ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

 1. Универсален нож К40/ogradina.bg
  Универсален нож с пластмасова кания К40
  Цена
  25,00 лв.

  Fiskars Utility Knife K40 е универсален нож, който се предлага в комплект с пластмасова кания за защита, както на острието, така и на потребителя, когато не се използва. С ергономично проектирана пластмасова дръжка с предпазител за пръсти, което го прави на практика универсален нож. С общо предназначение - на излет, в планината, за бране на билки и гъби, в цветарството и цветопроизводството. Полезен инструмент, който може да стои и в колата. С острие от неръждаема стомана с дължина 100 мм.

 2. Нов
  Нож за прибиране на реколта с кания K82/Ogradina.bg
  Нож за прибиране на реколта с кания K82
  Цена
  49,90 лв.

  Ножът за прибиране на реколта с кания K82 на Fiskars е подходящ за бране на зеленчуци, плодове, билки с дебели (всички кореноплодни и зеленолистни зеленчуци) или с влакнести стъбла (коприва, риган, лавандула, слънчоглед), както и за жътва на зърнени култури. Това малко мачете прави чисти срезове и е създаден да Ви служи дълго време. Неговото прецизно шлифано острие от неръждаема стомана има плосък връх за бързо рязане с натискане и назъбена част за рязане през влакнестите стъбла. Удължената ергономична дръжка осигурява комфорт, здрав захват и контрол. В комплекта е включен твърд пластмасов калъф за колан. Удобен за съхранение и безопасно транспортиране. 

 3. Нов
  Сгъваем нож за прибиране на реколта K80/Ogradina.bg
  Сгъваем нож за прибиране на реколта K80
  Цена
  39,90 лв.

  Сгъваемият нож за прибиране на реколта K80 на Fiskars e идеално решение за чисто и прецизно рязане дръжките на плодове, зеленчуци, цветя, гъби и билки, тънки стъбла и клонки. С него лесно ще съберете реколтата си без да нараявате околните растения. С прецизно шлифовано острие от неръждаема стомана и извит връх, позволяващ лесен достъп дори и до гъсто растящи стъбла, без да уврежда близката растителност. Заключването на острието с бутон е лесно и сигурно, а ергономичният дизайн предлага комфорт и компактно съхранение. 

 4. Нож за присаждане с острие кука K62/ogradina.bg
  Нож за присаждане с острие кука K62
  Цена
  30,00 лв.

  Fiskars произвежда ножове за различни градински нужди. Един от тях е нож за присаждане с острие кука K62. Издръжливото му острие е изработено от въглеродна стомана, което дава на ножа дълъг експлоатационен живот. Незаменим инструмент за присаждане и подрязване в овощарство, градинарство, цветарство и цветопроизводство, гъбарство.

 5. Нож за присаждане K60/ogradina.bg
  Нож за присаждане K60
  Цена
  32,00 лв.

  Fiskars произвежда ножове за различни градински нужди. Един от тях е ножчето за присаждане K60. Издръжливите му остриета са изработени от въглеродна стомана, което дава на ножа дълъг експлоатационен живот. Незаменим инструмент за присаждане и подрязване в овощарство, градинарство, цветарство и цветопроизводство, гъбарство.

   

 6. Универсален нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Универсален нож с вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Универсалният нож с вградено точило в канията на Fiskars е майсторски нож за обща употрба с висококачествено острие от стомана. Той е част от новата серия професионални ножове с интегрирано точило в калъфа. Дизайн, разработен съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас. Гарантирани по-остри разрези всеки път. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован материал на захващане SoftGrip, предназначен да осигури контрол точно там, където имате нужда. По-гладка повърхност на острието за чист срез и по-лесно почистване. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 7. Занаятчийски нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Занаятчийски нож с вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Ножът на  Fiskars Craftsman с вградено точило е професионален нож с късо острие за по-голяма прецизност. Той е част от нова серия професионални ножове, която е разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното лесно за използване точило е винаги с Вас. С острие от висококачествена закалена стомана, гарантира по-остри разрези без компромиси. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел на захващане SoftGrip, предназначен да осигури най-добър захват и контрол точно там, където имате нужда. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 8. Нож с пила и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Нож с пила и вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Ножът с пила и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 9. Дърводелски нож с длето и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Дърводелски нож с длето и вградено точило в канията
  Цена
  36,00 лв.

  Дърводелският нож с длето и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 10. Промо сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Промо сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  178,99 лв.

  Промо сетът включва брадва за цепене Х21 и универсален нож с вградено точило. Невроятен за подарък за Вас или за приятел. Сетът от 2 части е полезен набор от инструменти, както за любители, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

 11. Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  193,00 лв.

  Комплектът включва малка лека брадва XXS_X5, телескопичен трион S SW73 и универсален нож с вградено точило в кутия. Невроятен за подарък за Вас или за за приятел. Сетът от 3 части е полезен набор от инструменти, както за любители на открито-лов, риболов и къмпинг, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

 12. Сет брадва с нож Gator Combo I/ ogradina.bg
  Сет брадва с нож Gator Combo I
  Цена
  115,00 лв.

  Сетът брадва с нож Gator Combo I е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator е компактна, с голяма ударна сила и е подходяща за всякакви условия на открито. Главата е изработена от неръждаема стомана и има издръжливо острие. Дръжката предлага добро и удобно сцепление при мокри и кални условия. В нея има и нож с фиксирано острие за допълнителна гъвкавост. Ножът се закрепва здраво с помощта на магнит.

   

 13. Сгъваем нож Mini Paraframe/ ogradina.bg
  Сгъваем нож Mini Paraframe
  Цена
  29,00 лв.

  Джобният нож Mini Paraframe има гладка дръжка от неръждаема стомана и отворена рамка с олекотен дизайн, която е много лека. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Острието е лесно за почистване с фини ръбове, отваря се без усилие и е в комплект със здрава щипка за сигурно пътуване.
  Създаден е да се справя с всякакви задачи - на работното място, около къщата, къмпинга и навсякъде между тях. 

 14. Сгъваем нож Paraframe II Tanto SE2/ ogradina.bg
  Сгъваем нож Paraframe II Tanto SE2
  Цена
  49,90 лв.

  Сгъваемият нож Paraframe II Tanto SE2 е подходящ за ежедневието. Има отворена рамка с олекотен дизайн. Ножът е лесен за почистване, пренасяне и отваряне и е безпроблемно допълнение към Вашия джоб или щипка за колан. 

 15. Сгъваем нож Mini Kettlebell/ ogradina.bg
  Сгъваем нож Mini Kettlebell
  Цена
  59,90 лв.

  Джобният Mini Kettlebell на Gerber е компактен сгъваем нож със здраво острие и текстурирана алуминиева дръжка за сигурно захващане. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Компактният размер е подходящ за ежедневно ползване - заема по-малко място в джоба и не привлича вниманието на околните, когато се извади за употреба.

 16. Нож с фиксирано острие StrongАrm/ ogradina.bg
  Нож с фиксирано острие StrongАrm
  Цена
  210,90 лв.

  Ножът StrongАrm е емблематичен за марката и не случайно е най-продаваният тактически нож с фиксирано острие на Gerber. Изработен е от едно парче стомана (full tang) и не е отслабен при дръжката. Стоманеното острие 420HC и гумираната ръкохватка с диамантена текстура, гарантират дълги години на интензивна употреба.  

   

   

 17. Рибарски нож Controller 15 cm/ ogradina.bg
  Рибарски нож Controller 15 cm
  Цена
  89,90 лв.

  Рибарският нож Controller 15 cm има гъвкаво острие, което прави чисти и гладки срезове. Интуитивният GuideFins™ и тактилната дръжка HydroTread™ предлагат максимален контрол на ножа, дори при хлъзгави условия. Ножът отговаря на нуждите на всеки рибар.

 18. Рибарски нож Controller 15 cm/ ogradina.bg
  Рибарски нож Controller 25 cm
  Цена
  99,90 лв.

  Рибарският нож Controller 25 cm има гъвкаво острие, което прави чисти и гладки срезове. Интуитивният GuideFins™ и тактилната дръжка HydroTread™ предлагат максимален контрол на ножа, дори при хлъзгави условия. Ножът отговаря на нуждите на всеки рибар.

 19. Нов
  Подложка за колене Solid/Ogradina.bg
  Подложка за колене Solid
  Цена
  14,90 лв.

  Подложката за колене Solid на Fiskars защитава коленете, докато работите в градината. А защо не да седнете на нея и за почивка.От двуслойна пяна с дълготрайна издръжливост. Здрава, влагоустойчива, изолира от каменист терен, а мекотата отвътре  осигурява превъзходен комфорт за Вашите колене. Изключително лека с оформена дръжка за пренасяне от едно място на друго. С оптимални размери за достатъчен комфорт и в същото време не заема от мястото за работа.

Настрой низходяща посока

21 Артикули