ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Къмпинг

 1. Преносимо барбекю за къмпинг Petromax Atago/ ogradina.bg
  Преносимо барбекю за къмпинг Petromax Atago
  Цена
  439,00 лв.
  Добави в любими

  Преносимото барбекю Petromax Atago е универсален продукт за къмпинг, пикник или палатка и работи с дърва, дървени въглища или брикети. Може да се използва като:

  • скара за гриловане на месо, риба, зеленчуци, сандвичи и др.
  • огнище за безопасен лагерен огън и източник на светлина
  • печка за огрев в хладните вечери
  • котлон за сваряване на кафе и чай (с помощта на специална кафеварка - закупува се отделно)
  • фурна за приготвянето на яхнии, супи, задушено, slow-and-low (с помощта на холандски съд - закупува се отделно).
 2. Преносима печка за къмпинг Petromax/ ogradina.bg
  Преносима печка за къмпинг Petromax, модел rf33
  Цена
  275,00 лв.
  Добави в любими

  Преносимата печка за къмпинг Petromax е създадена за готвене на открито - на риболов, къмпинг, каравана, палатка или пикник. Тя работи на принципа на котела на дърва, като по този начин постига изключително ефективно изгаряне на биомаса (дърва, съчки, шишарки и др.), благодарение на оптималното подаване на въздух. Здравата печка е много икономична и е чудесно допълнение към външната кухня.

 3. Преносима печка за къмпинг и палатка Petromax, модел loki2/ ogradina.bg
  Преносима печка за къмпинг и палатка Petromax, модел loki2
  Цена
  520,00 лв.
  Добави в любими

  Преносимата печка за къмпинг и палатка Petromax, модел loki2 е създадена за отопление на палатка и за готвене на открито. Тя е лесна за пренасяне, тъй като дизайнът позволява опорните крака да бъдат сгънати, а частите на комина да се приберат в корпуса. Печката надеждно загрява палатката веднага щом се появи планинският хладен нощен въздух. 

  Когато къмпингувате на открито, може да готвите толкова лесно, колкото и у дома. Просто запалете преносимата печка и поставете тенджера или тиган върху зоната за готвене (40 x 25 cm). Ако не искате да пропуснете усещането за лагерен огън и обичате да готвите на открит огън, можете просто да махнете кръглия капак на котлона от печката.

   

 4. Преносимо огнище за къмпинг Petromax - малко - ogradina.bg
  Преносимо огнище за къмпинг Petromax - малко
  Цена
  240,00 лв.
  Добави в любими

  Малкото преносимо огнище за къмпинг Petromax от неръждаема стомана осигурява безопасно палене на огън сред природата и не оставя изгорели петна след себе си. Огнището се сглобява и разглобява лесно само с няколко стъпки. На него може да сварите кафе, да запарите чай или да направите ястия в чугунен тиган или в холандски съд за готвене.

 5. Преносимо огнище за къмпинг Petromax - голямо/ ogradina.bg
  Преносимо огнище за къмпинг Petromax - голямо
  Цена
  280,00 лв.
  Добави в любими

  Голямото преносимо огнище за къмпинг Petromax от неръждаема стомана осигурява безопасно палене на огън сред природата и не оставя изгорели петна след себе си. Огнището се сглобява и разглобява лесно само с няколко стъпки. На него може да сварите кафе, да запарите чай или да направите вкусни ястия в чугунен тиган, тенджера или в холандски съд за готвене.

 6. Чугунена скара на крачета Petromax, 30 cm/ ogradina.bg
  Чугунена скара на крачета Petromax, 30 cm
  Цена
  58,00 лв.
  Добави в любими

  Голямата чугунена кръгла скара разширява портфолиото на Petromax и осигурява страхотно кулинарно изживяване на открито. Благодарение на идеалните свойства на материала и трите високи крачета, скарата може да се използва за:

  • печене - директно върху жар
  • поставяне на дъното на чугунен холандски съд за готвене ft12 или ft18 (холандска фурна).
 7. Тиган от ковано желязо Petromax, 24 cm/ ogradina.bg
  Тиган от ковано желязо Petromax, 24 cm
  Цена
  80,00 лв.
  Добави в любими

  Тиганът от ковано желязо Petromax, 24 cm има голяма топлопроводимост и е подходящ за приготвяне на перфектна пържола, риба, зеленчуци и закуска на открито или у дома без залепване на храната. 

   

   

 8. Чугунена тенджера Petromax, 1 L/ ogradina.bg
  Чугунена тенджера Petromax, 1 L
  Цена
  90,00 лв.
  Добави в любими

  Чугунената тенджера Petromax е с плоско дъно, капак и удобна дръжка. Тя е универсален съд за здравословно приготвяне на храната - на открит лагерен огън с дърва, барбекю на дървени въглища и брикети, скара, електрическа печка и газов котлон. В нея може да направите яхния, задушено, месна и рибна супа, както и специален сос. Ястията, приготвени в чугунената тенджера са с по-богат вкус и аромат. 

 9. Очаквана доставка
  Чугунен тиган Petromax с дълга дръжка, 25 cm/ ogradina.bg
  Чугунен тиган Petromax с дълга дръжка, 25 cm
  Цена
  68,00 лв.
  Добави в любими

  Чугуненият тиган Petromax с дълга дръжка е универсален тиган за здравословно приготвяне на храна - на открит лагерен огън с дърва, барбекю на дървени въглища и брикети, скара, електрическа печка, газов котлон и фурна. Той се нагрява равномерно, задържа топлината и е подходящ за задушаване, сотиране, пържене и печене. На него може да направите перфектен стек, вкусни пържени картофи, зеленчуци, яйца на очи и др.

 10. Чугунен тиган Petromax с две дръжки, 30 cm/ ogradina.bg
  Чугунен тиган Petromax с две дръжки, 30 cm
  Цена
  80,00 лв.
  Добави в любими

  Чугуненият тиган Petromax с две дръжки е универсален тиган за здравословно приготвяне на храна - на открит лагерен огън с дърва, барбекю на дървени въглища и брикети, скара, електрическа печка, газов котлон и фурна. Той се нагрява равномерно, задържа топлината и е подходящ за задушаване, сотиране, пържене и печене. На него може да направите перфектен стек, вкусни пържени картофи, зеленчуци, яйца на очи и др.

 11. Чугунен тиган за мини палачинки Petromax - ogradina.bg
  Чугунен тиган за мини палачинки Petromax
  Цена
  80,00 лв.
  Добави в любими

  Чугуненият тиган за мини палачинки Petromax ви позволява да приготвите изключително вкусен десерт директно на лагерния огън, скарата на барбекюто и всякакви видове котлони и носи радост на всички малчугани наоколо. В специалната чугунена форма изпичате 30 порции от мини палачинки наведнъж и за кратко време. Отличната топлопроводимост на чугунения тиган осигурява равномерен резултат от печенето.

 12. Холандски съд за готвене ft0.5 Petromax, 0.56 L/ ogradina.bg
  Холандски съд за готвене ft0.5 Petromax, 0.56 L
  Цена
  48,00 лв.
  Добави в любими

  Оригиналният холандски съд ft05 Petromax с равно дъно, известен още като холандска фурна, е идеален за готвене и печене на открит огън сред природата, с дървени въглища, брикети или във фурната у дома. Висококачественият чугун се нагрява бавно, равномерно и акумулира топлината, за да подчертае естествения вкус и аромат на храната. Дизайнът на капака дава възможност за поставяне на жар или дървени въглища върху съда. По този начин той се нагрява от всички страни и е подходящ за печене на хлебчета или кекс.

  Най-малкият модел ft05 е с капацитет от 0.56 литра и е подходящ за приготвянето на сосове и десерти.

 13. Холандски съд за готвене ft6 Petromax, 5.5 L/ ogradina.bg
  Холандски съд за готвене ft6 Petromax, 5.5 L
  Цена
  169,00 лв.
  Добави в любими

  Оригиналният холандски съд ft6 Petromax с равно дъно, известен още като холандска фурна, е идеален за готвене и печене на открит огън сред природата, с дървени въглища, брикети или във фурната у дома. Висококачественият чугун се нагрява бавно, равномерно и акумулира топлината, за да подчертае естествения вкус и аромат на храната. Дизайнът на капака дава възможност за поставяне на жар или дървени въглища върху съда. По този начин той се нагрява от всички страни и е подходящ дори за печене на хляб.

  Моделът ft6 е с капацитет от 5.5 литра и е подходящ за приготвянето на храна за 4-8 души.

 14. Тринога за огнище Petromax/ ogradina.bg
  Тринога за огнище Petromax
  Цена
  47,00 лв.
  Добави в любими

  Триногата за огнище е уникален продукт на Petromax тип "направи си сам". Тя се състои от диск, куки и верига и може да бъде част от всеки багаж, тъй като е с общо тегло от 450 g. Спрете за почивка, където пожелаете, направете си огън, намерете 3 клончета с диаметър до 3.5 cm и сглобете сами удобна тринога за готвене. А след като заситите глада си, може да използвате триногата, за да изградите стабилен подслон или типи за през нощта на твърда земя.

 15. Нов
  Термо бутилка Petromax, 1 L - ogradina.bg
  Термо бутилка Petromax, 1 L
  Цена
  76,00 лв.
  Добави в любими

  Висококачествената термо бутилка Petromax от неръждаема стомана не придава мирис и вкус на топлите и студените напитки. Тя е безопасна за съхранение на храна и не съдържа бисфенол (BPA). Има вакуумна изолация и двойни вътрешни стени и запазва студените напитки от 74 до 94 часа, а кафето, чая или супата - горещи от 18 до 22 часа. Походите сред природата са предизвикателство за екипировката - благодарение на бамбуковата капачка с винт и силиконовото уплътнение термо бутилката на Petromax е защитена от изтичане. Без колебание можете да я носите за дръжката, в раницата си или прикрепена към чантата с карабинер.

 16. Емайлирана кафеварка за кафе и чай Petromax, 1.3 L/ ogradina.bg
  Емайлирана кафеварка за кафе и чай Petromax, 1.3 L
  Цена
  90,00 лв.
  Добави в любими

  Емайлираната кафеварка за кафе и чай Petromax (перколатор) е подходяща за приготвянето на силно кафе и ароматен чай на открито сред природата или у дома. Поставя се върху лагерен огън, на скарата на барбекю, както и върху готварска плоча, стъклокерамичен плот или индукционна готварска печка. Кафеварката има вместимост от 1.3 литра и може да приготви до девет чаши кафе или чай наведнъж. Времето за приготвяне варира в зависимост от температурата на източника на топлина и количеството вода.

 17. Емайлирана чаша за кафе и чай Petromax - ogradina.bg
  Емайлирана чаша за кафе и чай Petromax - бяла
  Цена
  19,90 лв.
  Добави в любими

  Емайлираната чаша за кафе и чай Petromax е подходяща за употреба на открито, у дома или по време на път. Комбинацията от стомана и емайл прави покритието на чашата изключително здраво и лесно за почистване. Чашата е не само устойчива на топлина и надраскване, но е и лека като перце. Това е любимата чаша на феновете на силното кафе и ароматния чай и е ценен подарък за любителите на живота сред природата.

 18. Очаквана доставка
  Емайлирани купи Petromax черни, 2 броя - ogradina.bg
  Комплект емайлирани купи за хранене Petromax - черни, 2 броя
  Цена
  39,90 лв.
  Добави в любими

  Емайлираните купи Petromax се предлагат в комплект от 2 броя и са подходящи за употреба на къмпинг, каравана, палатка, пикник или у дома. Комбинацията от стомана и емайл прави покритието на купите изключително здраво и лесно за почистване. Купите са не само устойчиви на топлина и надраскване, но са и много леки. Ръбът им е подходящ за пиене, тъй като дизайнът му не позволява задържането на храна и развитието на микроби.

 19. Комплект емайлирани чинии за хранене Petromax - бели, 2 броя/ ogradina.bg
  Комплект емайлирани чинии за хранене Petromax - бели, 2 броя
  Цена
  39,90 лв.
  Добави в любими

  Емайлираните чинии Petromax се предлагат в комплект от 2 броя и са подходящи за употреба на къмпинг, барбекю, каравана, палатка, пикник или у дома. Комбинацията от стомана и емайл прави покритието на чиниите изключително здраво и лесно за почистване. Те са не само устойчиви на топлина и надраскване, но са и много леки. Защитният пръстен от неръждаема стомана по ръба предпазва чинията от задържането на храна и развитието на микроби.

 20. Хладилна кутия за къмпинг Petromax, 25 L/ ogradina.bg
  Хладилна кутия за къмпинг Petromax, 25 L
  Цена
  410,00 лв.
  Добави в любими

  Хладилната кутия за къмпинг Petromax е ултра-пасивна охладителна система за път с капацитет на пълнене 25 литра, която поддържа леда хладен до 12 дни без компресор. Тя работи с налични в търговската мрежа лед, студени пакети или сух лед и не се нуждае от електричество. Вътрешността на кутията е проектирана така, че 24 x 0.33 l или 12 x 1 l бутилки могат да се съхраняват и транспортират в изправено положение. Хладилната кутия е подходяща за прясно уловена риба и всякакви провизии.

 21. Смазка за поддръжка на съдове от чугун и ковано желязо Petromax/ ogradina.bg
  Смазка за поддръжка на съдове от чугун и ковано желязо Petromax
  Цена
  26,90 лв.
  Добави в любими

  Смазката за поддръжка на съдове от чугун и ковано желязо Petromax е направена от естествени съставки. Тя защитава предварително обработената повърхност на чугунените холандски съдове за готвене Petromax и всякакви други съдове от чугун. За разлика от стандартното олио за готвене, смазката, благодарение на рафинираната смес от различни натурални масла, не гранясва. Идеална е за дълготрайно съхранение.

 22. Тел за почистване на съдове от чугун и ковано желязо Petromax/ ogradina.bg
  Тел за почистване на съдове от чугун и ковано желязо Petromax
  Цена
  28,00 лв.
  Добави в любими

  Телта за почистване Petromax е висококачествен и здрав продукт, изработен от преплетени пръстени от неръждаема стомана. Отстранява нежно загорелите остатъци от съдове от чугун и ковано желязо, без да премахва ценната патина и без да надрасква повърхността на готварския съд.

 23. Стъргалка за почистване на чугунени съдове Petromax/ ogradina.bg
  Стъргалка за почистване на чугунени съдове Petromax
  Цена
  9,00 лв.
  Добави в любими

  Стъргалката Petromax е универсално средство за почистване на чугунени съдове, тенджери, обикновени тигани и грил тигани с оребрено дъно. Ръбчетата на удобния скрепер премахват лесно упоритите остатъци от готвене и печене. Извивките на долния ръб съвпадат перфектно с холандските съдове за готвене и тиганите на Petromax и почистват старателно дъното, като запазват ценната патина.

 24. Комплект за запалване на огън Petromax/ ogradina.bg
  Комплект за запалване на огън Petromax
  Цена
  3,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът Petromax се предлага в компактна опаковка и предоставя бърз и лесен начин за запалване на огън на открито или у дома в камината и барбекюто. Подходящ е за туризъм, по време на къмпинг, пикник, нощуване на палатка или каравана. 

  Просто съединете шестте малки парчета дърво с картона, след това поставете конуса в средата на приготвено количество дърва за огрев, дървени въглища или брикети за барбекю и запалете комплекта с включените кибритени клечки.

 25. Ръкохватки за горещи съдове Petromax/ ogradina.bg
  Ръкохватки за горещи съдове Petromax, 2 броя
  Цена
  55,00 лв.
  Добави в любими

  Ръкохватките Petromax с арамид предлагат удобна защита при контакт с нагорещени съдове до 250°C. Подходящи са за употреба у дома и на открито. Естествената грапава кожена повърхност добавя допълнителна здравина и в същото време идеален захват. Това позволява безопасно преместване на горещи холандски съдове за готвене, тигани и тенджери на барбекюто, на скарата или на лагерния огън. 

   

 26. Дървена лъжица за готвене Petromax/ ogradina.bg
  Дървена лъжица за готвене Petromax
  Цена
  10,00 лв.
  Добави в любими

  Дървената лъжица за готвене с лого Petromax е изработена от естествено черешово дърво и е перфектният прибор за всички готвачи на открито и в кухнята. Тя има класическа форма с овална загребваща част и плоска дръжка, функционална е и стои удобно в ръката.

 27. Щипка за барбекю и въглища Petromax, 41 cm/ ogradina.bg
  Щипка за барбекю и въглища Petromax, 41 cm
  Цена
  36,00 лв.
  Добави в любими

  Щипката за барбекю и въглища Petromax захваща стабилно храната, горещите въглища или брикети и е незаменим прибор при готвене на открито. Щипката е изработена от висококачествена полирана неръждаема стомана и приляга удобно в ръката, благодарение на фината си дървена дръжка. Практичният заключващ механизъм спестява място и осигурява удобно съхранение. 

 28. Щипка за барбекю и въглища Petromax, 54 cm/ ogradina.bg
  Щипка за барбекю и въглища Petromax, 54 cm
  Цена
  41,00 лв.
  Добави в любими

  Щипката за барбекю и въглища Petromax захваща стабилно храната, горещите въглища или брикети и е незаменим прибор при готвене на открито. Щипката е изработена от висококачествена полирана неръждаема стомана и приляга удобно в ръката, благодарение на фината си дървена дръжка. Практичният заключващ механизъм спестява място и осигурява удобно съхранение. 

 29. Гъвкава шпатула за готвене с къса дръжка Petromax/ ogradina.bg
  Гъвкава шпатула за готвене с къса дръжка Petromax
  Цена
  44,00 лв.
  Добави в любими

  Гъвкавата шпатула за готвене Petromax служи за обръщане на месо, риба и зеленчуци с различни размери върху скарата на барбекю и в тигана. Шпатулата има удобна дървена къса дръжка и лопатка от полирана неръждаема стомана, която се стеснява в края си, за да захваща продуктите с лекота.

 30. Очаквана доставка
  Чугунено гърне за готвене Cook King с капак, 6 L - ogradina.bg
  Чугунено гърне за готвене Cook King с капак, 6 L
  Цена
  210,00 лв.
  Добави в любими

  Чугуненото гърне с вместимост 6 литра е подходящо за приготвяне на различни задушени яхнии и ястия на бавен огън (slow-and-low). Може да се постави директно над огъня, закачено на тринога или да се зарови в жарава. Комплектът включва капак, който задържа вкусовете и ароматите по време на готвене и предотвратява навлизането на пепел от огнището. Гърнето е удобно за къмпинг, вила, палатка, каравана или в градината.

 31. Очаквана доставка
  Чугунен тиган Cook King за огнище, 30cm - ogradina.bg
  Чугунен тиган Cook King за огнище, 30cm
  Цена
  119,00 лв.
  Добави в любими

  Чугуненият тиган Cook King е с диаметър ∅30 cm, има незалепващо покритие и е подходящ за пържене. Може да се постави директно върху огъня или върху скара за готвене. Удобен аксесоар е за къмпинг, палатка, каравана или пикник.

   

 32. Готвене на открито - Готварската книга на Petromax
  Готвене на открито - Готварската книга на Petromax
  Цена
  49,00 лв.
  Добави в любими

  Какво може да се приготви под открито небе и извън кухнята с чугунените тигани, скари и съдове за готвене на Petromax е разказано от немския готвач и автор Карстен Боте в готварската книга на Petromax „Готвене на открито“. Книгата е написана на английски език и съдържа подбрана комбинация от над 80 разнообразни рецепти. На 144 страници читателят може да намери прости инструкции за готвене и печене на лагерния огън, които са подходящи както за начинаещи, така и за напреднали готвачи на открито.

 33. Ръкохватка за дръжка на тиган Petromax
  Ръкохватка за дръжка на тиган Petromax
  Цена
  25,00 лв.
  Добави в любими

  Ръкохватка за дръжка на тиган Petromax с арамид предлага удобна защита при контакт с нагорещена дръжка на тиган до 250°C. Подходяща е за употреба у дома и на открито. Естествената грапава кожена повърхност добавя допълнителна здравина и в същото време идеален захват. Това позволява безопасно преместване на горещи тигани за готвене на барбекюто, на скарата или на лагерния огън. Подходяща е за всички размери чугунени тигани с дълга дръжка.

 34. Чугунен съд Petromax за печене на хляб и картофи
  Чугунен съд Petromax за печене на хляб и картофи
  Цена
  109,00 лв.
  Добави в любими

  Чугуненият съд Petromax е идеален за печене на открит огън и жарава сред природата, върху дървени въглища, брикети, барбекю или във фурната у дома. Висококачественият чугун се нагрява бавно и акумулира топлината, а кръглата форма осигурява равномерно изпичане. Дизайнът на капака дава възможност за поставяне на жар или дървени въглища върху съда. Подходящ е за приготвяне на цели картофи без увиването им в алуминиево фолио, хляб, пикантни вариации на зеленчуци, пълнени чушки, патладжани и др. Двете половини на съда се затварят здраво за безопасно преместване от горещата жарава. Дъното осигурява стабилна основа върху огъня и на скарата.

 35. Очаквана доставка
  Конвекционен капак за Petromax Atago, ft6 и ft9
  Конвекционен капак за Petromax Atago, ft6 и ft9
  Цена
  72,00 лв.
  Добави в любими

  Конвекционният капак Petromax е изработен от топлинно устойчиви и огнеупорни влакна. Той превръща преносимото барбекю Petromax Аtago в конвекционна фурна или опушвач. Топлината се натрупва и циркулира под капака, което ви дава възможност да печете, опушвате или задушавате. Подходящ и за холандски фурни Petromax ft6 и ft9.

Настрой низходяща посока

38 Артикули

Оборудване за къмпинг

Къмпингуването е чудесен начин да се насладите на природата и да прекарате време със семейството и приятелите си. За да извлечете максимума от вашето къмпинг приключение, е важно да имате подходящо оборудване и аксесоари. Не е необходимо да носите излишни вещи, но трябва да можете да разчитате на всичко, което е с вас. Основните артикули за къмпинг включват палатка, спален чувал, къмпинг печка или преносимо барбекю и комплект за първа помощ. Може също да вземете със себе си и хладилна кутия, къмпинг стол и някои основни прибори за готвене – чугунен съд с капак, тиган от ковано желязо, нож, комплект за запалване на огън и кафеварка. Освен това не забравяйте да опаковате достатъчно вода и леки закуски и се уверете, че имате карта на района и план за това къде ще къмпингувате. 

Продукти за къмпинг от PETROMAX

В онлайн магазин ogradina.bg се предлагат продукти на немската компания PETROMAX. Тя е основана през 1923 г. от Max Graetz и Peter Hermann. Първоначално компанията произвежда керосинови фенери и бързо става известна със своите висококачествени, издръжливи и иновативни продукти. През годините PETROMAX разширява продуктовата си линия и включва широка гама продукти за готвене и осветление на открито сред природата, включително:

 1. Преносими газови лампи: PETROMAX произвежда и преносими газови лампи, които са идеални за къмпинг, туризъм или други дейности на открито. Тези фенери са лесни за използване, осигуряват ярко, равномерно осветление и се предлагат в различни размери и стилове.
 2. Чугунени тенджери и тигани: PETROMAX произвежда богата гама от чугунени тенджери и тигани, които са идеални за готвене директно върху огъня или на печка. Тези тенджери и тигани са издръжливи и универсални и могат да се използват за приготвяне на широка гама от ястия.
 3. Холандски фурни и скари: PETROMAX също произвежда фурни и скари, които са идеални за печене, гриловане и опушване. Тези продукти са изработени от висококачествен чугун и са предназначени да задържат топлината и да осигуряват равномерно готвене.
 4. Преносимо огнище за къмпинг PETROMAX: изработено е от неръждаема стомана и осигурява безопасно палене на огън сред природата, като не оставя изгорели петна след себе си. На него може да сварите кафе, да запарите чай, да си направите маршмелоу на клечка или ястия в чугунен тиган.
 5. Преносимото барбекю PETROMAX Atago: изключително здраво и леко, има уникален инженерен дизайн и е добре познато на любителите на живота сред природата. Към барбекюто е включена скара за гриловане. Без нея, Atago служи като огнище, а в комбинация с емайлираната кафеварка Petromax (закупува се отделно), като котлон за приготвяне на кафе и чай.
 6. Преносима печка за палатка PETROMAX: Преносимата печка за къмпинг и палатка Petromax, модел loki2 е създадена за отопление на палатка и за готвене на открито. Тя е лесна за пренасяне, тъй като дизайнът позволява опорните крака да бъдат сгънати, а частите на комина да се приберат в корпуса. Печката надеждно загрява палатката веднага щом се появи планинският хладен нощен въздух.
 7. Тринога за огнище PETROMAX: Триногата за огнище е уникален продукт на Petromax тип "направи си сам". Тя се състои от диск, куки и верига. Спрете за почивка, където пожелаете, направете си огън, намерете 3 клончета с диаметър до 3.5 cm и сглобете сами удобна тринога за готвене. А след като заситите глада си, може да използвате триногата, за да изградите стабилен подслон или типи за през нощта на твърда земя.

През цялата си история PETROMAX е известна със своя ангажимент към качеството и иновациите. Компанията винаги е била фокусирана върху производството на висококачествени продукти, които са създадени да ви служат, и продължават да разработват нови и подобрени продукти, които отговарят на променящите се нужди на клиентите. Този фокус върху качеството и иновациите помогна на PETROMAX да се превърне в уважавана и успешна компания и в доверен партньор за любителите на живота на открито по целия свят. В допълнение към техния ангажимент към качеството и иновациите, PETROMAX е известен и със своята отдаденост на устойчивостта и отговорността към околната среда. Компанията се ангажира да използва екологично чисти материали и процеси в производството на своите продукти и винаги търси начини да намали неблагоприятното въздействие върху околната среда.

Ние от ogradina.bg обичаме на ходим на къмпинг! Споделете с нас снимки от вашата почивка, а ние ще споделим нашите. Последвайте ни във Facebook, Instagram и в канала ни в You Tube.