ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Плътни огради

 1. Оградна система WPC HORIZEN
  Оградна система WPC HORIZEN
  Цена
  от 204,53 лв./линеен метър
  Добави в любими

  Оградната система WPC HORIZEN се състои от надлъжни хоризонтални елементи от WPC (дървесен полимерен композит) и квадратни алуминиеви стълбове. Тя е модерна, здрава, екологична, осигурява 100% уединение и не се нуждае от поддръжка. 

  Изберете цвят, височина, обща дължина на оградата и направете поръчка.

  Цената включва необходимия брой WPC пана, стълбове, анкерни планки, болтове, горни и долни релси. 

 2. Оградна система IMPERIAL
  Оградна система IMPERIAL
  Цена
  от 241,11 лв./линеен метър
  Добави в любими

  IMPERIAL е съвременна оградна система с модерен дизайн, която осигурява защита от погледи и уединение на Вашето дворно място, като успешно предпазва и от околния градски шум и замърсяване. 

  Изберете цвят, височина, начин на монтаж на стълбовете, обща дължина на оградата и добавете във Вашата количка.

Настрой низходяща посока

2 Артикули

Калкулатор за плътни оградни пана

В онлайн магазина ogradina.bg можете да използвате удобния калкулатор за огради, за да направите Вашата поръчка. Изберете цвета, височината на паното, начина на монтаж на коловете и общата дължина на оградата. Предлагаме плътни огради с дължина от 10 m до 100 m, кратни на дължината на WPC паната или на стоманените пана. За да закупите плътна ограда с дължина над 100 m, моля обадете ни се за изготвянето на отделна оферта и фиксирането на срок на доставка, защото той може да е различен от стандартно определения срок. 

Плътни оградни пана

 • WPC паната осигуряват добра алтернатива на традиционните дървени огради. Изработени са от комбинация от дървесни влакна и полимери с висока плътност, които се смесват и създават материал, който е здрав, издръжлив и устойчив на атмосферни влияния и други фактори на околната среда. WPC материалът е водоустойчив, 100% рециклируем, не задържа насекоми, не загнива, не се напуква и предпазва от уличен прах и шум. Тази модерна оградна система не се нуждае от поддръжка, осигурява 100% уединение, високо ниво на сигурност и се вписва перфектно в дизайна на съвременните къщи и сгради. Стълбовете се закрепят с анкерни планки и болтове за готов бетонов фундамент. Благодарение на алуминиевата лента на горния ръб, градинските пана са здраво свързани помежду си, което повишава тяхната стабилност и устойчивост на удар.
 • Плътните оградни пана IMPERIAL имат съвременен и модерен дизайн и са направени от надлъжни хоризонтални ламели от стомана в цвят антрацит с допълнително защитно антикорозионно покритие. Оградата се характеризира със своите елегантни, чисти линии и правоъгълни геометрични форми. Използва се за различни цели, включително осигуряване на сигурност, определяне на граници на имоти или просто добавяне на визуален акцент към екстериора. Оградата често се използва за жилищни проекти и преграждане на тераси. Плътните пана IMPERIAL се монтират чрез замонолитване на стълбовете в бетонов цокъл или закрепването за бетонов цокъл посредством анкерни планки и болтове. Поради специфичния си дизайн не може да се режат.

Предимства на плътните огради

 • Осигуряват 100% визуална защита. Плътните огради са идеалното решение за всеки двор. Подходящи са като декоративно очертаване на двора и създават уютно лично пространство далеч от погледите на околните. 
 • Защита от вятър и шум. Освен визуална защита, плътните огради спомагат за намаляването на шума и предпазват терасата от слънце и вятър.
 • Издръжливост. Не е нужно да се притеснявате за напукване или избледняване на цвета от силна слънчева светлина, което прави плътните огради идеални за използване на открито.
 • Практичност и елегантност. Лесни за инсталиране, плътните градински огради са подходящи за тераси, балкони, градини или открити площи около басейна.
 • Лесна поддръжка. Паната на WPC оградата не изискват никаква поддръжка. Въпреки че не е изрично необходимо, може да боядисате плътната ограда IMPERIAL след петата година, ако прецените, че има нужда.

Цвят на оградни плътни пана

Оградните плътни пана WPC и IMPERIAL се предлагат в цвят антрацит.

Плътни оградни пана цени

Калкулаторът в ogradina.bg изчислява точно цената на Вашата ограда, като тя включва: необходимия брой плътни оградни пана, оградни стълбове (колове за оградата), фиксатори за паната и стълбовете, всички крепежни елементи спрямо вида на монтажа – болтове, планки и анкерни болтове. В цената на оградата е включена и безплатна доставка до Вашия обект.

Закупуване на плътна ограда

Натискането на бутона „Добави в количката” прибавя избраните продукти във Вашата количка. Вие оставате на същата страница и може да изберете еднокрила порта, двукрила дворна врата или други аксесоари. 

Поръчка на ограда

Отидете във Вашата количка и завършете поръчката. След като прибавите продуктите във Вашата кошница ще получите обаждане от наша страна за потвърждение.

Монтаж на ограда

В раздел Документи към всеки продукт има инструкции за монтаж. Обадете ни се по телефона, ако имате допълнителни въпроси. Ние също може да монтираме Вашата плътна ограда. Моля свържете се с нас за изготвянето на индивидуална оферта за монтаж.