ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Зимни инструменти

 1. Телескопична лопата за кола X-series™
  Телескопична лопата за кола X-series™
  рейтинг:
  100%
  Цена
  70,00 лв.
  Добави в любими

  Телескопичната ергономична лопата X-series™ е идеална за бързо и ефикасно отстраняване на сняг около колата. Снабдена е с дълбока загребваща част и телескопична дръжка, която позволява регулиране на дължината на лопатата, за намаляне на напрежението в гърба или компактно и лесно съхранение. Патентованият, подсилен алуминиев ръб предлага 3 пъти по-голяма издръжливост, като същевременно реже лесно в твърд утъпкан сняг. 

 2. Очаквана доставка
  Ледоразбивач/ ogradina.bg
  Ледоразбивач
  Цена
  79,00 лв.
  Добави в любими

  Ледоразбивачът на Fiskars е с традиционна дървена дръжка и здраво острие от закалена борирана стомана. Той прорязва внимателно леда и осигурява безопасни и сухи стъпала, тераси, веранди и алеи.

   

 3. Лопата за сняг SnowXpert™ - черна/ ogradina.bg
  Лопата за сняг SnowXpert™ - черна
  Цена
  72,00 лв.
  Добави в любими

  Лопатата за сняг SnowXpert™ на Fiskars има лека алуминиева дръжка с нехлъзгащо оранжево покритие. Тя е ергономична и предлага удобно, солидно захващане и за най-дебелите ръкавици. Подсилената полипропиленова пластмасова загребваща част е лека и здрава. С нейна помощ можете да премествате както лек, така и тежък сняг в двора, около коли и в по-ограничени пространства, като алеи, пътеки и стъпала. Този инструмент, подобно на другите в гамата SnowXpert™, разполага с нов патентован дизайн на ръба - здравата стоманена греда увеличава твърдостта на загребващата част и осигурява три пъти по-голяма дълготрайност и производителност.

 4. Избутвач за сняг SnowXpert™ - черен/ ogradina.bg
  Избутвач за сняг SnowXpert™ - черен
  Цена
  92,00 лв.
  Добави в любими

  Избутвачът за сняг SnowXpert™ на Fiskars има лека алуминиева дръжка с нехлъзгащо оранжево покритие. Тя е ергономична и предлага удобно, здраво захващане и за най-дебелите ръкавици. Подсилената полипропиленова пластмасова загребваща част е лека и здрава. С нейна помощ можете да избутвате и да премествате по-леки слоеве сняг в купчини. Този инструмент, подобно на другите в гамата SnowXpert™, разполага с нов патентован дизайн на ръба - твърдата стоманена греда увеличава твърдостта на загребващата част и осигурява три пъти по-голяма дълготрайност и производителност.

 5. Къса лопата за кола SnowXpert™/ogradina.bg
  Къса лопата за кола SnowXpert™
  Цена
  54,00 лв.
  Добави в любими

  Късата лопата за кола SnowXpert™ е направена от ултралека композитна структура и има остър, здрав ръб от неръждаема стомана. Този инструмент, подобно на другите в гамата SnowXpert™, разполага с нов патентован дизайн на ръба - здравата стоманена греда увеличава твърдостта на загребващата част и осигурява три пъти по-голяма дълготрайност и производителност.

 6. Четка и стъргалка за лед SnowXpert™/ ogradina.bg
  Четка и стъргалка за лед SnowXpert™
  Цена
  45,00 лв.
  Добави в любими

  Четката и стъргалката за лед SnowXpert™ комбинира иновативен дизайн и материали и осигурява нежно и ефикасно почистване на прозорците на автомобила, независимо от времето. Четката се състои от двустранни недраскащи силиконови влакна и премахва с лекота вода и сняг. Стъргалката за лед е с двойно острие и почиства при движение напред и назад. Когато са сглобени, четката и стъргалката предоставят удобна дължина за почистване. Разглобяването им осигурява лесно съхранение в колата.

 7. Лека алуминиева лопата за кола/ ogradina.bg
  Лека алуминиева лопата за кола
  Цена
  50,00 лв.
  Добави в любими

  Когато тръгвате на път през зимата, винаги си струва да имате удобен инструмент в багажника, за да сте сигурни, че можете да извадите колата от снежна преспа, ако попаднете в буря или обилен снеговалеж. Леката лопата за кола има ергономична алуминиева дръжка с пластмасово покритие, която пасва добре в ръката. Закаленото алуминиево острие е леко и лесно за работа, което го прави безценна част от оборудването за снегопочистване.

 8. Универсална къмпинг лопата за сняг и почва/ogradina.bg
  Универсална къмпинг лопата за сняг и почва
  Цена
  42,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалната къмпинг лопата за сняг и почва на Fiskars е масивен и полезен инструмент за кола, когато сте в движение в провинцията или на магистралата, на къмпинг или в гората. Надеждна лопата за кола, която може да ви помогне да се откопаете от снега или да се измъкнете от кално място. Със своята здрава стоманена заострена глава и голяма видима оранжева D-образна дръжка, този инструмент ще пътешества щастливо в багажника на автомобила и ще осигури спокойствие в извънредни ситуации през всички сезони.

   

 9. Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалните зимни ръкавици  на Fiskars, размер 10 са подходящи за повечето дейности, свързани с градинарството и строителството при студено време и силен вятър. С полиуретаново покритие и поларена подплата защитават ръцете от влага, студ и наранявания. Захващащата им част е водоустойчива и осигурява добро сцепление с инструмента. Комфортните зимни ръкавици са практичен аксесоар за работа при изгребване и на сняг.

   

Настрой низходяща посока

11 Артикули

Видове зимни инструменти Fiskars

Fiskars е марка, която произвежда различни инструменти за сняг. Ето кратко описание на всеки от тези инструменти:

 • Лопати за сняг: Лопатите Fiskars са предназначени да направят риенето на сняг по-лесно и по-ефективно. Те имат ергономични дръжки, за да намалят напрежението върху гърба на потребителя, а острието често е изработено от издръжливи материали като неръждаема стомана или поликарбонат. Някои лопати Fiskars имат характеристики като регулируема дължина на дръжката или извито острие, което помага за по-лесното загребване и хвърляне на сняг.
 • Избутвачи за сняг: Избутвачите за сняг Fiskars са проектирани да преместват големи количества сняг бързо и ефективно. Те имат широко, плоско острие, което е направено от издръжлив материал като полиетилен, и дълга дръжка. Някои модели имат функции като извито острие, което помага за по-лесното преместване на снега, или колела, за да улесни бутането през дълбок сняг.
 • Гребла за покриви: Гребла за покриви Fiskars са предназначени за премахване на сняг и лед от покрива на къща или друга сграда. Те имат дълга дръжка и острие, което е монтирано под ъгъл, което позволява на потребителя лесно да изстъргва снега и леда от покрива, докато стои на земята. Някои модели имат регулируема дължина на дръжката или телескопична дръжка, за да улеснят достигането до различни части на покрива.
 • Ледоразбивачи: Имат традиционна дървена дръжка и здраво острие от закалена стомана. То прорязва внимателно леда и осигурява безопасни и сухи стъпала, тераси, веранди и алеи.
 • Четки и стъргалки за лед: Fiskars предлага няколко ефективни продукта за почистване на сняг от превозното средство.

За да използвате тези инструменти, просто следвайте инструкциите, предоставени от производителя, и вземете подходящи предпазни мерки. 

Почистване на сняг

Почистването след снеговалеж може да бъде скучна работа, но има няколко стъпки, които можете да следвате, за да направите процеса по-лесен и по-ефективен:

 1. Изгребете снега: Използвайте лопата, за да почистите снега от тротоари, алеи и други места, където трябва да ходите или шофирате. Не забравяйте да гребете редовно по време на буря, за да не стане снегът твърде дълбок и труден за придвижване.
 2. Размразяващи повърхности: Ако снегът се е превърнал в лед, използвайте размразяващ агент като сол или калциев хлорид, за да го разтопите. Тези продукти действат като понижават точката на замръзване на водата, което помага за разтопяването на леда и предотвратява повторното му замръзване.
 3. Разбиване на леда: Може да отстраните ефективно леда от стълби и алеи и с помощта на ледоразбивач.
 4. Почистете снега от колата си: Използвайте четка за сняг или лопата, за да отстраните снега от покрива, капака и багажника на колата си. Не забравяйте да почистите целия сняг, тъй като може да причини проблеми, когато шофирате.
 5. Отстранете снега от дома си: Използвайте гребло, за да отстраните снега от покрива на къщата си и около основата. Това ще помогне за предотвратяване на повреда на дома и ще улесни влизането и излизането. Когато използвате греблото, не забравяйте да стоите на стабилна повърхност и внимавайте да не повредите покрива или да не съборите ледени висулки върху хора или предмети отдолу.
 6. Почистете всички останали отломки: След като почистите снега, използвайте метла или лопата, за да почистите всички останали отломки, като пръчки или листа, които може да са се смесили със снега.

Следвайки тези стъпки, можете да гарантирате, че домът Ви е безопасен и достъпен след снежна буря.