ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Продажба

 1. Нов
  Комплект Трифон - Ogradina.bg
  Комплект Трифон
  Цена
  200,00 лв.
  Добави в любими

  Комплект Трифон е практична комбинация от 3 броя градински инструменти Fiskars, необходими за подрязване на лозя, дървета и храсти с различен диаметър и височина.

  Комплектът съдържа:

  -Лозарска ножица с разминаващи се остриета Solid Metal P321/FS 1057162-Издръжлива и удобна  за лесно рязане на стъбла и клони. Тази ножица се отличава със закалено  прецизно шлифовано острие, което остава остро дълго време. Покритието на острието е с малко триене, което издържа на ръжда и позволява по-гладки и лесни рязания. Здравата стоманена дръжка с детайл от SoftGrip™, осигурява допълнителен комфорт. Лесно отварящата се плъзгаща ключалка предпазва острието по време на транспортиране и съхранение. Носител на наградата Red Dot Best of the Best за дизайн.

  -Универсален нож с пластмасова кания К40/FS 125860/1001622-Fiskars Utility Knife K40 е универсален нож, който се предлага в комплект с пластмасова кания за защита, както на острието, така и на потребителя, когато не се използва. С ергономично проектирана пластмасова дръжка с предпазител за пръсти, което го прави на практика универсален нож. С общо предназначение - на излет, в планината, за бране на билки и гъби, в цветарството и цветопроизводството. Полезен инструмент, който може да стои и в колата. С острие от неръждаема стомана с дължина 100 мм.

  -Универсална резачка за високи клони UPX82/FS 1023625-Телескопичните резачки за високи клони на Fiskars са незаменими инструменти, които осигуряват достъп високо в короните на дърветата или в гъсти храсти. Облекчават градинаря да подрязва високо над главата, без да се нуждае от стълба или на нивото на земята, без да се навежда или коленичи. Моделът е носител на Наградата за дизайн Red dot Award  за 2017година.

   

 2. %
  Лозарска ножица с разминаващи се остриета Solid Metal P331/ogradina.bg
  Лозарска ножица с разминаващи се остриета Solid Metal P331
  Цена
  Редовна цена 34,00 лв. Промо цена 30,00 лв.
  Добави в любими

  Издръжлива и удобна  за лесно рязане на стъбла и клони. Тази ножица се отличава със закалено  прецизно шлифовано острие, което остава остро дълго време. Покритието на острието е с малко триене, което издържа на ръжда и позволява по-гладки и лесни рязания. Здравата стоманена дръжка с детайл от SoftGrip™, осигурява допълнителен комфорт. Лесно отварящата се плъзгаща ключалка предпазва острието по време на транспортиране и съхранение. Носител на наградата Red Dot Best of the Best за дизайн.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 11%.
 3. %
  Лозарска ножица с разминаващи се остриета PowerGear L P921/ogradina.bg
  Лозарска ножица с разминаващи се остриета PowerGear L P921
  Цена
  Редовна цена 74,00 лв. Промо цена 67,00 лв.
  Добави в любими

  Тази ергономична ножица разполага с технологията PowerGear™, която увеличава силата там, където най-много се нуждаете от нея, като Ви дава 3 пъти повече мощност на рязане на здрави, дебели стъбла и клони. Закалените остриета са прецизно шлифовани и остават остри за по-дълго време. Покритието им издържа на триене и ръжда, и позволява по-гладки и лесни срязвания. Внимателно проектираната  лека дръжка FiberComp™ пасва на естествената форма на ръката, намалявайки умората. А дългият детайл SoftGrip™ осигурява допълнителна сигурност и комфорт. Плъзгащата ключалка предпазва острието по време на транспортиране и съхранение . Поставена е на удобно място за бързо и лесно превключване. Носител на наградата Red Dot Best of the Best за дизайн.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 9%.
 4. %
  Ножица за храсти и жив плет SingleStep HS22 с вълнообразни остриета
  Ножица за храсти и жив плет SingleStep HS22 с вълнообразни остриета
  Цена
  Редовна цена 68,00 лв. Промо цена 62,00 лв.
  Добави в любими

  Ножицата за жив плет и храсти с вълнообразно острие Fiskars SingleStep™ е чудесно допълнение към набора от инструменти за всеки,  който има в градината си жив плет. Тези градински ножици включват удобни и здрави дръжки от полипропилен, подсилен със стъклени влакна (PPGF), а вълнообразните профилирани остриета от закалена стомана с покритие за намаляване на триенето, са идеални за захващане и подрязване на жив плет и оформяне н храсти.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 8%.
 5. %
  Овощарска ножица PowerGearX™ със стоманен зъбчат механизъм и разминаващи се остриета L LX98
  Овощарска ножица PowerGearX™ със стоманен зъбчат механизъм и разминаващи се остриета L LX98
  Цена
  Редовна цена 169,00 лв. Промо цена 139,00 лв.
  Добави в любими

  Овощарската ножица със зъбчат механизъм FiskarsPowerGear™X е предназначен за интензивно рязане на прясна дървесина. Той дава три пъти повече сила благодарение на уникалния си патентован механизъм, прецизно шлифовани остриета от неръждаема стомана и намаляващо триенето PTFE покритие на острието. В крайна сметка получаваме изключителни режещи ръбове на остриета от неръждаема стомана, устойчиви на атмосферни влияния. Леки 3D контурно формовани и същевременно невероятно здрави алуминиеви дръжки SoftGrip , които осигуряват по-малко сила, за да го държите.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е със 17%.
 6. %
  Универсална резачка за високи клони UPX82/ogradina.bg
  Универсална резачка за високи клони UPX82
  Цена
  Редовна цена 178,00 лв. Промо цена 159,00 лв.
  Добави в любими

  Телескопичните резачки за високи клони на Fiskars са незаменими инструменти, които осигуряват достъп високо в короните на дърветата или в гъсти храсти. Облекчават градинаря да подрязва високо над главата, без да се нуждае от стълба или на нивото на земята, без да се навежда или коленичи. Моделът е носител на Наградата за дизайн Red dot Award  за 2017година.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 10%.
 7. %
  Универсална резачка за високи клони UP84/ogradina.bg
  Универсална резачка за високи клони UP84
  Цена
  Редовна цена 190,00 лв. Промо цена 169,00 лв.
  Добави в любими

  Телескопичните резачки за високи клони на Fiskars са незаменими инструменти, които осигуряват достъп високо в короните на дърветата или в гъсти храсти. Този модел универсална резачка за високи клони UP84 е средният по капацитет на рязане до 4,50 m. С него подрязвате високо над главата, без да се нуждаете от стълба. Носител на наградите Red dot Award и Good Design Award.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 11%.
 8. %
  Универсален нож К40/ogradina.bg
  Универсален нож с пластмасова кания К40
  Цена
  Редовна цена 25,00 лв. Промо цена 21,90 лв.
  Добави в любими

  Fiskars Utility Knife K40 е универсален нож, който се предлага в комплект с пластмасова кания за защита, както на острието, така и на потребителя, когато не се използва. С ергономично проектирана пластмасова дръжка с предпазител за пръсти, което го прави на практика универсален нож. С общо предназначение - на излет, в планината, за бране на билки и гъби, в цветарството и цветопроизводството. Полезен инструмент, който може да стои и в колата. С острие от неръждаема стомана с дължина 100 мм.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 12%.
 9. %
  Брадва за цепене X21 - L/ogradina.bg
  Брадва за цепене X21 - L
  Цена
  Редовна цена 152,00 лв. Промо цена 139,00 лв.
  Добави в любими

  Цепещите брадви Fiskars от следващо поколение са истинска еволюция на изработката. Предназначени да цепят с един удар дори и най-дебелите трупи. Специалната геометрия и покритие на острието се допълват от лека и здрава дръжка с перфектен баланс. Цепещата брадва разполага с уникален режещ ръб, който лесно се врязва в дървото, а дебелата част на острието след това разбива. Изберете вашият размер цепеща брадва  от Series™ Splitting Axe според задачата. X21-L е страхотен универсален модел брадва за малки и големи задачи по цепене. Инструментът се предлага с пластмасова кания за лесно пренасяне и съхранение.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 8%.
 10. %
  Точило за брадви и ножове Xsharp/ ogradina.bg
  Точило за брадви и ножове Xsharp™
  Цена
  Редовна цена 39,00 лв. Промо цена 31,90 лв.
  Добави в любими

  Точилото за брадви и ножове Fiskars Xsharp™ е безценно допълнение към всеки комплект с инструменти и към всяка кухня. Този удобен преносим инструмент 2в1 може да се използва с лява и дясна ръка. Керамичният камък заточва бързо и лесно всеки инструмент и има ясно обозначени режещи канали - за брадви и за ножове. Неплъзгащата основа осигурява безопасна употреба.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 13%.

   

 11. %
  Градинска вила Solid/Ogradina.bg
  Градинска вила Solid
  Цена
  Редовна цена 53,00 лв. Промо цена 49,00 лв.
  Добави в любими

  Градинската вилa Solid на Fiskars е подходяща за копаене, разрохкване и аериране на почвата,  за преместване на градински отпадъци, изрязани клонки, прясно окосена трева, сено. D-образен край на дръжката удобна за всички размери ръце и използване с или без ръкавици. Заоблен профил от неръждаема стомана, изключително издръжлив и устойчив на ръжда инструмент. Тази удобна вила разполага със зъбци от борна стомана, които добавят допълнителна здравина и улесняват проникването в почвата, с ъгъл на повдигане 13º за оптимална работа в градината.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е със 7%.
 12. %
  Загребваща лопата Ergonomic/ogradina.bg
  Загребваща лопата Ergonomic
  Цена
  Редовна цена 81,90 лв. Промо цена 75,00 лв.
  Добави в любими

  Загребващатата лопата Ergonomic на Fiskars e красиво проектирана с дългa дръжка, здрава и широка загребваща част.  Идеален инструмент за преместване на пясък, чакъл и друг насипен материал. Контролът и комфортът са гарантирани от неговия ергономичен дизайн. Дръжката е проектирана така, че ръката остава в естествена позиция, за да намали умората в китката. Y-образният й край осигурява стабилен и здрав захват, а широката стоманена загребаща площ спомага за прехвърлянето на материалите бързо и ефективно.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 8%.

   

 13. %
  Градинска заострена лопата Ergonomic/ogradina.bg
  Градинска заострена лопата Ergonomic
  Цена
  Редовна цена 85,00 лв. Промо цена 79,00 лв.
  Добави в любими

  Градинската заострена лопата Ergonomic на Fiskars е един от най-необходимите инструменти в градинарството и строителството. Отличава се със стреловиден режещ ръб от борна стомана. Добър избор на модел за аериране,  размесване и обръщане на  почвата. Също така с лекота реже корените на растенията. Особено подходяща за копаене в каменисти и твърди почви. Със 17 градусов ъгъл на дръжката за облекчаване умората на ръката в китката, а Y-образната ръкохватка осигурява удобен и здрав захват. Дръжката на лопатата е стоманена тръба с пластмасово покритие с форма на капка- изключително издръжлива, осигурява максимален захват и изолация от студа.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е със 7%.

   

 14. %
  Лопатка Solid - ogradina.bg
  Лопатка Solid
  Цена
  Редовна цена 13,00 лв. Промо цена 10,90 лв.
  Добави в любими

  Лопатка Solid е солиден инструмент в класическия стил на дизайна на Fiskars. Здравата му конструкция го прави идеален за засаждане и пресаждане в цветни лехи, сандъчета, саксии и други тесни пространства. 

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 16%.
 15. %
  Клещи за носене на дървени трупи WoodXpert - ogradina.bg
  Клещи за носене на дървени трупи WoodXpert
  Цена
  Редовна цена 79,00 лв. Промо цена 69,00 лв.
  Добави в любими

  Клещите за дървени трупи на Fiskars позволяват ефективни операции с една ръка. Използват се за повдигане, преместване, обработка и подреждане на дърва и трупи.

  • Промоцията е валидна до 31.03.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 12%.

Настрой низходяща посока

17 Артикули

Разпродажба на градинска техника и оборудване

Разпродажбата в магазина може да бъде чудесна възможност за потребителите да спестят пари от артикулите, от които се нуждаят или искат. Категорията SALE може да бъде особено полезна за потребители, които търсят оферти за висококачествени артикули. Разпродажбата в онлайн магазин ogradina.bg съдържа два вида артикули:

Продукти за градината на промоция

Промоциите на продукти в магазина се организират около конкретни поводи и празници и са за кратък период от време.

Продукти за градината с намалени цени

Това обикновено са продукти, които са налични на склад, но само в няколко броя и са част от текущи промоции, които се предлагат през цялата година.