ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 50 000 ЛВ

Дървени въглища Weber® Premium 10 kg

SKU
WB 17826

Дървените въглища Weber® Premium се запалват бързо, вдигат висока температура и оставят малко пепел. Подходящи са за всички барбекюта на дървени въглища и уреди за опушване. 

57,00 лв.

Дървените въглища Weber® Premium 10 kg са произведени от смес от бук, дъб, габер и бреза. Готови са за употреба след 15 минути разпалване и горят 1,5 часа на 180°С. Не е необходимо да се използва течност за разпалване.

  • 100% натурални
  • Състав - бук, дъб, габер и бреза
  • Вредни вещества - 0 %
  • FSC® сертификат – произведени от отговорно управлявани гори
  • Пакет - 10 kg
Характеристики
Материал бук, дъб, габер, бреза
Цвят Черен
Тегло 10 kg

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

  1. Как се опушва месо на барбекю
    Как се опушва месо на барбекю

    Какво е опушване

    Опушването е метод на готвене, при който месото се поставя в специален опушвач или на скарата на барбекюто на слаб огън и ниска температура и се излага на дим от дърва, дървени въглища, дървени брикети, дървен чипс или дървени парчета. При този метод на готвене месото се пече бавно за период от няколко часа, което води до крехък и сочен краен продукт с наситен опушен вкус. Опушването на месо може да

  2. Как се правят дървени въглища
    Как се правят дървени въглища

    Традиционен метод за производство на дървени въглища

    В миналото дървените въглища са се произвеждали в процес наречен „земна яма“. Този традиционен метод включва изкопаване на яма в земята, обличането ѝ със слама и глина и запълването ѝ с дървен материал. След това ямата с дървата се запечатва отгоре с още слама, глина и слой пръст, запалва се в центъра и се оставя да се карбонизира за няколко дни. Процесът на производство

Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти