ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Барбекюта на газ

 1. Нов
  Преносимо газово барбекю Weber® Traveler/ ogradina.bg
  Преносимо газово барбекю Weber® Traveler
  Цена
  1250,00 лв.

  Преносимото барбекю Weber® Traveler е изключително компактно в сгънато положение и се побира с лекота в багажника на автомобила. То е за всеки, който иска да си направи вкусно барбекю далеч от дома. Разполага с голяма скара, на която можете да изпечете храната за всички по едно и също време. Събира 15 бургера едновременно. Но не си мислете, че сте ограничени до типичното къмпинг меню. Температурата на барбекюто се регулира от ниска до висока степен, което дава възможност за приготвянето на разнообразни ястия – палачинки, сочно пиле, перфектно изпечен стек и дори закуска.

 2. %
  Нов
  Барбекю на газ Weber® Genesis EX-335/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Genesis EX-335
  Цена
  Редовна цена 4999,00 лв. Промо цена 4389,00 лв.

  Weber® Genesis EX-335 е смарт грил и е един от най-новите модели на марката. Предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия. Предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито - можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите.

  • Weber Connect - вградена смарт технология, която дава насоки стъпка-по-стъпка по време на готвенето на храната. Инструкциите се изпращат на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect App за iOS/Android. Можете да сте абсолютно сигурни в крайния резултат - най-добрата храна, която сте приготвяли у дома. 
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове между 1-4 минути на страна в зависимост от дебелината на стека. След запечатването може да преместите месото и да го запечете до желаната степен на готовност.. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Съвместимост с рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча и чугунена скара. Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®. Закупуват се отделно.
 3. %
  Нов
  Барбекю на газ Spirit EPX-325S Premium GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit EPX-325S Premium GBS
  Цена
  Редовна цена 2800,00 лв. Промо цена 2400,00 лв.

  Weber® Spirit EXP-325S Premium GBS е един от най-новите модели на марката. Това барбекю има вградена смарт технология Weber Connect, която дава насоки стъпка-по-стъпка по време на готвенето на храната. Инструкциите се изпращат на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect App за iOS/Android. Можете да сте абсолютно сигурни в крайния резултат - най-добрата храна, която сте приготвяли у дома. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. Зоната се използва между 1-4 минути на страна в зависимост от дебелината на стека. След запечатването може да преместите месото и да го запечете до желаната степен на готовност.

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 4. Барбекю на газ WEBER Q1000, Black
  Барбекю на газ Weber® Q1000, Black
  Цена
  700,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Q1000 е достатъчно малко, за да го вземете навсякъде. То се запалва лесно и загрява бързо. Скарата е гореща в рамките на 15 минути. Готвенето е винаги на затворен капак. По този начин времето за изпичане на храната намалява, а сочността се запазва. 

 5. Барбекю на газ Weber Q1000, Titan/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber Q1000, Titan
  Цена
  700,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Q1000, Titan е достатъчно малко, за да го вземете навсякъде. То се запалва лесно и загрява бързо. Скарата е гореща в рамките на 15 минути. Готвенето е винаги на затворен капак. По този начин времето за изпичане на храната намалява, а сочността се запазва. 

 6. Барбекю на газ Weber® Q1200 Black Line / ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Q1200 Black Line
  Цена
  780,00 лв.

  Нека размерът не Ви заблуждава. Газовото барбекю Weber® Q1200 е достатъчно малко, за да се побере на всеки балкон. Същевременно на него може да приготвите цялата вечеря, докато всички сосове и подправки са на една ръка разстояние върху удобните сгъваеми масички.

 7. Очаквана доставка
  Барбекю на газ WEBER® Spirit E-210 Classic
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-210 Classic
  Цена
  1450,00 лв.

  Weber® Spirit E-210 Classic е чудесен избор за всеки, който иска да готви често на барбекю. Пасва идеално на терасата и на двора. Запалването е лесно и след 15 минути може да слагате храната на горещата скара. 

 8. Барбекю на газ WEBER Spirit II E-210 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit II E-210 GBS
  Цена
  1599,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Spirit II E-210 GBS Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 2 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители Flavoriser® за горелките 
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). Може да приготвите на барбекюто си всичко - салатата, ордьоврите, основното, гарнитурите и десерта. Може дори да направите закуска, яхния или пица с перфектна хрупкава коричка. 

  Барбекюто е съвместимо със смарт технологията iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на печенето. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение iGrill app за iOS/Android.

 9. Барбекю на газ Weber® Spirit E-215 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-215 GBS
  Цена
  1599,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-215 GBS е идеално за малък балкон или тераса, с GBS скара и шкаф за газовата бутилка. Може да се ползва всеки ден. Предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене на задушено, съд за печене на цяло пиле, уок тиган и др.

 10. Барбекю на газ Weber® Spirit E-220 Original GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-220 Original GBS
  Цена
  1689,00 лв.

  Weber® Spirit E-220 Original GBS е чудесен избор за всеки, който иска да готви често на барбекю. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Дизайнът му е направен специално, за да пасва на малки тераси и балкони. Лесно е за поддръжка и почистване. Снабдено е с удобен страничен газов котлон, чугунена GBS скара и шкаф с вратичка за газовата бутилка.

 11. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-225 GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-225 GBS
  Цена
  1839,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-225 GBS може да се ползва всеки ден. Предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Дизайнът му е направен специално, за да пасва на малки тераси и балкони, като в същото време предоставя възможност за приготвянето на разнообразни ястия. На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле и др.

 12. %
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-310 Classic/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-310 Classic
  Цена
  Редовна цена 1750,00 лв. Промо цена 1560,00 лв.

  Weber® Spirit E-310 Classic е чудесен избор за всеки, който иска да готви често на барбекю. Пасва идеално на терасата и на двора. Запалването е лесно и след 15 минути може да слагате храната на горещата скара. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.
 13. Барбекю на газ WEBER Spirit II E-310 GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit II E-310 GBS
  Цена
  1799,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Spirit II E-310 GBS предлага всичко, от което се нуждаете. Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители за горелките Flavoriser®
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). Може да приготвите на барбекюто си всичко - салатата, ордьоврите, основното, гарнитурите и десерта. Може дори да направите закуска, яхния или пица с перфектна хрупкава коричка. 

  Барбекюто е съвместимо със смарт технологията iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на печенето. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение iGrill app за iOS/Android.

 14. Барбекю на газ Weber® Spirit II E-320 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit II E-320 GBS
  Цена
  1900,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Spirit II E-320 GBS е снабдено със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители Flavoriser® за горелките 
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). Може да приготвите на барбекюто си всичко - салатата, ордьоврите, основното, гарнитурите и десерта. Може дори да направите закуска, яхния или пица с перфектна хрупкава коричка. 

  Страничният газов котлон е изключително удобен. На него може да приготвите сос или супа, да запържите и сотирате зеленчуци или да сварите паста.

  Барбекюто е съвместимо с Bluetooth термометър iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на гриловането. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение Weber® iGrill app за iOS/Android.

 15. Барбекю на газ Weber® Spirit E-315 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-315 GBS
  Цена
  1999,90 лв.

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-315 GBS предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 

 16. Барбекю на газ Spirit E-325 GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-325 GBS
  Цена
  2199,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-325 GBS предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.

  На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 17. Барбекю на газ Spirit E-320 Premium GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-320 Premium GBS
  Цена
  2199,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-320 Premium GBS предлага лесно запалване с натискането на едно копче. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  • Директно - трите горелки са включени, а храната се готви на скарата над тях
  • Индиректно/бавно готвене - първата и третата горелка са включени, а средната е изключена. Над изключената горелка може да изпечете цяло пиле, цяла свинска плешка, пица, сладкиш и др.

  На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 18. %
  Барбекю на газ Spirit E-325S GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit E-325S GBS
  Цена
  Редовна цена 2299,00 лв. Промо цена 1890,00 лв.

  Газовото барбекю Weber® Spirit E-325S GBS предлага лесно запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. Оборудвано е с 3 газови горелки, на които може да готвите директно и индиректно.

  Барбекюто има специална обособена зона (Sear Station), която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. Зоната се използва между 1-4 минути на страна в зависимост от дебелината на стека. След запечатването може да преместите месото и да го запечете до желаната степен на готовност.

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 19. Нов
  Барбекю на газ Spirit EP-335 Premium GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Spirit EP-335 Premium GBS
  Цена
  2499,99 лв.

  Газовото барбекю с 3 горелки Weber® Spirit EP-335 Premium GBS е оборудвано с всичко, от което се нуждаете, за да приготвите вкусна вечеря на двора. На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато основното е на скарата.

  Барбекюто е лесно за запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 20. Барбекю на газ Weber® Genesis II E-310 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II E-310 GBS
  Цена
  2680,00 лв.

  Газовите барбекюта от серията Genesis надграждат тези от серията Spirit. Те предлагат повече пространство за готвене и по-мощни газови горелки (3, 4 или 6 броя). Weber® Genesis II E-310 GBS е подходящо за хора, които искат да ползват барбекюто често и да приготвят разнообразно меню. Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители за горелките Flavoriser®
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 

  Барбекюто е съвместимо с термометър за месо iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на печенето. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение iGrill app за iOS/Android. Резултатът е перфектно изпечени стекове в степента, която сте избрали - rare, medium или well done!

 21. Нов
  Барбекю на газ Spirit SP-335 Premium GBS
  Барбекю на газ Weber® Spirit SP-335 Premium GBS
  Цена
  2829,00 лв.

  Газовото барбекю с 3 горелки Weber® Spirit SP-335 Premium GBS е оборудвано с всичко, от което се нуждаете, за да приготвите вкусна вечеря на двора. На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато основното е на скарата.

  Барбекюто е лесно за запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрава неръждаема стомана и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

 22. Барбекю на газ Genesis II E-330 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II E-330 GBS
  Цена
  3370,00 лв.

  Weber® Genesis II E-330 GBS предлага голямо пространство за готвене и три мощни газови горелки. 

  • Барбекюто има специална обособена зона (Sear Station), която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  - електронна система за запалване

  - 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност

  - предпазители за горелките Flavoriser®

  - система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  • Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 

   

 23. %
  Нов
  Барбекю на газ Genesis Smart EX335S/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Genesis Smart EX335S
  Цена
  Редовна цена 4299,90 лв. Промо цена 3800,00 лв.

  Новият газов смарт грил Weber® Genesis Smart EX335S предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED (закупуват се отделно)
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Вградена смарт технология Weber Connect - специален термометър поставен в месото изпраща сигнали до Вашия смартфон. За да обърнете стека навреме и да го сервирате в степента, която сте избрали.
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.

   

 24. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Weber® Genesis II EP-335 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II EP-335 GBS
  Цена
  3900,00 лв.

  Weber® Genesis II EP-335 GBS предлага голямо пространство за готвене и три мощни газови горелки. 

  • Барбекюто има специална обособена зона (Sear Station), която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  - електронна система за запалване

  - 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност

  - предпазители за горелките Flavoriser®

  - система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  • Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 

   

 25. Очаквана доставка
  Барбекю на газ Genesis II EX-335 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II EX-335 GBS
  Цена
  4600,00 лв.

  Genesis II EX-335 GBS е най-новото смарт барбекю на Weber®. Знаете какво се случва с храната върху скарата, където и да сте. Можете да приготвяте нещо в кухнята, да гледате мача или да си общувате със семейството и гостите. Следите точната вътрешна температура на стека на екрана на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect app за iOS/Android.

  • Барбекюто има специална обособена зона (Sear Station), която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  - електронна система за запалване

  - 3 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност

  - предпазители за горелките Flavoriser®

  - система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  • Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 
 26. Нов
  Барбекю на газ Weber® Genesis S-335
  Барбекю на газ Weber® Genesis S-335
  Цена
  4600,00 лв.

  Новият газов грил Weber® Genesis S-335 предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.

   

 27. %
  Барбекю на газ Weber Genesis II E-410 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II E-410 GBS
  Цена
  Редовна цена 3700,00 лв. Промо цена 3200,00 лв.

  Weber® Genesis II E-410 GBS е газово барбекю, което има всичко. Издръжливо покритие от неръждаема стомана, 4 мощни горелки, чугунени GBS (Gourmet BBQ System) скари и 10 години гаранция. На обширната скара и допълнителната горелка Sear Station за запечатване на стекове, можете да изпечете каквото количество пожелаете, докато зеленчуците се сотират на страничния котлон. 

  Барбекюто е съвместимо с iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на печенето. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение iGrill app за iOS/Android.

  Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 4 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители Flavoriser® за горелките 
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене
 28. Нов
  Барбекю на газ Genesis Smart SX435S/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Genesis Smart SX435S
  Цена
  5880,00 лв.

  Новият газов смарт грил Weber® Genesis Smart SX435S предлага най-големите иновации при барбекютата от десетилетия и предоставя пълноценни кулинарни възможности на открито. Можете да гриловате, печете, пържите, сотирате, задушавате и варите на грила благодарение на:

  • Рамка Weber® CRAFTED - дава възможност за използването на голяма грил плоча Weber® CRAFTED, чугунена скара Weber® CRAFTED и кошница Weber® CRAFTED (закупуват се отделно)
  • Съвместима и с GBS аксесоарите на Weber®
  • Вградена смарт технология Weber Connect - специален термометър поставен в месото изпраща сигнали до Вашия смартфон. За да обърнете стека навреме и да го сервирате в степента, която сте избрали.
  • Специална обширна зона Sear Station - загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Състои се от три горелки, които са разположени близо една до друга. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • Газов котлон - на него може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Допълнителна горна скара - позволява да приготвите повече храна едновременно.
  • Голям страничен плот за приготвяне на храната.

   

 29. Барбекю на газ Genesis II E-610 GBS /ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Genesis II E-610 GBS
  Цена
  4000,00 лв.

  Weber® Genesis II E-610 GBS е най-голямото газово барбекю Genesis, което предоставя изключително просторна площ за готвене. Издръжливо покритие от неръждаема стомана, 6 мощни горелки, чугунени GBS (Gourmet BBQ System) скари и 10 години гаранция. 

  Барбекюто е съвместимо с iGrill 3 (закупува се отделно) - дигитален термометър, който показва вътрешната температура на храната по време на печенето. Вие следите целия процес на екрана на смартфона си чрез безплатното приложение iGrill app за iOS/Android.

  Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  • електронна система за запалване
  • 4 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност
  • предпазители Flavoriser® за горелките 
  • система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене
 30. Барбекю на газ Weber® Genesis II SP-435 GBS
  Барбекю на газ Weber® Genesis II SP-435 GBS
  Цена
  4900,00 лв.

  Weber® Genesis II SP-435 GBS предлага голямо пространство за готвене и четири мощни газови горелки. 

  • Барбекюто има специална обособена зона (Sear Station), която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 
  • На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато гриловате основното на скарата. 
  • Снабдено е със система за печене GS4 (Grilling System 4), която се състои от 4 компонента:

  - електронна система за запалване

  - 4 броя горелки от неръждаема стомана с голяма мощност

  - предпазители за горелките Flavoriser®

  - система за лесно изхвърляне на мазнината, която се отделя при готвене

  • Иновативната GBS скара (Gourmet BBQ System) добавя нови възможности за готвене, с помощта на допълнителни аксесоари (закупуват се отделно). 
 31. Барбекю на газ Weber® Summit S-470 GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Summit S-470 GBS
  Цена
  7500,00 лв.

  Барбекютата от серията Weber® Summit превръщат терасата и двора в напълно обзаведена кухня. Те предлагат изобилие от функции за всеки майстор на грила - гриловане, сотиране, опушване, чеверме, задушаване. Можете да си приготвите всичко, което ви се хапва - бургери, slow-and-low дърпано свинско, пиле на грил, яхния, пица, десерт, хляб. Направете си домашен барбекю сос на страничния котлон, докато пилето се върти на чевермето под капака. И не забравяйте да добавите допълнителна нотка на опушено с помощта на вградената кутия за дървен чипс. 

   

   

 32. Барбекю на газ Weber® Summit S-670 GBS
  Барбекю на газ Weber® Summit S-670 GBS
  Цена
  9900,00 лв.

  Барбекютата от серията Weber® Summit превръщат терасата и двора в напълно обзаведена кухня. Те предлагат изобилие от функции за всеки майстор на грила - гриловане, сотиране, опушване, чеверме, задушаване. Можете да си приготвите всичко, което ви се хапва - бургери, slow-and-low дърпано свинско, пиле на грил, яхния, пица, десерт, хляб. Направете си домашен барбекю сос на страничния котлон, докато пилето се върти на чевермето под капака. И не забравяйте да добавите допълнителна нотка на опушено с помощта на вградената кутия за дървен чипс. 

   

 33. Нов
  Барбекю на газ Spirit EPX-335 Premium GBS/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Spirit EPX-335 Premium GBS
  Цена
  3200,00 лв.

  Weber® Spirit EPX-335 Premium GBS е един от най-новите модели на марката. Барбекюто има вградена смарт технология Weber Connect, която дава насоки стъпка-по-стъпка по време на готвенето на храната. Инструкциите се изпращат на Вашия смартфон чрез безплатното приложение Weber Connect App за iOS/Android. Можете да сте абсолютно сигурни в крайния резултат - най-добрата храна, която сте приготвяли у дома.

  На газовия котлон може да направите сос, рибена супа или да сварите паста, докато основното е на скарата.

  Барбекюто е лесно за запалване, почистване и поддръжка. Произведено е от здрави и качествени материали и се ползва дълги години. Готвенето е на затворен капак, както при всички барбекюта на марката. 

  Барбекюто има специална обособена зона Sear Station, която загрява много по-бързо от останалата част на скарата. Използва се за запечатването на стекове/пържоли. Процесът на запечатване е от изключително значение за вкуса на месото. 

  GBS скарата е една от най-харесваните функции. В течение на времето, докато опознавате своето барбекю, може да допълвате GBS аксесоарите - чугунен тиган, холандски съд за готвене, съд за печене на цяло пиле, плоча за пица и др.

   

   

 34. Барбекю на газ Weber® Q3200 със стойка/ ogradina.bg
  Барбекю на газ Weber® Q3200 със стойка
  Цена
  1799,00 лв.

  Weber® Q 3200 със стойка е модерно газово барбекю, което пасва идеално на балкона, терасата и двора. Снабдено е с 2 мощни газови горелки, като в същото време е компактно. Може да се побере в по-ограничено пространство, но размерът му е достатъчен, за да изпечете голямо парче месо, докато всички сосове и подправки са на една ръка разстояние върху удобните сгъваеми масички.

 35. Преносимо барбекю на газ Weber® Go-Anywhere
  Преносимо барбекю на газ Weber® Go-Anywhere
  Цена
  460,00 лв.

  Свободата да отидете навсякъде, любопитството да изследвате нови места и възможността да си сготвите вкусна храна по всяко време. Компактното газово барбекю Weber® Go-Anywhere е на една ръка разстояние. Използва се с газова бутилка за еднократна употреба Weber®.

Настрой низходяща посока

35 Артикули

Барбекютата на газ на WEBER® са най-продаваните барбекюта на марката в САЩ. Те са за хора, които искат да готвят често през цялата година. Предлагат по-бързо и по-лесно запалване от барбекютата на въглища, като запазват неповторимия барбекю вкус на храната. Произведени са от качествена неръждаема стомана по най-високите стандарти и предлагат разнообразни опции (освен барбекютата от Q – серията, които са произведени от лят алуминий). Газовите барбекюта на WEBER® могат да се използват с обикновена бутилка Пропан/Бутан, с помощта на адаптор за газ или със специалната газова бутилка WEBER®. Всяка държава има различни изисквания към адапторите. WEBER® произвеждат адаптори, специално за българския пазар.

Барбекютата на газ от серията Q са изключително удобни и лесни за употреба. Те са подходящи за хора, които искат да готвят често. Освен на двора може да ги взимате и на пикник, къмпинг или каравана.

 • Тяло и капак. При Q-тата са от лят алуминий – лек материал, лесно преместване, отлично топлинно отражение върху храната.
 • Скара за готвене. При Q-тата скарите са чугунени, емайлирани с порцелан – топлината се акумулира и се разпределя равномерно по цялата скара. И чугунените и тройно никелираните скари са добри. Въпрос на предпочитание на всеки клиент.
 • Греди Flavoriser® – Събират мазнината от месото и я отвеждат в контейнера за почистване. Част от мазнината се изпарява и опушва месото – придава характерния барбекю вкус.
 • Горелки – по една или повече в модел от 2,8 кW, неръждаема стомана
 • Система за почистване на мазнината.
 • Други екстри – странични плотове, стойки, маси, шкафове, термометри, контролни бутони за включването на различните горелки, шиш с моторче – за чеверме.

 

По-големи барбекюта на газ са тези от сериите Spirit, Genesis II и Summit. Имат по 2 и повече горелки. Съставени са от: 

 • Тяло и капак от неръждаема стомана, емайлирана с порцелан.
 • Скара за готвене. Скарите са чугунени, емайлирани с порцелан – топлината се акумулира и се разпределя равномерно по цялата скара. Специално проектирани са под ъгъл, с улеи които отвеждат разтопената мазнина далеч от горелките. Това намалява възможността за внезапни лумвания. Някои скари са с възможност за GBS аксесоари.
 • Греди Flavoriser® – Намират се над горелките и събират мазнината от месото, като я отвеждат в контейнера за почистване. Част от мазнината се изпарява и опушва месото – придава характерния барбекю вкус.
 • Горелки – по няколко във всеки модел от 2,8 кW, неръждаема стомана, включват се отделно.
 • Система за почистване на мазнината
 • Други екстри – странични плотове, маси с колела, шкафове, термометри, контролни бутони за включването на различните горелки, шиш с моторче – за чеверме, затоплящ рафт, дръжка на капака, място за газова бутилка, iGrill термометър и др.

 

Методи на готвене при газово барбекю!

 • Директно готвене – храната се поставя директно над газовите горелки. Температурата е висока между 200◦С-290◦С, а храната се пече не повече от 25 минути. Това готвене е най-близо до класическото разбиране за скара с изключение на това, че се готви винаги на затворен капак и по този начин се запазва сочността на продуктите. Методът е подходящ за изпичането на стекове от месо и риба, кюфтета и бургери, наденички, зеленчуци, плодове, миди, скариди и др. При този метод може да използвате и чипс за опушване поставен в специалната кутия за опушване WEBER®

 • Индиректно готвене – храната се поставя встрани от източника на топлинa. Ако барбекюто е с 2 горелки, едната се изключва или намалява значително и храната се поставя над нея. Ако газовото барбекю разполага с 3 или повече горелки, то средната се изключва, докато тези от двете й страни продължават да работят. Температурата е средна между 180◦С-200◦С, а времето за изпичане на храната е над 25 минути. Индиректното готвене наподобява работата на конвекционните фурни. Капакът на барбекюто задължително е затворен по време на готвенето. По този начин може да приготвите цяла риба, пиле и пуйка, пуешки гърди, пилешки бутчета и крилца, цял картоф, пица, брауни и др. И при този метод може да подсилите вкуса с подходящ чипс за опушване

 • Бавно готвене (slow and low)/опушване – храната отново се поставя встрани от източника на топлина, а температурата на готвене е ниска – около 90◦С-130◦С. Печенето продължава 6-8 часа и е перфектно за приготвянето на ребра, голямо парче месо, цяло пиле. Изберете чипс за опушване. 

 

Запалване и употреба на газово барбекю! 

 1. Проверете тавичката за мазнина и я сменете, ако сметнете за необходимо.
 2. Отворете капака на газовото барбекю.
 3. Бавно включете клапана на газовата бутилка и изчакайте около минута, за да се напълни газовата система.
 4. Включете горелките на най-високата температура.
 5. Затворете капака на грила и оставете да се загрее за 10-15 минути.
 6. Отворете капака и почистете скарата за готвене с четка, за да премахнете остатъците от предишното използване на барбекюто.
 7. Газовото барбекю е готово за употреба. Регулирайте температурата спрямо избрания метод на готвене. Печете винаги на затворен капак.

 

 

Какви аксесоари се предлагат за барбекюта на газ?

 • Комплект 2 броя прибори за барбекю WEBER® е подходящ за по-малки барбекюта, тъй като приборите са по-къси – за газовите барбекюта от сериите Q и Spirit.

 • Комплект 3 броя прибори за барбекю WEBER® се препоръчва при барбекюта с по-голям размер, за да бъдат ръцете ви по-далеч от топлината – за газови барбекюта Genesis и Summit. 

 • Четка за барбекю WEBER® Т-форма, 30 сm – изберете четка, с която да отстраните овъглените остатъци от храна от предишното готвене.

 • Газова бутилка WEBER® - Пропан/Бутан. Механизмът е на винт за лесна употреба, има защитна клапа. Бутилката е достатъчна за 3-4 готвения, в зависимост от продължителността на печене.

 • Кожени ръкавици за барбекю WEBER® са по-къси и са идеални за работа с по-малки грилове.

 • Съд за печене на пиле с незалепващо керамично покритие WEBER® - пригответе невероятно вкусно крехко цяло пиле с неповторим барбекю вкус. В същия съд може да изпечете и десерт. 

 • Кошницата за риба WEBER® е един от необходимите аксесоари, ако обичате да похапвате риба на скара. С нейна помощ прясната риба никога няма да залепне и да се разпадне на парчета докато я обръщате. Лесно, чисто и удобно. Избетере един от двата размера спрямо големината на барбекюто. 

 • Чипсове за опушване WEBER® - изберете вида на чипса спрямо храната, която ще приготвяте. За директно и индиректно готвене. 

 

Ако газовото Ви барбекю е със GBS скара, то за нея са подходящи следните аксесоари:

 •  Чугунена GBS скара WEBER® - за стекове с ромбоидни шарки.

 • Чугуненият GBS тиган WEBER® е подходящ за бекон, яйца, палачинки, тостове, скариди, паеля и др. 

Холандският GBS съд WEBER® за крехко задушено, питателни яхнии, апетитно къри, хляб, греяно вино.

 • Съд за печене на цяло пиле GBS WEBER®.

 • Плоча за пица GBS WEBER®

 • Приставка за гофрети GBS WEBER®

 • Уок тиган GBS WEBER®

 

В Аксесоари за барбекю можете да намерите още много тавички, преса за бургери, престилки, термометри и най-различни WEBER® аксесоари. Богатата гама аксесоари е едно от най-големите предимства на WEBER®.