ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

 1. Лопата за копаене Xact размер М/ogradina.bg
  Лопата за копаене Xact размер М
  Цена
  95,00 лв.

  Лопатата за копаене Xact™ M на Fiskars Xact™ е революция в дизайна на лопатите. Тя е изключително здрава, със заострен връх и противоплъзгащо се стъпаловидно тяло за лесно проникване в твърда почва. Проектирана да пасне на потребител с височина от 160-175 см. Инструментът притежава предимство на контрол и комфорт, осигурено благодарение на широката Push-Pull дръжка. Fiskars Xact™ Digging Spade Medium е първокласен инструмент, подходящ както за любители, така и за професионалисти в градинарството и строителството. Моделът с размер L, за по-високи потребители, споделя същия иновативен дизайн на главата, изработен от издръжлива борна стомана Solid™ със заварена стоманена дръжка. Оптимизирано леко тегло, твърдост и издръжливост. Изключително здравото острие е подходящо за проникване в твърда и камениста почва, докато ръкохватката му осигурява сигурен контрол при копаене. Моделът е носител на Наградата Reddot Design Award best of the best.

 2. Лопата за копаене Xact размер L/ogradina.bg
  Лопата за копаене Xact размер L
  Цена
  95,00 лв.

  Лопатата за копаене Xact™ L на Fiskars е изключително здрав инструмент, заострен отпред с противоплъзгащо се стъпаловидно тяло за проникване в твърда и камениста почва. Моделът е с по-голям размер, подходящ за по-високи потребители с ръст от 175-195 см,  за да им предложи ергономично прилягане. Контролът и комфортът са осигурени благодарение на широка Push-Pull дръжка. Fiskars Xact™ Digging Spade е революционен редизайн на този най-използван градински инструмент, подходящ както за любители, така и за професионалисти в градинарството и строителството. Този модел лопата е с иновативен дизайн на главата, изработен от издръжлива борна стомана Solid™, заварена към композитна стоманена дръжка и оптимизирано леко тегло, твърдост и издръжливост.  Моделът е носител на Наградата Reddot Design Award best of the best.

 3. Градинска заострена лопата Ergonomic/ogradina.bg
  Градинска заострена лопата Ergonomic
  Цена
  79,99 лв.

  Градинската заострена лопата Ergonomic на Fiskars е един от най-необходимите инструменти в градинарството и строителството. Отличава се със стреловиден режещ ръб от борна стомана. Добър избор на модел за аериране,  размесване и обръщане на  почвата. Също така с лекота реже корените на растенията. Особено подходяща за копаене в каменисти и твърди почви. Със 17 градусов ъгъл на дръжката за облекчаване умората на ръката в китката, а Y-образната ръкохватка осигурява удобен и здрав захват. Дръжката на лопатата е стоманена тръба с пластмасово покритие с форма на капка- изключително издръжлива, осигурява максимален захват и изолация от студа.

   

 4. Градинска заоблена лопата Ergonomic/ogradina.bg
  Градинска заоблена лопата Ergonomic
  Цена
  79,99 лв.

  Градинската заоблена лопата Ergonomic на Fiskars е необходим инструмент, както за любители, така и за професионалисти в градинарството и строителството. Подходяща за дейности по отделяне и разрязване на тревни чимове и туфи на растения, преместване и размесване на почва. Дръжката е извита на 17 градусов ъгъл, което спомага ръката да остане в естествена позиция и да намали напрежението в китката. Допълнителен комфорт и здрав захват дава Y-образната дръжка, а пластмасовото покритие по дължината й, я прави по-здрава и изолира ръцете от студа. Острието от борова стомана е заварено към дръжката за по-голяма издръжливост и дълготрайност на инструмента.

   

 5. Телескопична заострена лопата SmartFit/ogradina.bg
  Телескопична заострена лопата SmartFit
  Цена
  92,00 лв.

  Телескопична заострена лопата SmartFit е Носител на наградата Red Dot Best of the Best. Подходяща за различни дейности от копаене, смесване, обръщане, гребане до подкопаване в твърда почва. Уникална възможност за корекция в дължината на дръжката според височината на човека и съответната дейност за работа в граници от 1054 mm до 1250 mm. Инструментът се препоръчва и за по-възрастни хора, поради облекчаване натоварването в гърба. Дизайнът на D-образната дръжка поддържа китката в неутрално положение и намалява напрежението, докато по-късата й дължина позволява работа в тесни пространства. В допълнение D-ръкохватката пасва на различни по големина ръце . Острието на лопатата е с изключителна издръжливост от борова стомана. А заостреният ръб улеснява копаенето и нарязването на корени.

 6. Телескопична заоблена лопата SmartFit/ogradina.bg
  Телескопична заоблена лопата SmartFit
  Цена
  92,00 лв.

  Телескопична заострена лопата SmartFit на Fiskars е Носител на наградата Red Dot Best of the Best. Подходяща за дейности по отделяне и разрязване на тревни чимове и туфи на растения, преместване и размесване на почва.  С уникална възможност за корекция в дължината на дръжката според височината на човека и съответната дейност за работа в граници от 1054 mm до 1250 mm. Инструментът се препоръчва и за по-възрастни хора, поради облекчаване натоварването в гърба. Дизайнът на D-образната дръжка поддържа китката в неутрално положение и намалява напрежението, докато по-късата й дължина позволява работа в тесни пространства. В допълнение D-ръкохватката пасва на различни по големина ръце . Острието на лопатата е с изключителна издръжливост от борова стомана. А заобленият ръб улеснява копаенето, оформянето на кантове и гребането на почва.

 7. Очаквана доставка
  Загребваща лопата Ergonomic/ogradina.bg
  Загребваща лопата Ergonomic
  Цена
  71,00 лв.

  Загребващатата лопата Ergonomic на Fiskars e красиво проектирана с дългa дръжка, здрава и широка загребваща част.  Идеален инструмент за преместване на пясък, чакъл и друг насипен материал. Контролът и комфортът са гарантирани от неговия ергономичен дизайн. Дръжката е проектирана така, че ръката остава в естествена позиция, за да намали умората в китката. Y-образният й край осигурява стабилен и здрав захват, а широката стоманена загребаща площ спомага за прехвърлянето на материалите бързо и ефективно.

   

 8. Заострена лопата Light/ogradina.bg
  Заострена лопата Light
  Цена
  69,00 лв.

  Заострената лопата Light е елегантна и с леко тегло , подходяща за копаене и изрязване на кантове. Със заострен режещ ръб за по-лесно проникване в почвата. Идеален за леко копаене в нормална и мека градинска почва. D-образна дръжка за здрав захват и комфорт за ръката.

 9. Заострена лопата Solid/ogradina.bg
  Заострена лопата Solid
  Цена
  39,00 лв.

  Лопатата за копаене Solid™ е стабилен градински инструмент. Заострената версия от серията Solid™ на Fiskars напълно ще Ви удовлетвори с добре свършена работа по обработката на почвата. Подходяща за копаене, изкопаване на дупки, кантиране, засаждане.

   

 10. Права лопата Solid/ogradina.bg
  Права лопата Solid
  Цена
  39,00 лв.

   Универсалната права лопата Solid има заточен режещ ръб, което я прави лека и удобна за работа по кантиране на тревни площи, копаене и преместване на насипни материали. Също така е подходяща за смесване на почва и компост и всички други дейности свързани с копаене. 

   

 11. Лопата за насипни материали Solid/ogradina.bg
  Лопата за насипни материали Solid
  Цена
  40,00 лв.

  Лопата за насипни материали Solid е страхотен инструмент за преместване на пясък, пръст, чакъл или други строителни материали.  Ако се нуждаете от солидна лопата, този инструмент със своята твърда конструкция и широка лъжица, ще направи работата Ви по-лесна. С D-образна ръкохватка и дълга стоманена дръжка, тази лопата няма да Ви подведе в строителството или в градинарството.

 12. Заострена лопата ErgoComfort /ogradina.bg
  Заострена лопата ErgoComfort
  Цена
  78,00 лв.

  Заострената лопата ErgoComfort на Fiskars е с красив дизайн и подчертана функционалност както за копаене в твърда почва, така и за смесване и компостиране. Този модел лопата е изборът за най-проницателните градинари. Със стреловиден режещ ръб, който аерира, размесва, обръща почвата и реже през корените. Всъщото време ъгълът на повдигане и извивката на дългата дръжка облекчават напрежението в гърба и натоварването на ръката в китката. Допълнителен комфорт с полимерно покритие по дължината на дръжката.

   

 13. Очаквана доставка
  Заострена лопата Level Spade/ogradina.bg
  Заострена лопата Level Spade
  Цена
  29,99 лв.

  Заострента лопата Level Spade е инструмент с общо предназначение за работа в градината и в строителството. Работата върху твърда почва изисква стабилна лопата, а заострената версия в серията  е напълно надеждна за обработка на почвата, изкопаване на дупки, кантиране и засаждане.

   

 14. Кирка размер L/ogradina.bg
  Кирка размер L
  Цена
  206,00 лв.

  Кирката размер L на Fiskars е мощен инструмент за работа в твърди повърхности и каменисти почви, особено полезен в градинарството и строителството. С патентована IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите до 50%. С този модел кирка разрушавате твърди повърхности и  копаете в твърда почва, като същевременно помага за намаляване на мускулната умора и болките в ставите. Изработена от първокласна стомана, изкована в перфектно балансиран дизайн, за да правите всяко замахване ефективно и силно. С патентована, водеща в индустрията система за контрол на ударите IsoCore поглъща вибрациите, намалявайки усилието, което тялото поема, а двуслойна дръжка улавя всяка продължителна вибрация. С неразделна глава с нитове, кирката няма да се плъзне надолу или да се откъсне, дори когато се люлеете на нея с максимална сила. Ефективният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката със  текстура, която помага за подобряване на сцеплението, като същевременно намалява появата на мехури върху дланите.

 15. Сгъваема лопата Fiskars/ogradina.bg
  Сгъваема лопата Fiskars
  Цена
  138,00 лв.

  Сгъваемата лопата на Fiskars е удобна и практична. Намира различни приложения в градинираството, за къмпинга, риболова и туризъм. Полезен инструмент в багажника на колата, за непредвидени ситуации. Освен като лопата, може да се използва и като мотика, чрез лесно и безшумно разгъване.

   

   

 16. Непотъваща лопата за къмпинг и кола/ogradina.bg
  Непотъваща лопата за къмпинг и кола
  Цена
  60,00 лв.

  Непотъващата лопата за къмпинг и кола на Fiskars е надежден инструмент за багажника, който може да бъде полезен в аварийни ситуации и приключенски преживявания. Приложима във всички сезони за изгребване на сняг, кал, вода, пръст и др. Достатъчно лека, за да я добавите към раницата за туризъм. Лопатата е изработена от алуминий и шестоъгълна пластмасова дръжка, издръжлива на ниски температури. Подходяща и за работа в градинарството.

   

 17. Универсална къмпинг лопата за сняг и почва/ogradina.bg
  Универсална къмпинг лопата за сняг и почва
  Цена
  37,00 лв.

  Универсалната къмпинг лопата за сняг и почва на Fiskars е масивен и полезен инструмент за кола, когато сте в движение в провинцията или на магистралата, къмпинг или в гората. Надеждна лопата за кола, която може да Ви помогне да се откопаете от снега или да се измъкнете от кално място. Със своята здрава стоманена заострена глава и голяма видима оранжева D-образна дръжка, този инструмент ще пътешества щастливо в багажника на Вашия автомобил и ще Ви осигури спокойствие в извънредни ситуации през всички сезони.

Настрой низходяща посока

17 Артикули