ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Електрическо барбекю Weber® Q1400

SKU
WB 52020079

Излезте на балкона и се насладете на слънцето или на блещукащите светлини на града. Вашето Q барбекю и цял свят от вкусове Ви очакват. Сьомга със зеленчуци или бургери и хот дог. Каквото и да Ви се хапва, както и да се чувствате - просто включете електрическия грил и релаксирайте.

Електрическите грилове от серията Q са изключително здрави и стилни. Произведени са от лят алуминий и имат страхотни чугунени скари. Готвенето се извършва при затворен капак - ароматите и сочността на приготвяната храна се запазват. Всички Weber® грилове са създадени, за да стоят на открито. Заемат малка част от балкона и могат да се ползват всеки ден, през цялата година, независимо от климатичните условия навън. Прибирайте след употреба само електрическата част с кабела в удобната кутия за съхранение.

 

779,99 лв.
купи на изплащане
12 x 72.80 лв.

Барбекюто Weber® Q1400 е компактно, стилно, модерно, удобно и пасва идеално както на терасата, така и на балкона.  Подходящо е и за места, където използването на барбекюта на въглища или газ е забранено. 

 

  • Емайлирани с порцелан чугунени скари 43х32 cm – осигуряват равномерно разпределение на топлината
  • Капак и корпус от лят алуминий
  • 5 години гаранция на капака, корпуса и скарите
  • Стабилна носеща рамка
  • Електрически нагревател 2200 вата
  • Лесно регулиране на температурата
  • 1.8 m електрически кабел
  • Подвижна тава - осигурява лесно изхвърляне на мазнината от готвенето

 

 

Всяко електрическо барбекю на Weber® пристига при Вас в комплект с инструкции за безопасност и насоки за приготвянето на храната.

ВАЖНО! Може да регистрирате Вашето WEBER® барбекю и онлайн на bbqzona.bg. Регистрацията дава лесен достъп до ръководства на потребителя, монтажни схеми, гаранционно обслужване и поръчка на резервни части.

Характеристики
Информация за продукта Електрическо барбекю
Цвят Тъмно сив
Размер на скарата 43х32 cm
Размер на барбекюто при отворен капак В: 59.7/ Ш:68.6/ Д: 52.1 cm
Тегло 10,12 kg

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти