ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Чукове

 1. Строителен чук IsoCore™, размер M/ogradina.bg
  Строителен чук IsoCore™, размер M
  Цена
  97,00 лв.
  Добави в любими

  Строителният чук IsoCore™, размер M на Фискарс е многофункционален инструмент за разрушаване на повърхности, забиване на колове, клинове и др. Подходящ за работа с една ръка. Този мощен като бухалка чук включва патентованата система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 60%, като същевременно спомага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Работната глава е от кована стомана, от едната страна с клиновидна разрушителна повърхност и другата страна с голяма задвижваща повърхност за подобрена точност на удара. Текстурираният дизайн на дръжката пасва на ръката сигурно, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 2. Строителен чук IsoCore™, размер L/ogradina.bg
  Строителен чук IsoCore™, размер L
  Цена
  123,00 лв.
  Добави в любими

  Строителен чук IsoCore™, размер L на Фискарс е многофункционален инструмент за разрушаване на повърхности, забиване на колове, клинове и др. Подходящ за работа с една ръка. Този мощен като бухалка чук включва патентованата система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 60%, като същевременно спомага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Работната глава е от кована стомана, от едната страна с клиновидна разрушителна повърхност и другата страна с голяма задвижваща повърхност за подобрена точност на удара. Текстурираният дизайн на дръжката пасва на ръката сигурно, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 3. Чук за разбиване IsoCore™, размер M - ogradina.bg
  Чук за разбиване IsoCore™, размер M
  Цена
  157,00 лв.
  Добави в любими

  Чукът за разбиване IsoCore™, размер M на Fiskars e строителен инструмент с много приложения за разрушаване на различни повърхности, за огъване и изправяне на дъски, удряне, забиване,  къртене, изваждане на плочки, премахване на пирони и др.  Дори и в тесни пространства разчитате на здрав и мощен инструмент с патентована система IsoCore Shock Control System за намаляване вибрациите при удар с до 70%. Поема натиска, който тялото понася, а двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация. Ефективният дизайн на дръжката пасва на ръката сигурно и удобно,  а текстурираната ръкохватка добавя стабилност, контрол, подобряване на сцеплението и намалява образуването на мехури. Острата страна на работната глава служи за прорязване и удар и позволява прецизно позициониране и удряне в целта.

   

 4. Чук за разбиване IsoCore™, размер L/ogradina.bg
  Чук за разбиване IsoCore™, размер L
  Цена
  179,00 лв.
  Добави в любими

  Чукът за разбиване IsoCore™, размер L на Fiskars е инструмент за тежки работи по разрушаване. Притежава голяма мощ, а патентованата система за контрол на ударите IsoCore намалява вибрациите с до 50% и същевременно спомага за намаляване на усилието и натоварването на тялото. Първокласна закалена стомана е изкована в уникалната клиновидна глава за разрушаване, която максимално увеличава разрушителната сила и изключително голяма задвижваща повърхност и подобрена точност на удара. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация. Главата и дръжката са неразделни с нитове и няма опасност от плъзгане или откъсване, дори когато се люлеете на чука с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката.При работа е препоръчително носенето на предпазни очила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 5. Чук за разбиване IsoCore™, размер XL/ogradina.bg
  Чук за разбиване IsoCore™, размер XL
  Цена
  204,00 лв.
  Добави в любими

  Чукът за разбиване IsoCore™, размер XL на Fiskars е страхотен инструмент за тежки работи по разрушаване. Притежава голяма мощ, а патентованата система за контрол на ударите IsoCore намалява вибрациите с до 50% и същевременно спомага за намаляване на усилието и натоварването на тялото. Първокласна закалена стомана е изкована в уникалната клиновидна глава за разрушаване, която максимално увеличава разрушителната сила и изключително голяма задвижваща повърхност и подобрена точност на удара. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация. Главата и дръжката са неразделни с нитове и няма опасност от плъзгане или откъсване, дори когато се люлеете на чука с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката.При работа е препоръчително носенето на предпазни очила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 6. Чук за цепене IsoCore™, размер XXL/ogradina.bg
  Чук за цепене IsoCore™, размер XXL
  Цена
  186,00 лв.
  Добави в любими

  Чук за цепене IsoCore™, размер XXL на Фискарс е мощен иструмент за твърдо цепене на дърва и разцепване на дървесина. С патентована система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 50%, облекчава се тежката работа по цепене на дърва и намалява мускулната умора и болките в ставите. Неговата кована стоманена глава е с две лица-за цепене и  раздробяване на дърво, и забиващо за удряне с друг инструмент по време на цепене, за да помогне забиването на клина. Чукът има двуслойна дръжка, която улавя всяка продължителна вибрация. Оптимизираната геометрия на острието разбива здрави трупи, а неразделната занитена  глава не се плъзга надолу или откъсва. Текстурираният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите.

 7. Чук, размер XL/ogradina.bg
  Чук, размер XL
  Цена
  147,00 лв.
  Добави в любими

  Средно големият чук XL на Fiskars Sledge Hammer XL е мощен инструмент, отличаващ се със заоблени ръбове на удрящата повърхност, които забавят изхабяването му и намаляват риска от счупване. Този чук има гумен предпазител при неуспешни удари, който намалява риска от потенциални наранявания. Дръжката му е изработена с ядро ​​от фибростъкло и еластично, противоплъзгащо се и антивибрационно покритие, което осигурява по-голяма стабилност и комфорт за работа. Изключително издръжлив със закалена глава от въглеродна стомана. Универсален инструмент за работа с много приложения.

 8. Универсален чук IsoCore™, размер M/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер M
  Цена
  79,90 лв.
  Добави в любими

  Универсален чук IsoCore™, размер M на Фискарс е многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Със заострена разкъсваща и затъпена удряща повърхност. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

 9. Универсален чук IsoCore™, размер L/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер L
  Цена
  95,00 лв.
  Добави в любими

  Универсален чук IsoCore™, размер L на Фискарс е многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, дърводелството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Заострената страна на главата спомага за бързо и лесно разкъсване на повърхности и изваждане на пирони, а затъпената магнитна повърхност позволява да забивате пирони с една ръка. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

   

 10. Универсален чук IsoCore™, размер XL/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер XL
  Цена
  101,90 лв.
  Добави в любими

  Универсален чук IsoCore™, размер XL на Fiskars е многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, дърводелството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Заострената страна на главата спомага за бързо и лесно разкъсване на повърхности и изваждане на пирони, а затъпената магнитна повърхност позволява да забивате пирони с една ръка. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

   

 11. Универсален чук IsoCore™, размер XXL/ogradina.bg
  Универсален чук IsoCore™, размер XXL
  Цена
  114,90 лв.
  Добави в любими

  Универсалният чук IsoCore™, размер XXL на Fiskars е най-големият и мощен от тази серия чукове. Многофункционален инструмент за любители и професионалисти в строителството, дърводелството, за довършителни ремонтни работи, изграждане на облицовки и настилки, кофражи, монтаж на мебели, дребни домашни ремонти или всякаква детайлна работа. Този чук разполага с патентована система за контрол на ударите IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 70%, като същевременно помага за намаляване на мускулното напрежение, което тялото поема. Първокласна закалена стомана е изкована в перфектно балансиран дизайн, за да направи максимално ефективно всяко замахване. Заострената страна на главата спомага за бързо и лесно разкъсване на повърхности и изваждане на пирони, а затъпената магнитна и набраздена повърхност позволява да забивате пирони с една ръка. Двуслойната дръжка улавя всяка продължителна вибрация, пасва сигурно и удобно на ръката, независимо дали ударите са прецизни или замахвате с максимална сила. Носител на наградата Reddot Award за 2016 година.

   

 12. Нов
  Кирка Pro IsoCore™, размер S
  Кирка Pro IsoCore™, размер S
  Цена
  95,00 лв.
  Добави в любими

  Кирката Fiskars Pro IsoCore™, размер S, е създадена за тежка работа в твърди и каменисти терени в градината или на строителни обекти. Справя се лесно с разбиването на твърди почви и трудни повърхности, като същевременно спомага за намаляването на мускулната умора и болките в ставите. Системата за контрол на ударите IsoCore™ намалява вибрациите при удар с 50% в сравнение с дървените дръжки. Главата е занитена към дръжката и разполага с два края - кирка и мотика. Дръжката приляга сигурно и удобно към ръката помага за подобряване на захвата, като същевременно предотвратява появата на мехури. Дължината на дръжката от 36 cm е идеална за работа в малки пространства. Кирката издържа на най-тежките работни условия.

   

 13. Кирка размер L/ogradina.bg
  Кирка Pro IsoCore™, размер L
  Цена
  218,00 лв.
  Добави в любими

  Кирката размер L на Fiskars е мощен инструмент за работа в твърди повърхности и каменисти почви, особено полезен в градинарството и строителството. С патентована IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите до 50%. С този модел кирка разрушавате твърди повърхности и  копаете в твърда почва, като същевременно помага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Изработена от първокласна стомана, изкована в перфектно балансиран дизайн, за да правите всяко замахване ефективно и силно. С патентована, водеща в индустрията система за контрол на ударите IsoCore поглъща вибрациите, намалявайки усилието, което тялото поема, а двуслойна дръжка улавя всяка продължителна вибрация. С неразделна глава с нитове, кирката няма да се плъзне надолу или да се откъсне, дори когато се люлеете на нея с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката със  текстура, която помага за подобряване на сцеплението, като същевременно намалява появата на мехури върху дланите.

 14. Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалните зимни ръкавици  на Fiskars, размер 10 са подходящи за повечето дейности, свързани с градинарството и строителството при студено време и силен вятър. С полиуретаново покритие и поларена подплата защитават ръцете от влага, студ и наранявания. Захващащата им част е водоустойчива и осигурява добро сцепление с инструмента. Комфортните зимни ръкавици са практичен аксесоар за работа при изгребване и на сняг.

   

Настрой низходяща посока

14 Артикули

Чукове Fiskars

Чуковете на Fiskars се използват в строителството за нанасяне на силни удари и разрушаване и имат следните предимства:

 • Ергономична и перфектно балансирана дръжка, която усещате като продължение на ръката си. С нейна помощ можете да удряте по-силно от всякога и пак да усещате комфорт по време на работа.
 • Главата на чука насочва отломките безопасно настрани.
 • Уникалната патентована система IsoCore за намаляване на вибрациите до 70% - улавя кинетичната енергия, за да намали напрежението на ръката при удар. По този начин се намалява мускулната умора и болките в ставите.
 • Здрава и издръжлива дръжка - за максимална здравина и голяма производителност. Ако някога сте притежавали инструменти на Fiskars, знаете че те са толкова издръжливи, колкото и трудолюбиви. Дизайнът на чуковете се фокусира върху тяхната дълготрайна здравина.
 • Лека извивка - позволява лесно издърпване на пирони и улеснява разглобяването.

Правилна употреба на строителни чукове Fiskars

За да разрушите с чук, трябва да удряте със сила и прецизност. Ето няколко съвета за използване на чук за разрушаване:

 • Носете предпазни средства като предпазни очила, ръкавици и каска, за да се предпазите от отломки.
 • Определете зоната на структурата, която искате да разрушите, и планирайте атаката си.
 • Започнете с помощта на по-малък чук или длето, за да създадете жлеб или пукнатина в материала, който искате да разрушите. Това ще улесни раздробяването на материала с по-големия чук.
 • Използвайте по-голям, по-тежък чук, за да удряте материала с по-голяма сила. Фокусирайте се върху зоните, които вече сте отслабили с по-малкия чук или длето.
 • Продължете да удряте материала, докато се разпадне напълно. Не забравяйте да правите почивки, ако е необходимо, за да си починат ръцете и да избегнете умората.
 • Изхвърлете правилно отпадъците и почистете работната зона, когато приключите.