ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Барбекюта на газ

 1. Нов
  Преносимо газово барбекю Weber® Traveler Compact - ogradina.bg
  Преносимо газово барбекю Weber® Traveler Compact
  Цена
  1100,00 лв.
  Добави в любими

  Направете гриловането част от следващото си приключение на открито с преносимото газово барбекю Weber® Traveler Compact, модел 2024 година. То се побира лесно в багажника на повечето леки автомобили. Широко е само 81 cm, тежи 18 kg и е с 20% по-малко от оригиналния грил Weber Traveler. Барбекюто е еднокомпонентна конструкция (скарата е част от стоманената рамка), сгъва се и се разгъва с една ръка и предлага достатъчно място за приготвяне на храна за четирима души. Чугунената скара с незалепващо покритие се нагрява равномерно и върху нея се събират 12 бургера едновременно. Но не си мислете, че сте ограничени до типичното къмпинг меню. Температурата на барбекюто се регулира от ниска до висока степен, което дава възможност за приготвянето на разнообразни ястия – палачинки, сочно пиле, перфектно изпечен стек и дори закуска.

 2. Преносимо газово барбекю Weber® Traveler/ ogradina.bg
  Преносимо газово барбекю Weber® Traveler
  Цена
  1250,00 лв.
  Добави в любими

  Преносимото барбекю Weber® Traveler е изключително компактно в сгънато положение и се побира с лекота в багажника на автомобила. То е за всеки, който иска да си направи вкусно барбекю далеч от дома. Разполага с голяма скара, на която можете да изпечете храната за всички по едно и също време. Събира 15 бургера едновременно. Но не си мислете, че сте ограничени до типичното къмпинг меню. Температурата на барбекюто се регулира от ниска до висока степен, което дава възможност за приготвянето на разнообразни ястия – палачинки, сочно пиле, перфектно изпечен стек и дори закуска.

 3. Нов
  Барбекю на газ Weber® Spirit Classic E-220S GBS - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit Classic E-220S GBS
  Цена
  1380,00 лв.
  Добави в любими

  Компактното барбекю Spirit Classic E-220S с две газови горелки е най-новият модел от серията Spirit на Weber за 2024 година. Произведено е от здрави и качествени материали, предлага лесно запалване, почистване и поддръжка и може да се ползва всеки ден. То създава уникална барбекю атмосфера на балкона и терасата. 

  • Чугунена GBS скара -  съвместима е с GBS аксесоарите - уок тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле и др.
  • Допълнителна горелка и зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата и се използва за запечатване на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
 4. Нов
  Барбекю на газ Weber® Spirit Classic E-330S GBS - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit Classic E-330S GBS
  Цена
  2060,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Spirit Classic E-330S с три горелки е нов модел от серията Spirit на Weber за 2024 година. Произведено е от здрави и качествени материали, има чугунени скари с незалепващо покритие, предлага лесно запалване, почистване и поддръжка и може да се ползва всеки ден. Подходящо е за тераса или двор.

  • 3 газови горелки - за директно и индиректно печене.
  • Чугунена GBS скара -  съвместима е с GBS аксесоарите - уок тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле и др. (аксесоарите се закупуват отделно)
  • Допълнителна горелка и зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата и се използва за запечатване на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото.
  • Страничен газов котлон – за приготвяне на супа, сосове, сваряване на паста и др.
  • Горна скара - за да приготвите повече храна едновременно.
 5. Нов
  Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber® Genesis E-315 - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Genesis E-315
  Цена
  2890,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Genesis E-315 с 3 горелки и порцеланов емайл предлага легендарното качество, производителност и издръжливост на Weber, на което можете да разчитате, за да направите готвенето на открито за семейството и приятелите си лесно и приятно. Системата от горелки PureBlu отличава това барбекю от останалите. Уникалните, конусовидни тръби на горелките генерират постоянно налягане и равномерен пламък и осигуряват равномерна топлина по цялата повърхност на чугунената скара. 

   

  • 3 иновативни горелки PureBlu - разпределят равномерно топлината по цялата скара за готвене.
  • Чугунени скари WEBER CRAFTED - задържат топлината за перфектно гриловане; осигуряват възможност за разнообразно меню с допълнителните WEBER CRAFTED аксесоари. 
  • Греди Flavoriser® - предпазват горелките от възпламенявания, изпаряват соковете от месото и подсилват вкуса на барбекю.
  • Система за управление на мазнините от готвенето - подвижна тава за лесно почистване.
 6. Нов
  Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber® Genesis E-415 - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Genesis E-415
  Цена
  3879,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Genesis E-415 с 4 горелки и порцеланов емайл предлага легендарното качество, производителност и издръжливост на Weber, на които можете да разчитате, за да направите готвенето на открито за семейството и приятелите си лесно и приятно. То разполага със система от газови горелки PureBlu и голяма чугунена скара WEBER CRAFTED, на която можете да приготвите храната за всичките си гости. Уникалните, конусовидни тръби на горелките генерират постоянно налягане и пламък и осигуряват равномерна топлина по цялата повърхност на скарата. 

   

  • 4 иновативни горелки PureBlu - разпределят равномерно топлината по цялата скара за готвене.
  • Чугунени скари WEBER CRAFTED - задържат топлината за перфектно гриловане; осигуряват възможност за разнообразно меню с допълнителните WEBER CRAFTED аксесоари. 
  • Греди Flavoriser® - предпазват горелките от възпламенявания, изпаряват соковете от месото и подсилват вкуса на барбекю.
  • Система за управление на мазнините от готвенето - подвижна тава за лесно почистване.
 7. Преносимо барбекю на газ Weber® Go-Anywhere
  Преносимо барбекю на газ Weber® Go-Anywhere
  Цена
  460,00 лв.
  Добави в любими

  Свободата да отидете навсякъде, любопитството да изследвате нови места и възможността да си сготвите вкусна храна по всяко време. Компактното газово барбекю Weber® Go-Anywhere е на една ръка разстояние. Използва се с газова бутилка за еднократна употреба Weber®.

 8. Барбекю на газ WEBER Q1000, Black
  Барбекю на газ Weber® Q1000, Black
  Цена
  700,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Q1000 е достатъчно малко, за да го вземете навсякъде. То се запалва лесно и загрява бързо. Скарата е гореща в рамките на 15 минути. Готвенето е винаги на затворен капак. По този начин времето за изпичане на храната намалява, а сочността се запазва. 

   

 9. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber Q1000, Titan/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber Q1000, Titan
  Цена
  700,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Q1000, Titan е достатъчно малко, за да го вземете навсякъде. То се запалва лесно и загрява бързо. Скарата е гореща в рамките на 15 минути. Готвенето е винаги на затворен капак. По този начин времето за изпичане на храната намалява, а сочността се запазва. 

 10. Барбекю на газ Weber® Q1200 Black Line / ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Q1200 Black Line
  Цена
  780,00 лв.
  Добави в любими

  Нека размерът не Ви заблуждава. Газовото барбекю Weber® Q1200 е достатъчно малко, за да се побере на всеки балкон. Същевременно на него може да приготвите цялата вечеря, докато всички сосове и подправки са на една ръка разстояние върху удобните сгъваеми масички.

   

 11. Барбекю на газ Weber® Q3200 със стойка/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Q3200 със стойка
  Цена
  1799,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Q 3200 със стойка е модерно газово барбекю, което пасва идеално на балкона, терасата и двора. Снабдено е с 2 мощни газови горелки, като в същото време е компактно. Може да се побере в по-ограничено пространство, но размерът му е достатъчен, за да изпечете голямо парче месо, докато всички сосове и подправки са на една ръка разстояние върху удобните сгъваеми масички.

   

 12. Очаквана доставка
  Барбекю на газ WEBER® Spirit E-210 Classic
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-210 Classic
  Цена
  1450,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Spirit E-210 Classic е чудесен избор за всеки, който иска да готви често на барбекю. Пасва идеално на терасата и на двора. Запалването е лесно и след 15 минути може да слагате храната на горещата скара. 

 13. Барбекю на газ Weber® Spirit II E-210 GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit II E-210 GBS
  Цена
  1500,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit II E-210 GBS е снабдено със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 2 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители Flavoriser® за горелките 
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене.

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). Може да приготвите на барбекюто си всичко - салатата, ордьоврите, основното, гарнитурите и десерта. Може дори да направите закуска, яхния или пица с перфектна хрупкава коричка. 

 14. Барбекю на газ Weber® Spirit E-215 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-215 GBS
  Цена
  1599,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-215 GBS е идеално за малък балкон или тераса, с GBS скара и шкаф за газовата бутилка. Може да се ползва всеки ден. Предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене на задушено, съд за печене на цяло пиле, уок тиган и др.

 15. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-225 GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-225 GBS
  Цена
  1839,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-225 GBS може да се ползва всеки ден. Предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Дизайнът му е направен специално, за да пасва на малки тераси и балкони, като в същото време предоставя възможност за приготвянето на разнообразни ястия. На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле и др.

 16. Барбекю на газ Weber® Spirit E-310 Classic/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-310 Classic
  Цена
  1559,90 лв.
  Добави в любими

  Weber® Spirit E-310 Classic е чудесен избор за всеки, който иска да готви често на барбекю. Пасва идеално на терасата и на двора. Запалването е лесно и след 15 минути може да слагате храната на горещата скара. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.

   

   

 17. Барбекю на газ WEBER Spirit II E-310 GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit II E-310 GBS
  Цена
  1799,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit II E-310 GBS предлага всичко, от което се нуждаете. Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители за горелките Flavoriser®
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). Може да приготвите на барбекюто си всичко - салатата, ордьоврите, основното, гарнитурите и десерта. Може дори да направите закуска, яхния или пица с перфектна хрупкава коричка. 

  Барбекюто е съвместимо със смарт технологията iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на печенето. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение iGrill app за iOS/Android.

 18. Барбекю на газ Weber® Spirit II E-320 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit II E-320 GBS
  Цена
  1900,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit II E-320 GBS е снабдено със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители Flavoriser® за горелките 
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). Може да приготвите на барбекюто си всичко - салатата, ордьоврите, основното, гарнитурите и десерта. Може дори да направите закуска, яхния или пица с перфектна хрупкава коричка. 

  Страничният газов котлон е изключително удобен. На него може да приготвите сос или супа, да запържите и сотирате зеленчуци или да сварите паста.

 19. %
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-315 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-315 GBS
  Цена
  Редовна цена 1999,90 лв. Промо цена 1599,90 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-315 GBS предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 

  Артикул с 20% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остават само 2 бр.

   

 20. Барбекю на газ Spirit E-325 GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-325 GBS
  Цена
  2199,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-325 GBS предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.

  На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 21. Барбекю на газ Spirit E-320 Premium GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-320 Premium GBS
  Цена
  2199,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-320 Premium GBS предлага лесно запалване с натискането на едно копче. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.

  На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

   

 22. %
  Барбекю на газ Spirit E-325S GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-325S GBS
  Цена
  Редовна цена 2299,00 лв. Промо цена 1839,20 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-325S GBS предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  Барбекюто има специална обособена зона (Sear Station), която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. Зоната се използва между 1-4 минути на страна в зависимост от дебелината на стека. След запечатването може да преместите месото и да го запечете до желаната степен на готовност.

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

  Артикул с 20% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остава само 1 бр.

 23. %
  Барбекю на газ Spirit EPX-325S Premium GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit EPX-325S Premium GBS
  Цена
  Редовна цена 2800,00 лв. Промо цена 2240,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Spirit EXP-325S Premium GBS е един от най-новите модели на марката. Това барбекю има вградена смарт технология Weber Connect, която дава насоки стъпка-по-стъпка по време на готвенето на храната. Инструкциите се изпращат на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect App за iOS/Android. Можете да сте абсолютно сигурни в крайния резултат - най-добрата храна, която сте приготвяли у дома. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. Зоната се използва между 1-4 минути на страна в зависимост от дебелината на стека. След запечатването може да преместите месото и да го запечете до желаната степен на готовност.

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

  Артикул с 20% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остават само 2 бр.

   

 24. Барбекю на газ Spirit EP-335 Premium GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit EP-335 Premium GBS
  Цена
  2499,99 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю с 3 горелки Weber® Spirit EP-335 Premium GBS е оборудвано с всичко, от което се нуждаете, за да приготвите вкусна вечеря на двора. На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато основното е на скарата.

  Барбекюто е лесно за запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 25. Барбекю на газ Weber® Genesis II E-310 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II E-310 GBS
  Цена
  2680,00 лв.
  Добави в любими

  Газовите барбекюта от серията Genesis надграждат тези от серията Spirit. Те предлагат повече пространство за готвене и по-мощни газови горелки (3, 4 или 6 броя). Weber® Genesis II E-310 GBS е подходящо за хора, които искат да ползват барбекюто често и да приготвят разнообразно меню. Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители за горелките Flavoriser®
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 

  Барбекюто е съвместимо с термометър за месо iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на печенето. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение iGrill app за iOS/Android. Резултатът е перфектно изпечени стекове в степента, която сте избрали - rare, medium или well done!

 26. Барбекю на газ Spirit SP-335 Premium GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit SP-335 Premium GBS
  Цена
  2829,00 лв.
  Добави в любими

  Газовото барбекю с 3 горелки Weber® Spirit SP-335 Premium GBS е оборудвано с всичко, от което се нуждаете, за да приготвите вкусна вечеря на двора. На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато основното е на скарата.

  Барбекюто е лесно за запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрава неръждаема стомана и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 27. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Spirit EPX-335 Premium GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Spirit EPX-335 Premium GBS
  Цена
  3200,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Spirit EPX-335 Premium GBS е един от най-новите модели на марката. Барбекюто има вградена смарт технология Weber Connect, която дава насоки стъпка-по-стъпка по време на готвенето на храната. Инструкциите се изпращат на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect App за iOS/Android. Можете да сте абсолютно сигурни в крайния резултат - най-добрата храна, която сте приготвяли у дома.

  На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато основното е на скарата.

  Барбекюто е лесно за запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

   

   

   

 28. %
  Барбекю на газ Weber Genesis II E-410 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II E-410 GBS
  Цена
  Редовна цена 3700,00 лв. Промо цена 2960,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Genesis II E-410 GBS е газово барбекю, което има всичко. Издръжливо покритие от неръждаема стомана, 4 мощни горелки, чугунени GBS (Gourmet BBQ System) скари и 10 години гаранция. На обширната скара и допълнителната горелка Sear Station за запечатване на стекове, можете да изпечете каквото количество пожелаете, докато зеленчуците се сотират на страничния котлон. 

  Барбекюто е съвместимо с iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на печенето. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение iGrill app за iOS/Android.

  Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 4 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители Flavoriser® за горелките 
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  Артикул с 20% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остават само 3 бр.

   

   

 29. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber® Genesis II EP-335 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II EP-335 GBS
  Цена
  3900,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Genesis II EP-335 GBS предлага голямо пространство за готвене и три мощни газови горелки. 

  • Барбекюто има специална обособена зона (Sear Station), която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  - електронна система за запалване

  - 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност

  - предпазители за горелките Flavoriser®

  - система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  • Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 

   

 30. %
  Барбекю на газ Genesis II E-610 GBS /ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Genesis II E-610 GBS
  Цена
  Редовна цена 4000,00 лв. Промо цена 3200,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Genesis II E-610 GBS е най-голямото газово барбекю Genesis, което предоставя изключително просторна площ за готвене. Издръжливо покритие от неръждаема стомана, 6 мощни горелки, чугунени GBS (Gourmet BBQ System) скари и 10 години гаранция. 

  Барбекюто е съвместимо с iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на печенето. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение iGrill app за iOS/Android.

  Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 4 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители Flavoriser® за горелките 
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  Артикул с 20% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остават само 3 бр.

 31. %
  Барбекю на газ Genesis Smart EX335S/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Genesis Smart EX335S
  Цена
  Редовна цена 4299,90 лв. Промо цена 3655,00 лв.
  Добави в любими

  Новият газов смарт грил Weber® Genesis Smart EX335S предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED (закупуват се отделно)
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Вградена смарт технология Weber Connect - специален термометър поставен в месото изпраща сигнали до Вашия смартфон. За да обърнете стека навреме и да го сервирате в степента, която сте избрали.
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.

  Артикул с 15% намаление от цената до изчерпване на наличните количества. Остават само 2 бр.

   

 32. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Genesis II EX-335 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II EX-335 GBS
  Цена
  4600,00 лв.
  Добави в любими

  Genesis II EX-335 GBS е най-новото смарт барбекю на Weber®. Знаете какво се случва с храната върху скарата, където и да сте. Можете да приготвяте нещо в кухнята, да гледате мача или да си общувате със семейството и гостите. Следите точната вътрешна температура на стека на екрана на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect app за iOS/Android.

  • Барбекюто има специална обособена зона (Sear Station), която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  - електронна система за запалване

  - 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност

  - предпазители за горелките Flavoriser®

  - система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  • Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 
 33. Барбекю на газ Weber® Genesis S-335
  Барбекю на газ Weber® Genesis S-335
  Цена
  4600,00 лв.
  Добави в любими

  Новият газов грил Weber® Genesis S-335 предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.

   

 34. Барбекю на газ Weber® Genesis EX-335/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Genesis EX-335
  Цена
  4999,00 лв.
  Добави в любими

  Weber® Genesis EX-335 е смарт грил и е един от най-новите модели на марката. Предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия. Предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито - можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите.

  • Weber Connect - вградена смарт технология, която дава насоки стъпка-по-стъпка по време на готвенето на храната. Инструкциите се изпращат на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect App за iOS/Android. Можете да сте абсолютно сигурни в крайния резултат - най-добрата храна, която сте приготвяли у дома. 
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове между 1-4 минути на страна в зависимост от дебелината на стека. След запечатването може да преместите месото и да го запечете до желаната степен на готовност.. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Съвместимост с рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча и чугунена скара. Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®. Закупуват се отделно.

   

 35. Барбекю на газ Genesis Smart SX435S/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Genesis Smart SX435S
  Цена
  5990,00 лв.
  Добави в любими

  Новият газов смарт грил Weber® Genesis Smart SX435S предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED (закупуват се отделно)
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Вградена смарт технология Weber Connect - специален термометър поставен в месото изпраща сигнали до Вашия смартфон. За да обърнете стека навреме и да го сервирате в степента, която сте избрали.
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.

   

 36. Барбекю на газ Genesis Smart EPX-435
  Барбекю на газ Genesis Smart EPX-435
  Цена
  6200,00 лв.
  Добави в любими

  Новото газово смарт барбекю Weber® Genesis Smart EPX-435 предлага най-големите иновации при гриловете от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED (закупуват се отделно)
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Вградена смарт технология Weber Connect - специален термометър поставен в месото изпраща сигнали до Вашия смартфон. За да обърнете стека навреме и да го сервирате в степента, която сте избрали.
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.
  • Вградено осветление NIGHTVISION - осветява цялата повърхност на скарата и страничните плотове при отваряне на капака.
 37. Барбекю на газ Weber® Summit S-470 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Summit S-470 GBS
  Цена
  7500,00 лв.
  Добави в любими

  Барбекютата от серията Weber® Summit превръщат терасата и двора в напълно обзаведена кухня. Те предлагат изобилие от функции за всеки майстор на грила - гриловане, сотиране, опушване, чеверме, задушаване. Можете да си приготвите всичко, което ви се хапва - бургери, slow-and-low дърпано свинско, пиле на грил, яхния, пица, десерт, хляб. Направете си домашен барбекю сос на страничния котлон, докато пилето се върти на чевермето под капака. И не забравяйте да добавите допълнителна нотка на опушено с помощта на вградената кутия за дървен чипс. 

   

   

 38. Барбекю на газ Weber® Summit S-670 GBS
  Барбекю на газ Weber® Summit S-670 GBS
  Цена
  9900,00 лв.
  Добави в любими

  Барбекютата от серията Weber® Summit превръщат терасата и двора в напълно обзаведена кухня. Те предлагат изобилие от функции за всеки майстор на грила - гриловане, сотиране, опушване, чеверме, задушаване. Можете да си приготвите всичко, което ви се хапва - бургери, slow-and-low дърпано свинско, пиле на грил, яхния, пица, десерт, хляб. Направете си домашен барбекю сос на страничния котлон, докато пилето се върти на чевермето под капака. И не забравяйте да добавите допълнителна нотка на опушено с помощта на вградената кутия за дървен чипс. 

   

 39. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber Summit® FS38 E - ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber Summit® FS38 E
  Цена
  9589,00 лв.
  Добави в любими

  Преминете към барбекюто Summit - най-високия клас газови барбекюта Weber, снабдени с функции, които разширяват техниките за готвене на открито и позволяват да се забавлявате на по-високо ниво. Изпечете гурме стекове с новия инфрачервен нагревател, който насочва точното количество топлина към горната част на храната, запечатва вкусовете и създава карамелизирана коричка. Запалете чипс за опушване в специалната кутия от неръждаема стомана и излезте от рутината с вграденото чеверме. Газовият грил Summit® FS38 E предлага обширна площ за готвене и огромни странични плотове, които улесняват приготвянето на всякакво количество храна. Оборудван е със скари WEBER CRAFTED и комплект рамки, които ви позволяват да превърнете барбекюто си в тиган, фурна за пица, уок и други с помощта на WEBER CRAFTED аксесоарите (продават се отделно). Изнесете кухнята си навън в градината и създавайте вкусна храна, която прави всяко събиране незабравимо.

   

  • 5 газови горелки PureBlu - за равномерен пламък и равномерно нагрята скара.
  • Инфрачервен нагревател - за месо с апетитна карамелизирана коричка. Когато топлината идва отгоре, мазнината се стича точно надолу, и възпламеняванията се свеждат до минимум
  • Вградено чеверме с голяма мощност - за няколко пилета едновременно.
  • Скари WEBER CRAFTED - за разнообразно меню.
  • Голяма кутия за опушване от неръждаема стомана - за неповторим барбекю вкус.
  • Страничен котлон - за готвене на сосове, гарнитури и сотиране на зеленчуци. 
Настрой низходяща посока

39 Артикули

Модели газово барбекю WEBER®

Weber е добре позната марка за барбекюта, известни със своето високо качество и издръжливост. Техните газови грилове не са изключение и са популярни сред любителите на готвенето на открито заради способността си да готвят храната равномерно и ефективно. Барбекютата на газ на WEBER® са най-продаваните барбекюта на марката в САЩ. Те са за хора, които искат да готвят често през цялата година. Предлагат по-бързо и по-лесно запалване от барбекютата на въглища, като запазват неповторимия барбекю вкус на храната. Произведени са от качествена неръждаема стомана по най-високите стандарти и предлагат разнообразни опции (освен барбекютата от Q – серията, които са произведени от лят алуминий). Газовите барбекюта на WEBER® могат да се използват с обикновена бутилка Пропан/Бутан, с помощта на адаптор за газ или със специалната газова бутилка WEBER®. Всяка държава има различни изисквания към адапторите. WEBER® произвеждат адаптори, специално за българския пазар. Не рискувайте да купувате газово барбекю Weber от чужбина. Възможно е то да не е пригодено за нашите газови бутилки. В допълнение към своите традиционни газови грилове, Weber предлага и линия от "умни" (смарт) барбекюта, които са оборудвани с Wi-Fi и Bluetooth технология. Тези грилове позволяват на потребителите да контролират температурата и да наблюдават процеса на готвене от своя смартфон или друго смарт устройство. Приложението Weber Connect също така предлага набор от ръководства и съвети за гриловане, които да помогнат на потребителите да извлекат максимума от своя грил. Една от отличителните характеристики на газовите барбекюта Weber е тяхната издръжливост. Много модели са изработени от висококачествени материали като неръждаема стомана и порцеланово емайлиран чугун, които са проектирани да издържат на атмосферните влияния и да са в перфектно състояние много сезони. Weber предлага и 10-годишна гаранция за горелките и други ключови компоненти на газовите грилове, осигурявайки спокойствие на клиентите. Газовите барбекюта Weber се предлагат в различни размери и дизайни, за да отговарят на различни нужди и предпочитания.

Газови барбекюта от серията WEBER® Q

Барбекютата на газ от серията Q са изключително удобни и лесни за употреба. Те са подходящи за хора, които искат да готвят често. Освен на двора може да ги взимате и на пикник, къмпинг или каравана.

 • Тяло и капак. При Q-тата са от лят алуминий – лек материал, лесно преместване, отлично топлинно отражение върху храната.
 • Скара за готвене. При Q-тата скарите са чугунени, емайлирани с порцелан – топлината се акумулира и се разпределя равномерно по цялата скара. И чугунените и тройно никелираните скари са добри. Въпрос на предпочитание на всеки клиент.
 • Греди Flavoriser®. Една от ключовите характеристики на газовите барбекюта Weber е използването на системата "Flavorizer". Тази система се състои от поредица от предпазители, разположени над горелките, които помагат за равномерното разпределение на топлината и предотвратяват възпламенявания по време на гриловане. Гредите Flavorizer помагат и за добавянето на опушен вкус към храната, като изпаряват всички капки от готвенето, които падат върху тях и по този начин придават характерния барбекю вкус.
 • Горелки. По една или повече в модел от 2,8 кW, неръждаема стомана.
 • Система за почистване на мазнината. Мазнината, която се отделя от месото по време на готвене се отвежда в контейнера за почистване.
 • Други екстри. Странични плотове, стойки, маси, шкафове, термометри, контролни бутони за включването на различните горелки, шиш с моторче – за чеверме.

Газови барбекюта от сериите WEBER® Spirit, Genesis и Summit 

По-големи барбекюта на газ са тези от сериите Spirit, Genesis II и Summit. Имат по 2 и повече горелки. Съставени са от: 

 • Тяло и капак от неръждаема стомана, емайлирана с порцелан.
 • Скара за готвене. Скарите са чугунени, емайлирани с порцелан – топлината се акумулира и се разпределя равномерно по цялата скара. Специално проектирани са под ъгъл, с улеи които отвеждат разтопената мазнина далеч от горелките. Това намалява възможността за внезапни лумвания. Някои скари са с възможност за GBS аксесоари.
 • Греди Flavoriser® – Намират се над горелките и събират мазнината от месото, като я отвеждат в контейнера за почистване. Част от мазнината се изпарява и опушва месото – придава характерния барбекю вкус.
 • Горелки – по няколко във всеки модел от 2,8 кW, неръждаема стомана, включват се отделно.
 • Система за почистване на мазнината.
 • Други екстри – странични плотове, маси с колела, шкафове, термометри, контролни бутони за включването на различните горелки, шиш с моторче – за чеверме, затоплящ рафт, дръжка на капака, място за газова бутилка, iGrill термометър, вградена смарт система за готвене Weber Connect и др.

Методи за готвене при газово барбекю

Директен метод на готвене за газово барбекю

При този метод храната се поставя директно над газовите горелки. Температурата е висока между 200◦С-290◦С, а храната се пече не повече от 25 минути. Това готвене е най-близо до класическото разбиране за скара с изключение на това, че се готви винаги на затворен капак и по този начин се запазва сочността на продуктите. Методът е подходящ за изпичането на стекове от месо и риба, кюфтета и бургери, наденички, зеленчуци, плодове, миди, скариди и др. При този метод може да използвате и чипс за опушване поставен в специалната кутия за опушване WEBER®. 

Индиректен метод на готвене за газово барбекю

При индиректно готвене храната се поставя встрани от източника на топлинa. Ако барбекюто е с 2 горелки, едната се изключва или намалява значително и храната се поставя над нея. Ако газовото барбекю разполага с 3 или повече горелки, то средната се изключва, докато тези от двете й страни продължават да работят. Температурата е средна между 180◦С-200◦С, а времето за изпичане на храната е над 25 минути. Индиректното готвене наподобява работата на конвекционните фурни. Капакът на барбекюто задължително е затворен по време на готвенето. По този начин може да приготвите цяла риба, пиле и пуйка, пуешки гърди, пилешки бутчета и крилца, цял картоф, пица, брауни и др. И при този метод може да подсилите вкуса с подходящ чипс за опушване. 

Метод на бавно готвене (slow and low) и опушване за газово барбекю

При бавното готвене (slow and low) и опушване храната отново се поставя встрани от източника на топлина, а температурата на готвене е ниска – около 90◦С-130◦С. Печенето продължава 6-8 часа и е перфектно за приготвянето на ребра, голямо парче месо, цяло пиле. Изберете чипс за опушване. 

Запалване и употреба на газово барбекю

 1. Проверете тавичката за мазнина и я сменете, ако сметнете за необходимо.
 2. Отворете капака на газовото барбекю.
 3. Бавно включете клапана на газовата бутилка и изчакайте около минута, за да се напълни газовата система.
 4. Включете горелките на най-високата температура.
 5. Затворете капака на грила и оставете да се загрее за 10-15 минути.
 6. Отворете капака и почистете скарата за готвене с четка, за да премахнете остатъците от предишното използване на барбекюто.
 7. Газовото барбекю е готово за употреба. Регулирайте температурата спрямо избрания метод на готвене. Печете винаги на затворен капак.

Аксесоари за газово барбекю

 • Комплект 2 броя прибори за барбекю WEBER® е подходящ за по-малки барбекюта, тъй като приборите са по-къси – за газовите барбекюта от сериите Q и Spirit.
 • Комплект 3 броя прибори за барбекю WEBER® се препоръчва при барбекюта с по-голям размер, за да бъдат ръцете ви по-далеч от топлината – за газови барбекюта Genesis и Summit. 
 • Четка за барбекю WEBER® Т-форма, 30 сm – изберете четка, с която да отстраните овъглените остатъци от храна от предишното готвене.
 • Газова бутилка WEBER® - Пропан/Бутан. Механизмът е на винт за лесна употреба, има защитна клапа. Бутилката е достатъчна за 3-4 готвения, в зависимост от продължителността на печене.
 • Кожени ръкавици за барбекю WEBER® са по-къси и са идеални за работа с по-малки грилове.
 • Съд за печене на пиле с незалепващо керамично покритие WEBER® - пригответе невероятно вкусно крехко цяло пиле с неповторим барбекю вкус. В същия съд може да изпечете и десерт. 
 • Кошницата за риба WEBER® е един от необходимите аксесоари, ако обичате да похапвате риба на скара. С нейна помощ прясната риба никога няма да залепне и да се разпадне на парчета докато я обръщате. Лесно, чисто и удобно. Изберете един от двата размера спрямо големината на барбекюто. 
 • Чипсове за опушване WEBER® - изберете вида на чипса спрямо храната, която ще приготвяте. За директно и индиректно готвене. 


Ако газовото Ви барбекю е снабдено с GBS скара, то за нея са подходящи следните аксесоари:

 • Чугунена GBS скара WEBER® - за запечатване на стекове със съвършени ромбоидни шарки.
 • Чугунен GBS тиган WEBER® - подходящ е за приготвянето на бекон, яйца, палачинки, тостове, скариди, паеля и др.
 • Холандски GBS съд WEBER® - за крехко задушено, питателни яхнии, апетитно къри, хляб, греяно вино.
 • Стойка за печене на цяло пиле GBS WEBER® - идеална е за приготвянето на цяло сочно пиле с гарнитура от картофи, царевица или други зеленчуци. Ще останете много доволни от нея особено, ако имате и малки деца у дома, тъй като това са любимите им храни.
 • Плоча за пица GBS WEBER® - за приготвянето на тънка, хрупкава пица, хляб или десерт.
 • Приставка за гофрети GBS WEBER® - за романтична закуска от гофрети с много шоколад, сметана и ягоди. 
 • Уок тиган GBS WEBER® - направете си бързо и леко азиатско ядене с неповторим барбекю вкус. Експериментирайте с нови подправки и пикантни сосове. Пригответе екзотична японска супа или сотирайте крехко телешко месо на тънки ивици. Може да задушите на пара риба и зеленчуци и да зарадвате привържениците на здравословното хранене. Или да придадете източна нотка, като запържите за кратко на висока температура с малко мазнина.. 

В категория Аксесоари за барбекю можете да намерите още много тавички, преса за бургери, престилки, термометри и най-различни WEBER® аксесоари. Богатата гама аксесоари е едно от най-големите предимства на WEBER®.