ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Чипс за опушване Weber®, за свинско месо - 0.7 kg

SKU
17664

Винаги е добра идея да прибавите 1-2 шепи чипс за опушване Weber® по време на печенето на храната. Това количество е достатъчно за около 30 минути опушване.

21,00 лв.

Чипсът за опушване Weber®, за свинско месо е направен от смес от стърготини от твърда дървесина и овощни дървета. Използвайте чипса при готвенето на свински ребра, котлети или дърпано месо, за да създадете перфектен опушен аромат. Впуснете се в нови приключения с ястията на барбекю, които смятате, че познавате добре.

  • пакет - 0.7 kg
  • Умерен опушен сладък вкус
  • Подходящ за свинско

 

Опушване на барбекю на въглища:

  • Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване 
  • Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването
  • Поставете мокрия чипс върху напълно разпалените въглища
  • Поставете скарата за готвене и храната върху нея
  • Затворете капака

 

Опушване на газово барбекю:

  • Използвайте специалната кутия за опушване Weber®
  • Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване 
  • Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването
  • Напълнете кутията с мокрия чипс, сложете я в барбекюто и затворете капака
  • След като се появи дим, поставете храната върху скарата
  • Може да контролирате времето за опушване с помощта на контролния бутон за температура
  • Когато чипсът изгори, можете да отворите капака на кутията и да прибавите още
Характеристики
Материал смес от твърда дървесина
Цвят Натурален
Дължина 17 cm
Височина 32.5 cm
Ширина 12 cm
Тегло 0.7 kg

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

  1. Как се опушва месо на барбекю
    Как се опушва месо на барбекю

    Какво е опушване

    Опушването е метод на готвене, при който месото се поставя в специален опушвач или на скарата на барбекюто на слаб огън и ниска температура и се излага на дим от дърва, дървени въглища, дървени брикети, дървен чипс или дървени парчета. При този метод на готвене месото се пече бавно за период от няколко часа, което води до крехък и сочен краен продукт с наситен опушен вкус. Опушването на месо може да

  2. Рецепта WEBER - Начос с пържола и черен боб
    Рецепта WEBER - Начос с пържола и черен боб
Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти