ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Детски съоръжения

Играчки за деца

Детските площадки в наши дни трябва да бъдат атрактивни, цветни, забавни и да предлагат предизвикателства за малчуганите. Трябва да ги предизвикват да мечтаят и да им помагат да измислят нови истории, докато играят с приятелите си! Сигурността на детските съоръжения е на първо място по време на целия процес на създаването им – от идеята до монтажа. Детските люлки, пързалки и аксесоари на белгийската компания KBT са проверени, тествани и сертифицирани за безопасност от TUV Nord. Компанията произвежда нaдеждни, здрави и интригуващи компоненти за детски площадки в заводите си в Нидерландия, Полша и Китай.

Поръчка на детска къщичка от ogradina.bg

Изберете модел къщичка

В онлайн магазина ogradina.bg се предлагат 3 модела къщички с кули:

  • Модел KIOSK – къщичка със стълба, балкон с размери 1.09 m х 1.09 m и пързалка с дължина 3 m.
  • Модел BEACH HUT - къщичка със кула, стълба, хубав преден балкон с размери 1.30 m х 1.50 m, покрив, пясъчник и пързалка с дължина 3 m в цвят по избор. 
  • Модел PAGODA – къщичката прилича на китайски древен храм, има една пързалка с дължина 3 m, 2 стълби и голям балкон с размери 1.40 m x 1.60 m. Мястото под балкона е предвидено за пясъчник. 

Изберете модела спрямо мястото, с което разполагате в двора си.

Прибавете модул за катерене или люлеене

Към всяка къщичка, ако желаете, може да прибавите един или два от следните модули:

  • Комбиниран дървен модул за игра Challenger – модулът се състои от наклонена стена с лапички за катерене, въже за катерене, крива стълба и място за два броя люлки (люлките се купуват отделно).
  • Дървен модул за люлеене Swing – модулът представлява здрава и стабилна конструкция за люлки (люлките се купуват отделно). Предоставя достатъчно място за закачането на 2 люлки и 1 въже за катерене.
  • Дървен модул за катерене Wall - модулът подобрява чувството за баланс и развива двигателните умения.
  • Въжен модул за катерене Net - модулът е изработен от издръжливо синтетично въже и има две допълнителни дървени стъпала, които улесняват катеренето - развива координацията, баланса и силата на децата, докато се забавляват на чист въздух.

Добавете детски играчки към къщичката за игра

Белгийската компания KBT предлага широка гама от играчки и аксесоари за всяка детска къщичка. С тяхна помощ къщичката се превръща в уникално дървено съоръжение за игра, съобразено с интересите на Вашето дете. Може да сменяте аксесоарите, докато то расте и непрекъснато да поставяте пред него нови предизвикателства. Изберете измежду различните аксесоари за къщичка: волани, бинокли, перископи, телескопи, черна дъска с часовник, люлки за бебета, малки и порастнали деца, люлки хамаци и разноцветни пързалки.

В ogradina.bg има и по-малки дървени съоръжения, които може да закупите отделно. Не е необходимо да имате къщичка.

  • DECKSWING е здрава дървена конструкция, която включва пързалка в цвят по избор и място за люлки (люлките се купуват отделно).
  • FREESWING ви дава възможност за окачването на различни класически люлки, бебешки седалки, халки, хамаци и други. Те могат да се заменят лесно, според възрастта на детето.

Нека игрите да започнат сега!

Реализирани Проекти