2 броя дъски за опушване на месо и риба - Кедър
SKU
WB 17831
Добавете фин опушен вкус към любимите храни с дъските от кедрово дърво. Докато барбекюто се разпалва, поставете любимата си риба - сьомга или пъстърва - върху дъската. Или опитайте със специално сирене като пушено бри или камембер.
Вземи желания продукт сега, с няколко лесни стъпки!
Межете да добавите избрания от Вас продукт в кошницата на магазина избирайки бутона 'Добави в количката'. След което в кошницата на магазина ще имате възможност да изберете метод на плащане 'На кредит с UNU Credit'. Там ще можете да си изберете предпочитаните от Вас брой месечни вноски, да си добавите, ако желаете известна сума като първоначална вноска. Ще можете да видите 'Годишния Лихвен Процент', 'Годишния Процент на Разходите', както и 'Общата сума', която ще платите за лизинга. При желание за закупуване ще бъдете прехвърлени към страницата на UNI Credit за завършване на процедурата.
3 месеца
Вноска: 23.00 лв.
ГЛП: 17.91 %
ГПР: 19.35 %
4 месеца
Вноска: 17.42 лв.
ГЛП: 19.05 %
ГПР: 20.8 %
5 месеца
Вноска: 14.07 лв.
ГЛП: 19.78 %
ГПР: 21.68 %
6 месеца
Вноска: 11.88 лв.
ГЛП: 21.46 %
ГПР: 23.85 %
9 месеца
Вноска: 8.13 лв.
ГЛП: 21.46 %
ГПР: 23.86 %
10 месеца
Вноска: 7.38 лв.
ГЛП: 21.46 %
ГПР: 23.83 %
12 месеца
Вноска: 6.25 лв.
ГЛП: 21.46 %
ГПР: 23.57 %
18 месеца
Вноска: 4.39 лв.
ГЛП: 21.65 %
ГПР: 23.84 %
24 месеца
Вноска: 3.46 лв.
ГЛП: 21.57 %
ГПР: 23.78 %
30 месеца
Вноска: 2.90 лв.
ГЛП: 21.20 %
ГПР: 23.52 %
36 месеца
Вноска: 2.53 лв.
ГЛП: 21.20 %
ГПР: 23.35 %
Добави в количката
Откажи
C.C.Ver. 1.1.11
Опушването върху дъските от кедър Weber® придава уникален вкус към ястията и е чудесен начин за поднасяне на храната.
- Дъски за опушване Weber.
- 2 броя.
- Материал: кедрово дърво.
- 100% натурални.
- Размер: 2.2 х 15 х 40 cm.
- За фин опушен вкус.
- Подходящи за риба, морски дарове, пиле, месо, сирена, тофу.
- Съвместими с всички барбекюта - на дървени въглища, газ, ток, пелети.
- Могат да се използват до 3 пъти.
- Чудесен подарък за всеки грил майстор.
Начин на употреба
- Накиснете дъската във вода поне за един час. Това предпазва дървото от запалване, а храната от изсъхване.
- Сложете дъската на скарата, когато грилът е загрял на средна степен около 190°С.
- За барбекюта на дървени въглища - дъската се поставя над разпалените брикети. За барбекюта на газ и ток - загрейте грила на максимална степен и после намалете до средна.
- След 5 минути обърнете дъската и сложете храната върху нея.
- Дървото е с по-малка топлопроводимост от скарата на барбекюто, така че предвидете повече време за печене от обикновено.
- Вземете предвид, че храната ще продължи да се готви още няколко минути върху дъската, след като я преместите от скарата.
- Почистете дъската с четка след употреба и я накиснете в топла вода. После я изсушете.
- Дъските могат да се използват два или три пъти, дори когато са обгорени. След това ги начупете и използвайте като чипс за опушване.
Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.
Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти
Чипс за опушване Weber®, за говеждо месо - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, ябълково дърво - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, хикория - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, за свинско месо - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, за птиче месо - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, за риба - 0.7 kg
Добави в любими
Чипс за опушване Weber®, дъб и уиски - 0.7 kg
Добави в любими
Дървени парчета за опушване Weber®, хикория 1.5 kg
Добави в любими