Студеното опушване се извършва при температури под 30°С за дълъг период от време, докато пушекът овкусява месото. Методът е подходящ за опушването на домашни наденици и сирена. Използва се за предварително овкусяване на свински пържоли, телешки стекове и пилешки гърди. По време на студеното опушване, барбекюто не е запалено/включено. След студеното опушване, продуктите се изпичат на грил както обикновено.
Уредът за студено опушване Weber® е за истински грил майстори, познавачи и фенове на барбекюто.
Вземи желания продукт сега, с няколко лесни стъпки!
Межете да добавите избрания от Вас продукт в кошницата на магазина избирайки бутона 'Добави в количката'. След което в кошницата на магазина ще имате възможност да изберете метод на плащане 'На кредит с UNU Credit'. Там ще можете да си изберете предпочитаните от Вас брой месечни вноски, да си добавите, ако желаете известна сума като първоначална вноска. Ще можете да видите 'Годишния Лихвен Процент', 'Годишния Процент на Разходите', както и 'Общата сума', която ще платите за лизинга. При желание за закупуване ще бъдете прехвърлени към страницата на UNI Credit за завършване на процедурата.
Уредът за студено опушване Weber® работи от 8 до 10 часа с едно зареждане. Поставете напълнения уред под основната скара на грила и придайте на храната неповторим опушен аромат. Студеното опушване е особено подходящо за шунка, домашни наденички, колбаси, риба и различни видове сирена. Уредът се използва с фина букова смес за опушване.