ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Къмпинг

 1. Нов
  Очаквана доставка
  Преносимо барбекю за къмпинг Petromax Atago/ ogradina.bg
  Преносимо барбекю за къмпинг Petromax Atago
  Цена
  499,90 лв.

  Преносимото барбекю Petromax Atago е универсален продукт за къмпинг, пикник или палатка и работи с дърва, дървени въглища или брикети. Може да се използва като:

  • скара за гриловане на месо, риба, зеленчуци, сандвичи и др.
  • огнище за безопасен лагерен огън и източник на светлина
  • печка за огрев в хладните вечери
  • котлон за сваряване на кафе и чай (с помощта на специална кафеварка - закупува се отделно)
  • фурна за приготвянето на яхнии, супи, задушено, slow-and-low (с помощта на холандски съд - закупува се отделно).
 2. Нов
  Очаквана доставка
  Преносима печка за къмпинг Petromax/ ogradina.bg
  Преносима печка за къмпинг Petromax, модел rf33
  Цена
  295,00 лв.

  Преносимата печка за къмпинг Petromax е създадена за готвене на открито - на риболов, къмпинг, каравана, палатка или пикник. Тя работи на принципа на котела на дърва, като по този начин постига изключително ефективно изгаряне на биомаса (дърва, съчки, шишарки и др.), благодарение на оптималното подаване на въздух. Здравата печка е много икономична и е чудесно допълнение към външната кухня.

 3. Нов
  Очаквана доставка
  Преносима печка за къмпинг и палатка Petromax, модел loki2/ ogradina.bg
  Преносима печка за къмпинг и палатка Petromax, модел loki2
  Цена
  609,90 лв.

  Преносимата печка за къмпинг и палатка Petromax, модел loki2 е създадена за отопление на палатка и за готвене на открито. Тя е лесна за пренасяне, тъй като дизайнът позволява опорните крака да бъдат сгънати, а частите на комина да се приберат в корпуса. Печката надеждно загрява палатката веднага щом се появи планинският хладен нощен въздух. 

  Когато къмпингувате на открито, може да готвите толкова лесно, колкото и у дома. Просто запалете преносимата печка и поставете тенджера или тиган върху зоната за готвене (40 x 25 cm). Ако не искате да пропуснете усещането за лагерен огън и обичате да готвите на открит огън, можете просто да махнете кръглия капак на котлона от печката.

   

 4. Нов
  Очаквана доставка
  Преносимо огнище за къмпинг Petromax - малко/ ogradina.bg
  Преносимо огнище за къмпинг Petromax - малко
  Цена
  279,00 лв.

  Малкото преносимо огнище за къмпинг Petromax от неръждаема стомана осигурява безопасно палене на огън сред природата и не оставя изгорели петна след себе си. Огнището се сглобява и разглобява лесно само с няколко стъпки. На него може да сварите кафе, да запарите чай или да направите ястия в чугунен тиган или в холандски съд за готвене.

 5. Нов
  Очаквана доставка
  Преносимо огнище за къмпинг Petromax - голямо/ ogradina.bg
  Преносимо огнище за къмпинг Petromax - голямо
  Цена
  320,00 лв.

  Голямото преносимо огнище за къмпинг Petromax от неръждаема стомана осигурява безопасно палене на огън сред природата и не оставя изгорели петна след себе си. Огнището се сглобява и разглобява лесно само с няколко стъпки. На него може да сварите кафе, да запарите чай или да направите вкусни ястия в чугунен тиган, тенджера или в холандски съд за готвене.

 6. Нов
  Очаквана доставка
  Чугунена скара на крачета Petromax, 30 cm/ ogradina.bg
  Чугунена скара на крачета Petromax, 30 cm
  Цена
  68,00 лв.

  Голямата чугунена кръгла скара разширява портфолиото на Petromax и осигурява страхотно кулинарно изживяване на открито. Благодарение на идеалните свойства на материала и трите високи крачета, скарата може да се използва за:

  • печене - директно върху жар
  • поставяне на дъното на чугунен холандски съд за готвене ft12 или ft18 (холандска фурна).
 7. Нов
  Очаквана доставка
  Тиган от ковано желязо Petromax, 24 cm/ ogradina.bg
  Тиган от ковано желязо Petromax, 24 cm
  Цена
  94,00 лв.

  Тиганът от ковано желязо Petromax, 24 cm има голяма топлопроводимост и е подходящ за приготвяне на перфектна пържола, риба, зеленчуци и закуска на открито или у дома без залепване на храната. 

   

   

 8. Нов
  Очаквана доставка
  Чугунена тенджера Petromax, 1 L/ ogradina.bg
  Чугунена тенджера Petromax, 1 L
  Цена
  104,00 лв.

  Чугунената тенджера Petromax е с плоско дъно, капак и удобна дръжка. Тя е универсален съд за здравословно приготвяне на храната - на открит лагерен огън с дърва, барбекю на дървени въглища и брикети, скара, електрическа печка и газов котлон. В нея може да направите яхния, задушено, месна и рибна супа, както и специален сос. Ястията, приготвени в чугунената тенджера са с по-богат вкус и аромат. 

 9. Нов
  Очаквана доставка
  Чугунен тиган Petromax с дълга дръжка, 25 cm/ ogradina.bg
  Чугунен тиган Petromax с дълга дръжка, 25 cm
  Цена
  79,90 лв.

  Чугуненият тиган Petromax с дълга дръжка е универсален тиган за здравословно приготвяне на храна - на открит лагерен огън с дърва, барбекю на дървени въглища и брикети, скара, електрическа печка, газов котлон и фурна. Той се нагрява равномерно, задържа топлината и е подходящ за задушаване, сотиране, пържене и печене. На него може да направите перфектен стек, вкусни пържени картофи, зеленчуци, яйца на очи и др.

 10. Нов
  Очаквана доставка
  Чугунен тиган Petromax с две дръжки, 30 cm/ ogradina.bg
  Чугунен тиган Petromax с две дръжки, 30 cm
  Цена
  93,90 лв.

  Чугуненият тиган Petromax с две дръжки е универсален тиган за здравословно приготвяне на храна - на открит лагерен огън с дърва, барбекю на дървени въглища и брикети, скара, електрическа печка, газов котлон и фурна. Той се нагрява равномерно, задържа топлината и е подходящ за задушаване, сотиране, пържене и печене. На него може да направите перфектен стек, вкусни пържени картофи, зеленчуци, яйца на очи и др.

 11. Нов
  Очаквана доставка
  Холандски съд за готвене ft0.5 Petromax, 0.56 L/ ogradina.bg
  Холандски съд за готвене ft0.5 Petromax, 0.56 L
  Цена
  53,90 лв.

  Оригиналният холандски съд ft05 Petromax с равно дъно, известен още като холандска фурна, е идеален за готвене и печене на открит огън сред природата, с дървени въглища, брикети или във фурната у дома. Висококачественият чугун се нагрява бавно, равномерно и акумулира топлината, за да подчертае естествения вкус и аромат на храната. Дизайнът на капака дава възможност за поставяне на жар или дървени въглища върху съда. По този начин той се нагрява от всички страни и е подходящ за печене на хлебчета или кекс.

  Най-малкият модел ft05 е с капацитет от 0.56 литра и е подходящ за приготвянето на сосове и десерти.

 12. Нов
  Очаквана доставка
  Холандски съд за готвене ft6 Petromax, 5.5 L/ ogradina.bg
  Холандски съд за готвене ft6 Petromax, 5.5 L
  Цена
  192,90 лв.

  Оригиналният холандски съд ft6 Petromax с равно дъно, известен още като холандска фурна, е идеален за готвене и печене на открит огън сред природата, с дървени въглища, брикети или във фурната у дома. Висококачественият чугун се нагрява бавно, равномерно и акумулира топлината, за да подчертае естествения вкус и аромат на храната. Дизайнът на капака дава възможност за поставяне на жар или дървени въглища върху съда. По този начин той се нагрява от всички страни и е подходящ дори за печене на хляб.

  Моделът ft6 е с капацитет от 5.5 литра и е подходящ за приготвянето на храна за 4-8 души.

 13. Нов
  Очаквана доставка
  Тринога за огнище Petromax/ ogradina.bg
  Тринога за огнище Petromax
  Цена
  53,90 лв.

  Триногата за огнище е уникален продукт на Petromax тип "направи си сам". Тя се състои от диск, куки и верига и може да бъде част от всеки багаж, тъй като е с общо тегло от 450 g. Спрете за почивка, където пожелаете, направете си огън, намерете 3 клончета с диаметър до 3.5 cm и сглобете сами удобна тринога за готвене. А след като заситите глада си, може да използвате триногата, за да изградите стабилен подслон или типи за през нощта на твърда земя.

 14. Нов
  Очаквана доставка
  Емайлирана кафеварка за кафе и чай Petromax, 1.3 L/ ogradina.bg
  Емайлирана кафеварка за кафе и чай Petromax, 1.3 L
  Цена
  103,00 лв.

  Емайлираната кафеварка за кафе и чай Petromax (перколатор) е подходяща за приготвянето на силно кафе и ароматен чай на открито сред природата или у дома. Поставя се върху лагерен огън, на скарата на барбекю, както и върху готварска плоча, стъклокерамичен плот или индукционна готварска печка. Кафеварката има вместимост от 1.3 литра и може да приготви до девет чаши кафе или чай наведнъж. Времето за приготвяне варира в зависимост от температурата на източника на топлина и количеството вода.

 15. Нов
  Очаквана доставка
  Емайлирана чаша за кафе и чай Petromax/ ogradina.bg
  Емайлирана чаша за кафе и чай Petromax - бяла
  Цена
  22,50 лв.

  Емайлираната чаша за кафе и чай Petromax е подходяща за употреба на открито, у дома или по време на път. Комбинацията от стомана и емайл прави покритието на чашата изключително здраво и лесно за почистване. Чашата е не само устойчива на топлина и надраскване, но е и лека като перце. Това е любимата чаша на феновете на силното кафе и ароматния чай.

 16. Нов
  Очаквана доставка
  Емайлирани купи Petromax черни, 2 броя/ ogradina.bg
  Комплект емайлирани купи за хранене Petromax - черни, 2 броя
  Цена
  45,00 лв.

  Емайлираните купи Petromax се предлагат в комплект от 2 броя и са подходящи за употреба на къмпинг, каравана, палатка, пикник или у дома. Комбинацията от стомана и емайл прави покритието на купите изключително здраво и лесно за почистване. Купите са не само устойчиви на топлина и надраскване, но са и много леки. Ръбът им е подходящ за пиене, тъй като дизайнът му не позволява задържането на храна и развитието на микроби.

 17. Нов
  Очаквана доставка
  Комплект емайлирани чинии за хранене Petromax - бели, 2 броя/ ogradina.bg
  Комплект емайлирани чинии за хранене Petromax - бели, 2 броя
  Цена
  45,00 лв.

  Емайлираните чинии Petromax се предлагат в комплект от 2 броя и са подходящи за употреба на къмпинг, барбекю, каравана, палатка, пикник или у дома. Комбинацията от стомана и емайл прави покритието на чиниите изключително здраво и лесно за почистване. Те са не само устойчиви на топлина и надраскване, но са и много леки. Защитният пръстен от неръждаема стомана по ръба предпазва чинията от задържането на храна и развитието на микроби.

 18. Нов
  Очаквана доставка
  Хладилна кутия за къмпинг Petromax, 25 L/ ogradina.bg
  Хладилна кутия за къмпинг Petromax, 25 L
  Цена
  469,00 лв.

  Хладилната кутия за къмпинг Petromax е ултра-пасивна охладителна система за път с капацитет на пълнене 25 литра, която поддържа леда хладен до 12 дни без компресор. Тя работи с налични в търговската мрежа лед, студени пакети или сух лед и не се нуждае от електричество. Вътрешността на кутията е проектирана така, че 24 x 0.33 l или 12 x 1 l бутилки могат да се съхраняват и транспортират в изправено положение. Хладилната кутия е подходяща за прясно уловена риба и всякакви провизии.

 19. Нов
  Очаквана доставка
  Смазка за поддръжка на съдове от чугун и ковано желязо Petromax/ ogradina.bg
  Смазка за поддръжка на съдове от чугун и ковано желязо Petromax
  Цена
  30,90 лв.

  Смазката за поддръжка на съдове от чугун и ковано желязо Petromax е направена от естествени съставки. Тя защитава предварително обработената повърхност на чугунените холандски съдове за готвене Petromax и всякакви други съдове от чугун. За разлика от стандартното олио за готвене, смазката, благодарение на рафинираната смес от различни натурални масла, не гранясва. Идеална е за дълготрайно съхранение.

 20. Нов
  Очаквана доставка
  Тел за почистване на съдове от чугун и ковано желязо Petromax/ ogradina.bg
  Тел за почистване на съдове от чугун и ковано желязо Petromax
  Цена
  31,00 лв.

  Телта за почистване Petromax е висококачествен и здрав продукт, изработен от преплетени пръстени от неръждаема стомана. Отстранява нежно загорелите остатъци от съдове от чугун и ковано желязо, без да премахва ценната патина и без да надрасква повърхността на готварския съд.

 21. Нов
  Очаквана доставка
  Стъргалка за почистване на чугунени съдове Petromax/ ogradina.bg
  Стъргалка за почистване на чугунени съдове Petromax
  Цена
  10,90 лв.

  Стъргалката Petromax е универсално средство за почистване на чугунени съдове, тенджери, обикновени тигани и грил тигани с оребрено дъно. Ръбчетата на удобния скрепер премахват лесно упоритите остатъци от готвене и печене. Извивките на долния ръб съвпадат перфектно с холандските съдове за готвене и тиганите на Petromax и почистват старателно дъното, като запазват ценната патина.

 22. Нов
  Очаквана доставка
  Комплект за запалване на огън Petromax/ ogradina.bg
  Комплект за запалване на огън Petromax
  Цена
  3,50 лв.

  Комплектът Petromax се предлага в компактна опаковка и предоставя бърз и лесен начин за запалване на огън на открито или у дома в камината и барбекюто. Подходящ е за туризъм, по време на къмпинг, пикник, нощуване на палатка или каравана. 

  Просто съединете шестте малки парчета дърво с картона, след това поставете конуса в средата на приготвено количество дърва за огрев, дървени въглища или брикети за барбекю и запалете комплекта с включените кибритени клечки.

 23. Нов
  Очаквана доставка
  Ръкохватки за горещи съдове Petromax/ ogradina.bg
  Ръкохватки за горещи съдове Petromax, 2 броя
  Цена
  62,00 лв.

  Ръкохватките Petromax с арамид предлагат удобна защита при контакт с нагорещени съдове до 250°C. Подходящи са за употреба у дома и на открито. Естествената грапава кожена повърхност добавя допълнителна здравина и в същото време идеален захват. Това позволява безопасно преместване на горещи холандски съдове за готвене, тигани и тенджери на барбекюто, на скарата или на лагерния огън. 

   

 24. Нов
  Очаквана доставка
  Дървена лъжица за готвене Petromax/ ogradina.bg
  Дървена лъжица за готвене Petromax
  Цена
  12,00 лв.

  Дървената лъжица за готвене с лого Petromax е изработена от естествено черешово дърво и е перфектният прибор за всички готвачи на открито и в кухнята. Тя има класическа форма с овална загребваща част и плоска дръжка, функционална е и стои удобно в ръката.

 25. Нов
  Очаквана доставка
  Щипка за барбекю и въглища Petromax, 41 cm/ ogradina.bg
  Щипка за барбекю и въглища Petromax, 41 cm
  Цена
  41,00 лв.

  Щипката за барбекю и въглища Petromax захваща стабилно храната, горещите въглища или брикети и е незаменим прибор при готвене на открито. Щипката е изработена от висококачествена полирана неръждаема стомана и приляга удобно в ръката, благодарение на фината си дървена дръжка. Практичният заключващ механизъм спестява място и осигурява удобно съхранение. 

 26. Нов
  Очаквана доставка
  Щипка за барбекю и въглища Petromax, 54 cm/ ogradina.bg
  Щипка за барбекю и въглища Petromax, 54 cm
  Цена
  46,90 лв.

  Щипката за барбекю и въглища Petromax захваща стабилно храната, горещите въглища или брикети и е незаменим прибор при готвене на открито. Щипката е изработена от висококачествена полирана неръждаема стомана и приляга удобно в ръката, благодарение на фината си дървена дръжка. Практичният заключващ механизъм спестява място и осигурява удобно съхранение. 

 27. Нов
  Очаквана доставка
  Гъвкава шпатула за готвене с къса дръжка Petromax/ ogradina.bg
  Гъвкава шпатула за готвене с къса дръжка Petromax
  Цена
  49,90 лв.

  Гъвкавата шпатула за готвене Petromax служи за обръщане на месо, риба и зеленчуци с различни размери върху скарата на барбекю и в тигана. Шпатулата има удобна дървена къса дръжка и лопатка от полирана неръждаема стомана, която се стеснява в края си, за да захваща продуктите с лекота.

Настрой низходяща посока

29 Артикули