ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Детски дървени къщички

 1. Детскa дървенa къщичка за игра BEACH HUT, Blue Rabbit 2.0 KBT
  Детскa дървенa къщичка за игра BEACH HUT, Blue Rabbit 2.0 KBT
  Цена
  2349,90 лв.
  Добави в любими

  Дървената къщичка BEACH HUT има кула, стълба, хубав преден балкон, покрив, пясъчник и пързалка в цвят по избор. Децата не могат да устоят на тази прекрасна плажна къща и ще прекарат часове в игра на открито. Големият пясъчник е като собствен частен плаж, на който децата могат да построят най-чудните замъци. Освен стълба, къщичката има още един вход, идеален за поставянето на допълнителен модул (модул CHALLENGER, модул SWING или модул WALL).

  Донесете морето в задния си двор!

   

   

 2. Детска дървена къщичка за игра PAGODA, Blue Rabbit 2.0 KBT/ ogradina.bg
  Детска дървена къщичка за игра PAGODA, Blue Rabbit 2.0 KBT
  Цена
  2999,90 лв.
  Добави в любими

  Дървената къщичка PAGODA има най-голямата тераса с парапет от всички съоръжения на Blue Rabbit. Интегрираният балкон може да се използва като наблюдателен пост. Пясъчникът отдолу предоставя голямо пространство за копаене, строене за замъци и приготвяне на пясъчни торти. Покривът прилича на древен китайски храм. Кулата има два входа. Отпред е поставена вертикална стълба и пързалка, а отзад - наклонена. Pagoda върви с пързалка в цвят по избор. 

 3. Детскa дървенa къщичка за игра KIOSK, Blue Rabbit 2.0 KBT/ ogradina.bg
  Детскa дървенa къщичка за игра KIOSK, Blue Rabbit 2.0 KBT
  Цена
  1799,90 лв.
  Добави в любими

  Дървената къщичка KIOSK има кула, стълби, тераса с парапет, покрив и пързалка в цвят по избор. Пространството под терасата може да се използва за пясъчник или място за готвене, четене, игра с кукли, настолни игри и карти.

 4. Дървен модул за игра CHALLENGER Blue Rabbit 2.0 KBT/ ogradina.bg
  Дървен модул за игра CHALLENGER, Blue Rabbit 2.0 KBT
  Цена
  1499,90 лв.
  Добави в любими

  Детският дървен модул за игра CHALLENGER може да се прибави към къщички KIOSK или PAGODA. Той покачва нивото на предизвикателство и добавя повече възможности за забавление. 

  • Горната греда осигурява възможност за закачането на 2 люлки.
  • Наклонената платформа е достъпна от три различни страни - камъни за катерене, мрежа за катерене и дървени стълби. 

  А повече забавление на открито означава по-бързо заспиване и спокоен сън.

 5. Дървен модул за катерене Blue Rabbit WALL
  Дървен модул за катерене WALL, Blue Rabbit 2.0 KBT
  Цена
  369,90 лв.
  Добави в любими

  Дървеният модул за катерене WALL пасва на всички къщички за игра Blue Rabbit 2.0. Децата обичат да впечатляват родителите си, като се катерят по него. Модулът подобрява чувството за баланс и развива двигателните умения. А цветните лапички добавят онази допълнителна весела нотка, която търсите.

  Вашето собствено приключение за скално катерене в двора!

 6. Дървен модул за люлеене SWING Blue Rabbit 2.0 KBT/ ogradina.bg
  Дървен модул за люлеене SWING, Blue Rabbit 2.0 KBT
  Цена
  689,99 лв.
  Добави в любими

  Дървеният модул за люлеене SWING пасва на всички къщички за игра Blue Rabbit 2.0. Добавете модула към избраната от Вас къщичка. Тази класическа комбинация предоставя разнообразни възможности за игра на децата.

  Всяка къщичка за игра заслужава SWING!

   

   

 7. Въжен модул за катерене NET Blue Rabbit 2.0
  Въжен модул за катерене NET, Blue Rabbit 2.0 KBT
  Цена
  179,00 лв.
  Добави в любими

  Въженият модул за катерене пасва на всички къщички за игра Blue Rabbit 2.0, независимо от височината на платформата. Мрежата е изработена от издръжливо синтетично въже и има две допълнителни дървени стъпала, които улесняват катеренето. Модулът развива координацията, баланса и силата на децата, докато се забавляват на чист въздух.

  Всички продукти на белгийския производител KBT са тествани и одобрени в съответствие с последните европейски регулации и директиви.

Настрой низходяща посока

7 Артикули

Видове детски къщички за игра в двора

Градинските детски къщички за игра са здрави конструкции, които могат да бъдат поставени в задния двор на къщата или вилата и са проектирани да бъдат забавно пространство за игра за деца, което стимулира въображението. Тези съоръжения се предлагат в различни стилове – китайски храм, плажна къщичка или забавна кула. Дървените къщички предоставят на децата специално пространство, където могат да играят, да си мечтаят и да творят. Те са чудесен начин за насърчаване на самостоятелната игра и изследване, а също така и забавно място за децата, където да поканят приятели да играят.

 • Дървената къщичка KIOSK има кула, стълби, тераса с парапет, покрив и пързалка в цвят по избор. Пространството под терасата може да се използва за пясъчник или място за готвене, четене, игра с кукли, настолни игри и карти.
 • Дървената къщичка BEACH HUT има кула, стълба, хубав преден балкон, покрив, пясъчник и пързалка в цвят по избор. Освен стълба, къщичката има още един вход, идеален за поставянето на допълнителен модул.
 • Дървената къщичка PAGODA има най-голямата тераса с парапет от всички съоръжения на Blue Rabbit. Интегрираният балкон може да се използва като наблюдателен пост. Пясъчникът отдолу предоставя голямо пространство за копаене, строене за замъци и приготвяне на пясъчни торти. Кулата има два входа. Отпред е поставена вертикална стълба и пързалка, а отзад - наклонена. Pagoda върви с пързалка в цвят по избор. 

Подходяща възраст за игра с детска къщичка

Към горните модели къщички можете да добавяте допълнителни модули, докато детето Ви расте: дървен модул за игра CHALLENGER, дървен модул за люлеене SWING, дървен модул за катерене WALL или въжен модул за катерене NET. В категория Детски играчки има и много аксесоари за къщичките - бинокъл, кормило, волан, люлки, черна дъска, въже с възли... Когато избирате градинска къща за деца, е важно да вземете предвид възрастта и интересите на детето. По-малки, по-прости къщички за игра може да са подходящи за по-малки деца, докато по-големите деца могат да се насладят на по-сложни конструкции като дървени или въжени модули за катерене и модули за люлеене. Също така е важно да изберете къщичка, която е направена от издръжливи и безопасни материали и е здраво закрепена към земята, за да не се преобръща и пада. В допълнение към самата конструкция е важно да се вземат предвид и аксесоарите и функциите, които могат да бъдат добавени към детската къща. Те могат да включват мебели, кухненски комплекти за игра, люлки и пързалка. Тези аксесоари могат да превърнат градинската къща в истински дом и могат да предоставят допълнителни възможности за игра на въображението.

Безопасна игра в градинската къщичка за деца

За да осигурите безопасността на децата в градинската къща, е важно да ги наблюдавате през цялото време и да сте сигурни, че конструкцията е в добро състояние и свободна от всякакви потенциални опасности. Също така е важно редовно да проверявате градинската къща за всякакви признаци на износване и да правите необходимите ремонти или подмени. В заключение, детските къщички могат да бъдат чудесно допълнение към всеки заден двор или градинска площ, предоставяйки на децата специално пространство за игра, въображение и създаване. Чрез избора на правилната градинска къщичка и аксесоари, чрез правилната експоатация децата ще прекарват безопасно и приятно време на чист въздух. Детските люлки, пързалки, къщички и аксесоари на белгийската компания KBT са проверени, тествани и сертифицирани за безопасност от TÜV NORD. Компанията произвежда надеждни, здрави и интригуващи компоненти за детски площадки.