ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Вили, гребла и метли

 1. Нов
  Щипка за събиране на отпадъци Fiskars Solid - ogradina.bg
  Щипка за събиране на отпадъци Fiskars Solid
  Цена
  66,00 лв.
  Добави в любими

  Механичната щипка Fiskars Solid е предназначена за събиране на битови отпадъци, листа, хартия или малки пръчки от земята. Изработена е от лека и издръжлива стомана и има здрави рамена за хващане. Дългата дръжка осигурява оптимална работна височина в удобна за гърба позиция, за да се намали натоварването на мускулите. С нейна помощ почиствате бързо и лесно без да се навеждате или да замърсявате ръцете си.

 2. %
  Вила Fiskars Solid SM - ogradina.bg
  Вила за копаене Level
  Цена
  Редовна цена 36,00 лв. Промо цена 30,00 лв.
  Добави в любими

  Градинската вила Fiskars Solid SM е подходяща за разрохкване и аериране на почвата, отстраняване на камъни и плевели, за преместване на градински отпадъци, изрязани клонки, прясно окосена трева и сено.

  Артикул с 16% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. 

 3. Градинска вила Solid/Ogradina.bg
  Градинска вила Solid
  Цена
  53,00 лв.
  Добави в любими

  Градинската вилa Solid на Fiskars е подходяща за копаене, разрохкване и аериране на почвата,  за преместване на градински отпадъци, изрязани клонки, прясно окосена трева, сено. D-образен край на дръжката удобна за всички размери ръце и използване с или без ръкавици. Заоблен профил от неръждаема стомана, изключително издръжлив и устойчив на ръжда инструмент. Тази удобна вила разполага със зъбци от борна стомана, които добавят допълнителна здравина и улесняват проникването в почвата, с ъгъл на повдигане 13º за оптимална работа в градината.

   

 4. Градинска вила Ergonomic/ogradina.bg
  Градинска вила Ergonomic
  Цена
  86,00 лв.
  Добави в любими

  Ергономичната градинска вила Ergonomic на Fiskars е перфектният инструмент за разрохкване, повдигане, обръщане, разстилане на почвата. За преместване на обемисти материали, листа, сено, семена, компост, клони. Дръжката е извита с ъгъл от 17 градуса, ръката остава в естествена позиция, което спомага за намаляване на напрежението върху китката. Допълнителната ергономичност на тази вила е подкрепена с Y-образна дръжка за удобен и здрав захват и капковидна стоманена дръжка с пластмасово покритие, което я прави изключително издръжлива и помага за максимално захващане и изолиране от студа. Зъбците от борова стомана добавят здравина и улесняват проникването в почвата. Ергономичната градинска вила Ergonomic на Fiskars за оптимална работа има ъгъл на повдигане от 13º.

 5. Вила за компостиране Xact
  Вила за компостиране Xact
  Цена
  126,00 лв.
  Добави в любими

  Вилата Fiskars Xact е специално проектирана за обработка на оборски тор и компост. Това е най-добрият инструмент за повдигане, обръщане и преместване на насипни материали като трева, сено, плевели, листа и други градински отпадъци. Вилата е направена от леки материали и има здрава ергономична конструкция, които осигуряват комфорт при употреба. Широко разположените здрави стоманени зъбци са идеални за повдигане. Ъгълът на леката дръжка от композитен материал и стомана е ергономично наклонен, за да се избегне натоварването на гърба, а подобрената ръкохватка SoftGrip Push-Pull осигурява контрол и удобство по време на работа.

 6. Градинско гребло за почва Solid
  Градинско гребло за почва Solid
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Греблото Solid на Fiskars е изключително полезен многофункционален инструмент, който се използва за разрохкване на почвата в лехите за засаждане и за работа в градината. Има здрава глава и дръжка, изработени от алуминий, които ще ви осигурят години надеждна работа.

 7. Универсално градинско гребло Solid/Ogradina.bg
  Универсално градинско гребло Solid
  Цена
  56,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалното градинско гребло Solid™ на Fiskars е отличен инструмент за изгребване на трева, клони и листа, както и за подготовка на почвата-оформяне и изравняване на лехи, нивелиране на площи преди затревяване или зачимяване. Неговата здрава конструкция и здрави зъбци позволяват лесно и стабилно загребване. Към алуминиевата дръжка може да се постави и глава на гребло за листа ( FS 1014915). Инструментите от тази серия са универсално решение, като за професионалисти, така и за любители в градинарството. 

 8. Градинско гребло за листа Solid M
  Градинско гребло за листа Solid M
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Градинското гребло за листа Solid размер M е проектирано за лесно загребване и почистване около дървета, под храсти и в труднодостъпни ъгли. Висококачествената плоска глава и леката алуминиева дръжка предлагат дълготрайна издръжливост сезон след сезон. Зъбците са извити, за да се намали натрупването на листа, клони и отпадъци върху главата по време на загребване. 

   

 9. Градинско гребло за листа Solid L
  Градинско гребло за листа Solid L
  Цена
  52,00 лв.
  Добави в любими

  Градинското гребло за листа Solid размер L има алуминиева дръжка и широка 52-сантиметрова глава. Подходящо е за почистването на големи тревни площи от листа и окосена трева. Здравите и гъвкави зъбци със специфична геометрия предотвратяват заплитането на клони и листа. Греблото е с универсално приложение за изгребване и почистване на двора и може да се използва през всички сезони. 

 10. Гребло за листа Solid XL
  Градинско гребло за листа Solid XL
  Цена
  60,00 лв.
  Добави в любими

  Най-голямото гребло за листа Solid XL на Fiskars е основен инструмент при есенното почистване. То има алуминиева дръжка и 64-сантиметрова широка, лека глава от здрава пластмаса с гъвкави зъбци. Подходящо е за почистване на големи тревни площи, алеи, дворове и паркове.

 11. Мотика Solid
  Мотика Solid
  Цена
  41,00 лв.
  Добави в любими

  Мотиката Solid на Fiskars е перфектна за окопаване на плевели и разрохкване. Инструментът има издръжлива алуминиева дръжка и здрава глава със стеснени странични ръбове за лесно проникване в почвата. Мотиката е надежден избор, който ще Ви осигури години на безотказна работа.

 12. Култиватор Solid - ogradina.bg
  Голям култиватор Solid
  Цена
  37,00 лв.
  Добави в любими

  Големият култиватор Solid е перфектният инструмент за обработка на почвата и подготовката ѝ за сеитба и засаждане на растения. Острието е направено от закалена въглеродна стомана. То прорязва и най-устойчивата почва и я подготвя за засаждане на луковици или каквото друго имате предвид, за да накарате градината си да цъфти.

 13. Универсална метла Solid M - ogradina.bg
  Универсална метла Solid M
  Цена
  56,00 лв.
  Добави в любими

  Метлата Solid™ на Fiskars е универсален инструмент за почистване на дворове, тротоари, тераси, алеи и пътеки,  включително за неравни, декинг и павирани повърхности. С извита навътре глава, подходяща за метене на листа, смесен боклук, дори и пухкав сняг. Четката е комбинирана с меки и твърди косъмчета, което улеснява почистването при неравен терен и смесен боклук от различни фракции.  Метлата е лека с функционален дизайн за  лесна и ефективна работа. С перфорация за окачване и практично съхранение.

 14. Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалните зимни ръкавици  на Fiskars, размер 10 са подходящи за повечето дейности, свързани с градинарството и строителството при студено време и силен вятър. С полиуретаново покритие и поларена подплата защитават ръцете от влага, студ и наранявания. Захващащата им част е водоустойчива и осигурява добро сцепление с инструмента. Комфортните зимни ръкавици са практичен аксесоар за работа при изгребване и на сняг.

   

 15. Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  36,00 лв.
  Добави в любими

  Всеки добре оборудван градинар има солиден чифт градински ръкавици. Универсалните градински ръкавици Fiskars, размер 10 предпазват ръцете Ви, докато подрязвате храсти или цепите дърва. Размерът е подходящ за мъжки ръце. Ръкавиците са изработени от дишащи материали, прилягат плътно и са подсилени на дланите. Перфектна защита за заети ръце.

   

 16. Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 8 - ogradina.bg
  Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 8
  Цена
  36,00 лв.
  Добави в любими

  Всеки добре оборудван градинар има солиден чифт градински ръкавици. Универсалните градински ръкавици Fiskars, размер 8 предпазват ръцете Ви, докато подрязвате храсти или цепите дърва. Размерът е подходящ за женски ръце. Ръкавиците са изработени от дишащи материали, прилягат плътно и са подсилени на дланите. Перфектна защита за заети ръце.

 17. Глава на гребло за листа Solid/Ogradina.bg
  Глава на гребло за листа Solid
  Цена
  24,00 лв.
  Добави в любими

  Главата на гребло за листа Solid на Fiskars Solid™ е практично широка и с гъвкави пластмасови зъбци. Допълнителна функционалост към универсалното гребло Solid/FS 135066/1003466. Подходяща за общо почистване на дворове и голямо тревно пространство. С незалепващи, еластични зъбци и голям капацитет лесно събира листа и клонки през всички сезони.

Настрой низходяща посока

23 Артикули

Вили и гребла Fiskars за градината

Всички искаме градината ни да изглежда възможно най-красива, затова Fiskars създадоха серии продукти от вили и градински гребла за всички видове отпадъци, листа и трева. Приличното гребло е от съществено значение за градината. То не само е идеално за почистване на листа, клонки и градински отпадъци, но също така помага при подготовката на почвата. За подготовка на почвата имаме селекция от интелигентни решения. И ако искате да отървете моравата си от листата, изберете гребла за листа с пружиниращи пластмасови зъбци и широки глави, и се уверете, че ще извършвате чисто почистване всяка есен.

Как да почистваме с вила, гребло и градинска метла

Греблата и вилите Fiskars са предназначени да направят почистването на листа и окосена трева по-лесно и по-ефективно. Ето няколко съвета за използване на инструментите за почистване на моравата:

 • Изберете правилния инструмент за съответната работа. Fiskars предлага разнообразие от градински инструменти за различните задачи, като гребла за листа, вили и дворни метли.
 • Регулирайте дръжката на инструментите за удобна работна височина. Много гребла Fiskars имат регулируеми дръжки, които могат да се настройват на различни дължини.
 • Започнете да гребете от единия край на моравата или градината и проправете пътя си през нея, като използвате движения на метене, за да съберете листа или окосена трева на купчина.
 • Работете с премерени движения, когато загребвате, за да избегнете повреда на моравата или градинските лехи.
 • Когато почиствате листа, опитайте се да избягвате да оставяте големи купчини от тях на моравата. Това може да задуши тревата и да й попречи да получи достатъчно слънчева светлина и въздух. Вместо това се опитайте да разпределите листата възможно най-равномерно.
 • Когато приключите със събирането на листата, тревата и градинските отпадъци, ги изхвърлете. Ако работите с гребло, можете да използвате листата като компост. Ако използвате вила, можете да оставите окосената маса на тревата, за да се разложи и да осигури хранителни вещества за тревата.