Преса за бургери Weber®
Изпечете апетитен бургер гарниран с чедър и сочен домат или вегетариански бургер поставен върху препечена пълнозърнеста питка.
Пресата за бургери Weber® Ви помага да направите перфектни, еднакво големи бургери. Удобна както за класически бургери от кайма, така и за вегетариански бургери от различни зеленчуци. Пресата образува малка вдлъбнатина върху всеки бургер. По този начин бургерите запазват плоската си форма по време на печенето, за да паснат идеално в хлебчето. Първо изпечете от равната страна, а после обърнете и страната с вдлъбнатината.
- За дебели (220 gr) и тънки (120 gr) бургери
- Винаги плоски бургери
- Подвижна дръжка
- Мие се в съдомиялна машина
Съвети за сочни телешки бургери:
- Изберете едросмляна кайма
- Оформете отделни бургери с пресата Weber®
- Приберете ги в хладилника за около час
- Загрейте барбекюто на висока температура
- Сложете бургерите на горещата скара - така ще запечатате сосовете в месото
- Печете по 3-5 минути от всяка страна на затворен капак
- Не натискайте бургерите с шпатулата и не ги пробождайте с вилица
- Оставете бургерите настрана за 2-3 минути преди да ги сервирате
Използвайте термометър, за да определите степента на изпичане:
- Rare (недопечено): 49º-52ºС
- Medium rare (средно недопечено): 54º-57ºС
- Medium (средно): 60º-63°С
- Medium well (средно към добре изпечено): 65º-68ºС
- Well done (добре изпечено): 71º-74°С
Материал | пластмаса |
---|---|
Цвят | Черен |
Дължина | 13.97 cm |
Височина | 7.62 cm |
Ширина | 11.43 cm |
Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.