ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Подаръчни комплекти

 1. Очаквана доставка
  Промо сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило
  Промо сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  178,99 лв.
  Добави в любими

  Промо сетът включва брадва за цепене Х21 и универсален нож с вградено точило. Невроятен за подарък за Вас или за приятел. Сетът от 2 части е полезен набор от инструменти, както за любители, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

 2. Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  193,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът включва малка лека брадва XXS_X5, телескопичен трион S SW73 и универсален нож с вградено точило в кутия. Невроятен за подарък за Вас или за за приятел. Сетът от 3 части е полезен набор от инструменти, както за любители на открито-лов, риболов и къмпинг, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

   

 3. Очаквана доставка
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe
  Цена
  86,90 лв.
  Добави в любими

  Сетът мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Mini Paraframe е превъзходен, качествен и универсален подарък! Предлага се в кутия. Съдържа всички инструменти, от които се нуждаете ежедневно. Тънкият мултитул Suspension-NXT е с класически дизайн и съдържа 15 инструмента за неочаквани задачи. Оборудван е с щипка, която лесно се закача на колана или джоба. Лекият сгъваем нож Mini Paraframe е лесен за почистване, пренасяне и отваряне.

   

   

   

   

   

 4. Сет брадва с нож Gator Combo I
  Сет брадва с нож Gator Combo I
  Цена
  115,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът брадва с нож Gator Combo I е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator е компактна, с голяма ударна сила и е подходяща за всякакви условия на открито. Главата е изработена от неръждаема стомана и има издръжливо острие. Дръжката предлага добро и удобно сцепление при мокри и кални условия. В нея има и нож с фиксирано острие за допълнителна гъвкавост. Ножът се закрепва здраво с помощта на магнит.

   

 5. Сет брадва с трион Gator Combo II
  Сет брадва с трион Gator Combo II
  Цена
  125,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът брадва с трион Gator Combo II е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator II е компактна и е подходяща за всякакви условия на открито. Изработена е от неръждаема стомана и има по-дълга дръжка от оригиналната брадва Gator, което осигурява по-голяма ударна сила. Предлага по-добро и по-удобно сцепление при мокри и кални условия. В дръжката има и ръчен трион с грубо острие за рязане на клони. Трионът се закрепва здраво с помощта на магнит.

 6. Очаквана доставка
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe
  Сет мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe
  Цена
  86,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът мултитул Suspension NXT и сгъваем нож Paraframe е страхотен подарък! Съдържа всички инструменти, от които се нуждаете ежедневно. Мултитулът Suspension-NXT е с класически дизайн и съдържа 15 инструмента за неочаквани задачи. Оборудван е с щипка, която лесно се закача на колана или джоба. Сгъваемият нож Paraframe има отворена рамка и минималистичен дизайн. Подходящ е за пробождане, рязане и детайлна работа. 

   

   

   

Настрой низходяща посока

6 Артикули

Подаръчни комплекти за къмпинг и градина от Fiskars и Gerber

Градинарството е релаксиращо и удовлетворяващо хоби, което може да даде прекрасни резултати. Но за да работите ефективно в градината, имате нужда от правилните инструменти. Ако искате да подарите стилен, практичен подарък за градинарство или къмпинг, който със сигурност ще бъде използван и обичан, това е колекцията за Вас. В тази категория ще намерите комплекти от градински и къмпинг инструменти, включително класически дизайни на градински инструменти. Висококачествени и направени да издържат дълго време. Тук ще намерите и красивата серия Fiskars Inspiration за ярки цветни инструменти, които никога няма да бъдат изгубени в градината. Продуктите и сетовете в тази категория се предлагат за ограничен период от време и после се заменят с нови. Подаръчните комплекти са подходящи за мъже, които обичат да са сред природата - на лов, риболов, къмпинг или в двора.