ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Преносимо барбекю на въглища Weber® Go-Anywhere

SKU
WB 1131004

Преносимото барбекю на въглища Weber® Go-Anywhere е компактно, леко и лесно за пренасяне. Храната се грилова при затворен капак, като температурата се контролира с помощта на регулаторите за въздух. По този начин времето за готвене намалява, а сочността на продуктите се запазва. Месото, зеленчуците, сирената и хлебчетата придобиват неповторим барбекю вкус.

 

 

264,00 лв.
купи на изплащане
12 x 24.64 лв.

Преносимото барбекю на въглища Weber® Go-Anywhere е проектирано така, че да заема най-малко място в багажника на колата. То е лесно за пренасяне и идеално за приготвяне на барбекю на открито – на палатка в планината, на каравана на плажа или на пикник до реката. 

 

  • Купа и капак от стомана, емайлирана с порцелан – гарантира изключителна здравина и лесно почистване
  • Скара за готвене 42х26 cm – тройно никелирана
  • Алуминиеви регулатори за въздух, устойчиви на ръжда – осигуряват правилната циркулация на въздуха за перфектно готвене
  • Въртящи крачета – повдигат барбекюто, за да се избегне нагряване на повърхността под него. Заключват капака при транспортиране.
  • Здрава дръжка с протектор срещу нагряване за безопасна работа
  • Кука за закачане на капака
  • Мерителен съд за въглища

 

 

Всяко барбекю Weber® пристига при Вас в комплект с инструкции за монтаж и безопасност, стъпки на запалване, подробно ръководство за готвене на различни видове продукти (месо, морски дарове и зеленчуци) и различни методи на печене.

ВАЖНО! Може да регистрирате Вашето WEBER® барбекю и онлайн на bbqzona.bg. Регистрацията дава лесен достъп до ръководства на потребителя, монтажни схеми, гаранционно обслужване и поръчка на резервни части.

Характеристики
Информация за продукта Барбекю на въглища
Цвят Черен
Размер на скарата 42х26 cm
Размер на барбекюто 36.9 х 53.4 х 31 cm
Тегло 6,78 kg

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти