ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Огради

Огради за всяка къща и градина!

Оградите, които предлагаме в онлайн магазина ogradina.bg имат разнообразни приложения. Можете да определите границите на имота си, да обезопасите със стил дома си, да предпазите цветята и зеленчуковите лехи и да гарантирате сигурността на любимите хора. От оградната мрежа, през класическите V-образни пана от стомана до модерните плътни WPC огради  – ogradina.bg Ви предлага богата селекция от висококачествени оградни системи. Нашите консултанти ще Ви помогнат да направите правилния избор и да намерите най-доброто решение. Ще получите подробни инструкции и чертежи как правилно и лесно да сглобите своята ограда. Нашият екип винаги е на разположение да отговори на всички въпроси и да даде ясни насоки. Ние сме до Вас през цялото време - от идеята до монтажа! Ще Ви дадем ценни съвети и насоки за бърз и лесен монтаж, с който да се справите и сами. При желание от Ваша страна, можем да доставим и монтираме Вашата ограда. Необходимо е само да ни се обадите по телефона.

Открийте перфектната ограда за Вас сега!

Всичко за Вашата ограда!

Онлайн магазинът ogradina.bg предлага цялостни оградни системи! Благодарение на калкулатора за оградни системи, можете да направите спокойно Вашия избор без да се притеснявате, че ще пропуснете нещо. В цената на оградните пана и стълбове, получавате и всички аксесоари, необходими за монтаж. Може да прибавите към поръчката си и подходящи дворни врати, планки за монтиране на оградата върху фундамент, специални фиксатори за закрепване на паното към стена, специални покривала за огради, осигуряващи уединение и други аксесоари. Така всички компоненти на оградата са издържани в един стил и резултатът радва окото. В допълнение към сигурността, оградите могат да Ви осигурят и лично пространство и уют. Ще откриете богат избор от ламели, покривала с различен процент на уплътняване и озеленяване за пана за ажурните ни огради, както и модерни плътни огради, които спомагат и за редуциране на шума.

В онлайн магазина ogradina.bg може да намерите най-подходящата оградна система, която покрива всичките Ви нужди! Обадете ни се, ако не откриете това, което търсите. В нашия шоурум има още много продукти, които може да видите на живо.

Реализирани Проекти