ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Мрежи за огради

Пазаруване по
Филтри
Марка
 1. Оградна мрежа Pantanet Esential
  Оградна мрежа PANTANET ESSENTIAL
  Цена
  89,59 лв.
  Добави в любими

  PANTANET ESSENTIAL е електрозаварена оградна мрежа от поцинковани стоманени телове с висококачествено PVC покритие. Предлага се на ролки от 10 m или 25 m и различни височини.

  Изберете височината на мрежата, дължината, броя на ролките и ги прибавете към Вашата количка.

 2. Оградна мрежа URSUS®
  Оградна мрежа URSUS
  Цена
  287,49 лв.
  Добави в любими

  URSUS® е селскостопанска плетена оградна мрежа от най-високо качество. Малкият растер в долната ѝ част я прави подходяща за всякакви дребни животни - зайци, патици, гъски и други.

  Изберете височината на мрежата, дължината, броя на ролките и ги прибавете към Вашата количка.

   

 3. Оградна мрежа HOBBY FENCE
  Оградна мрежа HOBBY FENCE
  Цена
  188,49 лв.
  Добави в любими

  Декоративната оградна мрежа HOBBY FENCE има множество приложения в дома, градината, двора и стопанството. Предлага се на ролки с височина 1 m и дължина 25 m. Има две покрития:

  • Покритие от цинк - сив цвят
  • Покритие от цинк+PVC - зелен цвят

  Изберете вида на покритието, растера на мрежата, броя на ролките и добавете във Вашата количка.

  Височина - 1 m; Дължина на ролката - 25 m

   

   
Настрой низходяща посока

3 Артикули

Оградна мрежа за двора

Мрежата PANTANET ESSENTIAL на белгийския производител Betafence е вид ограда, която е направена от електрозаварени телове. Теловете са направени от поцинкована стомана, което означава, че са покрити със слой цинк за защита от ръжда. След това теловете са заварени един за друг, което създава здрава и издръжлива ограда. Електрозаварените оградни мрежи обикновено се използват както за жилищни сгради, така и за търговски и индустриални обекти. Служат за определяне на границите на имот, осигуряване на сигурност и предпазване на домашните любимци и децата на безопасно място в двора. Подходящи са за ограждане на сгради, офиси, складове и други съоръжения.

Предимства на оградната мрежа

Най-евтината ограда за двор

Мрежите са най-бюджетното решение за ограждане на имот. Могат да се монтират на стари съществуващи колове за ограда и на различни видове стълбове – каменни, дървени или метални.

Издръжливост

Поцинкованата стомана, използвана за направата на теловете, е здрава и устойчива на атмосферни влияния. Оградата може да издържи на силни валежи, сняг и други неблагоприятни фактори на околната среда. Дизайнът на мрежата я прави изключително устойчива на силен вятър.

Не изискват поддръжка

За разлика от дървените огради, които изискват редовно третиране и боядисване, за да се предотврати гниене, стоманените електрозаварени оградни мрежи не изискват специална поддръжка. Те могат да се почистват с обикновен маркуч и четка.

Устойчивост на корозия

Поцинкованата стомана, използвана за направата на теловете, предпазва от ръжда.

Гъвкавост

Предлагат се на ролки в различни височини и дължини. 

Лесен монтаж

Оградните мрежи се монтират лесно с подходящите инструменти и материали.

Олекотен дизайн

Подходящи са за засаждане в близост на увивни растения, цветя и храсти – чери домати, малини, къпини, пълзящи рози, клематис и др.

Селскостопанска мрежа

В онлайн магазина ogradina.bg се предлага висококачествена селскостопанска плетена оградна мрежа модел URSUS. Тя е проектирана специално за използване в селскостопански условия - за задържане на добитък, защита на култури и полета или маркиране на границите на ферма или ранчо. Направена е от тройно поцинковани стоманени телове, които могат да издържат на изискванията на селскостопанската употреба. Мрежата е дълготрайна и не изисква поддръжка.

Декоративна мрежа

Електрозаварената декоративна мрежа HOBBY FENCE има разнообразни приложения в двора, личното стопанство и градината. Покритието от цинк, осигурява сигурна защита срещу корозия. PVC покритието в зелен цвят създава допълнителен предпазен слой. Мрежата е здрава, издръжлива и гъвкава и може да се използва за:

 • Градинарство: Декоративната мрежа може да се използва за създаване на повдигнати лехи, саксии или други градински площи. Тя осигурява опора за увивни растения, създава усещане за уют и разделя градината на отделни кътчета.
 • Отглеждане на птици: Декоративната мрежа е подходяща за създаването на зона за кокошки и други домашни птици и малки животни в задния двор или на друго открито пространство.
 • Пчеларство: Декоративната мрежа е полезна за пчеларски кът или пчелин. Направена е от неръждаема стомана и осигурява защита на пчелите и техните кошери.
 • Хобита: При реставрация на мебели, за покриване на улуци, отдушници, прозорци на мазета, изработване на играчки и др