ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Кои сме ние

Нашата история стартира преди повече от 20 години в един малък офис в гр. София. Започнахме като представители на белгийската фирма BETAFENCE – най-големият производител на оградни системи в света. Съобразявайки се с нуждите на клиентите си и търсенето на пазара разширихме предлагания асортимент с продуктите на италианската фирма TENAX, полската POLARGOS, финландската FISKARS и белгийската KBТ. Гордеем се, че сме официални вносители и на американската компания WEBER – марка Nо 1 за грилове и аксесоари за барбекю. И тогава, и сега нашата основна цел е да Ви помогнем да направите най-правилния избор за Вашия дом, офис сграда или стопанство.

КАКВО ПРАВИМ

КАЧЕСТВО. ПРОФЕСИОНАЛЕН ОПИТ. ГРИЖА.

Това е , което правим за нашите клиенти.. Опитният ни екип е преминал през много специализирани обучения и има зад гърба си безброй реализирани проекти. Инженерите ни ще Ви дадат най-правилното решение и верните насоки, така че да направите проекта си перфектно и да се гордеете с резултата. Вярваме, че контактът с нашите клиенти е ключът към техния успех. Стремим се да работим с най-качествените продукти и предлагаме професионален монтаж на оградни системи.

ОБСЛУЖВАНЕ НА КЛИЕНТИ

 • Онлайн – може да разгледате богатата гама продукти за градината и да направите лесно поръчка до дома си
 • В магазина – заповядайте в нашия шоурум и магазин в София, ако желаете да разгледате продуктите на живо
 • На Вашия обект – можем да изпратим специалист на място на Вашия обект, който да ви даде решение за оградна система спрямо спецификата на терена
 • По телефон – най-лесният начин да се свържете с нас и да получите уточнения, относно някой продукт

КАК ГО ПРАВИМ

Работим с най-добрите производители, предлагаме най-висококачествените продукти, професионална консултация и монтаж. Постоянно разширяваме селекцията на предлаганите артикули, за да отговорим на нуждите Ви. Целта ни е да сте удовлетворени от резултата и той да ви служи дълги години.

 

Реализирани проекти

 • Реализирани проекти
  Галерия
 • Съвети за гриловане
  Съвети за гриловане

  Запалването на барбекюто свързваме със забавление, приятели и вкусна храна. Споделяме няколко прости правила за перфектен резултат.

   

  Загрейте добре барбекюто преди готвене. Храната ще залепне и няма да се приготви правилно, ако скарата не е достатъчно нагорещена. Дори ако рецептата изисква средна или ниска температура, винаги първо загрявайте предварително грила на най-висока степен – поне 15 минути.

  Намажете продуктите с олио или зехтин.

 • Какво трябва да знаете при избора на ограда
  Какво трябва да знаете при избора на ограда

  Монтирането на ограда е най-разпространеният начин да поставите граница между имота си, улицата и съседите. Това е еднократна инвестиция, която е важна за сигурността, завършва облика на къщата и определя вътрешното пространство на градината. Има редица фактори, които трябва да имате предвид, когато избирате какъв тип оградна система е най-подходяща за Вашия двор. Всяка периферна ограда ограничава достъпа на непознати и e визуална бариера в някаква степен. Ако искате да осигурите по-голяма за