ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Подаръчни комплекти

 1. Нов
  Кутия с градински инструменти Fiskars Balcony Toolbox, 7 части - ogradina.bg
  Кутия с градински инструменти Fiskars Balcony Toolbox, 7 части
  Цена
  190,00 лв.
  Добави в любими

  Кутията Fiskars Balcony Toolbox съдържа градински инструменти за грижа за растенията, които помагат да превърнете дома, терасата и балкона в зелен оазис. Предназначена е за работа в градски условия и ограничено пространство, като съхранява всички основни градински инструменти подредени на една ръка разстояние. Тази елегантна, черна кутия за инструменти има здрав контейнер с ергономична оранжева дръжка за лесно пренасяне. Комплектът включва лейка, пулверизатор, дълбока лопатка за почва, лопатка за засаждане и четка, изработени от издръжливи материали с елегантен дизайн. Включената в комплекта подложка за засаждане поддържа работното ви място чисто, като улавя разпиляната почва и вода.

 2. Комплект Трифон - Ogradina.bg
  Градински комплект Трифон
  Цена
  200,00 лв.
  Добави в любими

  Комплект Трифон е практична комбинация от 3 броя градински инструменти Fiskars, необходими за подрязване на лозя, дървета и храсти с различен диаметър и височина.

  Комплектът съдържа:

  -Лозарска ножица с разминаващи се остриета Solid Metal P321/FS 1057162-Издръжлива и удобна  за лесно рязане на стъбла и клони. Тази ножица се отличава със закалено  прецизно шлифовано острие, което остава остро дълго време. Покритието на острието е с малко триене, което издържа на ръжда и позволява по-гладки и лесни рязания. Здравата стоманена дръжка с детайл от SoftGrip™, осигурява допълнителен комфорт. Лесно отварящата се плъзгаща ключалка предпазва острието по време на транспортиране и съхранение. Носител на наградата Red Dot Best of the Best за дизайн.

  -Универсален нож с пластмасова кания К40/FS 125860/1001622-Fiskars Utility Knife K40 е универсален нож, който се предлага в комплект с пластмасова кания за защита, както на острието, така и на потребителя, когато не се използва. С ергономично проектирана пластмасова дръжка с предпазител за пръсти, което го прави на практика универсален нож. С общо предназначение - на излет, в планината, за бране на билки и гъби, в цветарството и цветопроизводството. Полезен инструмент, който може да стои и в колата. С острие от неръждаема стомана с дължина 100 мм.

  -Универсална резачка за високи клони UPX82/FS 1023625-резачките за високи клони на Fiskars са незаменими инструменти, които осигуряват достъп високо в короните на дърветата или в гъсти храсти. Облекчават градинаря да подрязва високо над главата, без да се нуждае от стълба или на нивото на земята, без да се навежда или коленичи. Моделът е носител на Наградата за дизайн Red dot Award  за 2017година.

   

 3. Градински комплект Solid, 3 части
  Градински комплект Solid, 3 части
  Цена
  32,90 лв.
  Добави в любими

  Градинският комплект Solid съдържа трите основни малки инструмента, които се използват за засаждане на семена, цветя и други малки растения в градината или в сандъчетата на балкона. Изработени са от лек и издръжлив материал FiberComp™ и предпазват корените на растенията от увреждане по време на работа. Благодарение на ергономичния си дизайн инструментите позволяват удобно засаждане, грижа за растенията, плевене и разрохкване на почвата.

   

 4. Промо сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  184,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът включва брадва за цепене Fiskars Х21 и универсален нож с вградено точило. Невероятен подарък за вас, за приятел или като корпоративен подарък. Сетът от 2 части е полезен набор от инструменти, както за любители, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

 5. Нов
  Подаръчен сет Fiskars: брадва за къмпинг X5, универсален нож K40 и точило XSharp™ - ogradina.bg
  Подаръчен сет Fiskars: брадва за къмпинг X5, универсален нож K40 и точило XSharp™
  Цена
  149,90 лв.
  Добави в любими

  Подаръчният сет се състои от три инструмента Fiskars - брадва за къмпинг, лов и туризъм X5, универсален нож K40 и точило за брадви и ножове XSharp™. Ценен подарък за любителите на живота на открито.

   

  • Брадва X5 - за нацепване, дърводелство и подкастряне. Осигурява чисто и лесно рязане на прясна смолиста дървесина като смърч и бор. Подходяща за работа в двора, на излет в планината, на къмпинг, лов и риболов.
  • Универсален нож Utility Knife K40 с общо предназначение - рязане, работа с дърво, бране на билки и гъби и др.
  • Точило Fiskars Xsharp™ - удобен преносим инструмент с керамичен камък за заточване на брадви и ножове. Може да се използва с лява и дясна ръка.
 6. Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  193,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът включва малка лека брадва XXS_X5, телескопичен трион S SW73 и универсален нож с вградено точило в кутия. Невроятен подарък за вас, за приятел или като корпоративен подарък. Сетът от 3 части е полезен набор от инструменти, както за любители на открито - лов, риболов и къмпинг, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

   

 7. Нов
  Подаръчен комплект: Брадва за къмпинг Norden N7 и точило Xsharp™
  Подаръчен комплект: Брадва за къмпинг Norden N7 и точило Xsharp™
  Цена
  175,00 лв.
  Добави в любими

  Подаръчният комплект се състои от универсална брадва за кастрене на клони, сечене и дялкане Fiskars Norden N7 и точило за брадви и ножове Fiskars Xsharp™. Препоръчва се за туристи, любители на пешеходни преходи и живот сред природата. Дизайнът е вдъхновен от скандинавските традиции в изработката на брадви. Дръжката е направена от фино обработено дърво от хикория, което придава на брадвата естествен вид и усещане. Тя е практически нечуплива благодарение на иновативната защита от счупване FiberComp™.  Точилото е безценно допълнение към всеки комплект с инструменти и към всяка кухня. 

 8. Къмпинг сет: Брадва за къмпинг Norden N7 + предпазител за острието
  Къмпинг сет: Брадва за къмпинг Norden N7 и предпазител за острието
  Цена
  189,00 лв.
  Добави в любими

  Моделът Norden N7 е малка универсална брадва за кастрене на клони, сечене и дялкане. Дизайнът е вдъхновен от скандинавските традиции в изработката на брадви. Дръжката е направена от фино обработено дърво от хикория, което придава на брадвата естествен вид и усещане. Тя е практически нечуплива благодарение на иновативната защита от счупване FiberComp™. Препоръчва се за туристи и любители на пешеходни преходи. Коженият калъф за острието позволява да носите инструмента със себе си в раница по време на поход.

 9. Нов
  Подаръчен комплект: Брадва за цепене Norden N12 и точило Xsharp™
  Подаръчен комплект: Брадва за цепене Norden N12 и точило Xsharp™
  Цена
  209,90 лв.
  Добави в любими

  Подаръчният комплект се състои от брадва за цепене Fiskars Norden N12 и точило за брадви и ножове Fiskars Xsharp™. Брадвата Norden N12 е идеална за работа с две ръце и се използва за цепене на трупи с диаметър до 20 cm. Дизайнът е вдъхновен от скандинавските традиции в изработката на брадви. Дръжката е направена от фино обработено дърво от хикория, което придава на брадвата естествен вид и усещане. Тя е практически нечуплива благодарение на иновативната защита от счупване FiberComp™. Брадвата Norden N12 е произведена във Финландия и съчетава издръжливост с перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието и ултраостър ръб за максимална ефективност. Точилото е безценно допълнение към всеки комплект с инструменти и към всяка кухня.

 10. Сет брадва с трион Gator Combo II/ ogradina.bg
  Сет брадва с трион Gator Combo II
  Цена
  125,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът брадва с трион Gator Combo II е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator II е компактна и е подходяща за всякакви условия на открито. Изработена е от неръждаема стомана и има по-дълга дръжка от оригиналната брадва Gator, което осигурява по-голяма ударна сила. Предлага по-добро и по-удобно сцепление при мокри и кални условия. В дръжката има и ръчен трион с грубо острие за рязане на клони. Трионът се закрепва здраво с помощта на магнит.

 11. Сет брадва с нож Gator Combo I
  Сет брадва с нож Gator Combo I
  Цена
  115,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът брадва с нож Gator Combo I е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator е компактна, с голяма ударна сила и е подходяща за всякакви условия на открито. Главата е изработена от неръждаема стомана и има издръжливо острие. Дръжката предлага добро и удобно сцепление при мокри и кални условия. В нея има и нож с фиксирано острие за допълнителна гъвкавост. Ножът се закрепва здраво с помощта на магнит.

   

 12. Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe - ogradina.bg
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe
  Цена
  86,90 лв.
  Добави в любими

  Сетът мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe е превъзходен, качествен и универсален подарък! Предлага се в кутия. Съдържа всички инструменти, от които се нуждаете ежедневно. Тънкият мултитул Suspension-NXT е с класически дизайн и съдържа 15 инструмента за неочаквани задачи. Оборудван е с щипка, която лесно се закача на колана или джоба. Лекият сгъваем нож Mini Paraframe е лесен за почистване, пренасяне и отваряне.

   

   

   

   

   

 13. Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe - ogradina.bg
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe
  Цена
  86,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe е страхотен подарък! Съдържа всички инструменти, от които се нуждаете ежедневно. Мултитулът Suspension-NXT е с класически дизайн и съдържа 15 инструмента за неочаквани задачи. Оборудван е с щипка, която лесно се закача на колана или джоба. Сгъваемият нож Paraframe има отворена рамка и минималистичен дизайн. Подходящ е за пробождане, рязане и детайлна работа. 

   

   

   

 14. Подаръчен комплект Gerber Truss & Wallet
  Подаръчен комплект Gerber Truss & Wallet
  Цена
  127,00 лв.
  Добави в любими

  Подаръчният комплект Gerber Truss & Wallet съдържа мултитул Gerber Truss и портфейл. Мултитулът със 17 инструмента се справя с широк спектър от задачи на работната площадка, вкъщи и навън. Може да се закача хоризонтално или вертикално на колана. Дръжката е изработена от едно единствено парче стомана за допълнителна здравина. Пружината намалява умората в ръката. Портфейлът от неръждаема стомана е подходящ за банкноти и прибира сигурно до 7 банкови карти с гъвкава еластична лента. Има вградена отварачка за бутилки.

 15. Мултитул Gerber MP600 Pro Scout - ogradina.bg
  Мултитул Gerber MP600 Pro Scout
  Цена
  156,00 лв.
  Добави в любими

  Мултитулът MP600 Pro Scout на Gerber е патентованата луксозна версия на мултитул Mutli-Pliers MP600. Той има здрава конструкция от неръждаема стомана, съдържа 14 практични функции и се отваря бързо с една ръка.

 16. Нов
  Комплект дъски за рязане и ножове за къмпинг Gerber ComplEAT, 6 части - ogradina.bg
  Комплект дъски за рязане и ножове за къмпинг Gerber ComplEAT, 6 части
  Цена
  225,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът за къмпинг ComplEAT на Gerber включва две двустранни дъски за рязане на открито от бамбук и полипропилен, малък нож с 8 cm острие, готварски нож с 15 cm острие, вътрешна тава и кутия за съхранение. Уверете се, че следващото ви къмпингуване е оборудвано с правилните инструменти за безпроблемно готвене. Комплектът е идеален за приготвяне на ястия на къмпинг, пикник, събирания на открито, кухни за кемпери и фургони, риболовни и ловни пътувания.

 17. Нов
  Комплект от съдове за готвене за къмпинг Gerber ComplEAT, 16 части - ogradina.bg
  Комплект за къмпинг - съдове за готвене Gerber ComplEAT, 16 части
  Цена
  399,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът от съдове за готвене ComplEAT на Gerber има 16 части и разполага с всичко необходимо, за да нахраните лесно група гладни къмпингари. Съдовете са с голяма вместимост и са проектирани да хранят четиричленно семейство без да се налага да пестите от порциите. Комплектът съдържа 5.3 литрова тенджера за супа, тиган за пържене ∅25 cm с 3-слойна конструкция на основата за равномерно разпределение на топлината, тънък капак, 4 чинии, 4 купи, купа за разбъркване, подложка за горещи съдове и чанта за съхранение. Тиганът и тенджерата са съвместими с индукционни, електрически и керамични котлони и с открит огън. Когато храненето приключи, всичко се събира в чантата за безопасно и компактно съхранение между пътуванията. 

 18. Нов
  Детски декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 3 броя - ogradina.bg
  Детски декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 3 броя
  Цена
  25,00 лв.
  Добави в любими

  Детският комплект Fiskars Kidzors™ се състои от 3 броя ножици за творческо оформяне на декоративни бордюри върху хартия, картон, пяна, филц и пластмаса. Те режат с лекота и доставят забавление и радост на масата за занаяти. Подходящи са както за десничари, така и за левичари. Ергономично оформените дръжки са специално пригодени за детските ръце и осигуряват сигурен захват. Острите ръбове от неръждаема стомана със заоблени върхове режат лесно различни материали без риск от нараняване.

 19. Нов
  Детски комплект декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 6 броя - ogradina.bg
  Детски комплект декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 6 броя
  Цена
  45,00 лв.
  Добави в любими

  Детският комплект Fiskars Kidzors™ се състои от 6 броя ножици за творческо оформяне на декоративни бордюри върху хартия, картон, пяна, филц и пластмаса. Те режат с лекота и доставят забавление и радост на масата за занаяти. Подходящи са както за десничари, така и за левичари. Ергономично оформените дръжки са специално пригодени за детските ръце и осигуряват сигурен захват. Острите ръбове от неръждаема стомана със заоблени върхове режат лесно различни материали без риск от нараняване.

Настрой низходяща посока

19 Артикули

Подаръчни комплекти за къмпинг и градина от Fiskars и Gerber

Градинарството е релаксиращо и удовлетворяващо хоби, което може да даде прекрасни резултати. Но за да работите ефективно в градината, имате нужда от правилните инструменти. Ако искате да подарите стилен, практичен подарък за градинарство или къмпинг, който със сигурност ще бъде използван и обичан, това е колекцията за Вас. В тази категория ще намерите комплекти от градински и къмпинг инструменти, включително класически дизайни на градински инструменти. Висококачествени и направени да издържат дълго време. Тук ще намерите и красивата серия Fiskars Inspiration за ярки цветни инструменти, които никога няма да бъдат изгубени в градината. Продуктите и сетовете в тази категория се предлагат за ограничен период от време и после се заменят с нови. Подаръчните комплекти са подходящи за мъже, които обичат да са сред природата - на лов, риболов, къмпинг или в двора.