ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Аксесоари за барбекю

 1. Нов
  Комплект за почистване на барбекю Weber® - ogradina.bg
  Комплект за почистване на барбекю на въглища Weber®
  Цена
  109,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът за почистване Weber® е подходящ за барбекюта на дървени въглища и за газови барбекюта. Както всичко останало, барбекюто Weber се нуждае от поддръжка. Използването на правилните продукти удължава живота на барбекюто и то изглежда като ново през цялата година. Комплектът съдържа всички инструменти, необходими за извършване на сезонна поддръжка на барбекю. Отървете се от всички замърсявания и мазнини отвътре навън, за да осигурите перфектно разпределение на топлината, оптимален въздушен поток и безопасност при гриловане. Завършете с почистващия препарат за емайл, който ще направи барбекюто блястящо от чистота. Включва четка за грил, почистващи препарати, гъби, микрофибърна кърпа и незалепващ спрей.

 2. Нов
  Комплект за почистване на барбекюта Weber Q & Pulse - ogradina.bg
  Комплект за почистване на барбекюта Weber® Q & Pulse
  Цена
  109,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът за почистване Weber® е подходящ за електрически и газови барбекюта Weber от сериите Q и Pulse. Той съдържа всички инструменти, необходими за извършване на сезонна поддръжка на барбекю. Отървете се от замърсяванията и мазнините отвътре навън, за да осигурите перфектно разпределение на топлината, оптимален въздушен поток и безопасност при гриловане. Всичко, от което се нуждаете, е в тази кутия - включително четка за грил, почистващ препарат, гъба, стъргалка, кърпа и незалепващ спрей. Чистото и добре поддържано барбекю дава резултати всеки път - сезон след сезон.

 3. Нов
  Комплект за почистване на газови барбекюта Weber® - ogradina.bg
  Комплект за почистване на газови барбекюта Weber®
  Цена
  147,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът е предназначен за почистване на емайлирани газови барбекюта. Дълбокото почистване от време на време може да направи чудеса и да гарантира не само ефекта "уау", но и безопасността и оптималното разпределение на топлината. С комплекта получавате всички необходими инструменти, за да поддържате барбекюто си блестящо и то да работи по най-добрия начин. Включва четки, почистващи препарати, гъба, кърпа и спрей за незалепващо покритие.

 4. Чугунена плоча Weber® Spirit 300, за цялата скара
  Чугунена плоча Weber® Spirit 300, за цялата скара
  Цена
  399,90 лв.
  Добави в любими

  Новата плоча Weber® Spirit покрива цялата скара за готвене на газови барбекюта с три горелки от серията Spirit. Тя е изработена от висококачествен чугун и има незалепващо покритие, емайлирано с порцелан. Чугунът осигурява равномерна топлина от край до край и дава възможност за приготвянето на най-разнообразно меню - от палачинки и яйца до морски дарове и зеленчуци. От първото до последното обръщане вие имате пълен контрол върху приготвянето на храната.

  С този аксесоар вашето барбекю на газ Spirit се превръща в нов вид уред - газова скара с гладка плоча (flat top grill).

 5. Чугунена плоча Weber® Genesis 300, за цялата скара
  Чугунена плоча Weber® Genesis 300, за цялата скара
  Цена
  599,90 лв.
  Добави в любими

  Новата плоча Weber® Genesis покрива цялата скара за готвене на газови барбекюта с три горелки от серията Genesis. Тя е изработена от висококачествен чугун и има незалепващо покритие, емайлирано с порцелан. Чугунът осигурява равномерна топлина от край до край и дава възможност за приготвянето на най-разнообразно меню - от палачинки и яйца до морски дарове и зеленчуци. От първото до последното обръщане вие имате пълен контрол върху приготвянето на храната.

  С този аксесоар вашето барбекю на газ Genesis се превръща в нов вид уред - газова скара с гладка плоча (flat top grill).

 6. Чугунена преса за бургери Weber
  Чугунена преса за бургери Weber®
  Цена
  86,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената преса за бургери Weber® е създадена специално за Вашите телешки бургери, хрупкави панини хлебчета и сандвичи. Пресата има идеално тегло, а оребреният дизайн спомага за чисто повдигане без залепване на храната. Размерът позволява да натиснете до 4 ленти бекон наведнъж и да ги предпазите от навиване.

 7. Хартия за печене Weber
  Хартия за барбекю Weber®
  Цена
  137,00 лв.
  Добави в любими

  Хартията за барбекю Weber® е произведена от 100% натурална и необработена целулоза. Използва се за приготвянето на сочно и ароматно месо с перфектна коричка, при опушване и сервиране на храна. По време на печене позволява на месото да диша. Подходяща е за барбекю, грил и фурна, както и за месо, риба и зеленчуци. Увиването на месото в хартия за барбекю в края на процеса на опушване на храната, спомага за задържането на влагата. Дължината на ролката е 47 m.

 8. Лампа за дръжка на барбекю Weber (модели Spirit/Spirit II, Genesis/Genesis II и Summit)
  Лампа за дръжка на барбекю Weber (модели Spirit/Spirit II, Genesis/Genesis II и Summit)
  Цена
  136,00 лв.
  Добави в любими

  Лампата Weber се закрепва лесно към дръжката на барбекю Spirit, Genesis или Summit и се отделя, за да се използва като фенер, ако е необходимо. Има сензор за движение, който се включва, когато капакът се вдигне, и се изключва, след като се затвори. Това спестява енергия, удължава живота на батериите и улеснява работата на барбекюто.

 9. Лампа за дръжка на барбекю Weber (Q модели)
  Лампа за дръжка на барбекю Weber (Q модели)
  Цена
  136,00 лв.
  Добави в любими

  Лампата Weber се закрепва лесно към дръжката на вашето Q барбекю и се отделя, за да се използва като фенер, ако е необходимо. Има сензор за движение, който се включва, когато капакът се вдигне, и се изключва, след като се затвори. Това спестява енергия, удължава живота на батериите и улеснява работата с барбекюто вечер.

 10. Чугунен тиган GBS Weber
  Чугунен тиган GBS Weber®
  Цена
  168,00 лв.
  Добави в любими

  Висококачественият GBS тиган на Weber е изработен от чугун и има здраво покритие от порцелан. Открийте нови възможности за приготвяне на храна на барбекю - бекон, яйца, палачинки, тостове, скариди, калмари, миди, различни рибни и месни филета, зеленчуци, шакшука, кайма и дори сладкиш.

   

 11. Стойка за пиле Weber® GBS/ ogradina.bg
  Стойка за пиле Weber® GBS
  Цена
  189,00 лв.
  Добави в любими

  Стойката за пиле Weber® GBS е идеална за приготвянето на цяло сочно пиле с гарнитура от картофи, царевица или други зеленчуци. Ще останете много доволни от нея особено, ако имате и малки деца у дома, тъй като това са любимите им храни.

 12. Уред за бързо и лесно разпалване на въглища Weber® (малък размер)
  Уред за бързо и лесно разпалване на въглища Weber® (малък размер)
  Цена
  54,00 лв.
  Добави в любими

  Компактният уред предоставя най-удобния и чист начин за разпалване на дървени въглища или брикети за Вашето преносимо барбекю. Подходящ е за барбекюта на въглища Weber®Smokey Joe и Weber®Go-Anywhere. Не се налага използването на течност за запалване, която придава лош вкус на храната.

  Начин на употреба: 

  1. Напълнете уреда с въглища/брикети.  

  2.  Запалете 2-3 кубчета за запалване Weber®.  

  3. Поставете уреда върху пламъка и изчакайте 10-15 минути, докато въглищата се покрият с бяла пепел.

  4. Изсипете брикетите директно върху решетката за въглища. 

 13. Очаквана доставка
  Уред за бързо и лесно разпалване на въглища Weber®
  Уред за бързо и лесно разпалване на въглища Weber®
  Цена
  64,00 лв.
  Добави в любими

  Уредът предоставя най-удобния и чист начин за разпалване на дървени въглища или брикети за Вашето барбекю. Не се налага използването на течност за запалване, която придава лош вкус на храната.

  Начин на употреба: 

  1. Напълнете уреда с въглища/брикети.  

  2.  Запалете 2-3 кубчета за запалване Weber®.  

  3. Поставете уреда върху пламъка и изчакайте 10-15 минути, докато въглищата се покрият с бяла пепел.

  4. С помощта на двете удобни дръжки, изсипете брикетите директно върху решетката за въглища или използвайте двете кошници за въглища Weber® за директно/индиректно готвене. Използвайте ръкавици.

   

 14. Комплект за бързо и лесно разпалване на въглища WEBER® (уред+брикети+кубчета)
  Комплект за бързо и лесно разпалване на въглища Weber® (уред+брикети+кубчета)
  Цена
  89,00 лв.
  Добави в любими

  Релаксирайте, докато разпалвате барбекюто. Комплектът за бързо и лесно разпалване на въглища Weber® се състои от уред за бързо разпалване, пакет брикети Weber® 2 kg и кубчета за запалване Weber®. Това е всичко, от което се нуждаете, за да запалите барбекюто. Напълнете уреда с дървени въглища или брикети и скоро ще чуете хипнотизиращото пукане, което означава, че страхотното ястие ще е готово само след няколко минути.

   

 15. Кошници за въглища Weber® 2 броя (За барбекю 57cm)
  Кошници за въглища Weber® - 2 броя
  Цена
  63,00 лв.
  Добави в любими

  Кошниците за въглища Weber® са улеснение при подреждането на горещите въглища за директно, индиректно готвене и опушване.

  • Директно готвене – храната се поставя директно над въглищата/брикетите. Температурата е висока между 200◦С-290◦С, а храната се пече не повече от 25 минути. Това готвене е най-близо до класическото разбиране за скара. Методът е подходящ за изпичането на стекове от месо и риба, кюфтета и бургери, наденички, зеленчуци, плодове, миди, скариди и др. При този метод може да използвате и чипс за опушване.
  • Индиректно готвене – храната се поставя встрани от въглищата/брикетите. Температурата е средна между 180◦С-200◦С, а времето за изпичане на храната е над 25 минути. По този начин може да приготвите цяла риба, пиле и пуйка, пуешки гърди, пилешки бутчета и крилца, цял картоф, пица, брауни и др. И при този метод може да подсилите вкуса с подходящ чипс за опушване.
  • Бавно готвене (slow and low)/опушване – храната отново се поставя встрани от източника на топлина, а температурата на готвене е ниска – около 90◦С-130◦С. Подходящ е за бaрбекюта на въглища и на газ. Печенето продължава 6-8 часа и е перфектно за приготвянето на ребра, голямо парче месо, цяло пиле. За този метод използвайте дървени парчета за опушване. 
 16. Комплект маркуч и регулатор за газ Weber® за Q100/1000/1200, Go-anywhere gas и Performer Deluxe
  Комплект маркуч и регулатор за газ Weber® за Q100/1000/1200, Go-Anywhere gas и Performer Deluxe
  Цена
  141,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът маркуч и регулатор за газ Weber® се използва за свързването на Вашето газово барбекю Go-Anywhere, Q100/10001200 и Performer Deluxe с газова бутилка за многократна употреба. Необходимо е газовата горелка да е снабдена с кран.

 17. Решетка за печене - малка (съвместима с #6561)
  Решетка за печене - малка (съвместима с #6561)
  Цена
  62,00 лв.
  Добави в любими

  Решетката за печене - малка е съвместима с алуминиевите тавички за печене (#6561). Използвани заедно осигуряват подходяща непряка топлина при печене на месо в по-малките модели барбекюта Weber® от серията Q. 

 18. Комплект 2 броя прибори за барбекю Weber® /ogradina.bg
  Комплект 2 броя прибори за барбекю Weber® Premium
  Цена
  107,00 лв.
  Добави в любими

  Шпатулата и щипката са най-необходимите аксесоари за всяко барбекю. 

  Шпатулата е специално проектирана със заострен край и отделя храната от скарата без да я деформира.

  Двете половини на щипката се отключват и заключват с едно движение. Захващат продуктите здраво без да ги изпускат.

   

 19. Щипка за готвене и сервиране Weber New
  Щипка за готвене и сервиране Weber® New
  Цена
  30,00 лв.
  Добави в любими

  Щипката за готвене и сервиране Weber® New е основен прибор за барбекю, който обръща бързо и с лекота месото и зеленчуците върху горещата скара. Инструментът разполага със заключващ механизъм, за да държи двете рамена затворени за компактно съхранение. Подходящ е за почистване в съдомиялна машина.

   

 20. Щипка WEBER® за готвене и сервиране
  Щипка Weber® за готвене и сервиране
  Цена
  69,00 лв.
  Добави в любими

  Щипката за готвене и сервиране е необходим аксесоар за всяко барбекю. Тя е достатъчно дълга, за да бъде ръката ви далече от огъня.

  Двете половини на щипката се отключват и заключват с едно движение. Захващат продуктите здраво без да ги изпускат.

 21. Щипка за барбекю Weber® Precision
  Щипка за барбекю Weber® Precision
  Цена
  65,00 лв.
  Добави в любими

  Прецизната щипка за барбекю Weber® Precision е удобен прибор, с който лесно повдигате и обръщате крехки храни като зеленчуци и риба. Тя има стабилна конструкция от неръждаема стомана и удобна дръжка с мек захват за пълен контрол. Предният ръб е с плосък дизайн и подхваща храната лесно отдолу. Щипката е снабдена с механизъм за заключване за бързо и лесно използване и компактно съхранение.

 22. Очаквана доставка
  Комплект 2 броя прибори за барбекю Weber New
  Комплект 2 броя прибори за барбекю Weber® New
  Цена
  120,00 лв.
  Добави в любими

  Шпатулата и щипката са необходими аксесоари за всяко барбекю. Предназначени са за използване с по-големи модели барбекюта и затова са снабдени с дълги и удобни дръжки.

  Шпатулата е специално проектирана с тристранен скосен ръб, който осигурява лесно плъзгане под продуктите. 

  Двете половини на щипката се отключват и заключват с едно движение. Захващат и повдигат крехките продукти здраво, без да ги изпускат или нараняват, благодарение на правия ръб в края си. 

 23. Комплект 3 броя прибори за барбекю Weber New
  Комплект 3 броя прибори за барбекю Weber® New
  Цена
  159,00 лв.
  Добави в любими

  Шпатулата, щипката и силиконовата четка за намазване на марината са необходими аксесоари за всяко барбекю. Предназначени са за използване с по-големи модели барбекюта и затова са снабдени с дълги и удобни дръжки.

  Шпатулата е специално проектирана с тристранен скосен ръб, който осигурява лесно плъзгане под продуктите. 

  Двете половини на щипката се отключват и заключват с едно движение. Захващат и повдигат крехките продукти здраво, без да ги изпускат или нараняват, благодарение на правия ръб в края си. 

   

 24. Нов
  Комплект прибори за готвене на чугунена плоча Weber®
  Комплект прибори за готвене на чугунена плоча Weber®
  Цена
  98,00 лв.
  Добави в любими

  Стартовият комплект за барбекю Weber® се състои от голяма шпатула, стъргалка и бутилка за дресинг. С него можете да приготвяте всичко върху вашата чугунена плоча или flat top grill - от стекове, пържоли, кюфтета, зеленчуци и пухкави палачинки до пикантни фахитас и класическо сирене на скара.

 25. Силиконова четка Weber Premium
  Силиконова четка Weber® Premium
  Цена
  27,00 лв.
  Добави в любими

  Силиконовата четка Weber® Premium Ви помага да нанасяте сосове върху месо, зеленчуци и други храни по време на гриловане, за да обогати вкуса им. Този основен инструмент за барбекю разполага със силиконови влакна, които не се разпадат и не задържат миризми. Четката се почиства лесно в съдомиялна машина.

 26. Шпатула за готвене и сервиране Weber New
  Шпатула за готвене и сервиране Weber® New
  Цена
  30,00 лв.
  Добави в любими

  Шпатулата за готвене и сервиране Weber® New е основен прибор за барбекю, с който лесно обръщате бургери и повдигате пържоли върху горещата скара. Този инструмент е достатъчно дълъг, за да държи ръката далече от топлината, и може да се мие в съдомиялна машина за лесно почистване.

   

 27. Широка шпатула за барбекю Weber® Precision
  Широка шпатула за барбекю Weber® Precision
  Цена
  65,00 лв.
  Добави в любими

  Широката шпатула за барбекю Weber® Precision е удобен прибор за барбекю, с който лесно повдигате големи стекове и деликатна риба. Ръбът на широката глава е заточен от 3 страни и осигурява прецизен контрол при готвене и сервиране. Този инструмент е достатъчно дълъг, за да държи ръката далече от топлината, и може да се мие в съдомиялна машина за лесно почистване.

 28. Нов
  Гребло за дървени въглища Weber® - ogradina.bg
  Гребло за дървени въглища и жарава Weber®
  Цена
  47,00 лв.
  Добави в любими

  Всеки етап от приготвянето на барбекю трябва да е приятен - подреждането на дървените въглища не е изключение. Греблото Weber® от неръждаема стомана се използва за лесно и безопасно подреждане на запалени дървени въглища върху скарата за жар. Независимо дали разстилате въглищата за директно готвене, докато печете пържола, или ги разделяте на две купчини, за да приготвите цяло пиле на индиректна топлина, правете това с увереност и лекота.

 29. Шпатула за пица Weber®
  Шпатула за пица Weber®
  Цена
  99,00 лв.
  Добави в любими

  Поръсете малко брашно, разточете тестото си и го подправете с каквото желаете. Здравата шпатула за пица от неръждаема стомана улеснява плъзгането на тестото върху камъка за пица или скарата. Сервирането на горещата пица със златиста коричка и разтопен кашкавал също е лесна задача с помощта на шпатулата. 

 30. Камък за пица Weber® 36 cm с тава/ ogradina.bg
  Камък за пица Weber® 36 cm с тава
  Цена
  106,00 лв.
  Добави в любими

  Камъкът за пица Weber® 36 cm има подвижна алуминиева тава за още по-голямо удобство при печене. Камъкът акумулира топлината от барбекюто и става забележително горещ, като по този начин осигурява онази неустоима, незаменима коричка, която всички обичаме и свързваме с вкуса на Италия.

  • Подвижната алуминиева тава улеснява поставянето и изваждането на пицата от барбекюто
  • Кордиеритният камък осигурява перфектната температура за тестото
  • Изпечените пици, бисквити и хлебчета са леки и хрупкави 

   

 31. Камък за пица GBS Weber® CRAFTED/ ogradina.bg
  Камък за пица GBS Weber® CRAFTED
  Цена
  179,00 лв.
  Добави в любими

  Представете си как се наслаждавате на вкусна пица в красивия Неапол – прясно изпечена в каменна пещ. А сега си представете, че ядете същата пица в собствената си красива градина. Глазираният камък за пица GBS Weber CRAFTED ви спестява пътуването. Независимо дали искате да изпечете пица, хляб или да приготвите десерт - с камъка за пица можете да се насладите на "la dolce vita" всяка вечер от седмицата.

  Камъкът за пица GBS Weber® CRAFTED е съвместим с:

  • комплект рамка и скара Weber CRAFTED
  • GBS скара (Gourmet Barbecue System)

    

    

 32. Камък за пица Weber® 36 cm - ogradina.bg
  Камък за пица Weber® 36 cm
  Цена
  109,00 лв.
  Добави в любими

  Камъкът за пица Weber® е с диаметър 36 cm. Той става забележително горещ и по този начин осигурява онази неустоимата, незаменима коричка, която всички обичаме и свързваме с вкуса на Италия.

  • Глазираното покритие предотвратява залепването на храната и улеснява почистването
  • Кордиеритният камък ефективно абсорбира влагата от тестото и равномерно разпределя топлината от барбекюто
  • Изпечените пици и бисквити са леки и хрупкави 

   

   

   

 33. Стойка за пиле Weber
  Стойка за пиле Weber®
  Цена
  54,00 лв.
  Добави в любими

  Стойката за пиле Weber® се използва с кен от любимата Ви бира, който се поставя с средата на съда и във вътрешността на пилето. Течността се изпарява по време на печенето в барбекюто и резултатът е сочно пиле и златиста хрупкава коричка.

 34. Съд за печене на пиле с незалепващо керамично покритие Weber®
  Съд за печене на пиле с незалепващо керамично покритие Weber®
  Цена
  139,00 лв.
  Добави в любими

  Съдът за печене Weber® е идеален за изпичането на цяло пиле с картофи, различни гарнитури и сладкиши с шоколад. Ще останете много доволни от него особено, ако имате и малки деца у дома, тъй като това са любимите им храни.

 35. Очаквана доставка
  Плоча за барбекю на газ Genesis II 400/600
  Плоча за барбекю на газ Genesis II 400/600
  Цена
  260,00 лв.
  Добави в любими

  Грил плочата за барбекю на газ Genesis II 400/600  е създадена специално за газови грилове Weber® Genesis II. Излишната мазнина при печене не попада върху газовите горелки. Това е сигурна гаранция срещу внезапни лумвания.

 36. Универсална плоча за барбекю Weber® - малка
  Грил плоча Weber® Pulse
  Цена
  168,00 лв.
  Добави в любими

  Грил плочата Weber® Pulse е създадена специално за електрически грилове Weber® Pulse 1000 и Pulse 2000. Излишната мазнина при печене не попада върху електрическите нагреватели. Това е сигурна гаранция срещу внезапни лумвания.

   

 37. Чугунена плоча WEBER за Spirit 300
  Чугунена плоча Weber® за Spirit 300 (с три горелки)
  Цена
  259,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената грил плоча Weber® е създадена специално за газови барбекюта от серията Spirit 300 с три горелки. На нея можете да приготвяте всякаква деликатна храна, а емайлираната чугунена повърхност улеснява почистването. Излишната мазнина от печенето не попада върху газовите горелки. Това е сигурна гаранция срещу внезапни лумвания.

  Започнете деня с обръщане на палачинки и пържени филийки под открито небе. Завършете го с приготвянето на хрупкави зеленчуци и скариди за вечеря.

 38. Чугунена плоча за газово барбекю WEBER® Traveler
  Чугунена плоча за газово барбекю WEBER® Traveler
  Цена
  139,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунена плоча е създадена, за да замени една от двете скари на преносимото газово барбекю WEBER® Traveler и осигурява по-голямо разнообразие на менюто. Топлината се акумулира и се разпределя равномерно върху повърхността. Подходяща е за приготвянето на бекон, палачинки, морски дарове, рибни кюфтета и други.

 39. Чугунена плоча Weber® за Q100/1000/1200/1400/ ogradina.bg
  Чугунена плоча Weber® за Q100/1000/1200/1400
  Цена
  126,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената грил плоча е създадена специално за барбекюта от сериите Weber® Q100/1000/1200/1400. Излишната мазнина при печене не попада върху газовите горелки или електрическите нагреватели. Това е сигурна гаранция срещу внезапни лумвания.

 40. Чугунена плоча Weber® за Q200/2000/2400/ ogradina.bg
  Чугунена плоча Weber® за Q200/2000/2400
  Цена
  169,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената грил плоча е създадена специално за барбекюта от сериите Weber® Q200/2000/2400. Излишната мазнина при печене не попада върху газовите горелки или електрическите нагреватели. Това е сигурна гаранция срещу внезапни лумвания.

 41. Чугунена плоча Weber® за Q300/3000
  Чугунена плоча Weber® за Q300/3000
  Цена
  179,99 лв.
  Добави в любими

  Чугунена плоча Weber® за Q300/3000 е подходяща за газови барбекюта от серията Q300/3000. Създадена е, за да замени една от двете скари на барбекюто и осигурява по-голямо разнообразие на приготвяните храни. Топлината се акумулира и се разпределя равномерно върху повърхността. Излишната мазнина при печене не попада върху газовите горелки, което предотвратява внезапни лумвания. 

  Събудете се и пригответе закуска на свежия сутрешен въздух. Обръщайте палачинки, бекон и яйца при изгрев слънце или приготвяйте морски дарове за вечеря.

 42. Чугунена плоча за електрическо барбекю Weber® Lumin Compact
  Чугунена плоча за електрическо барбекю Weber® Lumin Compact
  Цена
  210,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената плоча е създадена, за да замени една от двете скари на малкото електрическо барбекю Weber® Lumin Compact и осигурява по-богато разнообразие на менюто. Топлината се акумулира и се разпределя равномерно върху повърхността. Плочата има незалепващо покритие, емайлирано с порцелан. Подходяща е за приготвянето на бекон, яйца, палачинки, морски дарове, рибни кюфтета, тортили и други.

 43. Чугунена плоча за електрическо барбекю Weber® Lumin
  Чугунена плоча за електрическо барбекю Weber® Lumin
  Цена
  229,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената плоча е създадена, за да замени една от двете скари на голямото електрическо барбекю Weber® Lumin и осигурява по-богато разнообразие на менюто. Топлината се акумулира и се разпределя равномерно върху повърхността. Плочата има незалепващо покритие, емайлирано с порцелан. Подходяща е за приготвянето на бекон, яйца, палачинки, морски дарове, рибни кюфтета, тортили и други.

 44. Чугунена двустранна плоча Weber® за Summit 400/600
  Чугунена плоча Weber® за Summit 400/600
  Цена
  320,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената плоча Weber® е подходяща за най-високия клас газови барбекюта - тези от сериите Summit, произведени след 2007 година. Двустранната повърхност на плочата ви позволява да приготвяте на барбекю деликатни храни, които иначе биха изглеждали невъзможни. Топлината се акумулира и се разпределя равномерно, а излишната мазнина от гриловането не попада върху газовите горелки, което предотвратява внезапни лумвания. 

  Събудете се и пригответе закуска на свежия сутрешен въздух. Обръщайте палачинки, бекон и яйца при изгрев слънце или изпечете котлети от риба за вечеря.

 45. Комплект тави за готвене и опушване на барбекю Weber® Lumin Compact
  Комплект тави за готвене и опушване на барбекю Weber® Lumin Compact
  Цена
  204,90 лв.
  Добави в любими

  Този уникален комплект тави увеличава методите на готвене на електрическото барбекю Weber® Lumin Compact. Комплектът се състои от 4 части - 2 дълбоки и 2 плитки тави, с помощта на които можете да:

  • Опушвате. Функцията за опушване превръща Вашето барбекю Lumin Compact в истински електрически опушвач. Просто добавете любимия си дървен чипс за опушване Weber за slow-and-low приготвени ребра, свински плешки и гърди.
  • Готвите на пара. Дълбоките тави са с двойно предназначение, като позволяват да използвате цялата повърхност на скарата и да приготвите на пара здравословни пресни зеленчуци, цели риби, филета, скариди или омари.
  • Съд за затопляне. А когато дойде време за ядене, гостите ще се насладят на обслужване на бюфет, благодарение на двете затоплящи тавички в комплекта, поддържащи цялата тази вкусна храна на точната температура в продължение на часове - без изгаряне или изсушаване. 
 46. Комплект тави за готвене и опушване на барбекю Weber® Lumin
  Комплект тави за готвене и опушване на барбекю Weber® Lumin
  Цена
  225,00 лв.
  Добави в любими

  Този уникален комплект тави увеличава методите на готвене на електрическото барбекю Weber® Lumin. Комплектът се състои от 4 части - 2 дълбоки и 2 плитки тави, с помощта на които можете да:

  • Опушвате. Функцията за опушване превръща Вашето барбекю Lumin в истински електрически опушвач. Просто добавете любимия си дървен чипс за опушване Weber за slow-and-low приготвени ребра, свински плешки и гърди.
  • Готвите на пара. Дълбоките тави са с двойно предназначение, като позволяват да използвате цялата повърхност на скарата и да приготвите на пара здравословни пресни зеленчуци, цели риби, филета, скариди или омари.
  • Съд за затопляне. А когато дойде време за ядене, гостите ще се насладят на обслужване на бюфет, благодарение на двете затоплящи тавички в комплекта, поддържащи цялата тази вкусна храна на точната температура в продължение на часове - без изгаряне или изсушаване. 
 47. Кошница за барбекю Weber® - малка
  Кошница за барбекю WEBER® - малка
  Цена
  52,00 лв.
  Добави в любими

  В премиум кошницата можете да изпечете зеленчуци, гъби, плодове, скариди и тънки местни филета. Малките хапки няма да паднат между решетките на скарата и ще получат същия чудесен вкус на барбекю. Добавете апетитна цветна гарнитура към основното. Размерът е подходящ за всички модели барбекюта.

 48. Кошница за барбекю Weber - голяма
  Кошница за барбекю Weber® - голяма
  Цена
  79,00 лв.
  Добави в любими

  В премиум кошницата можете да изпечете зеленчуци, гъби, плодове, скариди и тънки местни филета. Малките хапки няма да паднат между решетките на скарата и ще получат същия чудесен вкус на барбекю. Добавете апетитна цветна гарнитура към основното.

 49. Кошница за зеленчуци Deluxe Weber®
  Кошница за зеленчуци Deluxe Weber®
  Цена
  87,00 лв.
  Добави в любими

  В кошницата за зеленчуци Deluxe Weber® можете да изпечете зеленчуци, гъби, плодове, скариди и тънки месни филета. Малките хапки няма да паднат между решетките на скарата и ще получат същия чудесен вкус на барбекю. Добавете апетитна цветна гарнитура към основното.

 50. Тава за барбекю Deluxe Weber®
  Тава за барбекю Deluxe Weber®
  Цена
  73,00 лв.
  Добави в любими

  В тавата за барбекю Deluxe Weber® можете да изпечете зеленчуци, гъби, плодове, скариди и тънки филета от месо или риба. Малките хапки няма да паднат между решетките на скарата и ще получат същия чудесен вкус на барбекю. Добавете апетитна цветна гарнитура към основното ястия.

 51. Нов
  Преса за бургери Weber® New - ogradina.bg
  Преса за бургери Weber® New
  Цена
  39,90 лв.
  Добави в любими

  Изпечете на скара апетитен телешки бургер, покрит с разтопено сирене и сочен домат. Или вегетариански бургер, приготвен до съвършенство и поставен в препечена пълнозърнеста питка. Независимо дали се придържате към класиката, или експериментирате с нещо ново, пресата за бургери Weber е задължителна за перфекционистите в областта на бургерите.

 52. Комплект шишове от неръждаема стомана Weber® - 4 броя
  Комплект шишове от неръждаема стомана Weber® - 4 броя
  Цена
  65,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът шишове от неръждаема стомана Weber® - 4 броя е подходящ за барбекюта на газ, снабдени със система за печене на шишове на различни нива. Шишовете се закрепват над основната скара, докато месото се грилова под тях. Така можете да сервирате основното и гарнитурата едновременно.

   
 53. Бамбукови шишчета Weber® - 25 броя
  Бамбукови шишчета Weber® - 25 броя
  Цена
  18,00 лв.
  Добави в любими

  Бамбуковите шишчета на Weber® са за еднократна употреба. Предлагат се в пакет от 25 броя. Направете си уникално шишче от скариди, ананас и чушки или класическо от крехко месо, лук и гъби.

 54. Комплект 8 бр. шишове Weber New
  Комплект 8 бр. шишове Weber® New
  Цена
  32,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът 8 бр. шишове Weber® New предлага разнообразни възможности. Лесно нанизвате парчета месо, скариди, зеленчуци и плодове. Двойното пробождане гарантира, че храната ще стои на мястото си и няма да се върти, докато обръщате шишовете на скарата. Те са изключително удобни и практични. 

 55. Дъска за рязане за газово барбекю WEBER® Traveler
  Дъска за рязане за газово барбекю WEBER® Traveler
  Цена
  75,00 лв.
  Добави в любими

  Дъската за рязане пасва идеално върху страничния плот на преносимото газово барбекю Weber® Traveler. Използва се за рязане, приготвяне и сервиране на храна и е удобен аксесоар, когато сте на открито сред природата - до палатката или караваната. Дъската може да се използва и от двете страни, има издръжливата повърхност и не се хлъзга по време на употреба. Тя е идеална за нарязване на всичко - от пържола до зеленчуци и разполага с широки канали за събиране на отделената течност. 

 56. Универсална дъска за рязане с контейнер Weber
  Универсална дъска за рязане WEBER®
  Цена
  75,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалната дъска за рязане се използва за приготвяне на храна - при овкусяване на бургери или нарязване на зеленчуци за барбекюто. Дъската има контейнер за отпадъци и е идеална за страничните плотове и маси на различни модели барбекюта. Интегрираният улей предотвратява разливането на течности, а подвижният контейнер събира нарязани съставки и остатъци от храна.

 57. Плоча Weber® CRAFTED
  Плоча Weber® CRAFTED
  Цена
  265,00 лв.
  Добави в любими

  Плочата Weber® CRAFTED е съвместима с рамки CRAFTED за барбекюта Spirit и Genesis. Плочата е направена от глазиран камък от кордиерит и е идеална за приготвянето на пици, различни видове хляб и дори десерти. 

 58. Тиган GBS Weber® CRAFTED
  Чугунен тиган Weber® CRAFTED
  Цена
  265,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунения тиган Weber CRAFTED е съвместим с рамки CRAFTED и заменя дясната скара на вашето газово барбекю Spirit или Genesis. Направете всичко на голямата, плоска незалепваща повърхност - от палачинки и яйца до фахитас със зеленчуци и месо на барбекюто си.

 59. Чугунена скара Weber® Genesis II
  Чугунена скара Weber® Genesis II
  Цена
  270,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената скара Weber® Genesis II предлага нови начини да зарадвате приятелите си с вкусна храна от барбекюто. Гриловайте перфектен стек или крехки ребра на чугунената скара, докато гарнитурата се приготвя отстрани.

 60. Порцеланово плато за сервиране Weber® / ogradina.bg
  Порцеланово плато за сервиране Weber®
  Цена
  118,00 лв.
  Добави в любими

  Платото за сервиране Weber® е допълнение към трапезата. Направено е от твърд, издръжлив порцелан и предназначено да задържа топлината. Идеално е за сервирането на каквото и да е - от цяло пиле до стекове и зеленчуци.

   

 61. Порцеланови чинии Weber® - 2 броя - ogradina.bg
  Порцеланови чинии Weber® - 2 броя
  Цена
  36,00 лв.
  Добави в любими

  Порцелановите чинии Weber® се предлагат в комплект от 2 броя. Размерът им от 20 cm е подходящ за сервирането на предястия, салати и десерти. Изключително високо качество на порцелана, от който са изработени.

   

   
 62. Порцеланови чинии Weber - голям размер - 2 бр./ ogradina.bg
  Порцеланови чинии Weber® - голям размер - 2 броя
  Цена
  59,00 лв.
  Добави в любими

  Големите порцелановите чинии Weber® се предлагат в комплект от 2 броя. Размерът им от 27.5 cm е подходящ за сервирането на основни ястия и гарнитури. Изключително високо качество на порцелана, от който са изработени.

   

 63. Порцеланови чинии за пица Weber®/ ogradina.bg
  Порцеланови чинии за пица Weber®
  Цена
  69,90 лв.
  Добави в любими

  Порцелановите чинии за пица Weber® се предлагат в комплект от 2 броя. Почувствайте вкуса на Италия и зарадвайте семейството си с хрупкави, тънки пици – директно от барбекюто! Сервирайте ги със стил върху елегантните 30-сантиметрови порцеланови чинии, които са проектирани да задържат топлината. Изключително високо качество на порцелана, от който са изработени.

   

 64. Нов
  Комплект прибори за стек Weber® Deluxe, 12 части - ogradina.bg
  Комплект прибори за стек Weber® Deluxe, 12 части
  Цена
  234,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът прибори за стек Weber® Deluxe е стилно допълнение към масата за хранене. Той се състои от 6 вилици и 6 ножа с назъбено острие. Вилиците от неръждаема стомана осигуряват възможно най-добрия ергономичен захват, а острите зъбци на ножовете режат с лекота всяко месо.

 65. Дигитален термометър за храна Weber® (Моментално отчитане)
  Дигитален термометър за храна Weber® (Моментално отчитане)
  Цена
  59,00 лв.
  Добави в любими

  Дигиталният термометър за храна Weber® осигурява бързо и точно отчитане на вътрешната температура на храната по Целзий и по Фаренхайт. Следете степента на изпичане на Вашето месо без да се налага да го разрязвате и да губите от неговата сочност. Подходящ при гриловане на барбекю или при печене във фурната у дома.

 66. Термометър Weber® iGrill 3/ ogradina.bg
  Термометър Weber® iGrill 3
  Цена
  319,00 лв.
  Добави в любими

  Термометърът за храна Weber® iGrill 3 осигурява перфектен резултат при печенето на барбекю на различни видове месо - телешко, свинско, агнешко, риба, пиле и други. Съвместим е с газови грилове Weber® от сериите Spirit II, Genesis II, Genesis II LX.

  За перфектно изпечени стекове!

 67. Температурна сонда за месо Weber®/ ogradina.bg
  Температурна сонда за месо Weber®
  Цена
  62,00 лв.
  Добави в любими

  Издръжливата сонда за месо Weber® от неръждаема стомана измерва температури в диапазона от -30°С до +300°С. Създадена е за продължително използване и показва степента на готовност на месото по време на целия процес на гриловане на Вашия смартфон.

  Съвместима е с термометри iGrill mini, iGrill 2, iGrill 3 и смарт система за готвене Weber® Connect.

 68. Смарт система за готвене WEBER® Connect Smart Grilling Hub - ogradina.bg
  Смарт система за готвене Weber® Connect Smart Grilling Hub
  Цена
  359,00 лв.
  Добави в любими

  Смарт системата за готвене Weber® Connect Smart Grilling Hub превръща всеки грил в смарт грил. Създадена е, за да осигури перфектен резултат при печенето на барбекю на различни видове месо - телешко, свинско, агнешко, риба, пиле и други. Съдържа и много рецепти и е подходящ подарък за всеки запален грил майстор. Може да се използва с барбекюта и грилове от всички марки.

  За перфектно изпечени стекове!

 69. Чеверме за барбекю на въглища Weber® 57cm - ogradina.bg
  Чеверме за барбекю на въглища Weber® 57cm
  Цена
  539,00 лв.
  Добави в любими

  Чевермето Weber® за барбекюта на въглища 57 cm е снабдено с електрически мотор. Просто затворете капака и оставете грилът да приготви равномерно изпечено, крехко месо. Чевермето е приставка, която е създадена за истински барбекю фенове. 

  Насладете се на времето у дома, като си направите чеверме на Вашето любимо барбекю на дървени въглища. Изберете свинско, пилешко или агнешко месо, сложете го на шиша и го оставете да се върти под затворения капак. Междувременно се отпуснете със семейството и приятелите си. 

 70. Приставка - чеверме Weber® (съвместимо със Spirit/Spirit II 200/300)/ ogradina.bg
  Приставка - чеверме Weber® (съвместима със Spirit/Spirit II 200/300)
  Цена
  420,00 лв.
  Добави в любими

  Чевермето Weber® за газови барбекюта Spirit/Spirit II 200/300 е снабдено с електрически мотор. Просто затворете капака и оставете грилът да приготви равномерно изпечено, крехко месо. Чевермето е приставка, която е създадена за истински барбекю фенове. 

 71. Приставка - чеверме Weber® (съвместима с Genesis® II 2/3 и Genesis® 300)/ ogradina.bg
  Приставка - чеверме Weber® (съвместима с Genesis® II 2/3 и Genesis® 300)
  Цена
  450,00 лв.
  Добави в любими

  Чевермето Weber® за газови барбекюта Genesis® II 2/3 и Genesis® 300 е снабдено с електрически мотор. Просто затворете капака и оставете грилът да приготви равномерно изпечено, крехко месо. Чевермето е приставка, която е създадена за истински барбекю фенове. 

 72. Чеверме за барбекю на газ Weber® Genesis II 4 и 6
  Чеверме за барбекю на газ Weber® Genesis II 4 и 6
  Цена
  459,00 лв.
  Добави в любими

  Чевермето за газови барбекюта Weber® Genesis II 4 и 6 е снабдено с електрически мотор. Просто затворете капака и оставете грилът да приготви равномерно изпечено, крехко месо. Чевермето е приставка, която е създадена за истински барбекю фенове. 

 73. Приставка - чеверме Weber® (за Pulse 1000/2000)
  Приставка - чеверме Weber® (за Pulse 1000/2000)
  Цена
  539,00 лв.
  Добави в любими

  Чевермето за електрически барбекюта Pulse е снабдено с електрически мотор. Просто затворете капака, оставете грилът да приготви равномерно изпечено, крехко месо, а Вие се насладете на компанията.

 74. Кошница за чеверме Weber® CRAFTED
  Кошница за чеверме Weber® CRAFTED
  Цена
  176,00 лв.
  Добави в любими

  Кошницата за чеверме Weber® CRAFTED е атрактивен аксесоар за всяко барбекю. Нейната фина мрежа е подходяща за приготвянето на малки парчета храна - картофки, миди, зеленчуци или пуканки. Продуктите, приготвени в кошницата, са хрупкави и здравословни.

 75. Шишове за чеверме Weber® CRAFTED/ ogradina.bg
  Шишове за чеверме Weber® CRAFTED
  Цена
  190,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът се състои от 6 броя шишове от неръждаема стомана от най-новата серия за аксесоари Weber® CRAFTED. Той пасва идеално на големия шиш на чеверме Weber® и резултатът е пикантни, равномерно изпечени комбинации от свинско или телешко месо, пиле, скариди, зеленчуци и плодове.

   

 76. Нов
  Стойка за затопляне за барбекю на дървени въглища Weber®
  Стойка за затопляне за барбекю на дървени въглища Weber®
  Цена
  94,00 лв.
  Добави в любими

  Стойката за затопляне Weber® е подходяща за барбекюта на дървени въглища с диаметър 57 cm. Тя се поставя върху основната скара и осигурява допълнително пространство. Използвайте я за готвене на по-ниска температура или за да поддържате топла вече грилованата храна. Върху стойката може да поставите:

  • зеленчуци, питки, брускети или филийки хляб - запечете ги, докато приготвяте основното ястие.
  • бургери, пържоли, пилешко и др. - добре е изпеченото месо да почине върху стойката за няколко минути преди сервиране. Така то става по-сочно.
 77. Затоплящ рафт Weber за барбекю Q 2000
  Стойка за затопляне Weber® за барбекю Q 2000
  Цена
  110,00 лв.
  Добави в любими

  Стойката за затопляне е съвместима с барбекюта Weber® Q 2000 и осигурява допълнително пространство за готвене. Може да сложите бургерите на скарата на барбекюто, а хлебчетата за тях да поставите върху затоплящата стойка. Така получавате достатъчно място, за да нахраните всички едновременно.

   

   

 78. 2 броя дъски за опушване - кедър
  2 броя дъски за опушване на месо и риба - Кедър
  Цена
  67,00 лв.
  Добави в любими

  Добавете фин опушен вкус към любимите храни с дъските от кедрово дърво. Докато барбекюто се разпалва, поставете любимата си риба - сьомга или пъстърва - върху дъската. Или опитайте със специално сирене като пушено бри или камембер.

 79. Кутия за опушване Weber - ogradina.bg
  Кутия за опушване Weber®
  Цена
  82,00 лв.
  Добави в любими

  Кутията за опушване Weber® е създадена специално за газови барбекюта, но може да се ползва и в електрически грилове. Представлява правоъгълна кутия с отвори в горната и долната си част. В кутията се слага дървен чипс, който започва да пуши от високата температура в барбекюто и така придава чудесен аромат на храната.

 80. Уред за студено опушване Weber - ogradina.bg
  Уред за студено опушване Weber®
  Цена
  132,00 лв.
  Добави в любими

  Студеното опушване се извършва при температури под 30°С за дълъг период от време, докато пушекът овкусява месото. Методът е подходящ за опушването на домашни наденици и сирена. Използва се за предварително овкусяване на свински пържоли, телешки стекове и пилешки гърди. По време на студеното опушване, барбекюто не е запалено/включено. След студеното опушване, продуктите се изпичат на грил както обикновено.

  Уредът за студено опушване Weber® е за истински грил майстори, познавачи и фенове на барбекюто.

 81. Скара с панти Weber® 47cm
  Скара с панти Weber® 47cm
  Цена
  98,00 лв.
  Добави в любими

  Скарата с панти Weber® 47cm е подходяща за барбекюта на въглища Weber® с размер Ø47 cm. Снабдена е с панти, които може да се отварят по време на печене и да се прибавят дървени въглища/брикети или дървен чипс за опушване. 

 82. Скара с панти Weber® 57cm
  Скара с панти Weber® 57cm
  Цена
  109,00 лв.
  Добави в любими

  Скарата с панти Weber® 57cm е подходяща за барбекюта на въглища Weber® с размер Ø57 cm. Снабдена е с панти, които може да се отварят по време на печене и да се прибавят дървени въглища/брикети или дървен чипс за опушване. 

 83. Скара WEBER® GBS 57cm
  Скара Weber® GBS 57cm
  Цена
  132,00 лв.
  Добави в любими

  Скарата Weber® GBS 57cm  е подходяща за барбекюта на въглища Weber® с диаметър Ø57 cm. Пантите ви позволяват да прибавяте въглища/брикети или чипс за опушване, по време на готвенето, без да премествате скарата. Подвижната решетката в средата на скарата позволява готвене чрез GBS (Gourmet Barbecue System) аксесоари, които се закупуват отделно.

   

 84. Скара WEBER® GBS 57cm
  Скара Weber® GBS 47cm
  Цена
  168,00 лв.
  Добави в любими

  Скарата Weber® GBS 47cm  е подходяща за барбекюта на въглища Weber® с диаметър Ø47 cm. Пантите ви позволяват да прибавяте въглища/брикети или чипс за опушване, по време на готвенето, без да премествате скарата. Подвижната решетката в средата на скарата позволява готвене чрез GBS (Gourmet Barbecue System) аксесоари, които се закупуват отделно.

   

 85. Чугунени скари Weber® CRAFTED, за Genesis с 4 горелки
  Чугунени скари Weber® CRAFTED, за Genesis с 4 горелки
  Цена
  419,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунените скари Weber® CRAFTED, за Genesis с 4 горелки пренасят кухнята на открито. Вече можете да приготвяте на Вашето барбекю храна, която никога не сте смятали за възможна. Скарите предлагат повече пространство за готвене и по-големи аксесоари (скари, тигани и плочи) за по-голямо количество храна.

 86. Постелка за под Weber
  Постелка за под Weber®
  Цена
  89,00 лв.
  Добави в любими

  Постелката за под Weber® предпазва повърхността под барбекюто от мазнини. Произведена е от издръжлив антибактериален материал, който е устойчив на високи температури и външни атмосферни влияния.

   

 87. Постелка за под Weber® - голяма / ogradina.bg
  Постелка за под Weber® - голяма
  Цена
  134,00 лв.
  Добави в любими

  Постелката за под Weber® - голяма предпазва повърхността под барбекюто от мазнини. Произведена е от издръжлив антибактериален материал, който е устойчив на високи температури и външни атмосферни влияния.

   

 88. Ръкавица за барбекю Weber®
  Ръкавица за барбекю Weber®
  Цена
  43,00 лв.
  Добави в любими

  Ръкавицата за барбекю Weber® предпазва ръката и предмишницата ви от топлината, която се излъчва от барбекюто и е необходим аксесоар докато готвите. Тя е тествана и сертифицирана да издържа на температури до 350°С.

 89. Ръкавици за барбекю Weber® Premium, размер S/M
  Ръкавици за барбекю Weber® Premium, размер S/M
  Цена
  125,00 лв.
  Добави в любими

  Ръкавиците за барбекю Weber® предпазват пръстите, дланите и китките, докато обръщате храната върху скарата и пренасяте горещите чугунени съдове. Идеални са при работа с открит огън. Силиконът осигурява здрав захват и не позволява на приборите и съдовете да се изплъзнат. 

 90. Ръкавици за барбекю Weber® Premium, размер L/XL
  Ръкавици за барбекю Weber® Premium, размер L/XL
  Цена
  123,00 лв.
  Добави в любими

  Ръкавиците за барбекю Weber® предпазват пръстите, дланите и китките, докато обръщате храната върху скарата и пренасяте горещите чугунени съдове. Идеални са при работа с открит огън. Силиконът дава здрав захват и не позволява на приборите и съдовете да се изплъзнат. 

 91. Четка за почистване на барбекю Weber® New, Т-форма 30 cm
  Четка за почистване на барбекю Weber® New, Т-форма 30 cm
  Цена
  37,00 лв.
  Добави в любими

  Тристранната широка глава на четката за барбекю Weber® New отстранява ефикасно мазнините и замърсяванята по скарата на барбекюто. Размерът и формата ѝ са подходящи за почистването на скари с всякакъв размер. Дизайнът на дръжката осигурява сигурно захващане. Почиствайте скарата преди всяко готвене, за да отстраните загорелите остатъци и се насладете на чудесния вкус на храната.

   

 92. Четка за почистване на барбекю Weber® New, T-форма 46 cm
  Четка за почистване на барбекю Weber® New, T-форма 46 cm
  Цена
  39,00 лв.
  Добави в любими

  Тристранната широка глава на четката за барбекю Weber® New отстранява ефикасно мазнините и замърсяванята по скарата на барбекюто. Размерът и формата ѝ са подходящи за почистването на големи барбекюта и скари. Дизайнът на дръжката осигурява сигурно захващане. Почиствайте скарата преди всяко готвене, за да отстраните загорелите остатъци и се насладете на чудесния вкус на храната.

 93. Четка за барбекю Weber
  Четка за барбекю Weber® Т-форма, 53cm
  Цена
  39,00 лв.
  Добави в любими

  Широката глава на четка за барбекю Weber® Т-форма, 53 cm почиства бързо и ефикасно голяма повърхност от скарата. Използвайте я преди всяко готвене, за да отстраните загорелите остатъци. Така всяко ястие ще има свой собствен вкус. 

 94. Четка за барбекю Weber, 30 cm
  Четка за барбекю Weber® 30cm
  Цена
  24,00 лв.
  Добави в любими

  Бамбуковата четка на Weber® е инструментът, от който се нуждаете, за да почистите с лекота барбекюто. Стоманените влакна и специалната метална приставка Ви помагат да почистите без усилие скарата.