ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Ножове

Пазаруване по
Филтри
Марка
 1. Универсален нож К40/ogradina.bg
  Универсален нож с пластмасова кания К40
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars Utility Knife K40 е универсален нож, който се предлага в комплект с пластмасова кания за защита, както на острието, така и на потребителя, когато не се използва. С ергономично проектирана пластмасова дръжка с предпазител за пръсти, което го прави на практика универсален нож. С общо предназначение - на излет, в планината, за бране на билки и гъби, в цветарството и цветопроизводството. Полезен инструмент, който може да стои и в колата. С острие от неръждаема стомана с дължина 100 мм.

   

 2. Нож за прибиране на реколта с кания K82/Ogradina.bg
  Нож за прибиране на реколта с кания K82
  Цена
  52,90 лв.
  Добави в любими

  Ножът за прибиране на реколта с кания K82 на Fiskars е подходящ за бране на зеленчуци, плодове, билки с дебели (всички кореноплодни и зеленолистни зеленчуци) или с влакнести стъбла (коприва, риган, лавандула, слънчоглед), както и за жътва на зърнени култури. Това малко мачете прави чисти срезове и е създаден да Ви служи дълго време. Неговото прецизно шлифано острие от неръждаема стомана има плосък връх за бързо рязане с натискане и назъбена част за рязане през влакнестите стъбла. Удължената ергономична дръжка осигурява комфорт, здрав захват и контрол. В комплекта е включен твърд пластмасов калъф за колан. Удобен за съхранение и безопасно транспортиране. 

 3. Сгъваем нож за прибиране на реколта K80/Ogradina.bg
  Сгъваем нож за прибиране на реколта K80
  Цена
  40,90 лв.
  Добави в любими

  Сгъваемият нож за прибиране на реколта K80 на Fiskars e идеално решение за чисто и прецизно рязане дръжките на плодове, зеленчуци, цветя, гъби и билки, тънки стъбла и клонки. С него лесно ще съберете реколтата си без да нараявате околните растения. С прецизно шлифовано острие от неръждаема стомана и извит връх, позволяващ лесен достъп дори и до гъсто растящи стъбла, без да уврежда близката растителност. Заключването на острието с бутон е лесно и сигурно, а ергономичният дизайн предлага комфорт и компактно съхранение. 

 4. Нож за присаждане с острие кука K62/ogradina.bg
  Нож за присаждане с острие кука K62
  Цена
  32,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars произвежда ножове за различни градински нужди. Един от тях е нож за присаждане с острие кука K62. Издръжливото му острие е изработено от въглеродна стомана, което дава на ножа дълъг експлоатационен живот. Незаменим инструмент за присаждане и подрязване в овощарство, градинарство, цветарство и цветопроизводство, гъбарство.

   

 5. Нож за присаждане K60/ogradina.bg
  Нож за присаждане K60
  Цена
  34,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars произвежда ножове за различни градински нужди. Един от тях е ножчето за присаждане K60. Издръжливите му остриета са изработени от въглеродна стомана, което дава на ножа дълъг експлоатационен живот. Незаменим инструмент за присаждане и подрязване в овощарство, градинарство, цветарство и цветопроизводство, гъбарство.

   

 6. Универсален нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Универсален нож с вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалният нож с вградено точило в канията на Fiskars е майсторски нож за обща употрба с висококачествено острие от стомана. Той е част от новата серия професионални ножове с интегрирано точило в калъфа. Дизайн, разработен съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас. Гарантирани по-остри разрези всеки път. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован материал на захващане SoftGrip, предназначен да осигури контрол точно там, където имате нужда. По-гладка повърхност на острието за чист срез и по-лесно почистване. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 7. Занаятчийски нож с вградено точило в канията/ogradina.bg
  Занаятчийски нож с вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Ножът на  Fiskars Craftsman с вградено точило е професионален нож с късо острие за по-голяма прецизност. Той е част от нова серия професионални ножове, която е разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното лесно за използване точило е винаги с Вас. С острие от висококачествена закалена стомана, гарантира по-остри разрези без компромиси. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел на захващане SoftGrip, предназначен да осигури най-добър захват и контрол точно там, където имате нужда. Иновативният калъф има реверсивна яка, позволяваща употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 8. Нож с пила и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Нож с пила и вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Ножът с пила и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

 9. Дърводелски нож с длето и вградено точило в канията/ogradina.bg
  Дърводелски нож с длето и вградено точило в канията
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Дърводелският нож с длето и вградено точило в канията на Fiskars е професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба. Той е част от серията професионални ножове, разработена съвместно с най-взискателните потребители на ножове. Иновативното и лесно за използване точило е винаги с Вас, гарантирайки многобройни остри разрези. Дръжката осигурява ергономичен мек захват, с уникален патентован модел, предназначен да осигури добър контрол. Гладка повърхност повърхност на острието от въглеродна стомана, а реверсивната яка на калъфа позволява употреба както с лява, така и с дясна ръка.

   

 10. Промо сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  184,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът включва брадва за цепене Fiskars Х21 и универсален нож с вградено точило. Невероятен подарък за вас, за приятел или като корпоративен подарък. Сетът от 2 части е полезен набор от инструменти, както за любители, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

 11. Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  193,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът включва малка лека брадва XXS_X5, телескопичен трион S SW73 и универсален нож с вградено точило в кутия. Невроятен подарък за вас, за приятел или като корпоративен подарък. Сетът от 3 части е полезен набор от инструменти, както за любители на открито - лов, риболов и къмпинг, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

   

 12. Сет брадва с нож Gator Combo I
  Сет брадва с нож Gator Combo I
  Цена
  115,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът брадва с нож Gator Combo I е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator е компактна, с голяма ударна сила и е подходяща за всякакви условия на открито. Главата е изработена от неръждаема стомана и има издръжливо острие. Дръжката предлага добро и удобно сцепление при мокри и кални условия. В нея има и нож с фиксирано острие за допълнителна гъвкавост. Ножът се закрепва здраво с помощта на магнит.

   

 13. Сгъваем нож Mini Paraframe - ogradina.bg
  Сгъваем нож Mini Paraframe
  Цена
  29,00 лв.
  Добави в любими

  Джобният нож Mini Paraframe има гладка дръжка от неръждаема стомана и отворена рамка с олекотен дизайн, която е много лека. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Острието е лесно за почистване с фини ръбове, отваря се без усилие и е в комплект със здрава щипка за сигурно пътуване.
  Създаден е да се справя с всякакви задачи - на работното място, около къщата, къмпинга и навсякъде между тях. 

 14. Сгъваем нож Paraframe II - ogradina.bg
  Сгъваем нож Paraframe II, 20.8 cm
  Цена
  100,99 лв.
  Добави в любими

  Сгъваемият нож Paraframe II е най-големият от осемте джобни ножа от серията Paraframe на Gerber. Той има гладка дръжка от неръждаема стомана и отворена рамка с олекотен дизайн, която е много лека. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Назъбеното острие е лесно за почистване, отваря се без усилие и е в комплект със здрава щипка за ежедневно носене.
  Създаден е да се справя с всякакви задачи - на работното място, около къщата, къмпинга и сред природата. 

   

 15. Сгъваем нож Obsidian Fe/ ogradina.bg
  Сгъваем нож Obsidian Fe
  Цена
  59,90 лв.
  Добави в любими

  Ножът Obsidian Fe разполага с висококачествено острие с двойни шипове за палец - за отваряне и за безопасно затваряне с една ръка. Добавени са отвертка, пила и отварачка за бутилки.

   

 16. Сгъваем нож Mini Kettlebell - ogradina.bg
  Сгъваем нож Mini Kettlebell
  Цена
  59,90 лв.
  Добави в любими

  Джобният Mini Kettlebell на Gerber е компактен сгъваем нож със здраво острие и текстурирана алуминиева дръжка за сигурно захващане. Заключването на рамката държи острието отворено и го затваря безопасно за сигурно съхранение. Компактният размер е подходящ за ежедневно ползване - заема по-малко място в джоба и не привлича вниманието на околните, когато се извади за употреба.

   

 17. Нож с фиксирано острие Ultimate Survival/ ogradina.bg
  Нож с фиксирано острие Ultimate Survival
  Цена
  150,00 лв.
  Добави в любими

  Иновативният нож с фиксирано острие Ultimate Survival има всичко. Разполага с полуназъбено острие, текстурирана гумена дръжка, стоманено чукче и аварийна свирка. Издръжливият калъф има точило и запалка.

   

   

   

 18. Очаквана доставка
  Нож с фиксирано острие StrongАrm - ogradina.bg
  Нож с фиксирано острие StrongАrm
  Цена
  210,90 лв.
  Добави в любими

  Ножът StrongАrm е емблематичен за марката и не случайно е най-продаваният тактически нож с фиксирано острие на Gerber. Изработен е от едно парче стомана (full tang) и не е отслабен при дръжката. Стоманеното острие 420HC и гумираната ръкохватка с диамантена текстура, гарантират дълги години на интензивна употреба.  

   

   

 19. Рибарски нож Controller 15 cm/ ogradina.bg
  Рибарски нож Controller 15 cm
  Цена
  89,90 лв.
  Добави в любими

  Рибарският нож Controller 15 cm има гъвкаво острие, което прави чисти и гладки срезове. Интуитивният GuideFins™ и тактилната дръжка HydroTread™ предлагат максимален контрол на ножа, дори при хлъзгави условия. Ножът отговаря на нуждите на всеки рибар.

   

 20. Рибарски нож Controller 25 cm/ ogradina.bg
  Рибарски нож Controller 25 cm
  Цена
  99,90 лв.
  Добави в любими

  Рибарският нож Controller 25 cm има гъвкаво острие, което прави чисти и гладки срезове. Интуитивният GuideFins™ и тактилната дръжка HydroTread™ предлагат максимален контрол на ножа, дори при хлъзгави условия. Ножът отговаря на нуждите на всеки рибар.

   

 21. Комплект Трифон - Ogradina.bg
  Градински комплект Трифон
  Цена
  200,00 лв.
  Добави в любими

  Комплект Трифон е практична комбинация от 3 броя градински инструменти Fiskars, необходими за подрязване на лозя, дървета и храсти с различен диаметър и височина.

  Комплектът съдържа:

  -Лозарска ножица с разминаващи се остриета Solid Metal P321/FS 1057162-Издръжлива и удобна  за лесно рязане на стъбла и клони. Тази ножица се отличава със закалено  прецизно шлифовано острие, което остава остро дълго време. Покритието на острието е с малко триене, което издържа на ръжда и позволява по-гладки и лесни рязания. Здравата стоманена дръжка с детайл от SoftGrip™, осигурява допълнителен комфорт. Лесно отварящата се плъзгаща ключалка предпазва острието по време на транспортиране и съхранение. Носител на наградата Red Dot Best of the Best за дизайн.

  -Универсален нож с пластмасова кания К40/FS 125860/1001622-Fiskars Utility Knife K40 е универсален нож, който се предлага в комплект с пластмасова кания за защита, както на острието, така и на потребителя, когато не се използва. С ергономично проектирана пластмасова дръжка с предпазител за пръсти, което го прави на практика универсален нож. С общо предназначение - на излет, в планината, за бране на билки и гъби, в цветарството и цветопроизводството. Полезен инструмент, който може да стои и в колата. С острие от неръждаема стомана с дължина 100 мм.

  -Универсална резачка за високи клони UPX82/FS 1023625-резачките за високи клони на Fiskars са незаменими инструменти, които осигуряват достъп високо в короните на дърветата или в гъсти храсти. Облекчават градинаря да подрязва високо над главата, без да се нуждае от стълба или на нивото на земята, без да се навежда или коленичи. Моделът е носител на Наградата за дизайн Red dot Award  за 2017година.

   

 22. Мачете XА3 Fiskars - ogradina.bg
  Мачете XА3
  Цена
  103,90 лв.
  Добави в любими

  Късото мачете XА3 на Fiskars е инструмент за динамично рязане на по-тънки клони от дървета и храсти, лесно белене на кората от трупите, разчистване на плевели и храсти в дворове, гори, деретата и полето.  Кухата и лека дръжка FiberComp ляга удобно в ръката, благодарение на дълбоко извития край и текстурирано покритие SoftGrip. Извитото стоманено острие е с усъвършенствана геометрия спомагат за разпределение на теглото при удар, за да получите повече сила на рязане при всеки замах.

 23. Точило за брадви и ножове Xsharp - ogradina.bg
  Точило за брадви и ножове Xsharp™
  Цена
  40,00 лв.
  Добави в любими

  Точилото за брадви и ножове Fiskars Xsharp™ е безценно допълнение към всеки комплект с инструменти и към всяка кухня. Този удобен преносим инструмент 2в1 може да се използва с лява и дясна ръка. Керамичният камък заточва бързо и лесно всеки инструмент и има ясно обозначени режещи канали - за брадви и за ножове. Неплъзгащата основа осигурява безопасна употреба.

   

   

 24. Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалните зимни ръкавици  на Fiskars, размер 10 са подходящи за повечето дейности, свързани с градинарството и строителството при студено време и силен вятър. С полиуретаново покритие и поларена подплата защитават ръцете от влага, студ и наранявания. Захващащата им част е водоустойчива и осигурява добро сцепление с инструмента. Комфортните зимни ръкавици са практичен аксесоар за работа при изгребване и на сняг.

   

 25. Подложка за колене Solid/Ogradina.bg
  Подложка за колене Solid
  Цена
  14,90 лв.
  Добави в любими

  Подложката за колене Solid на Fiskars защитава коленете, докато работите в градината. А защо не да седнете на нея и за почивка.От двуслойна пяна с дълготрайна издръжливост. Здрава, влагоустойчива, изолира от каменист терен, а мекотата отвътре  осигурява превъзходен комфорт за Вашите колене. Изключително лека с оформена дръжка за пренасяне от едно място на друго. С оптимални размери за достатъчен комфорт и в същото време не заема от мястото за работа.

 26. Нов
  Подаръчен сет Fiskars: брадва за къмпинг X5, универсален нож K40 и точило XSharp™ - ogradina.bg
  Подаръчен сет Fiskars: брадва за къмпинг X5, универсален нож K40 и точило XSharp™
  Цена
  149,90 лв.
  Добави в любими

  Подаръчният сет се състои от три инструмента Fiskars - брадва за къмпинг, лов и туризъм X5, универсален нож K40 и точило за брадви и ножове XSharp™. Ценен подарък за любителите на живота на открито.

   

  • Брадва X5 - за нацепване, дърводелство и подкастряне. Осигурява чисто и лесно рязане на прясна смолиста дървесина като смърч и бор. Подходяща за работа в двора, на излет в планината, на къмпинг, лов и риболов.
  • Универсален нож Utility Knife K40 с общо предназначение - рязане, работа с дърво, бране на билки и гъби и др.
  • Точило Fiskars Xsharp™ - удобен преносим инструмент с керамичен камък за заточване на брадви и ножове. Може да се използва с лява и дясна ръка.
 27. Бръснарски сгъваем нож Gerber Jukebox Marble - ogradina.bg
  Бръснарски сгъваем нож Gerber Jukebox Marble
  Цена
  70,00 лв.
  Добави в любими

  Джобният нож Gerber Jukebox Marble напомня на традиционния бръснарски нож, но е с нов модерен дизайн. Полираното тънко острие се сгъва в мраморната дръжка и се отваря лесно с пръст. Острият режещ ръб е подходящ за дребни ежедневни задачи, като например отваряне на кутии и пакети. Със заключване и джобна щипка ножът Jukebox е сигурен и лесен за носене, така че винаги да е под ръка.

 28. Джобен макетен нож Gerber EAB Lite - ogradina.bg
  Джобен макетен нож Gerber EAB Lite
  Цена
  32,00 лв.
  Добави в любими

  Джобните ножове Gerber Exchange-A-Blade имат остриета от висок клас за използване в строителството, които могат лесно да се сменят. Джобният макетен нож E.A.B. Lite се отличава и с дълбоки прорези за пръстите, които осигуряват сигурен захват при по-лек нож. Той има дръжка от неръждаема стомана, която служи и като джобна щипка или щипка за пари.

 29. Мачете Solid™
  Мачете Solid™
  Цена
  110,00 лв.
  Добави в любими

  Мачетето Solid™ на Fiskars е проектирано за бързи и мощни удари и предлага удобен начин да се справите с буйната зеленина в двора и градина, особено когато разчиствате големи площи. Дългото извито острие помага да се предотврати засядането му, когато преминава през гъста растителност. То има изключително остър ръб, устойчиво е на ръжда, а формата му е подходяща за широк спектър от задачи. С помощта на мачетето работата върви бързо, тъй като едната ръка остава свободна и може да отмества изсечените клонки. Дръжката приляга удобно в ръката и позволява: захват в близост до острието - за прецизна работа, захват в средата - за обща употреба или захват в края - за размах с максимална сила.

 30. Мачете тип брадва Solid
  Мачете тип брадва Solid™
  Цена
  129,00 лв.
  Добави в любими

  Този инструмент е проектиран за бързи и мощни удари и предлага удобен начин да се справите с буйната растителност в двора и градина, особено когато разчиствате големи площи. Острието има изключително остър ръб, устойчиво е на ръжда, а формата му е подходяща за широк спектър от задачи. Формата наподобява главата на брадва и служи за цепене и разцепване, заточената извивка е за бързи срезове, а заточеният връх за дялкане в тесни пространства. С помощта на мачетето работата върви бързо, тъй като едната ръка остава свободна и може да отмества изсечените клонки. Дръжката приляга удобно в ръката и позволява: захват в близост до острието - за прецизна работа, захват в средата - за обща употреба или захват в края - за размах с максимална сила.

Настрой низходяща посока

30 Артикули

Модели ножове Fiskars за хоби и туризъм

Fiskars предлага разнообразни модели ножове, предназначени за употреба на открито. 

 • Универсален нож Fiskars: Този нож е предназначен за задачи за рязане и нарязване с общо предназначение. Има остро острие от неръждаема стомана и удобна, ергономична дръжка, която е лесна за държане и използване.
 • Нож Fiskars Softgrip Xtract: Този нож е предназначен за рязане на дебели клони и малки дървета. Има уникален дизайн, който позволява на потребителя лесно да извади острието от дръжката за лесно почистване и поддръжка. Ножът има удобна, ергономична дръжка и висококачествено, прецизно шлайфано острие за гладко и ефективно рязане.
 • Нож Fiskars с назъбено острие: Този нож е предназначен за правене на прецизни срезове в дърво и други материали. Има зигзагообразно острие, което позволява на потребителя да прави извити и ъглови срезове с лекота. Ножът има удобна дръжка и издръжлив дизайн, което го прави добър избор както за професионалисти, така и за любители.
 • Нож за открито Fiskars: Този нож е предназначен за различни задачи на открито, като приготвяне на храна, рязане на въже или канап и резба на дърво. Има издръжливо острие от неръждаема стомана и удобна, ергономична дръжка, която е лесна за държане и използване.
 • Нож с фиксирано острие Fiskars: Този нож е предназначен за по-тежки задачи, като например приготвянето на дърва за огрев. Има фиксирано острие, което е изработено от висококачествена неръждаема стомана, и удобна, ергономична дръжка.
 • Нож със сгъваемо острие Fiskars: Сгъваемите ножове са подходящи за ежедневието. Имат отворена рамка с олекотен дизайн и са лесни за почистване, пренасяне и отваряне. 
 • Нож за прибиране на реколта Fiskars: Подходящ за бране на зеленчуци, плодове, билки с дебели (всички кореноплодни и зеленолистни зеленчуци) или с влакнести стъбла (коприва, риган, лавандула, слънчоглед), както и за жътва на зърнени култури.
 • Рибарски нож Fiskars: Рибарският нож е с гъвкаво острие, което прави чисти и гладки срезове. Интуитивният GuideFins™ и тактилната дръжка HydroTread™ предлагат максимален контрол на ножа, дори при хлъзгави условия. Ножът отговаря на нуждите на всеки рибар.
 • Дърводелски нож с длето и вградено точило Fiskars: Професионален инструмент със здраво и дебело острие от висококачествена стомана за интензивна употреба.

Как се заточва нож

Точилото за брадви и ножове Fiskars Xsharp™ е безценно допълнение към всеки комплект с инструменти и към всяка кухня. Този удобен преносим инструмент 2в1 може да се използва с лява и дясна ръка. Керамичният камък заточва бързо и лесно всеки инструмент и има ясно обозначени режещи канали - за брадви и за ножове. Неплъзгащата основа осигурява безопасна употреба.

Начин на употреба:

Поставете точилото на равна повърхност.
Прекарайте острието на ножа чрез просто движение напред и назад върху издръжливия керамичен камък.
5-10 повторения са достатъчни.
Измийте ножа след заточване.

За повече информация разгледайте видеото към продукт Точилото за брадви и ножове Fiskars Xsharp™.