват в края - за размах с максимална сила.

 13. Мачете XА3 Fiskars - ogradina.bg
  Мачете XА3
  Цена
  103,90 лв.
  Добави в любими

  Късото мачете XА3 на Fiskars е инструмент за динамично рязане на по-тънки клони от дървета и храсти, лесно белене на кората от трупите, разчистване на плевели и храсти в дворове, гори, деретата и полето.  Кухата и лека дръжка FiberComp ляга удобно в ръката, благодарение на дълбоко извития край и текстурирано покритие SoftGrip. Извитото стоманено острие е с усъвършенствана геометрия спомагат за разпределение на теглото при удар, за да получите повече сила на рязане при всеки замах.

 14. Мачете тип брадва Solid
  Мачете тип брадва Solid™
  Цена
  129,00 лв.
  Добави в любими

  Този инструмент е проектиран за бързи и мощни удари и предлага удобен начин да се справите с буйната растителност в двора и градина, особено когато разчиствате големи площи. Острието има изключително остър ръб, устойчиво е на ръжда, а формата му е подходяща за широк спектър от задачи. Формата наподобява главата на брадва и служи за цепене и разцепване, заточената извивка е за бързи срезове, а заточеният връх за дялкане в тесни пространства. С помощта на мачетето работата върви бързо, тъй като едната ръка остава свободна и може да отмества изсечените клонки. Дръжката приляга удобно в ръката и позволява: захват в близост до острието - за прецизна работа, захват в средата - за обща употреба или захват в края - за размах с максимална сила.

 15. Мачете-трион Billhook Solid™
  Мачете-трион Billhook Solid™
  Цена
  88,00 лв.
  Добави в любими

  Мачетето Billhook Solid™ на Fiskars е универсален режещ инструмент със сърповидно острие с кука от едната страна за бързи издърпвания и трион от другата за по-дебели клони. Използва се в селското и горското стопанство, двора и градината за кастрене и рязане на храсти, филизи, клони и малки дървета. Проектирано е за бърза и мощна работа. Изключително острото, устойчиво на ръжда острие е внимателно оформено за широк спектър от задачи, като спомага за ускоряване на работата, оставяйки едната ръка свободна за трупане на изсечените клонки. Удобната текстурирана дръжка позволява да захванете инструмента на три места: в горната част за прецизна работа, в средата за обща употреба или в края, за да замахнете с максимална сила.

 16. Мачете Gerber GATOR JR.
  Мачете GATOR JR.
  Цена
  80,00 лв.
  Добави в любими

  Мачетето GATOR JR. е универсално и леко мачете с 27.3 cm гладко острие от едната страна и мощно назъбено острие за рязане от другата. То е най-малкото мачете от серията Gator (алигатор) на Gerber. Направено е от високовъглеродна неръждаема стомана и се предлага в калъф за безопасно носене. Гумираната текстура на дръжката е идеална за мокри и сухи условия и осигурява комфортно и сигурно усещане в ръката. Предназначено е за използване в дивата природа и в градината. Гладкият ръб се справя с храсти и бодливи растения, а назъбеният реже клони и малки дървета.

   

 17. Мачете GATOR /ogradina.bg
  Мачете GATOR
  Цена
  85,90 лв.
  Добави в любими

  Мачетето GATOR има остър ръб от едната си страна и високоефективен трион от другата. Използва се за отваряне на просеки в гората и за изрязване на храсти. Направено е от високовъглеродна неръждаема стомана и се предлага с калъф за сигурно носене. Мачетето е създадено за дивата природа, но може да се използва за разнообразни дейности и в двора.

   

   

 18. Мачете GATOR BUSH/ ogradina.bg
  Мачете GATOR BUSH
  Цена
  109,90 лв.
  Добави в любими

  Мачетето GATOR BUSH има класически дизайн с дълго и право острие, което е проектирано така, че тежестта му да е равномерно разпределена. Здравата дръжка на мачетето приляга плътно в ръката Ви. С мачетето Gator Bush изрязвате клони и храсти с едно движение.

   

 19. Универсален нож К40/ogradina.bg
  Универсален нож с пластмасова кания К40
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars Utility Knife K40 е универсален нож, който се предлага в комплект с пластмасова кания за защита, както на острието, така и на потребителя, когато не се използва. С ергономично проектирана пластмасова дръжка с предпазител за пръсти, което го прави на практика универсален нож. С общо предназначение - на излет, в планината, за бране на билки и гъби, в цветарството и цветопроизводството. Полезен инструмент, който може да стои и в колата. С острие от неръждаема стомана с дължина 100 мм.

   

 20. Универсален нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Универсален нож с вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалният нож с вградено точило в канията на Fiskars е майсторски нож за обща употрба с висококачествено острие от стомана. Той е част от новата серия професионални ножове с интегрирано точило в калъфа. Дизайн, разработен съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас. Гарантирани по-остри разрези всеки път. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован материал на захващане SoftGrip, предназначен да осигури контрол точно там, където имате нужда. По-гладка повърхност на острието за чист срез и по-лесно почистване. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 21. Нож с пила и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Нож с пила и вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Ножът с пила и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 22. Рибарски нож Controller 15 cm/ ogradina.bg
  Рибарски нож Controller 15 cm
  Цена
  89,90 лв.
  Добави в любими

  Рибарският нож Controller 15 cm има гъвкаво острие, което прави чисти и гладки срезове. Интуитивният GuideFins™ и тактилната дръжка HydroTread™ предлагат максимален контрол на ножа, дори при хлъзгави условия. Ножът отговаря на нуждите на всеки рибар.

   

 23. Рибарски нож Controller 25 cm/ ogradina.bg
  Рибарски нож Controller 25 cm
  Цена
  99,90 лв.
  Добави в любими

  Рибарският нож Controller 25 cm има гъвкаво острие, което прави чисти и гладки срезове. Интуитивният GuideFins™ и тактилната дръжка HydroTread™ предлагат максимален контрол на ножа, дори при хлъзгави условия. Ножът отговаря на нуждите на всеки рибар.

   

 24. Очаквана доставка
  Нож с фиксирано острие StrongАrm - ogradina.bg
  Нож с фиксирано острие StrongАrm
  Цена
  210,90 лв.
  Добави в любими

  Ножът StrongАrm е емблематичен за марката и не случайно е най-продаваният тактически нож с фиксирано острие на Gerber. Изработен е от едно парче стомана (full tang) и не е отслабен при дръжката. Стоманеното острие 420HC и гумираната ръкохватка с диамантена текстура, гарантират дълги години на интензивна употреба.  

   

   

 25. Нож с фиксирано острие Ultimate Survival/ ogradina.bg
  Нож с фиксирано острие Ultimate Survival
  Цена
  150,00 лв.
  Добави в любими

  Иновативният нож с фиксирано острие Ultimate Survival има всичко. Разполага с полуназъбено острие, текстурирана гумена дръжка, стоманено чукче и аварийна свирка. Издръжливият калъф има точило и запалка.

   

   

   

 26. Универсален нож с фиксирано острие GERBER Moment DP FE - ogradina.bg
  Универсален нож с фиксирано острие GERBER Moment DP FE
  Цена
  70,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалният нож с фиксирано острие Moment DP FE на GERBER предлага несравним контрол, прецизност, балансиран дизайн и удобен захват. Острието има тънък остър ръб и капковиден връх и е изключително удобно както за лов, така и за къмпинг.

 27. Сгъваем нож GERBER Quadrant с бамбукова дръжка - ogradina.bg
  Сгъваем нож GERBER Quadrant с бамбукова дръжка
  Цена
  49,90 лв.
  Добави в любими

  Сгъваемият нож GERBER Quadrant с бамбукова дръжка е идеален за ежедневна употреба и за различни видове рязане и резбарски задачи по време на походи и къмпингуване. Острото стоманено овчарско острие има практично сатенирано покритие и палче за бързо и лесно отваряне с един пръст. Ножът е снабден с практична щипка за колан.

 28. Сгъваем нож с право острие GERBER Flatiron Cleaver G10 - ogradina.bg
  Сгъваем нож с право острие GERBER Flatiron Cleaver G10
  Цена
  89,90 лв.
  Добави в любими

  Flatiron Cleaver G10 на GERBER е здрав, сгъваем нож за ежедневна употреба и за различни видове рязане и изрязване по време на походи или къмпинг. Има правоъгълно острие от неръждаема стомана с вдлъбнатина за палеца за отваряне с една ръка. Обратната извивка на гърба на ножа държи кокалчетата далеч от острието, което позволява на потребителя да реже с прецизност. Алуминиевата дръжка осигурява стабилен захват във всяка ситуация, голяма опора за палеца, предпазва от изплъзване и има практична щипка.

 29. Сгъваем нож Obsidian Fe/ ogradina.bg
  Сгъваем нож Obsidian Fe
  Цена
  59,90 лв.
  Добави в любими

  Ножът Obsidian Fe разполага с висококачествено острие с двойни шипове за палец - за отваряне и за безопасно затваряне с една ръка. Добавени са отвертка, пила и отварачка за бутилки.

   

 30. Сгъваем нож Mini Kettlebell - ogradina.bg
  Сгъваем нож Mini Kettlebell
  Цена
  59,90 лв.
  Добави в любими

  Джобният Mini Kettlebell на Gerber е компактен сгъваем нож със здраво острие и текстурирана алуминиева дръжка за сигурно захващане. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Компактният размер е подходящ за ежедневно ползване - заема по-малко място в джоба и не привлича вниманието на околните, когато се извади за употреба.

   

 31. Сгъваем нож Mini Paraframe - ogradina.bg
  Сгъваем нож Mini Paraframe
  Цена
  29,00 лв.
  Добави в любими

  Джобният нож Mini Paraframe има гладка дръжка от неръждаема стомана и отворена рамка с олекотен дизайн, която е много лека. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Острието е лесно за почистване с фини ръбове, отваря се без усилие и е в комплект със здрава щипка за сигурно пътуване.
  Създаден е да се справя с всякакви задачи - на работното място, около къщата, къмпинга и навсякъде между тях. 

 32. Сгъваем нож Paraframe II - ogradina.bg
  Сгъваем нож Paraframe II, 20.8 cm
  Цена
  100,99 лв.
  Добави в любими

  Сгъваемият нож Paraframe II е най-големият от осемте джобни ножа от серията Paraframe на Gerber. Той има гладка дръжка от неръждаема стомана и отворена рамка с олекотен дизайн, която е много лека. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Назъбеното острие е лесно за почистване, отваря се без усилие и е в комплект със здрава щипка за ежедневно носене.
  Създаден е да се справя с всякакви задачи - на работното място, около къщата, къмпинга и сред природата. 

   

 33. Сгъваема лопата Fiskars - ogradina.bg
  Сгъваема лопата Fiskars
  Цена
  138,00 лв.
  Добави в любими

  Сгъваемата лопата на Fiskars е удобна и практична. Намира различни приложения в градинарството, къмпинга, риболова и туризма. Полезен инструмент за багажника на колата и за непредвидени ситуации. Освен като лопата, може да се използва и като мотика, чрез лесно и безшумно разгъване. Подходяща е за копаене в различни видове почва и е незаменима при създаване на биотоалетни - прости, естествени дупки в земята, използвани за отпадъци, които могат да бъдат покрити след употреба, като се сведе до минимум въздействието върху околната среда.

 34. Непотъваща лопата за къмпинг и кола/ogradina.bg
  Непотъваща лопата за къмпинг и кола
  Цена
  70,00 лв.
  Добави в любими

  Непотъващата лопата за къмпинг и кола на Fiskars е надежден инструмент за багажника, който може да бъде полезен в аварийни ситуации и приключенски преживявания. Приложима във всички сезони за изгребване на сняг, кал, вода, пръст и др. Достатъчно лека, за да я добавите към раницата за туризъм. Лопатата е изработена от алуминий и шестоъгълна пластмасова дръжка, издръжлива на ниски температури. Подходяща и за работа в градинарството.

   

 35. Универсална къмпинг лопата за сняг и почва/ogradina.bg
  Универсална къмпинг лопата за сняг и почва
  Цена
  42,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалната къмпинг лопата за сняг и почва на Fiskars е масивен и полезен инструмент за кола, когато сте в движение в провинцията или на магистралата, на къмпинг или в гората. Надеждна лопата за кола, която може да ви помогне да се откопаете от снега или да се измъкнете от кално място. Със своята здрава стоманена заострена глава и голяма видима оранжева D-образна дръжка, този инструмент ще пътешества щастливо в багажника на автомобила и ще осигури спокойствие в извънредни ситуации през всички сезони.

   

 36. Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW75, L/ogradina.bg
  Сгъваем градински трион за клони Fiskars Xtract™ SW75, размер L
  Цена
  94,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars Xtract™ SW75, размер L е високоефективен трион за дърво, предназначен за рязане на прясна дървесина. Той е най-големият от трионите Xtract™, има острие с дължина 255 mm и голям капацитет на рязане на клони с диаметър до 220 mm. Рязането се осъществява в хода на дърпане. В допълнение, дръжката с предпазител за пръсти SoftGrip™ осигурява безопасна употреба, като предотвратява плъзгане върху острието по време на работа. Градинският трион SW75 е с механизъм за прибиране на острието и интегрирана щипка за колан. Имате перфектен преносим трион, който е безопасен за носене и лесен за съхранение.

   
 37. Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW73, S/ogradina.bg
  Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW73, S
  Цена
  66,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars Xtract™ Garden Saw SW73, S е високоефективен трион за дърво, предназначен за рязане на прясна дървесина. Това е най-малкият от трионите Xtract™ с дължина на острието от 160 мм и капацитет на рязане 120 мм. Дизайнът му е разполага с удобна щипка за колан, която се прибира по време на работа. Дръжката SoftGrip осигурява безопасно захващане с предпазителя за пръсти, който предотвратява плъзгане към частта на острието по време на рязане. Острието реже в хода на дърпане.

 38. Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe - ogradina.bg
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe
  Цена
  86,90 лв.
  Добави в любими

  Сетът мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe е превъзходен, качествен и универсален подарък! Предлага се в кутия. Съдържа всички инструменти, от които се нуждаете ежедневно. Тънкият мултитул Suspension-NXT е с класически дизайн и съдържа 15 инструмента за неочаквани задачи. Оборудван е с щипка, която лесно се закача на колана или джоба. Лекият сгъваем нож Mini Paraframe е лесен за почистване, пренасяне и отваряне.

   

   

   

   

   

 39. Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe - ogradina.bg
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe
  Цена
  86,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe е страхотен подарък! Съдържа всички инструменти, от които се нуждаете ежедневно. Мултитулът Suspension-NXT е с класически дизайн и съдържа 15 инструмента за неочаквани задачи. Оборудван е с щипка, която лесно се закача на колана или джоба. Сгъваемият нож Paraframe има отворена рамка и минималистичен дизайн. Подходящ е за пробождане, рязане и детайлна работа. 

   

   

   

 40. Мултитул Crucial/ ogradina.bg
  Мултитул Crucial
  Цена
  78,00 лв.
  Добави в любими

  Мултитулът Crucial е универсален многофункционален инструмент със здрава конструкция и ергономични дръжки. Идеален спътник е за дома, къмпинга или при пътуване. Закача се лесно на колана или джоба благодарение на удобния размер и практичната щипка. Състои се от 9 полезни инструмента за всякакви ситуации - клещи, кръстосана/плоска отвертка, нож за кабел, частично назъбен нож и др.

   

 41. Мултитул Gerber MP600 Pro Scout - ogradina.bg
  Мултитул Gerber MP600 Pro Scout
  Цена
  156,00 лв.
  Добави в любими

  Мултитулът MP600 Pro Scout на Gerber е патентованата луксозна версия на мултитул Mutli-Pliers MP600. Той има здрава конструкция от неръждаема стомана, съдържа 14 практични функции и се отваря бързо с една ръка.

 42. Нов
  Мултитул Gerber Splice - ogradina.bg
  Мултитул Gerber Splice
  Цена
  41,00 лв.
  Добави в любими

  Компактният мултитул Gerber Splice е снабден с 8 практични инструмента - различни отвертки, остриета, отварачка за бутилки и пила. Благодарение на компактния си размер можете дори да го прикрепите към ключодържателя си. По този начин винаги ще имате под ръка няколко практични инструмента, които да ви помагат в ежедневните задачи.

 43. Нов
  Подаръчен комплект Gerber Truss & Wallet
  Подаръчен комплект Gerber Truss & Wallet
  Цена
  127,00 лв.
  Добави в любими

  Подаръчният комплект Gerber Truss & Wallet съдържа мултитул Gerber Truss и портфейл. Мултитулът със 17 инструмента се справя с широк спектър от задачи на работната площадка, вкъщи и навън. Може да се закача хоризонтално или вертикално на колана. Дръжката е изработена от едно единствено парче стомана за допълнителна здравина. Пружината намалява умората в ръката. Портфейлът от неръждаема стомана е подходящ за банкноти и прибира сигурно до 7 банкови карти с гъвкава еластична лента. Има вградена отварачка за бутилки.

 44. Комплект прибори за хранене ComplEAT
  Комплект прибори за хранене ComplEAT
  Цена
  54,00 лв.
  Добави в любими

  Gerber ComplEAT е комплект от прибори за хранене, които може да се използват за готвене, хранене или почистване, докато сте на къмпинг, пикник или на палатка сред природата. ComplEAT е многофункционален инструмент "всичко в едно". Съдържа вилица, лъжица, силиконов нож, шпатула и мултиинструмент с четири функции. Когато комбинирате вилицата и шпатулата получавате многофункционални щипки. Всичките четири компонента заедно тежат само 64 грама. 

   

   

 45. Къмпинг запалка Gerber
  Къмпинг запалка Gerber
  Цена
  48,00 лв.
  Добави в любими

  Къмпинг запалката Gerber е направена от фероцериев прът, който произвежда много искри. Към запалката са добавени аварийна свирка и специално водоустойчиво отделение под оранжевата капачка. В него е поставена памучна вата, която може да се използва за запалването на огън. 

   

 46. Челник с фенер Bear Grylls Hands-Free
  Челник с фенер Bear Grylls Hands-Free
  Цена
  49,90 лв.
  Добави в любими

  Челникът с фенер Bear Grylls Hands-Free има регулируема еластична лента за глава, както и щипка за шапка или яке. Компактната лампа има две настройки за яркост. Low произвежда 8 лумена и има 15 часа живот на батерията. High излъчва 25 лумена с 8.5 часа живот на батерията. С помощта на челника ръцете Ви са свободни и може да се справите по-ефективно с всяка ситуация на оцеляване или задача за изпълнение в тъмното. Лентата за глава има вградена торбичка за съхранение на допълнителна батерия. 

 47. Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалните зимни ръкавици  на Fiskars, размер 10 са подходящи за повечето дейности, свързани с градинарството и строителството при студено време и силен вятър. С полиуретаново покритие и поларена подплата защитават ръцете от влага, студ и наранявания. Захващащата им част е водоустойчива и осигурява добро сцепление с инструмента. Комфортните зимни ръкавици са практичен аксесоар за работа при изгребване и на сняг.

   

Настрой низходяща посока

50 Артикули

Инструменти за къмпинг на Fiskars и Gerber

Fiskars и Gerber са добре известни марки, които произвеждат различни инструменти за къмпинг, включително брадви, многофункционални инструменти мултитул, триони и ножове. Fiskars предлага набор от брадви, които са предназначени за използване на открито, като къмпинг и туризъм. Тези брадви обикновено са по-малки и по-леки от други видове брадви, което ги прави лесни за носене и използване. Fiskars предлага и разнообразие от многофункционални инструменти, които са компактни и преносими инструменти, които комбинират набор от функции в едно устройство. Gerber е известен и с производството на висококачествени инструменти за къмпинг, включително брадви, мултитулове, триони и ножове. Линията мултитулове на Gerber включва разнообразие от модели с различни комбинации от инструменти, като клещи, отвертки и резачки за тел. Gerber също предлага гама от сгъваеми ножове и ножове с фиксирано острие, които са предназначени за употреба на открито, както и триони, които са идеални за рязане на клони и други материали. Като цяло Fiskars и Gerber предлагат набор от висококачествени инструменти за къмпинг, които са проектирани да бъдат издръжливи и надеждни. Можете да изберете правилните инструменти за Вашите нужди въз основа на конкретните задачи, за които ще ги използвате, и Вашите лични предпочитания.

Брадва за къмпинг Fiskars и Gerber

В ogradina.bg предлагаме набор от къмпинг брадви, които са предназначени за използване на открито, като къмпинг и туризъм.

 • Брадва Gerber Hatchet 9": Универсална брадва - от нарязване на подпалки до цепене на малки трупи. Брадвата е с дължина от 22 cm и е лека, компактна и здрава, с лесно свалящ се тънък калъф. Съвременна технология за ултра остро острие от закалена стомана и незалепващо покритие, прорязва дървото на дълбочина три пъти по-голяма от средната.
 • Брадва Fiskars X5: Уникално съчетание от минималистичен дизайн и функционалност. Дължината ѝ е 23 cm, а острият ръб е подходящ за всички задачи по подготовка на дървото - рязане, дърводелство и подкастряне. Универсален инструмент, осигуряващ чисто и лесно рязане на прясно или смолисто дърво като смърч или бор. Този инструмент може да замени нуждата от по-голям нож.
 • Брадва Fiskars X7: Тази компактна брадвичка е идеална за цепене на дърва за огрев и почистване на храсти. Дължината ѝ е 35 cm и има издръжлива стоманена глава, която може да се справи с различни задачи за рязане.

Трион за къмпинг Fiskars

Трионите за къмпинг Fiskars Xtract са вид ръчни триони, предназначени за рязане на дебели клони и малки дървета. Те имат уникален дизайн, който позволява на потребителя лесно да извади режещото острие от дръжката за лесно почистване и поддръжка. Трионите са произведени от Fiskars и се предлагат в различни размери и стилове на остриета, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на Вашите нужди.

Нож за къмпинг Fiskars

Fiskars предлага набор от къмпинг ножове, които са предназначени за използване на открито. Тези ножове са изработени от висококачествени материали и са създадени да издържат на тежките условия на употреба на открито. Те се предлагат в различни размери и стилове, така че можете да изберете този, който най-добре отговаря на вашите нужди. Някои от функциите, които можете да намерите на къмпинг ножовете Fiskars са:

 • Издръжливо острие от неръждаема стомана.
 • Удобна, ергономична дръжка.
 • Разнообразие от форми, приложения и размери на остриета, включително остриета с назъбени и прави ръбове.
 • Предпазен калъф за носене и съхранение на ножа.
 • Къмпинг ножовете Fiskars са подходящи за различни задачи, като приготвяне на храна, рязане на въже и дърворезба. Те са полезен инструмент, който да имате под ръка, когато къмпингувате, по време на туризъм или докато участвате в други дейности на открито.

Лопата за къмпинг Fiskars

Fiskars предлага гама от къмпинг лопати. Тези лопати са изработени от висококачествени материали и са създадени да издържат на тежките условия на употреба на открито. Предлагат се в различни размери и стилове, така че можете да изберете тази, която най-добре отговаря на Вашите нужди. Някои от характеристиките, които може да намерите на лопатите за къмпинг Fiskars са:

 • Издръжливо острие от неръждаема стомана.
 • Удобна, ергономична дръжка.
 • Разнообразие от форми и размери на остриета.
 • Различни функции - непотъваща лопата, сгъваема лопата, която може да се използва и като мотика и др.
 • Лопатите за къмпинг Fiskars са подходящи за различни задачи, като копаене на огнище, подготовка на къмпинг или разчистване на отломки. Те са полезен инструмент, който да имате под ръка, когато сте на къмпинг сред природата.

Мачете за къмпинг Gerber

Мачететата на Gerber имат остър ръб от едната си страна и високоефективен трион от другата. Използват се за отваряне на просеки в гората и за изрязване на храсти. Направени са от високовъглеродна неръждаема стомана и се предлагат с предпазен калъф за сигурно носене. Мачетето е създадено за дивата природа, но може да се използва за разнообразни дейности и в двора.

Мултитул Fiskars

Мултитулът на Fiskars съдържа голям брой инструменти за неочаквани задачи. Оборудван е с щипка, която лесно се закача на колана или джоба. Някои от основните инструменти са:

 • Клещи с пружина
 • Стандартни клещи
 • Клещи за тел
 • Ножици
 • Малка отвертка с плоска глав
 • Средна отвертка с плоска глава
 • Голяма отвертка с плоска глава
 • Кръстата отвертка 
 • Линийка
 • Пила
 • Клещи за оголване на кабели
 • Шило
 • Отварачка за бутилки
 • Отварачка за консерви
 • Назъбено острие