ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 50 000 ЛВ

2 броя дъски за опушване на месо и риба - Кедър

SKU
WB 17831

Добавете фин опушен вкус към любимите храни с дъските от кедрово дърво. Докато барбекюто се разпалва, поставете любимата си риба - сьомга или пъстърва - върху дъската. Или опитайте със специално сирене като пушено бри или камембер.

67,00 лв.

Опушването върху дъските от кедър Weber® придава уникален вкус към ястията и е чудесен начин за поднасяне на храната.

  • Дъски за опушване Weber.
  • 2 броя.
  • Материал: кедрово дърво.
  • 100% натурални.
  • Размер: 2.2 х 15 х 40 cm.
  • За фин опушен вкус.
  • Подходящи за риба, морски дарове, пиле, месо, сирена, тофу.
  • Съвместими с всички барбекюта - на дървени въглища, газ, ток, пелети.
  • Могат да се използват до 3 пъти.
  • Чудесен подарък за всеки грил майстор.

 

 

Начин на употреба

  1. Накиснете дъската във вода поне за един час. Това предпазва дървото от запалване, а храната от изсъхване.
  2. Сложете дъската на скарата, когато грилът е загрял на средна степен около 190°С.
  3. За барбекюта на дървени въглища - дъската се поставя над разпалените брикети. За барбекюта на газ и ток - загрейте грила на максимална степен и после намалете до средна.
  4. След 5 минути обърнете дъската и сложете храната върху нея.
  5. Дървото е с по-малка топлопроводимост от скарата на барбекюто, така че предвидете повече време за печене от обикновено.
  6. Вземете предвид, че храната ще продължи да се готви още няколко минути върху дъската, след като я преместите от скарата.
  7. Почистете дъската с четка след употреба и я накиснете в топла вода. После я изсушете.
  8. Дъските могат да се използват два или три пъти, дори когато са обгорени. След това ги начупете и използвайте като чипс за опушване.

 

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти