Чипс за опушване Weber®, за свинско месо - 0.7 kg
SKU
WB 17664
Винаги е добра идея да прибавите 1-2 шепи чипс за опушване Weber® по време на печенето на храната на барбекю. Това количество е достатъчно за около 30 минути опушване. Висококачественият микс от дървен чипс осигурява среден интензитет на опушено с приятен сладък вкус.
Вземи желания продукт сега, с няколко лесни стъпки!
Межете да добавите избрания от Вас продукт в кошницата на магазина избирайки бутона 'Добави в количката'. След което в кошницата на магазина ще имате възможност да изберете метод на плащане 'На кредит с UNU Credit'. Там ще можете да си изберете предпочитаните от Вас брой месечни вноски, да си добавите, ако желаете известна сума като първоначална вноска. Ще можете да видите 'Годишния Лихвен Процент', 'Годишния Процент на Разходите', както и 'Общата сума', която ще платите за лизинга. При желание за закупуване ще бъдете прехвърлени към страницата на UNI Credit за завършване на процедурата.
3 месеца
Вноска: 7.55 лв.
ГЛП: 17.91 %
ГПР: 19.14 %
4 месеца
Вноска: 5.72 лв.
ГЛП: 19.05 %
ГПР: 20.8 %
5 месеца
Вноска: 4.62 лв.
ГЛП: 19.78 %
ГПР: 21.68 %
6 месеца
Вноска: 3.90 лв.
ГЛП: 21.46 %
ГПР: 23.75 %
9 месеца
Вноска: 2.67 лв.
ГЛП: 21.46 %
ГПР: 23.91 %
10 месеца
Вноска: 2.42 лв.
ГЛП: 21.46 %
ГПР: 23.46 %
12 месеца
Вноска: 2.05 лв.
ГЛП: 21.46 %
ГПР: 23.32 %
18 месеца
Вноска: 1.44 лв.
ГЛП: 21.65 %
ГПР: 23.67 %
24 месеца
Вноска: 1.14 лв.
ГЛП: 21.57 %
ГПР: 24.21 %
30 месеца
Вноска: 0.95 лв.
ГЛП: 21.20 %
ГПР: 23.27 %
36 месеца
Вноска: 0.83 лв.
ГЛП: 21.20 %
ГПР: 23.27 %
Добави в количката
Откажи
C.C.Ver. 1.1.11
Чипсът за опушване Weber®, за свинско месо е направен от смес от стърготини от твърда дървесина и овощни дървета. Използвайте чипса при готвенето на свински ребра, котлети или дърпано месо, за да създадете перфектен опушен аромат. Впуснете се в нови приключения с ястията на барбекю, които смятате, че познавате добре.
- Чипс за опушване
- Умерен опушен сладък вкус
- Подходящ за свинско
- Пакет - 0.7 kg
- Подходящ за барбекю на дървени въглища, барбекю на газ, опушвачи и електрическо барбекю
- Производител Weber
Опушване на барбекю на въглища:
- Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване.
- Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването.
- Поставете мокрия чипс върху напълно разпалените въглища.
- Поставете скарата за готвене и храната върху нея.
- Затворете капака.
Опушване на газово барбекю:
- Използвайте специалната кутия за опушване Weber®.
- Накиснете 1-2 шепи от чипса във вода поне за 30 минути – това ще удължи времето на опушване.
- Излейте водата, която не се е абсорбирала при накисването.
- Напълнете кутията с мокрия чипс, сложете я в барбекюто и затворете капака.
- След като се появи дим, поставете храната върху скарата.
- Може да контролирате времето за опушване с помощта на контролния бутон за температура.
- Когато чипсът изгори, можете да отворите капака на кутията и да прибавите още.
Материал | смес от твърда дървесина |
---|---|
Цвят | Натурален |
Дължина | 17 cm |
Височина | 32.5 cm |
Ширина | 12 cm |
Тегло | 0.7 kg |
Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.
Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти
Чипс за опушване Weber®, за говеждо месо - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, ябълково дърво - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, хикория - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, за птиче месо - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, за риба - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, дъб и уиски - 0.7 kg
Добави в любими
Дървени парчета за опушване Weber®, хикория 1.5 kg
Добави в любими
2 броя дъски за опушване на месо и риба - Кедър
Добави в любими
Уред за студено опушване Weber®
Добави в любими
Фина букова смес за опушване Weber®
Добави в любими