ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

 1. Оградна система BEKAFOR CLASSIC
  Оградна система BEKAFOR CLASSIC
  Цена
  от 64,29 лв./линеен метър

   

  BEKAFOR CLASSIC е висококачествена оградна система. Тя включва пана, стълбове и фиксатори.

  Изберете цвят, височина, начин на монтаж на стълбовете и дължина на оградата и направете поръчка. Можете да прибавите оградни врати и аксесоари от свързани продукти.

 2. Оградна система NYLOFOR 2D
  Оградна система NYLOFOR 2D
  Цена
  от 99,48 лв./линеен метър

   

  Оградната система NYLOFOR 2D се предлага в зелен цвят RAL 6005. Тя е с модерна визия и двойни хоризонтални телове, които придават изключителна стабилност и здравина на паната. Универсално решение за ограждането на всеки двор. 

  Изберете височина, начин на монтаж на стълбовете и дължина на оградата и направете поръчка. 

 3. Оградна система ZENTURO
  Оградна система ZENTURO
  Цена
  от 95,07 лв./линеен метър

   

  Оградната система ZENTURO се предлага в цвят антрацит металик. Тя е с модерна визия и е универсално решение за ограждането на всеки двор. Следва съвременните тенденции и дава неограничени възможности за дизайн.

  Изберете височина, начин на монтаж на стълбовете и дължина на оградата и направете поръчка. Можете да прибавите оградни врати и аксесоари от свързани продукти.

Настрой низходяща посока

3 Артикули

 

Изберете цялостна оградна система и използвайте калкулатора за огради. С негова помощ можете да прибавите към Вашата поръчка подходящи врати, стълбове, покривала за паната и други аксесоари. Всички метални огради са горещо поцинковани и имат висока защита срещу корозия. Получавате 10 години гаранция на всички огради BETAFENCE. Поръчайте оградни пана сега с доставка до Вас. 

Желаете монтаж или имате въпроси? Нашият екип с радост ще Ви отговори.