ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Инструменти за къмпинг

 1. Нов
  Брадва Gerber Hatchet 9"/ogradina.bg
  Брадва Gerber Hatchet 9"
  Цена
  120,00 лв.

  Брадвата на Gerber Hatchet 9" е създадена да се справя с предизвикателства на къмпинга, в двора, за лов, туризъм, в колата. Универсален инструмент от нарязване на подпалки до цепене на малки трупи. Брадвата е лека, компактна и здрава, с лесно свалящ се тънък калъф. Съвременна технология за ултра остро острие от закалена стомана и незалепващо покритие, прорязва дървото на дълбочина три пъти по-голяма от средната.
  Притежава ударопоглъщаща дръжка, която помага за предотвратяване на нараняване при пренапрежение и предлага сигурно захващане и превъзходен контрол на ръката. Перфектно балансирано съотношение между усилие и тегло.

 2. Брадва за къмпинг лов и туризъм X5 - XXS, с пластмасова кания/ogradina.bg
  Брадва за къмпинг лов и туризъм X5 - XXS
  Цена
  76,00 лв.

  Брадвата X5-XXS е уникално съчетание от минималистичен дизайн и функционалност. Има остри ръбове и  е подходяща  за прилагане на всички задачи по подготовка на дървото - рязане, дърводелство и подкастряне.  Универсален инструмент, осигуряващ чисто и лесно рязане на прясно или смолисто дърво като смърч или бор. Този инструмент може да замени нуждата от по-голям нож на двора, на излет в планината, на къмпинг или лов.

 3. Брадва за къмпинг лов и туризъм X7 - XS/ogradina.bg
  Брадва за къмпинг лов и туризъм X7 - XS
  Цена
  96,00 лв.

  Брадвата X7-XS e друг лесен за носене избор. Идеален за туристи и любители на открито. X7-XS е подходящ инструмент за кълцане на подпалки и малки до средни трупи. Както всяка брадва от X-Series™, X7 съчетава перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието, ултра остър ръб и практически нечуплив дизайн. Тази комбинация от функции позволява на острието да захапе по-дълбоко при кълцане и по-голямо проникване в дървесината при всяко замахване. Можете да насечете повече дърва за по-малко време, с по-малко усилия и напрежение на ръцете, което гарантира максимално увеличаване на проиводителността.

 4. Универсален нож К40/ogradina.bg
  Универсален нож с пластмасова кания К40
  Цена
  25,00 лв.

  Fiskars Utility Knife K40 е универсален нож, който се предлага в комплект с пластмасова кания за защита, както на острието, така и на потребителя, когато не се използва. С ергономично проектирана пластмасова дръжка с предпазител за пръсти, което го прави на практика универсален нож. С общо предназначение - на излет, в планината, за бране на билки и гъби, в цветарството и цветопроизводството. Полезен инструмент, който може да стои и в колата. С острие от неръждаема стомана с дължина 100 мм.

 5. Универсален нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Универсален нож с вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Универсалният нож с вградено точило в канията на Fiskars е майсторски нож за обща употрба с висококачествено острие от стомана. Той е част от новата серия професионални ножове с интегрирано точило в калъфа. Дизайн, разработен съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас. Гарантирани по-остри разрези всеки път. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован материал на захващане SoftGrip, предназначен да осигури контрол точно там, където имате нужда. По-гладка повърхност на острието за чист срез и по-лесно почистване. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 6. Нож с пила и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Нож с пила и вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Ножът с пила и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 7. Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  193,00 лв.

  Комплектът включва малка лека брадва XXS_X5, телескопичен трион S SW73 и универсален нож с вградено точило в кутия. Невроятен за подарък за Вас или за за приятел. Сетът от 3 части е полезен набор от инструменти, както за любители на открито-лов, риболов и къмпинг, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

 8. Универсална къмпинг лопата за сняг и почва/ogradina.bg
  Универсална къмпинг лопата за сняг и почва
  Цена
  37,00 лв.

  Универсалната къмпинг лопата за сняг и почва на Fiskars е масивен и полезен инструмент за кола, когато сте в движение в провинцията или на магистралата, къмпинг или в гората. Надеждна лопата за кола, която може да Ви помогне да се откопаете от снега или да се измъкнете от кално място. Със своята здрава стоманена заострена глава и голяма видима оранжева D-образна дръжка, този инструмент ще пътешества щастливо в багажника на Вашия автомобил и ще Ви осигури спокойствие в извънредни ситуации през всички сезони.

 9. Сгъваема лопата Fiskars/ogradina.bg
  Сгъваема лопата Fiskars
  Цена
  138,00 лв.

  Сгъваемата лопата на Fiskars е удобна и практична. Намира различни приложения в градинираството, за къмпинга, риболова и туризъм. Полезен инструмент в багажника на колата, за непредвидени ситуации. Освен като лопата, може да се използва и като мотика, чрез лесно и безшумно разгъване.

   

   

 10. Непотъваща лопата за къмпинг и кола/ogradina.bg
  Непотъваща лопата за къмпинг и кола
  Цена
  60,00 лв.

  Непотъващата лопата за къмпинг и кола на Fiskars е надежден инструмент за багажника, който може да бъде полезен в аварийни ситуации и приключенски преживявания. Приложима във всички сезони за изгребване на сняг, кал, вода, пръст и др. Достатъчно лека, за да я добавите към раницата за туризъм. Лопатата е изработена от алуминий и шестоъгълна пластмасова дръжка, издръжлива на ниски температури. Подходяща и за работа в градинарството.

   

 11. Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW73, S/ogradina.bg
  Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW73, S
  Цена
  63,00 лв.

  Fiskars Xtract™ Garden Saw SW73, S е високоефективен трион за дърво, предназначен за рязане на прясна дървесина. Това е най-малкият от трионите Xtract™ с дължина на острието от 160 мм и капацитет на рязане 120 мм. Дизайнът му е разполага с удобна щипка за колан, която се прибира по време на работа. Дръжката SoftGrip осигурява безопасно захващане с предпазителя за пръсти, който предотвратява плъзгане към частта на острието по време на рязане. Острието реже в хода на дърпане.

 12. Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW75, L/ogradina.bg
  Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW75, L
  Цена
  90,00 лв.

  Fiskars Xtract™ Garden Saw SW75-L е високоефективен трион за дърво, предназначен за рязане на прясна дървесина. Най-големият от трионите Xtract™, той има острие с дължина 255 мм с голям капацитет на рязане до 220 мм, което реже в хода на дърпане. В допълнение, дръжката SoftGrip осигурява безопасно захващане с предпазителя за пръсти, който предотвратява от плъзгане върху острието по време на работа. Градинският трион SW75, L е с механизъм за прибиране на острието и интегрирана щипка за колан. Имате перфектен преносим трион, който е безопасен за носене и лесен за съхранение.

   
 13. Мачете GATOR /ogradina.bg
  Мачете GATOR
  Цена
  79,90 лв.

  Мачетето GATOR има остър ръб от едната си страна и високоефективен трион от другата. Използва се за отваряне на просеки в гората и за изрязване на храсти. Направено е от високовъглеродна неръждаема стомана и се предлага с калъф за сигурно носене. Мачетето е създадено за дивата природа, но може да се използва за разнообразни дейности и в двора.

   

 14. Мачете GATOR BUSH/ ogradina.bg
  Мачете GATOR BUSH
  Цена
  109,90 лв.

  Мачетето GATOR BUSH има класически дизайн с дълго и право острие, което е проектирано така, че тежестта му да е равномерно разпределена. Здравата дръжка на мачетето приляга плътно в ръката Ви. С мачетето Gator Bush изрязвате клони и храсти с едно движение.

   

 15. Рибарски нож Controller 15 cm/ ogradina.bg
  Рибарски нож Controller 15 cm
  Цена
  89,90 лв.

  Рибарският нож Controller 15 cm има гъвкаво острие, което прави чисти и гладки срезове. Интуитивният GuideFins™ и тактилната дръжка HydroTread™ предлагат максимален контрол на ножа, дори при хлъзгави условия. Ножът отговаря на нуждите на всеки рибар.

 16. Рибарски нож Controller 15 cm/ ogradina.bg
  Рибарски нож Controller 25 cm
  Цена
  99,90 лв.

  Рибарският нож Controller 25 cm има гъвкаво острие, което прави чисти и гладки срезове. Интуитивният GuideFins™ и тактилната дръжка HydroTread™ предлагат максимален контрол на ножа, дори при хлъзгави условия. Ножът отговаря на нуждите на всеки рибар.

 17. Нож с фиксирано острие StrongАrm/ ogradina.bg
  Нож с фиксирано острие StrongАrm
  Цена
  210,90 лв.

  Ножът StrongАrm е емблематичен за марката и не случайно е най-продаваният тактически нож с фиксирано острие на Gerber. Изработен е от едно парче стомана (full tang) и не е отслабен при дръжката. Стоманеното острие 420HC и гумираната ръкохватка с диамантена текстура, гарантират дълги години на интензивна употреба.  

   

   

 18. Сгъваем нож Mini Kettlebell/ ogradina.bg
  Сгъваем нож Mini Kettlebell
  Цена
  59,90 лв.

  Джобният Mini Kettlebell на Gerber е компактен сгъваем нож със здраво острие и текстурирана алуминиева дръжка за сигурно захващане. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Компактният размер е подходящ за ежедневно ползване - заема по-малко място в джоба и не привлича вниманието на околните, когато се извади за употреба.

 19. Сгъваем нож Paraframe II Tanto SE2/ ogradina.bg
  Сгъваем нож Paraframe II Tanto SE2
  Цена
  49,90 лв.

  Сгъваемият нож Paraframe II Tanto SE2 е подходящ за ежедневието. Има отворена рамка с олекотен дизайн. Ножът е лесен за почистване, пренасяне и отваряне и е безпроблемно допълнение към Вашия джоб или щипка за колан. 

 20. Сгъваем нож Mini Paraframe/ ogradina.bg
  Сгъваем нож Mini Paraframe
  Цена
  29,00 лв.

  Джобният нож Mini Paraframe има гладка дръжка от неръждаема стомана и отворена рамка с олекотен дизайн, която е много лека. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Острието е лесно за почистване с фини ръбове, отваря се без усилие и е в комплект със здрава щипка за сигурно пътуване.
  Създаден е да се справя с всякакви задачи - на работното място, около къщата, къмпинга и навсякъде между тях. 

 21. Мултитул Crucial/ ogradina.bg
  Мултитул Crucial
  Цена
  78,00 лв.

  Мултитулът Crucial е универсален многофункционален инструмент със здрава конструкция и ергономични дръжки. Идеален спътник е за дома, къмпинга или при пътуване. Закача се лесно на колана или джоба благодарение на удобния размер и практичната щипка. Състои се от 9 полезни инструмента за всякакви ситуации - клещи, кръстосана/плоска отвертка, нож за кабел, частично назъбен нож и др.

   

 22. Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe/ ogradina.bg
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe
  Цена
  86,00 лв.

  Сетът мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe е страхотен подарък! Съдържа всички инструменти, от които се нуждаете ежедневно. Мултитулът Suspension-NXT е с класически дизайн и съдържа 15 инструмента за неочаквани задачи. Оборудван е с щипка, която лесно се закача на колана или джоба. Сгъваемият нож Paraframe има отворена рамка и минималистичен дизайн. Подходящ е за пробождане, рязане и детайлна работа. 

   

   

   

 23. Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe/ ogradina.bg
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe
  Цена
  86,90 лв.

  Сетът мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe е превъзходен, качествен и универсален подарък! Предлага се в кутия. Съдържа всички инструменти, от които се нуждаете ежедневно. Тънкият мултитул Suspension-NXT е с класически дизайн и съдържа 15 инструмента за неочаквани задачи. Оборудван е с щипка, която лесно се закача на колана или джоба. Лекият сгъваем нож Mini Paraframe е лесен за почистване, пренасяне и отваряне.

   

   

   

   

 24. Сет брадва с трион Gator Combo II/ ogradina.bg
  Сет брадва с трион Gator Combo II
  Цена
  125,00 лв.

  Сетът брадва с трион Gator Combo II е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator II е компактна и е подходяща за всякакви условия на открито. Изработена е от неръждаема стомана и има по-дълга дръжка от оригиналната брадва Gator, което осигурява по-голяма ударна сила. Предлага по-добро и по-удобно сцепление при мокри и кални условия. В дръжката има и ръчен трион с грубо острие за рязане на клони. Трионът се закрепва здраво с помощта на магнит.

 25. Сет брадва с нож Gator Combo I/ ogradina.bg
  Сет брадва с нож Gator Combo I
  Цена
  115,00 лв.

  Сетът брадва с нож Gator Combo I е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator е компактна, с голяма ударна сила и е подходяща за всякакви условия на открито. Главата е изработена от неръждаема стомана и има издръжливо острие. Дръжката предлага добро и удобно сцепление при мокри и кални условия. В нея има и нож с фиксирано острие за допълнителна гъвкавост. Ножът се закрепва здраво с помощта на магнит.

   

 26. Комплект прибори за хранене ComplEAT/ ogradina.bg
  Комплект прибори за хранене ComplEAT
  Цена
  54,00 лв.

  Gerber ComplEAT е комплект от прибори за хранене, които може да се използват за готвене, хранене или почистване, докато сте на къмпинг, пикник или на палатка сред природата. ComplEAT е многофункционален инструмент "всичко в едно". Съдържа вилица, лъжица, силиконов нож, шпатула и мултиинструмент с четири функции. Когато комбинирате вилицата и шпатулата получавате многофункционални щипки. Всичките четири компонента заедно тежат само 64 грама. 

   

   

 27. Къмпинг запалка Gerber/ ogradina.bg
  Къмпинг запалка Gerber
  Цена
  48,00 лв.

  Къмпинг запалката Gerber е направена от фероцериев прът, който произвежда много искри. Към запалката са добавени аварийна свирка и специално водоустойчиво отделение под оранжевата капачка. В него е поставена памучна вата, която може да се използва за запалването на огън. 

   

 28. Челник с фенер Bear Grylls Hands-Free/ ogradina.bg
  Челник с фенер Bear Grylls Hands-Free
  Цена
  49,90 лв.

  Челникът с фенер Bear Grylls Hands-Free има регулируема еластична лента за глава, както и щипка за шапка или яке. Компактната лампа има две настройки за яркост. Low произвежда 8 лумена и има 15 часа живот на батерията. High излъчва 25 лумена с 8.5 часа живот на батерията. С помощта на челника ръцете Ви са свободни и може да се справите по-ефективно с всяка ситуация на оцеляване или задача за изпълнение в тъмното. Лентата за глава има вградена торбичка за съхранение на допълнителна батерия. 

Настрой низходяща посока

32 Артикули