Дигиталният термометър за храна Weber® осигурява бързо и точно отчитане на вътрешната температура на храната по Целзий и по Фаренхайт. Следете степента на изпичане на Вашето месо без да се налага да го разрязвате и да губите от неговата сочност. Подходящ при гриловане на барбекю или при печене във фурната у дома.
Вземи желания продукт сега, с няколко лесни стъпки!
Межете да добавите избрания от Вас продукт в кошницата на магазина избирайки бутона 'Добави в количката'. След което в кошницата на магазина ще имате възможност да изберете метод на плащане 'На кредит с UNU Credit'. Там ще можете да си изберете предпочитаните от Вас брой месечни вноски, да си добавите, ако желаете известна сума като първоначална вноска. Ще можете да видите 'Годишния Лихвен Процент', 'Годишния Процент на Разходите', както и 'Общата сума', която ще платите за лизинга. При желание за закупуване ще бъдете прехвърлени към страницата на UNI Credit за завършване на процедурата.
Вътрешната температура на месото е важен фактор, който трябва да се вземе предвид при готвене, тъй като може да повлияе както на безопасността, така и на качеството на крайния продукт. Следвайте рецептата, която сте избрали или разгледайте насоките за вътрешната температура на различните видове месо:
Говеждо, агнешко и телешко (пържоли, цяло печено месо и котлети):
Rare (слабо изпечено): 52-54°C
Medium rare (средно към слабо изпечено): 54-60°C
Medium (средно изпечено): 60-66°C
Medium well (средно към добре изпечено): 66-71°C
Well done (добре изпечено): 71-77°C
Свинско месо: 63-70°C
Кайма от говеждо, свинско, агнешко и телешко: 71°C