ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Преса за бургери Weber®

SKU
WB 6483

Изпечете апетитен бургер гарниран с чедър и сочен домат или вегетариански бургер поставен върху препечена пълнозърнеста питка. 

 

39,99 лв.

Пресата за бургери Weber® Ви помага да направите перфектни, еднакво големи бургери. Удобна както за класически бургери от кайма, така и за вегетариански бургери от различни зеленчуци. Пресата образува малка вдлъбнатина върху всеки бургер. По този начин бургерите запазват плоската си форма по време на печенето, за да паснат идеално в хлебчето. Първо изпечете от равната страна, а после обърнете и страната с вдлъбнатината.

 

  • За дебели (220 gr) и тънки (120 gr) бургери
  • Винаги плоски бургери
  • Подвижна дръжка
  • Мие се в съдомиялна машина
 

Съвети за сочни телешки бургери:

  • Изберете едросмляна кайма
  • Оформете отделни бургери с пресата Weber®
  • Приберете ги в хладилника за около час
  • Загрейте барбекюто на висока температура
  • Сложете бургерите на горещата скара - така ще запечатате сосовете в месото
  • Печете по 3-5 минути от всяка страна на затворен капак
  • Не натискайте бургерите с шпатулата и не ги пробождайте с вилица
  • Оставете бургерите настрана за 2-3 минути преди да ги сервирате

 

Използвайте термометър, за да определите степента на изпичане:

- Rare (недопечено): 49º-52ºС

- Medium rare (средно недопечено): 54º-57ºС

- Medium (средно): 60º-63°С

- Medium well (средно към добре изпечено): 65º-68ºС

- Well done (добре изпечено): 71º-74°С

Характеристики
Материал пластмаса
Цвят Черен
Дължина 13.97 cm
Височина 7.62 cm
Ширина 11.43 cm

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас