ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Детски съоръжения

Няма нищо по-хубаво от игрите навън!

Детските площадки в наши дни трябва да бъдат атрактивни, цветни, забавни и да предлагат предизвикателства за малчуганите. Трябва да ги предизвикват да мечтаят и да им помагат да измислят нови истории, докато играят с приятелите си! Сигурността на детските съоръжения е на първо място по време на целия процес на създаването им – от идеята до монтажа. Детските люлки, пързалки и аксесоари на белгийската компания KBT са проверени, тествани и сертифицирани за безопасност от TUV Nord. Компанията произвежда нaдеждни, здрави и интригуващи компоненти за детски площадки в заводите си в Нидерландия, Полша и Китай.

Детските къщички на Blue Rabbit 2.0, в комбинация с елементите на KBT, предлагат цялостен продукт за всяка градина. Къщичките се състоят от различни кули, люлки, пързалки и допълнителни модули с оригинален дизайн и могат да се вместят във всеки бюджет и двор. Детските къщички са придружени от подробни инструкции за монтаж стъпка-по-стъпка.

 

Как да си поръчате детска дървена къщичка?

 1. Изберете къщичка с кула. В онлайн магазина ogradina.bg се предлагат 3 модела къщички с кули:
  • Модел PAGODA – къщичката прилича на китайски древен храм, има една пързалка с дължина 3 m, 2 стълби и голям балкон с размери 1,4 m x 1,6 m. Мястото под балкона е предвидено за пясъчник. 

  • Модел KIOSK – къщичка със стълба, балкон с размери 1.09 m х 1.09 m и пързалка с дължина 3 m.
 •  
 •  
  • Модел BEACH HUT - къщичка със кула, стълба, хубав преден балкон с размери 1.30 m х 1.50 m, покрив, пясъчник и пързалка с дължина 3 m в цвят по избор. 

 

 

      2. Към всяка от тях, ако желаете, може да прибавите един или два от следните модули:

  • Challenger – модулът се състои от наклонена стена с лапички за катерене, въже за катерене, крива стълба и място за два броя люлки (люлките се купуват отделно)

  • Swing – модулът представлява здрава и стабилна конструкция за люлки (люлките се купуват отделно)
 •  

 

  • Wall - модулът подобрява чувството за баланс и развива двигателните умения
  • Net - модулът е изработен от издръжливо синтетично въже и има две допълнителни дървени стъпала, които улесняват катеренето - развива координацията, баланса и силата на децата, докато се забавляват на чист въздух.

            3. Изберете допълнителни аксесоари към дървената къщичка.

Белгийската компания KBT предлага широка гама от аксесоари за всяка детска къщичка. С тяхна помощ къщичката се превръща в уникално дървено съоръжение за игра, съобразено с интересите на Вашето дете. Може да сменяте аксесоарите, докато то расте и непрекъснато да поставяте пред него нови предизвикателства.

Изберете измежду различните аксесоари за къщичка: волани, бинокли, перископи, телескопи, черна дъска с часовник, люлки за бебета, малки и порастнали деца, люлки хамаци и разноцветни пързалки.

 

В ogradina.bg има и по-малки дървени съоръжения.

 • DECKSWING е здрава дървена конструкция, която включва пързалка в цвят по избор и място за люлки (люлките се купуват отделно).

 • FREESWING ви дава възможност за окачването на различни класически люлки, бебешки седалки, халки, хамаци и други. Те могат да се заменят лесно, според възрастта на детето.

Нека игрите да започнат сега!