ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

 1. Нов
  Брадва Gerber Hatchet 9"/ogradina.bg
  Брадва Gerber Hatchet 9"
  Цена
  120,00 лв.

  Брадвата на Gerber Hatchet 9" е създадена да се справя с предизвикателства на къмпинга, в двора, за лов, туризъм, в колата. Универсален инструмент от нарязване на подпалки до цепене на малки трупи. Брадвата е лека, компактна и здрава, с лесно свалящ се тънък калъф. Съвременна технология за ултра остро острие от закалена стомана и незалепващо покритие, прорязва дървото на дълбочина три пъти по-голяма от средната.
  Притежава ударопоглъщаща дръжка, която помага за предотвратяване на нараняване при пренапрежение и предлага сигурно захващане и превъзходен контрол на ръката. Перфектно балансирано съотношение между усилие и тегло.

 2. Брадва за къмпинг лов и туризъм X5 - XXS, с пластмасова кания/ogradina.bg
  Брадва за къмпинг лов и туризъм X5 - XXS
  Цена
  76,00 лв.

  Брадвата X5-XXS е уникално съчетание от минималистичен дизайн и функционалност. Има остри ръбове и  е подходяща  за прилагане на всички задачи по подготовка на дървото - рязане, дърводелство и подкастряне.  Универсален инструмент, осигуряващ чисто и лесно рязане на прясно или смолисто дърво като смърч или бор. Този инструмент може да замени нуждата от по-голям нож на двора, на излет в планината, на къмпинг или лов.

 3. Брадва за къмпинг лов и туризъм X7 - XS/ogradina.bg
  Брадва за къмпинг лов и туризъм X7 - XS
  Цена
  96,00 лв.

  Брадвата X7-XS e друг лесен за носене избор. Идеален за туристи и любители на открито. X7-XS е подходящ инструмент за кълцане на подпалки и малки до средни трупи. Както всяка брадва от X-Series™, X7 съчетава перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието, ултра остър ръб и практически нечуплив дизайн. Тази комбинация от функции позволява на острието да захапе по-дълбоко при кълцане и по-голямо проникване в дървесината при всяко замахване. Можете да насечете повече дърва за по-малко време, с по-малко усилия и напрежение на ръцете, което гарантира максимално увеличаване на проиводителността.

 4. Дърводелска брадва X10 - S/ogradina.bg
  Дърводелска брадва X10 - S
  Цена
  106,00 лв.

  Брадвата X10-S e oще един чудесен инструмент за задачи в двора и малки строителни проекти около къщата, вилата или в гората. Подходящ избор от кълцане на подпалки до средно големи трупи. Както всяка брадва от X-Series™, X10-S съчетава перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието, ултра остър ръб и практически нечуплив дизайн. Тази комбинация от функции позволява на острието да захапе по-дълбоко при кълцане и по-голямо проникване в дървесината при всяко замахване. Можете да насечете повече дърва за по-малко време, с по-малко усилия и напрежение на ръцете, което гарантира максимално увеличаване на проиводителността.

   

 5. Брадва за цепене на дърва X11 - S/ogradina.bg
  Брадва за цепене на дърва X11 - S
  Цена
  115,00 лв.

  Перфектен инструмент за бърза работа.  X11-S е проектиран за лесна употреба с една ръка при цепене на малки трупи и дървета с диаметър около 20 см. Като всяка брадва или брадва от X-Series™, X11 съчетава перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието, ултра остър ръб и практически нечуплив дизайн, и всичко това за да увеличите максимално вашата производителност. Тази комбинация от функции позволява на острието да разпръсква дървесината по-ефективно, предлагайки повече разцепвания с един удар при всяко замахване. Тъй като с  брадвата X11-S можете да цепите  лесно дърва, всяка работа изисква по-малко време, по-малко усилия и по-малко напрежение на ръцете.

 6. Брадва за цепене на дърва X17 - M/ogradina.bg
  Брадва за цепене на дърва X17 - M
  Цена
  136,00 лв.

  Нашата брадва за цепене X17-M е лесен инструмент за боравене и транспортиране. Подходящ избор за всеки, който трябва да цепи малки до средни трупи с диаметър около 30 см, с мощност и скорост. Като всяка брадва от X-Series™, X17-M съчетава перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието, ултра остър ръб и практически нечуплив дизайн за максимална производителност. Тази комбинация от функции позволява на острието да разпръсква дървесината по-ефективно, предлагайки повече разцепвания с един удар при всяко замахване. Тъй като можете да цепите дърва по-лесно с X17, всяка работа изисква по-малко време, по-малко усилия и по-малко напрежение на ръцете.

   
 7. Брадва за цепене X21 - L/ogradina.bg
  Брадва за цепене X21 - L
  Цена
  152,00 лв.

  Цепещите брадви Fiskars от следващо поколение са истинска еволюция на изработката. Предназначени да цепят с един удар дори и най-дебелите трупи. Специалната геометрия и покритие на острието се допълват от лека и здрава дръжка с перфектен баланс. Цепещата брадва разполага с уникален режещ ръб, който лесно се врязва в дървото, а дебелата част на острието след това разбива. Изберете вашият размер цепеща брадва  от Series™ Splitting Axe според задачата. X21-L е страхотен универсален модел брадва за малки и големи задачи по цепене. Инструментът се предлага с пластмасова кания за лесно пренасяне и съхранение.

 8. Брадва за цепене на дърва X25 - XL/ogradina.bg
  Брадва за цепене на дърва X25 - XL
  Цена
  186,00 лв.

  Брадвата X25-XL е чудесен избор за всеки, който трябва бързо да цепи дървени трупи със среден и голям размер. Като всяка брадва от X-Series™, X25-XL съчетава перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието, ултра остър ръб и практически нечуплив дизайн. Тази комбинация от функции позволява на острието да разпръсква дървесината по-ефективно, предлагайки повече разцепванe с един удар при всяко замахване. Тъй като можете да цепите дърва по-лесно с X25-XL, всяка работа изисква по-малко време, по-малко усилия и по-малко напрежение на ръцете, което води до максимално увеличаване на производителността.

 9. Брадва за цепене на дърва X27 - XXL/ogradina.bg
  Брадва за цепене на дърва X27 - XXL
  Цена
  199,00 лв.

  Супер цепещатата брадва X27-XXL e подходящ инструмент за потребители с по-висок ръст или за  всеки, който предпочита по-дълга брадва. Нашата много търсена брадва X27-XXL осигурява мощност, която прави цепенето на средни до изключително големи трупи по-лесно от всякога. Като всяка брадва от X-Series™, X27-XXL съчетава перфектно разпределение на теглото, усъвършенствана геометрия на острието, ултра остър ръб и практически нечуплив дизайн. Тази комбинация от функции позволява на острието да се вклинява в дървесината по-ефективно, предлагайки по-дълбоко разцепване с един удар при всяко замахване. Този модел брадва е с най-дългата дръжка, която увеличава максимално мощността и скоростта, особено при по-високите хора. Тъй като можете да цепите дърва по-лесно с X27-XXL, всяка работа изисква по-малко време, по-малко усилия и по-малко напрежение на ръцете, което увеличава максимално производителността. 

 10. Чук за цепене IsoCore™, размер XXL/ogradina.bg
  Чук за цепене IsoCore™, размер XXL
  Цена
  175,00 лв.

  Чук за цепене IsoCore™, размер XXL на Фискарс е мощен иструмент за твърдо цепене на дърва и разцепване на дървесина. С патентована система IsoCore Shock Control System за намаляване на вибрациите при удар с до 50%, облекчава се тежката работа по цепене на дърва и намалява мускулната умора и болките в ставите. Неговата кована стоманена глава е с две лица-за цепене и  раздробяване на дърво, и забиващо за удряне с друг инструмент по време на цепене, за да помогне забиването на клина. Чукът има двуслойна дръжка, която улавя всяка продължителна вибрация. Оптимизираната геометрия на острието разбива здрави трупи, а неразделната занитена  глава не се плъзга надолу или откъсва. Текстурираният дизайн на дръжката пасва сигурно и удобно на ръката, подобрява сцеплението и намалява появата на мехури върху дланите.

 11. Промо сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Промо сет: Брадва за цепене Х21 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  178,99 лв.

  Промо сетът включва брадва за цепене Х21 и универсален нож с вградено точило. Невроятен за подарък за Вас или за приятел. Сетът от 2 части е полезен набор от инструменти, както за любители, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

 12. Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило/ogradina.bg
  Къмпинг сет: Брадва XXS_X5 + Телескопичен трион S SW73 + Универсален нож с вградено точило
  Цена
  193,00 лв.

  Комплектът включва малка лека брадва XXS_X5, телескопичен трион S SW73 и универсален нож с вградено точило в кутия. Невроятен за подарък за Вас или за за приятел. Сетът от 3 части е полезен набор от инструменти, както за любители на открито-лов, риболов и къмпинг, така и за професионалисти в строителството и градинарството.

 13. Сет брадва с нож Gator Combo I/ ogradina.bg
  Сет брадва с нож Gator Combo I
  Цена
  115,00 лв.

  Сетът брадва с нож Gator Combo I е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator е компактна, с голяма ударна сила и е подходяща за всякакви условия на открито. Главата е изработена от неръждаема стомана и има издръжливо острие. Дръжката предлага добро и удобно сцепление при мокри и кални условия. В нея има и нож с фиксирано острие за допълнителна гъвкавост. Ножът се закрепва здраво с помощта на магнит.

   

 14. Сет брадва с трион Gator Combo II/ ogradina.bg
  Сет брадва с трион Gator Combo II
  Цена
  125,00 лв.

  Сетът брадва с трион Gator Combo II е здрав, лек и удобен къмпинг комплект. Брадвата Gator II е компактна и е подходяща за всякакви условия на открито. Изработена е от неръждаема стомана и има по-дълга дръжка от оригиналната брадва Gator, което осигурява по-голяма ударна сила. Предлага по-добро и по-удобно сцепление при мокри и кални условия. В дръжката има и ръчен трион с грубо острие за рязане на клони. Трионът се закрепва здраво с помощта на магнит.

Настрой низходяща посока

14 Артикули