ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Триони

Филтър
Намери своето барбекю
Марка
 1. Извит трион SW31
  Извит трион лък SW31
  Цена
  38,00 лв.
  Добави в любими

  Извитият трион SW31 е по-големият от двата лъкови триони в гамата на Fiskars.Това е най-добрият избор за рязане на по-тежки стъбла и по-дебели клони на дървета. Подобно на другите продукти от тази гама, той се отличава с извит нос, който позволява рязане в трудни позиции, като например в гъсто озеленени дървета или в жив плет. Острието от закалена стомана осигурява дълъг живот и е изключително остро, благодарение на двойно заточените като бръснач зъбци. Те гарантират оптимална ефективност, осигурявайки рязане и в двете посоки, както при бутане, така и при теглене.

   

 2. Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW73, S
  Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW73, S
  Цена
  63,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars Xtract™ Garden Saw SW73, S е високоефективен трион за дърво, предназначен за рязане на прясна дървесина. Това е най-малкият от трионите Xtract™ с дължина на острието от 160 мм и капацитет на рязане 120 мм. Дизайнът му е разполага с удобна щипка за колан, която се прибира по време на работа. Дръжката SoftGrip осигурява безопасно захващане с предпазителя за пръсти, който предотвратява плъзгане към частта на острието по време на рязане. Острието реже в хода на дърпане.

 3. Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW75, L
  Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW75, L
  Цена
  90,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars Xtract™ Garden Saw SW75-L е високоефективен трион за дърво, предназначен за рязане на прясна дървесина. Най-големият от трионите Xtract™, той има острие с дължина 255 мм с голям капацитет на рязане до 220 мм, което реже в хода на дърпане. В допълнение, дръжката SoftGrip осигурява безопасно захващане с предпазителя за пръсти, който предотвратява от плъзгане върху острието по време на работа. Градинският трион SW75, L е с механизъм за прибиране на острието и интегрирана щипка за колан. Имате перфектен преносим трион, който е безопасен за носене и лесен за съхранение.

   
 4. Трион с фиксирано острие SW84
  Трион с фиксирано острие SW84
  Цена
  110,00 лв.
  Добави в любими

  Трионът SW84 с фиксирано острие на Fiskars е най-подходящият трион за рязане на дърво до 150 мм. Благодарение на високоефективния си профил на зъбите, инструментът позволява бързо и точно рязане. Това е много добър трион за дърво и комфортът му в ръката е гарантиран, благодарение на неговата SoftGrip ергономична извита дръжка. Подобно на други триони в тази категория, трионът с фиксирано острие реже в хода на теглене. Дължината на острието е 320 мм.

 5. Сгъваем строителен трион Xtract™ - SW72, дължина на острието 160 mm
  Сгъваем строителен трион Xtract™ - SW72, дължина на острието 160 mm
  Цена
  55,00 лв.
  Добави в любими

  Сгъваемият строителен трион Fiskars Xtract™ SW72 е част от серията триони Xtract. Той разполага с по-фини зъбци за рязане на сухи дървени талпи и дъски. Този малък трион е изключително удобен за работа в работилница. Подобно на другите триони Xtract, моделът разполага с удобна щипка за колан, която се прибира, когато инструментът се използва. Дръжката SoftGrip™ осигурява безопасно захващане по време на рязане и има предпазител за пръстите. Дължината на острието е 160 mm и реже при издърпване.

 6. Сет брадва с трион Gator Combo II
  Сет брадва с трион Gator Combo II
  Цена
  125,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът брадва с трион Gator Combo II е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator II е компактна и е подходяща за всякакви условия на открито. Изработена е от неръждаема стомана и има по-дълга дръжка от оригиналната брадва Gator, което осигурява по-голяма ударна сила. Предлага по-добро и по-удобно сцепление при мокри и кални условия. В дръжката има и ръчен трион с грубо острие за рязане на клони. Трионът се закрепва здраво с помощта на магнит.

 7. Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  193,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът включва малка лека брадва XXS_X5, телескопичен трион S SW73 и универсален нож с вградено точило в кутия. Невроятен за подарък за Вас или за за приятел. Сетът от 3 части е полезен набор от инструменти, както за любители на открито-лов, риболов и къмпинг, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

   

 8. Нов
  Мачете XА3 Fiskars
  Мачете XА3
  Цена
  98,00 лв.
  Добави в любими

  Късото мачете XА3 на Fiskars е инструмент за динамично рязане на по-тънки клони от дървета и храсти, лесно белене на кората от трупите, разчистване на плевели и храсти в дворове, гори, деретата и полето.  Кухата и лека дръжка FiberComp ляга удобно в ръката, благодарение на дълбоко извития край и текстурирано покритие SoftGrip. Извитото стоманено острие е с усъвършенствана геометрия спомагат за разпределение на теглото при удар, за да получите повече сила на рязане при всеки замах.

 9. Нов
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалните зимни ръкавици  на Fiskars, размер 10 са подходящи за повечето дейности, свързани с градинарството и строителството при студено време и силен вятър. С полиуретаново покритие и поларена подплата защитават ръцете от влага, студ и наранявания. Захващащата им част е водоустойчива и осигурява добро сцепление с инструмента. Комфортните зимни ръкавици са практичен аксесоар за работа при изгребване и на сняг.

   

 10. Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  36,00 лв.
  Добави в любими

  Всеки добре оборудван градинар има солиден чифт градински ръкавици. Универсалните градински ръкавици Fiskars, размер 10 предпазват ръцете Ви, докато подрязвате храсти или цепите дърва. Размерът е подходящ за мъжки ръце. Ръкавиците са изработени от дишащи материали, прилягат плътно и са подсилени на дланите. Перфектна защита за заети ръце.

 11. Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 8 - ogradina.bg
  Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 8
  Цена
  36,00 лв.
  Добави в любими

  Всеки добре оборудван градинар има солиден чифт градински ръкавици. Универсалните градински ръкавици Fiskars, размер 8 предпазват ръцете Ви, докато подрязвате храсти или цепите дърва. Размерът е подходящ за женски ръце. Ръкавиците са изработени от дишащи материали, прилягат плътно и са подсилени на дланите. Перфектна защита за заети ръце.

Настрой низходяща посока

13 Артикули

Триони Fiskars

Fiskars предлага гама триони, предназначени за рязане и подготовка на дървесина. Ето няколко примера за триони Fiskars, които са подходящи за рязане и подготовка на дърво:

 • Трион с фиксирано острие Fiskars: Този трион е предназначен за рязане на дърво с общо предназначение, с острие със средни зъби, което е подходящо за различни материали. Има удобна дръжка и издръжлив дизайн. Фиксирано острие на Fiskars е най-подходящият трион за рязане на дърво до 150 мм. Благодарение на високоефективния си профил на зъбите, инструментът позволява бързо и точно рязане. Това е много добър трион за дърво и комфортът му в ръката е гарантиран, благодарение на неговата SoftGrip ергономична извита дръжка. Подобно на други триони в тази категория, трионът с фиксирано острие реже в хода на теглене.
 • Трион със сгъваемо острие Fiskars: Този трион е предназначен за рязане на дебели клони и малки дървета. Има уникален дизайн, който позволява на потребителя лесно да извади режещия диск от дръжката за лесно почистване и поддръжка. Трионът има удобна, ергономична дръжка и висококачествено, прецизно шлайфано острие за гладко и ефективно рязане. Градинският трион с механизъм за прибиране на острието и интегрирана щипка за колан е безопасен за носене и лесен за съхранение.
 • Трион за подрязване Fiskars: Този трион е предназначен за правене на прецизни срезове в дърво и други материали. Има зигзагообразно острие, което позволява на потребителя да прави извити и ъглови срезове с лекота. Лек трион за подрязване с карбоново острие и балансирано разпределение на теглото. Инструментът е подходящ, както за любители, така и за професионалисти. 
 • Извит трион лък Fiskars: Този трион е предназначен за рязане на големи клони и трупи. Има дълго, извито острие, което е монтирано върху здрава рамка, което позволява на потребителя да прави бързи и ефикасни разрези. Трионът има удобна дръжка и издръжлив дизайн, което го прави добър избор както за професионалисти, така и за ентусиасти „направи си сам“. Трионите от тази гама се отличават с извит нос, който позволява рязане в трудни позиции, като например в гъсто растящи дървета или в жив плет. Острието от закалена стомана осигурява дълъг живот и е изключително остро, благодарение на двойно заточените като бръснач зъбци. Те гарантират оптимална ефективност, осигурявайки рязане и в двете посоки, както при бутане, така и при теглене.
 • Строителен трион Fiskars: Трион с по-фини зъбци, който е предназначен за рязане на дървени дъски. Чудесен инструмент за всяка работилница.