ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Триони

Пазаруване по
Филтри
Марка
 1. Извит трион лък SW30
  Извит трион лък SW30, дължина 62 cm
  Цена
  40,00 лв.
  Добави в любими

  Извитият трион SW30 е по-малкият от двата лъкови триона в гамата на Fiskars. Идеален е за рязане на стъбла и по-дебели клони на дървета, когато сте в градината и извършвате цялостно подрязване. Подобно на другите продукти от тази гама, той се отличава с извит нос, който позволява рязане на труднодостъпни места, до които ножица за клони не може да достигне. Рязането е бързо и лесно благодарение на уникалния "плосък зъб", който реже и в двете посоки - както при избутване, така и при теглене. Острието от закалена стомана осигурява дълъг живот и е изключително остро, благодарение на двойно заточените като бръснач зъбци. Този трион се доставя с пластмасов протектор за безопасно транспортиране при преместване в градината.

 2. Извит трион SW31/ogradina.bg
  Извит трион лък SW31, дължина 70 cm
  Цена
  43,00 лв.
  Добави в любими

  Извитият трион SW31 е по-големият от двата лъкови триони в гамата на Fiskars.Това е най-добрият избор за рязане на по-тежки стъбла и по-дебели клони на дървета. Подобно на другите продукти от тази гама, той се отличава с извит нос, който позволява рязане в трудни позиции, като например в гъсто озеленени дървета или в жив плет. Острието от закалена стомана осигурява дълъг живот и е изключително остро, благодарение на двойно заточените като бръснач зъбци. Те гарантират оптимална ефективност, осигурявайки рязане и в двете посоки, както при бутане, така и при теглене.

   

 3. Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW73, S/ogradina.bg
  Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW73, S
  Цена
  65,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars Xtract™ Garden Saw SW73, S е високоефективен трион за дърво, предназначен за рязане на прясна дървесина. Това е най-малкият от трионите Xtract™ с дължина на острието от 160 мм и капацитет на рязане 120 мм. Дизайнът му е разполага с удобна щипка за колан, която се прибира по време на работа. Дръжката SoftGrip осигурява безопасно захващане с предпазителя за пръсти, който предотвратява плъзгане към частта на острието по време на рязане. Острието реже в хода на дърпане.

 4. Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW75, L/ogradina.bg
  Сгъваем градински трион за клони Xtract™ SW75, L
  Цена
  94,00 лв.
  Добави в любими

  Fiskars Xtract™ Garden Saw SW75-L е високоефективен трион за дърво, предназначен за рязане на прясна дървесина. Най-големият от трионите Xtract™, той има острие с дължина 255 мм с голям капацитет на рязане до 220 мм, което реже в хода на дърпане. В допълнение, дръжката SoftGrip осигурява безопасно захващане с предпазителя за пръсти, който предотвратява от плъзгане върху острието по време на работа. Градинският трион SW75, L е с механизъм за прибиране на острието и интегрирана щипка за колан. Имате перфектен преносим трион, който е безопасен за носене и лесен за съхранение.

   
 5. Трион с фиксирано острие SW84/ogradina.bg
  Трион с фиксирано острие SW84
  Цена
  117,00 лв.
  Добави в любими

  Трионът SW84 с фиксирано острие на Fiskars е най-подходящият трион за рязане на дърво до 150 мм. Благодарение на високоефективния си профил на зъбите, инструментът позволява бързо и точно рязане. Това е много добър трион за дърво и комфортът му в ръката е гарантиран, благодарение на неговата SoftGrip ергономична извита дръжка. Подобно на други триони в тази категория, трионът с фиксирано острие реже в хода на теглене. Дължината на острието е 320 мм.

 6. Сет брадва с трион Gator Combo II/ ogradina.bg
  Сет брадва с трион Gator Combo II
  Цена
  125,00 лв.
  Добави в любими

  Сетът брадва с трион Gator Combo II е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator II е компактна и е подходяща за всякакви условия на открито. Изработена е от неръждаема стомана и има по-дълга дръжка от оригиналната брадва Gator, което осигурява по-голяма ударна сила. Предлага по-добро и по-удобно сцепление при мокри и кални условия. В дръжката има и ръчен трион с грубо острие за рязане на клони. Трионът се закрепва здраво с помощта на магнит.

 7. Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  193,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът включва малка лека брадва XXS_X5, телескопичен трион S SW73 и универсален нож с вградено точило в кутия. Невроятен за подарък за Вас или за за приятел. Сетът от 3 части е полезен набор от инструменти, както за любители на открито-лов, риболов и къмпинг, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

   

 8. Нов
  Мачете XА3 Fiskars - ogradina.bg
  Мачете XА3
  Цена
  103,90 лв.
  Добави в любими

  Късото мачете XА3 на Fiskars е инструмент за динамично рязане на по-тънки клони от дървета и храсти, лесно белене на кората от трупите, разчистване на плевели и храсти в дворове, гори, деретата и полето.  Кухата и лека дръжка FiberComp ляга удобно в ръката, благодарение на дълбоко извития край и текстурирано покритие SoftGrip. Извитото стоманено острие е с усъвършенствана геометрия спомагат за разпределение на теглото при удар, за да получите повече сила на рязане при всеки замах.

 9. %
  Кука за преместване на дървени трупи XA22
  Кука за преместване на дървени трупи XA22
  Цена
  Редовна цена 143,00 лв. Промо цена 128,70 лв.
  Добави в любими

  Куката Fiskars XA22 с дълга дръжка е идеална за повдигане и транспортиране на големи трупи и за подреждане на купчини дърва. Инструментът е проектиран съвместно с професионални дървосекачи, като е поставен акцент върху леката работа, отличното сцепление и превъзходното развитие на острието на инструмента, което го прави идеален за по-дълга работа с по-тежки трупи. Използва се с една или с две ръце, а закаченият скулптурен стоманен клюн със зъбчата си вложка гарантират здрав захват.

  Промоцията е валидна от 26.09.2023 до 1.10.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 10%.

 10. Нов
  Очаквана доставка
  Мачете Solid™
  Мачете Solid™
  Цена
  110,00 лв.
  Добави в любими

  Мачетето Solid™ на Fiskars е проектирано за бързи и мощни удари и предлага удобен начин да се справите с буйната зеленина в двора и градина, особено когато разчиствате големи площи. Дългото извито острие помага да се предотврати засядането му, когато преминава през гъста растителност. То има изключително остър ръб, устойчиво е на ръжда, а формата му е подходяща за широк спектър от задачи. С помощта на мачетето работата върви бързо, тъй като едната ръка остава свободна и може да отмества изсечените клонки. Дръжката приляга удобно в ръката и позволява: захват в близост до острието - за прецизна работа, захват в средата - за обща употреба или захват в края - за размах с максимална сила.

 11. Нов
  Мачете тип брадва Solid
  Мачете тип брадва Solid™
  Цена
  129,00 лв.
  Добави в любими

  Този инструмент е проектиран за бързи и мощни удари и предлага удобен начин да се справите с буйната растителност в двора и градина, особено когато разчиствате големи площи. Острието има изключително остър ръб, устойчиво е на ръжда, а формата му е подходяща за широк спектър от задачи. Формата наподобява главата на брадва и служи за цепене и разцепване, заточената извивка е за бързи срезове, а заточеният връх за дялкане в тесни пространства. С помощта на мачетето работата върви бързо, тъй като едната ръка остава свободна и може да отмества изсечените клонки. Дръжката приляга удобно в ръката и позволява: захват в близост до острието - за прецизна работа, захват в средата - за обща употреба или захват в края - за размах с максимална сила.

 12. Нов
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални зимни ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Универсалните зимни ръкавици  на Fiskars, размер 10 са подходящи за повечето дейности, свързани с градинарството и строителството при студено време и силен вятър. С полиуретаново покритие и поларена подплата защитават ръцете от влага, студ и наранявания. Захващащата им част е водоустойчива и осигурява добро сцепление с инструмента. Комфортните зимни ръкавици са практичен аксесоар за работа при изгребване и на сняг.

   

 13. %
  Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 10 - ogradina.bg
  Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 10
  Цена
  Редовна цена 36,00 лв. Промо цена 32,00 лв.
  Добави в любими

  Всеки добре оборудван градинар има солиден чифт градински ръкавици. Универсалните градински ръкавици Fiskars, размер 10 предпазват ръцете Ви, докато подрязвате храсти или цепите дърва. Размерът е подходящ за мъжки ръце. Ръкавиците са изработени от дишащи материали, прилягат плътно и са подсилени на дланите. Перфектна защита за заети ръце.

   

  Промоцията е валидна от 23.09 до 1.10.2023 или до изчерпване на наличните количества. Намалението е с 11%.

 14. Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 8 - ogradina.bg
  Универсални градински ръкавици Fiskars, размер 8
  Цена
  36,00 лв.
  Добави в любими

  Всеки добре оборудван градинар има солиден чифт градински ръкавици. Универсалните градински ръкавици Fiskars, размер 8 предпазват ръцете Ви, докато подрязвате храсти или цепите дърва. Размерът е подходящ за женски ръце. Ръкавиците са изработени от дишащи материали, прилягат плътно и са подсилени на дланите. Перфектна защита за заети ръце.

Настрой низходяща посока

16 Артикули

Триони Fiskars

Fiskars предлага гама триони, предназначени за рязане и подготовка на дървесина. Ето няколко примера за триони Fiskars, които са подходящи за рязане и подготовка на дърво:

 • Трион с фиксирано острие Fiskars: Този трион е предназначен за рязане на дърво с общо предназначение, с острие със средни зъби, което е подходящо за различни материали. Има удобна дръжка и издръжлив дизайн. Фиксирано острие на Fiskars е най-подходящият трион за рязане на дърво до 150 мм. Благодарение на високоефективния си профил на зъбите, инструментът позволява бързо и точно рязане. Това е много добър трион за дърво и комфортът му в ръката е гарантиран, благодарение на неговата SoftGrip ергономична извита дръжка. Подобно на други триони в тази категория, трионът с фиксирано острие реже в хода на теглене.
 • Трион със сгъваемо острие Fiskars: Този трион е предназначен за рязане на дебели клони и малки дървета. Има уникален дизайн, който позволява на потребителя лесно да извади режещия диск от дръжката за лесно почистване и поддръжка. Трионът има удобна, ергономична дръжка и висококачествено, прецизно шлайфано острие за гладко и ефективно рязане. Градинският трион с механизъм за прибиране на острието и интегрирана щипка за колан е безопасен за носене и лесен за съхранение.
 • Трион за подрязване Fiskars: Този трион е предназначен за правене на прецизни срезове в дърво и други материали. Има зигзагообразно острие, което позволява на потребителя да прави извити и ъглови срезове с лекота. Лек трион за подрязване с карбоново острие и балансирано разпределение на теглото. Инструментът е подходящ, както за любители, така и за професионалисти. 
 • Извит трион лък Fiskars: Този трион е предназначен за рязане на големи клони и трупи. Има дълго, извито острие, което е монтирано върху здрава рамка, което позволява на потребителя да прави бързи и ефикасни разрези. Трионът има удобна дръжка и издръжлив дизайн, което го прави добър избор както за професионалисти, така и за ентусиасти „направи си сам“. Трионите от тази гама се отличават с извит нос, който позволява рязане в трудни позиции, като например в гъсто растящи дървета или в жив плет. Острието от закалена стомана осигурява дълъг живот и е изключително остро, благодарение на двойно заточените като бръснач зъбци. Те гарантират оптимална ефективност, осигурявайки рязане и в двете посоки, както при бутане, така и при теглене.
 • Строителен трион Fiskars: Трион с по-фини зъбци, който е предназначен за рязане на дървени дъски. Чудесен инструмент за всяка работилница.