ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Детски инструменти

 1. Детски комплект за градината MyFirstFiskars, гребло и метла - ogradina.bg
  Детски комплект за градината MyFirstFiskars, гребло и метла
  Цена
  54,00 лв.
  Добави в любими

  Децата обичат да преследват слънчеви зайчета и да събират листа с комплекта за почистване на Fiskars, който включва два истински, висококачествени инструмента, направени специално за тях. Градинските инструменти MyFirstFiskars са проектирани да пасват на малки ръчички и голямо въображение, защото детството трябва да е изпълнено с интересни буболечки, криволичещи кални пътеки и ежедневни приключения. Размерът на метлата е съобразен с детския ръст и разполага с издръжливи, гъвкави влакна за ефективно метене. Греблото има здрави, гъвкави пластмасови зъбци, които лесно събират листата. И двата инструмента разполагат със здрава, лека, алуминиева дръжка, която е устойчива на ръжда и издържа на атмосферните влияния. Забавните, ярки цветове са избрани от истински деца. Инструментите се забелязват лесно и не могат да се изгубят - независимо накъде водят приключенията!

 2. Детски комплект за градината MyFirstFiskars, гребло и лопата - ogradina.bg
  Детски комплект за градината MyFirstFiskars, гребло и лопата
  Цена
  54,00 лв.
  Добави в любими

  Качествените градински инструменти MyFirstFiskars са подходящи за малки ръце и големи идеи. Детският комплект включва гребло и лопата с размери, подходящи за детските ръце. Греблото има здрави, гъвкави пластмасови зъбци, които лесно събират листата. Лопатата е конструирана за действително копаене (не само за игра!). И двата инструмента разполагат със здрава, лека, алуминиева дръжка, която е устойчива на ръжда и издържа на атмосферните влияния. Забавните, ярки цветове са избрани от истински деца. Инструментите се забелязват лесно и не могат да се изгубят - независимо накъде водят приключенията! 

 3. Детски комплект за засаждане MyFirstFiskars, 4 инструмента - ogradina.bg
  Детски комплект за засаждане MyFirstFiskars, 4 инструмента
  Цена
  42,00 лв.
  Добави в любими

  Децата обичат да копаят, загребват, садят и метат с комплекта инструменти за засаждане MyFirstFiskars. Той съдържа четири истински, висококачествени инструмента, предназначени специално за тях. Всеки инструмент е изработен от издръжливи материали, има мека дръжка, голям отвор за закачане и забавни, ярки цветове, избрани от истински деца. Инструментите са подходящи както за засаждане на истински растения на двора или на балкона, така и за игра в пясъка или на снега.  

 4. Подложка за колене Solid/Ogradina.bg
  Подложка за колене Solid
  Цена
  14,90 лв.
  Добави в любими

  Подложката за колене Solid на Fiskars защитава коленете, докато работите в градината. А защо не да седнете на нея и за почивка.От двуслойна пяна с дълготрайна издръжливост. Здрава, влагоустойчива, изолира от каменист терен, а мекотата отвътре  осигурява превъзходен комфорт за Вашите колене. Изключително лека с оформена дръжка за пренасяне от едно място на друго. С оптимални размери за достатъчен комфорт и в същото време не заема от мястото за работа.

 5. Нов
  Детски декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 3 броя - ogradina.bg
  Детски декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 3 броя
  Цена
  25,00 лв.
  Добави в любими

  Детският комплект Fiskars Kidzors™ се състои от 3 броя ножици за творческо оформяне на декоративни бордюри върху хартия, картон, пяна, филц и пластмаса. Те режат с лекота и доставят забавление и радост на масата за занаяти. Подходящи са както за десничари, така и за левичари. Ергономично оформените дръжки са специално пригодени за детските ръце и осигуряват сигурен захват. Острите ръбове от неръждаема стомана със заоблени върхове режат лесно различни материали без риск от нараняване.

 6. Нов
  Детски комплект декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 6 броя - ogradina.bg
  Детски комплект декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 6 броя
  Цена
  45,00 лв.
  Добави в любими

  Детският комплект Fiskars Kidzors™ се състои от 6 броя ножици за творческо оформяне на декоративни бордюри върху хартия, картон, пяна, филц и пластмаса. Те режат с лекота и доставят забавление и радост на масата за занаяти. Подходящи са както за десничари, така и за левичари. Ергономично оформените дръжки са специално пригодени за детските ръце и осигуряват сигурен захват. Острите ръбове от неръждаема стомана със заоблени върхове режат лесно различни материали без риск от нараняване.

Настрой низходяща посока

12 Артикули

Градински инструменти за деца от Fiskars

Fiskars предлага разнообразие от градински инструменти, специално предназначени за деца. Тези инструменти обикновено са с по-малък размер, което ги прави по-лесни за боравене и използване от децата. Създадени за малки ръчички и креативни умове, градинските инструменти MyFirstFiskars са истински, висококачествени инструменти, които позволяват на децата да изследват света около тях. Те наистина копаят, метат и гребат, като същевременно се противопоставят на стихиите, а техните ярки, забавни цветове са лесни за забелязване... и трудни за губене, без значение какви видове приключения издържат. Някои примери за градински инструменти Fiskars за деца включват:

 • Детски градински ръкавици: Тези ръкавици са проектирани да пасват на по-малки ръце и да осигуряват защита от тръни, бодливи растения и други потенциални опасности.
 • Детски лопати, гребла и метли: Тези шарени и весели инструменти са с по-малки размери и имат ергономични дръжки, които са лесни за хващане от децата.
 • Детски ножици за подрязване: Тези ножици за подрязване са проектирани да бъдат лесни за използване от децата и са идеални за подпомагане на децата да се научат как да подрязват растенията.
 • Детски лейки: Тези лейки са с по-малък размер и имат забавен, удобен за деца дизайн.

Използвайки тези инструменти, децата могат да се научат как да се грижат за растенията и да се включат в градински дейности.

Ползи от градинарството за децата

Градинарството може да бъде чудесно занимание за децата, защото предлага редица предимства. 

 • Насърчаване на физическата активност: Градинарството изисква децата да се движат и да се занимават с физическа активност, което е важно за цялостното им здраве и развитие.
 • Подобряване на когнитивното развитие: Градинарството може да помогне на децата да научат повече за науката, математиката и други академични предмети, докато учат за растежа на растенията и света на природата.
 • Насърчаване на креативността и въображението: Градинарството може да предостави на децата възможност да изразят своята креативност, докато проектират свои собствени градини или планират как ще се грижат за своите растения.
 • Обучение на отговорност и търпение: Градинарството изисква децата да се грижат за растенията редовно, което може да им помогне да развият важни житейски умения като отговорност и търпение.
 • Осигуряване на чувство за постижение: Децата могат да изпитат чувство на гордост и постижение, докато гледат как растенията им растат и процъфтяват.