ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Детски инструменти

 1. Нов
  Очаквана доставка
  Детски комплект за градината MyFirstFiskars, гребло и метла
  Детски комплект за градината MyFirstFiskars, гребло и метла
  Цена
  49,90 лв.
  Добави в любими

  Децата обичат да преследват слънчеви зайчета и да събират листа с комплекта за почистване на Fiskars, който включва два истински, висококачествени инструмента, направени специално за тях. Градинските инструменти MyFirstFiskars са проектирани да пасват на малки ръчички и голямо въображение, защото детството трябва да е изпълнено с интересни буболечки, криволичещи кални пътеки и ежедневни приключения. Размерът на метлата е съобразен с детския ръст и разполага с издръжливи, гъвкави влакна за ефективно метене. Греблото има здрави, гъвкави пластмасови зъбци, които лесно събират листата. И двата инструмента разполагат със здрава, лека, алуминиева дръжка, която е устойчива на ръжда и издържа на атмосферните влияния. Забавните, ярки цветове са избрани от истински деца. Инструментите се забелязват лесно и не могат да се изгубят - независимо накъде водят приключенията!

 2. Нов
  Очаквана доставка
  Детски комплект за градината MyFirstFiskars, гребло и лопата
  Детски комплект за градината MyFirstFiskars, гребло и лопата
  Цена
  49,90 лв.
  Добави в любими

  Качествените градински инструменти MyFirstFiskars са подходящи за малки ръце и големи идеи. Детският комплект включва гребло и лопата с размери, подходящи за детските ръце. Греблото има здрави, гъвкави пластмасови зъбци, които лесно събират листата. Лопатата е конструирана за действително копаене (не само за игра!). И двата инструмента разполагат със здрава, лека, алуминиева дръжка, която е устойчива на ръжда и издържа на атмосферните влияния. Забавните, ярки цветове са избрани от истински деца. Инструментите се забелязват лесно и не могат да се изгубят - независимо накъде водят приключенията! 

 3. Нов
  Очаквана доставка
  Детски комплект за засаждане MyFirstFiskars, 4 инструмента
  Детски комплект за засаждане MyFirstFiskars, 4 инструмента
  Цена
  45,90 лв.
  Добави в любими

  Децата обичат да копаят, загребват, садят и метат с комплекта инструменти за засаждане MyFirstFiskars. Той съдържа четири истински, висококачествени инструмента, предназначени специално за тях. Всеки инструмент е изработен от издръжливи материали, има мека дръжка, голям отвор за закачане и забавни, ярки цветове, избрани от истински деца. Инструментите са подходящи както за засаждане на истински растения на двора или на балкона, така и за игра в пясъка или на снега.  

 4. Нов
  Подложка за колене Solid
  Подложка за колене Solid
  Цена
  14,90 лв.
  Добави в любими

  Подложката за колене Solid на Fiskars защитава коленете, докато работите в градината. А защо не да седнете на нея и за почивка.От двуслойна пяна с дълготрайна издръжливост. Здрава, влагоустойчива, изолира от каменист терен, а мекотата отвътре  осигурява превъзходен комфорт за Вашите колене. Изключително лека с оформена дръжка за пренасяне от едно място на друго. С оптимални размери за достатъчен комфорт и в същото време не заема от мястото за работа.

Настрой низходяща посока

4 Артикули

Градински инструменти за деца от Fiskars

Fiskars предлага разнообразие от градински инструменти, специално предназначени за деца. Тези инструменти обикновено са с по-малък размер, което ги прави по-лесни за боравене и използване от децата. Създадени за малки ръчички и креативни умове, градинските инструменти MyFirstFiskars са истински, висококачествени инструменти, които позволяват на децата да изследват света около тях. Те наистина копаят, метат и гребат, като същевременно се противопоставят на стихиите, а техните ярки, забавни цветове са лесни за забелязване... и трудни за губене, без значение какви видове приключения издържат. Някои примери за градински инструменти Fiskars за деца включват:

 • Детски градински ръкавици: Тези ръкавици са проектирани да пасват на по-малки ръце и да осигуряват защита от тръни, бодливи растения и други потенциални опасности.
 • Детски лопати, гребла и метли: Тези шарени и весели инструменти са с по-малки размери и имат ергономични дръжки, които са лесни за хващане от децата.
 • Детски ножици за подрязване: Тези ножици за подрязване са проектирани да бъдат лесни за използване от децата и са идеални за подпомагане на децата да се научат как да подрязват растенията.
 • Детски лейки: Тези лейки са с по-малък размер и имат забавен, удобен за деца дизайн.

Използвайки тези инструменти, децата могат да се научат как да се грижат за растенията и да се включат в градински дейности.

Ползи от градинарството за децата

Градинарството може да бъде чудесно занимание за децата, защото предлага редица предимства. 

 • Насърчаване на физическата активност: Градинарството изисква децата да се движат и да се занимават с физическа активност, което е важно за цялостното им здраве и развитие.
 • Подобряване на когнитивното развитие: Градинарството може да помогне на децата да научат повече за науката, математиката и други академични предмети, докато учат за растежа на растенията и света на природата.
 • Насърчаване на креативността и въображението: Градинарството може да предостави на децата възможност да изразят своята креативност, докато проектират свои собствени градини или планират как ще се грижат за своите растения.
 • Обучение на отговорност и търпение: Градинарството изисква децата да се грижат за растенията редовно, което може да им помогне да развият важни житейски умения като отговорност и търпение.
 • Осигуряване на чувство за постижение: Децата могат да изпитат чувство на гордост и постижение, докато гледат как растенията им растат и процъфтяват.