ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Дигитален термометър за храна Weber® (Моментално отчитане)

SKU
WB 6750

Дигиталният термометър за храна Weber® осигурява бързо и точно отчитане на вътрешната температура на храната по Целзий и по Фаренхайт. Следете степента на изпичане на Вашето месо без да се налага да го разрязвате и да губите от неговата сочност. Подходящ при гриловане на барбекю или при печене във фурната у дома.

59,00 лв.
  • Дигитален термометър за храна Weber®
  • Моментално цифрово отчитане
  • Бързо и точно отчитане
  • Градуси по Целзий/Фаренхайт
  • Автоматично изключване след 10 минути бездействие
  • Мие се на ръка
  • Производител Weber

 

Вътрешната температура на месото е важен фактор, който трябва да се вземе предвид при готвене, тъй като може да повлияе както на безопасността, така и на качеството на крайния продукт. Следвайте рецептата, която сте избрали или разгледайте насоките за вътрешната температура на различните видове месо:

Говеждо, агнешко и телешко (пържоли, цяло печено месо и котлети):

  • Rare (слабо изпечено): 52-54°C
  • Medium rare (средно към слабо изпечено): 54-60°C
  • Medium (средно изпечено): 60-66°C
  • Medium well (средно към добре изпечено): 66-71°C
  • Well done (добре изпечено): 71-77°C
  • Свинско месо: 63-70°C
  • Кайма от говеждо, свинско, агнешко и телешко: 71°C
  • Домашни птици (пилешко, пуешко): 74°C
  • Риба: 63°C
Характеристики
Материал пластмаса
Цвят Черен
Дължина 20.32 cm
Височина 0.76 cm
Ширина 3.3 cm

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

  1. Рецепта WEBER - Начос с пържола и черен боб
    Рецепта WEBER - Начос с пържола и черен боб
  2. Рецепта WEBER - Цяло пиле на барбекю върху бира
    Рецепта WEBER - Цяло пиле на барбекю върху бира
Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти