Компактният уред предоставя най-удобния и чист начин за разпалване на дървени въглища или брикети за Вашето преносимо барбекю. Подходящ е за барбекюта на въглища Weber®Smokey Joe и Weber®Go-Anywhere. Не се налага използването на течност за запалване, която придава лош вкус на храната.
Начин на употреба:
1. Напълнете уреда с въглища/брикети.
2. Запалете 2-3 кубчета за запалване Weber®.
3. Поставете уреда върху пламъка и изчакайте 10-15 минути, докато въглищата се покрият с бяла пепел.
4. Изсипете брикетите директно върху решетката за въглища.
Вземи желания продукт сега, с няколко лесни стъпки!
Межете да добавите избрания от Вас продукт в кошницата на магазина избирайки бутона 'Добави в количката'. След което в кошницата на магазина ще имате възможност да изберете метод на плащане 'На кредит с UNU Credit'. Там ще можете да си изберете предпочитаните от Вас брой месечни вноски, да си добавите, ако желаете известна сума като първоначална вноска. Ще можете да видите 'Годишния Лихвен Процент', 'Годишния Процент на Разходите', както и 'Общата сума', която ще платите за лизинга. При желание за закупуване ще бъдете прехвърлени към страницата на UNI Credit за завършване на процедурата.
Уредът за бързо и лесно разпалване на въглища Weber® (малък размер) има уникален дизайн. Дъното е с конусовидна форма, което гарантира равномерното разпалване на брикетите/дървените въглища. Цилиндричният, стоманен съд издържа на високи температури и не се деформира от топлината. Размерът на уреда е избран така, че да осигурява точното количество въглища/брикети за запалването на преносимото Ви барбекю.
Уред за разпалване на въглища/брикети
Материал - стомана с алуминиево покритие
Размер - 20.32 х 14.73 х 26.42 cm
Здравина и качество
Равномерно разпалване на въглищата в уреда
Удобен и бърз начин за загряване на преносимото барбекю
Опушването е метод на готвене, при който месото се поставя в специален опушвач или на скарата на барбекюто на слаб огън и ниска температура и се излага на дим от дърва, дървени въглища, дървени брикети, дървен чипс или дървени парчета. При този метод на готвене месото се пече бавно за период от няколко часа, което води до крехък и сочен краен продукт с наситен опушен вкус. Опушването на месо може да