ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Резачки за високи клони

 1. Универсална резачка за високи клони UPX82/ogradina.bg
  Универсална резачка за високи клони UPX82
  Цена
  167,00 лв.

  Телескопичните резачки за високи клони на Fiskars са незаменими инструменти, които осигуряват достъп високо в короните на дърветата или в гъсти храсти. Облекчават градинаря да подрязва високо над главата, без да се нуждае от стълба или на нивото на земята, без да се навежда или коленичи. Моделът е носител на Наградата за дизайн Red dot Award  за 2017година.

 2. Универсална резачка за високи клони UP84/ogradina.bg
  Универсална резачка за високи клони UP84
  Цена
  179,90 лв.

  Телескопичните резачки за високи клони на Fiskars са незаменими инструменти, които осигуряват достъп високо в короните на дърветата или в гъсти храсти. Този модел универсална резачка за високи клони UP84 е средният по капацитет на рязане до 4,50 m. С него подрязвате високо над главата, без да се нуждаете от стълба. Носител на наградите Red dot Award и Good Design Award.

   
 3. Телескопична резачка за високи клони UPX86/ogradina.bg
  Телескопична резачка за високи клони UPX86
  Цена
  249,90 лв.

  Телескопичната резачка за високи клони на Fiskars е незаменим инструмент, който осигурява достъп високо в короните на дърветата или в гъсти храсти. Облекчава градинаря да подрязва високо над главата, без да се нуждае от стълба или на нивото на земята, без да се навежда или коленичи. Моделът е носител на Наградата за дизайн Red dot Award  за 2017година.

 4. Трион-приставка за резачка за високи клони UPX86 и UPX82/ogradina.bg
  Трион-приставка за резачка за високи клони UPX86 и UPX82
  Цена
  62,00 лв.

  Трионът-приставка за резачка за високи клони UPX86 и UPX82 е с висококачествено шлифовано острие за бързо и чисто рязане. Незаменим инструмент за рязане на клони на трудно достъпни и високи корони на дървета. Внимание: изключително остър инструмент. Контактът може да доведе до нараняване.

 5. Берач за плодове UP80/ogradina.bg
  Берач за плодове UP80
  Цена
  40,00 лв.

  Берачът за плодове UP80 Fiskars Fruit Picker е допълнителен аксесоар и удобно допълнение към гамата Universal Cutterо. С него грижовно се берат плодове дори от най-високите слънчеви върхове на дърветата. Торбичката за събиране е изработена от перяща се, мека и прозрачна памучна мрежа,  което позволява да видите своя добив. Ъгълът на торбата е регулируем за оптимално позициониране около клоните и за труднодостъпни плодове. Рамката на берачът е изработена от Fiskars Signature FiberComp материал, който издърпва узрелите плодове без да ги наранява или надрасква. Инструментът не ръждясва и не се износва.

 6. Мачете GATOR BUSH/ ogradina.bg
  Мачете GATOR BUSH
  Цена
  109,90 лв.

  Мачетето GATOR BUSH има класически дизайн с дълго и право острие, което е проектирано така, че тежестта му да е равномерно разпределена. Здравата дръжка на мачетето приляга плътно в ръката Ви. С мачетето Gator Bush изрязвате клони и храсти с едно движение.

   

 7. Мачете GATOR /ogradina.bg
  Мачете GATOR
  Цена
  79,90 лв.

  Мачетето GATOR има остър ръб от едната си страна и високоефективен трион от другата. Използва се за отваряне на просеки в гората и за изрязване на храсти. Направено е от високовъглеродна неръждаема стомана и се предлага с калъф за сигурно носене. Мачетето е създадено за дивата природа, но може да се използва за разнообразни дейности и в двора.

   

Настрой низходяща посока

7 Артикули