ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Домакински ножици

Филтър
Намери своето барбекю
Марка
 1. Нов
  Универсална ножица Helle/ogradina.bg
  Универсална ножица Helle, 21cm
  Цена
  49,00 лв.

  Универсалната ножица Helle на Fiskars категорично привлича с модерен дизайн и функционалност. За  ежедневна употреба в дома, офиса, търговски обекти, професионални кухни или складове. Остриета с дължина 21 см, изработени от висококaчествена закалена стомана HRC 57, издръжливи и заточени за дълготрайно използване. Безпогрешно режат от твърди и дебели до тънки и меки материали. Ергономичният дизайн на дръжката осигурява удобство и добър захват. Подходяща  за използване с дясна ръка.  Тази серия ножици са изработени във фабрика Billnas, Финландия и ръчно тествани, за да се гарантира тяхното високо и дълготрайно качество. Красивият принт на дръжките с конфетени точки е на дизайнерът Oiva Toikka.

 2. Нов
  Универсална ножица Pompom, 21cm/ogradina.bg
  Универсална ножица Pompom, 21cm
  Цена
  49,00 лв.

  Универсалната ножица Pompom на Fiskars категорично привлича с модерен дизайн и функционалност. За  ежедневна употреба в дома, офиса, търговски обекти, професионални кухни или складове. Остриета с дължина 21 см, изработени от висококaчествена закалена стомана HRC 57, издръжливи и заточени за дълготрайно използване. Безпогрешно режат от твърди и дебели до тънки и меки материали. Ергономичният дизайн на дръжката осигурява удобство и добър захват. Подходяща  за използване с дясна ръка.  Тази серия ножици са изработени във фабрика Billnas, Финландия и ръчно тествани, за да се гарантира тяхното високо и дълготрайно качество. Подчертано артистичният принт на дръжките е на дизайнерът Oiva Toikka.

 3. %
  Универсална ножица Inspiration, захарно бастунче/ ogradina.bg
  Универсална ножица Inspiration захарно бастунче, 21 cm
  Цена
  Редовна цена 42,00 лв. Промо цена 10,00 лв.

  Универсалните ножици от лимитираната серия Inspiration са изработени от висококачествена, заточена неръждаема стомана с дълготрайно острие, което реже по продължение на целия ръб чак до върха. Дръжките са с ергономичен дизайн и осигуряват максимален комфорт и контрол при рязане.

 4. %
  Универсална ножица Inspiration, снежинка/ ogradina.bg
  Универсална ножица Inspiration снежинка, 21 cm
  Цена
  Редовна цена 42,00 лв. Промо цена 10,00 лв.

  Универсалните ножици от лимитираната серия Inspiration са изработени от висококачествена, заточена неръждаема стомана с дълготрайно острие, което реже по продължение на целия ръб чак до върха. Дръжките са с ергономичен дизайн и осигуряват максимален комфорт и контрол при рязане.

 5. Универсална домакинска ножица с незалепващо покритие/ ogradina.bg
  Универсална домакинска ножица с незалепващо покритие, 21 cm
  Цена
  38,00 лв.

  Универсалната домакинска ножица с незалепващо покритие на Fiskars е подходяща за разрязване на всякакви видове тиксо. Тиксото не залепва по ножицата. С нея се работи бързо и чисто. Подходяща е за работа в офиси, спедиторски фирми, складове, магазини, канцеларии, училища и др.

 6. Универсална ножица с усилен механизъм Amplify, 28 cm/ ogradina.bg
  Универсална ножица с усилен механизъм Amplify™, 28 cm
  Цена
  52,00 лв.

  Универсалната ножица с усилен механизъм Amplify™ разполага с остри назъбени остриета, които режат чисто чак до върха на инструмента. Перфектна е за широк спектър от задачи за рязане – дебел и твърд картон, кожа, мокет, килим, тапицерия, хлъзгави материи, въжета, платна за рисуване и др. Остриетата са направени по иновативната технология Amplify™, която усеща отделянето на острието при рязане на дебели материали и ги принуждава да се сближат отново за отчетливи, чисти срезове. Това  позволява да режете два пъти по-ефективно.

   

   

 7. Универсална класическа ножица Fiskars за лява ръка, 21 cm/ ogradina.bg
  Универсална класическа ножица Fiskars за лява ръка, 21 cm
  Цена
  46,00 лв.

  През 1967 г. Fiskars създава домакински ножици от нов вид с красиви оранжеви дръжки. Те са по-леки, по-удобни, по-лесни за боравене и с по-голяма производителност на рязане от тежките ковани ножици. Оттогава са продадени над един милиард ножици Fiskars. Днес ножиците на Fiskars са обичани по целия свят заради легендарната си издръжливост. Независимо дали приготвяте храна, шиете, работите в гаража или творите с децата, Fiskars има перфектната ножица за всяка задача.

 8. Универсална класическа ножица Fiskars, 21 cm/ ogradina.bg
  Универсална градинска ножица S90, 21 cm
  Цена
  47,00 лв.

  Универсалната градинска ножица S90, 21 cm е подходяща за всеки, който реже цветя и растения, аранжира или подрязва билки. Този емблематичен модел се откроява по редица причини - изключително твърди остриета от неръждаема стомана с остър ръб, който поставя другите ножици в сянка, ергономични дръжки, които са проектирани въз основа на естествените движения на ръцете. Дръжките са изработени от удароустойчив PBT, който ще издържи изпитанието на времето. С ножиците Fiskars можете да бъдете сигурни в перфектни резултати за всички задачи за рязане в градината и у дома.

 9. Универсална градинска ножица S94, 24 cm
  Универсална градинска ножица S94, 24 cm
  Цена
  60,00 лв.

  За всеки, който реже цветя и растения, аранжира или подрязва билки, не може да получи по-добра ножица за работата от Универсалната градинска ножица Fiskars 24 cm. Този емблематичен модел се откроява по редица причини - изключително твърди остриета от неръждаема стомана с остър ръб, който поставя другите ножици в сянка, ергономични дръжки, които са проектирани въз основа на естествените движения на ръцете. Дръжките са изработени от удароустойчив PBT, който ще издържи изпитанието на времето. С ножиците Fiskars можете да бъдете сигурни в перфектни резултати за всички Ваши задачи за рязане в градината и дома всеки път.

 10. Нов
  Ножица за билки Solid SP220/ ogradina.bg
  Ножица за билки Solid SP220
  Цена
  22,00 лв.
  Ножицата за билки Solid SP220 се справя бързо и прецизно със събирането и подготовката на билки, цветя, градински плодове и зеленчуци. Тънките, закалени остриета от неръждаема стомана са заточени от основата чак до върха и режат по цялата си дължина. Те запазват острия си ръб дори след продължителна употреба. Пружината нежно отваря остриетата след всяко рязане, за да намали умората в ръката. Изключителен инструмент за професионалисти и любители в сферата на цветята и събирането на билки.
 11. Очаквана доставка
  Мултифункционална домакинска ножица Functional Form/ ogradina.bg
  Мултифункционална домакинска ножица Functional Form, 18 cm
  Цена
  42,00 лв.

  През 1967 г. Fiskars създава домакински ножици от нов вид с красиви оранжеви дръжки. Те са по-леки, по-удобни, по-лесни за боравене и с по-голяма производителност на рязане от тежките ковани ножици. Оттогава са продадени над един милиард ножици Fiskars. Днес ножиците на Fiskars са обичани по целия свят заради легендарната си издръжливост. Независимо дали приготвяте храна, шиете, работите в гаража или творите с децата, Fiskars има перфектната ножица за всяка задача.

 12. Ножица за пиле Functional Form/ ogradina.bg
  Ножица за пиле Functional Form, 25 cm
  Цена
  57,00 лв.

  Серията Functional Form на Fiskars предоставя удобни и лесни решения за ежедневно готвене. Приборите са проектирани да бъдат лесни за използване, почистване и съхранение. Ножицата за пиле Functional Form се справя с лекота с приготвянето на всякакви птици.

 13. Професионална шивашка ножица за дясна ръка, 25 cm/ ogradina.bg
  Професионална шивашка ножица за дясна ръка, 25 cm
  Цена
  65,00 лв.

  Професионалната шивашка ножица за дясна ръка, 25 cm има дълго острие от здрава неръждаема стомана, което осигурява дълго и гладко рязане. Подходяща е за рязане на дебели и многослойни тъкани (деним, полиестер, ...), хартия, картон, ламинирани материали, метализирани тъкани, конци и др.

 14. Професионална шивашка ножица за дясна ръка, 27 cm/ ogradina.bg
  Професионална шивашка ножица за дясна ръка, 27 cm
  Цена
  82,00 лв.

  Професионалната шивашка ножица за дясна ръка, 27 cm има дълго острие от здрава неръждаема стомана, което осигурява дълго и гладко рязане на многослойни платове. Напрежението на остриетата се регулира, което гарантира рязането на материи с различна дебелина.

 15. Универсална зигзаг ножица Fiskars Classic, 23 cm/ ogradina.bg
  Универсална зигзаг ножица Fiskars Classic, 23 cm
  Цена
  72,00 лв.

  Универсалната зигзаг ножица Fiskars Classic има удължено долно острие от здрава неръждаема стомана, което улеснява продължителното и прецизно рязане на тънки или плътни платове - от лека и деликатна коприна до тежък туид. Рязането на зигзаг предотвратява разплитането на краищата на платове, подгъви и др.

 16. Шивашка ножица ServoCut/ ogradina.bg
  Шивашка ножица ServoCut™, 21 cm
  Цена
  54,00 лв.

  Шивашките ножици са по-здрави и по-дебели от другите ножици за шиене и най-често се използват за рязане на дебел или тежък плат (кожа, деним и др.). Справят се с лекота с рязане на няколко слоя плат едновременно.

 17. Прецизна шивашка ножица Fiskars Classic/ ogradina.bg
  Прецизна шивашка ножица Fiskars Classic, 12.5 cm
  Цена
  35,00 лв.

  Прецизната шивашка ножица Fiskars Classic се справя със сложни и деликатни задачи за рязане по време на шиене или при други занаяти. Подходяща е за чисто и фино изрязване на малки парчета пачуърк, илици, конци, хартия, ламинирани листове, ленти и други.

 18. Хоби ножица със заоблени краища/ ogradina.bg
  Хоби ножица със заоблени краища, 13 cm
  Цена
  35,00 лв.

  Хоби ножицата на Fiskars е със заоблени краища и е подходяща за работа с лява, и с дясна ръка. Подходяща е за изрязване на леки и малки парчета хартия и се използва за най-различни хобита, в занаятчийството, при шиене, опаковане на подаръци или в офиса. Произведена е във Финландия от висококачествени материали и има 25 години гаранция.

   

 19. Ножица за тапети Essential, 27 cm/ ogradina.bg
  Ножица за тапети Essential, 27 cm
  Цена
  49,00 лв.

  Ножицата за тапети Essential има дълги и добре заточени остриета. Тя е незаменим инструмент за професионалисти и за любители. Реже сухите тапети с лекота и прави гладки, прави и чисти срезове, без хартията да се набира около ножицата.

Настрой низходяща посока

38 Артикули