ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Домашни потреби

 1. %
  Нов
  Чаша Puutharurit Arabia, 0.3L - ogradina.bg
  Чаша Puutharurit Arabia, 0.3L
  Цена
  Редовна цена 19,90 лв. Промо цена 7,50 лв.
  Добави в любими

  Насладете се на любимото си сутрешно кафе или чай в чашата Puutharurit на финланската марка Arabia. Тя е произведена от висококачествен витропорцелан, има вместимост 300 ml и модерен скандинавски дизайн, който внася нотка уют във всяка кухня. Puutharurit е очарователен свят, създаден от илюстраторката Арми Тева, в който малките градинари надничат през красивите растения.

  Артикул с 60% намаление от цената до изчерпване на наличните количества.

 2. Нов
  Белачка Y-образна Fiskars Norden - ogradina.bg
  Белачка Y-образна Fiskars Norden
  Цена
  71,00 лв.
  Добави в любими

  Белачката Fiskars Norden е снабдена с висококачествено Y-образно въртящо се острие от неръждаема стомана, което се адаптира перфектно към формата на храната. Идеално е за гладко белене на дълги зеленчуци, като краставици и моркови. Уникалната му дръжка е изработена от термично обработена бреза, добита от отговорно управлявани гори. Както всички прибори Norden, тази белачка е перфектно балансирана за удобство и контрол при употреба и има красив дизайн създаден за модерната кухня.

 3. Нов
  Белачка с фиксирано острие Fiskars Norden - ogradina.bg
  Белачка с фиксирано острие Fiskars Norden
  Цена
  71,00 лв.
  Добави в любими

  Белачката Fiskars Norden има висококачествено фиксирано острие от неръждаема стомана, което е предназначено за гладко белене на кръгли или дълги плодове и зеленчуци, като аспержи, картофи и ябълки. Уникалната дръжка е изработена от термично обработена бреза, добита от отговорно управлявани гори. Както всички прибори Norden, тази белачка е перфектно балансирана за удобство и контрол при употреба и има красив дизайн.

 4. Точило за ножове Fiskars Norden - ogradina.bg
  Точило за ножове Fiskars Norden
  Цена
  81,00 лв.
  Добави в любими

  Родени от дългогодишно занаятчийско наследство и здраво вкоренени в северната земя, приборите Fiskars Norden са изработени от първокласни материали. Практичното точило Norden е произведено от висококачествен естествен дъб. Снабдено е с керамичен камък за лесно заточване на ножове с прави, стоманени остриета. Вграденият предпазител за пръстите осигурява безопасност по време на работа. Подобно на всички прибори Norden, точилото е с красив дизайн и се вписва в модерната кухня.

 5. Нов
  Детски декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 3 броя - ogradina.bg
  Детски декоративни ножици Fiskars Kidzors™, 3 броя
  Цена
  25,00 лв.
  Добави в любими

  Детският комплект Fiskars Kidzors™ се състои от 3 броя ножици за творческо оформяне на декоративни бордюри върху хартия, картон, пяна, филц и пластмаса. Те режат с лекота и доставят забавление и радост на масата за занаяти. Подходящи са както за десничари, така и за левичари. Ергономично оформените дръжки са специално пригодени за детските ръце и осигуряват сигурен захват. Острите ръбове от неръждаема стомана със заоблени върхове режат лесно различни материали без риск от нараняване.

 6. Нов
  Комплект за печене Functional Form, силиконова шпатула и четка за масло - ogradina.bg
  Комплект за печене Functional Form, силиконова шпатула и четка
  Цена
  46,00 лв.
  Добави в любими

  Усъвършенствайте сладкарските си умения с комплекта за печене Functional Form на Fiskars. Той се състои от два основни сладкарски прибора - прецизно изработена шпатула за тесто и универсална силиконова четка. 

  Открийте радостта от готвенето с Fiskars!

 7. Нов
  Бамбукова дъска за рязане Functional Form
  Бамбукова дъска за рязане Functional Form
  Цена
  45,00 лв.
  Добави в любими

  Бамбуковата дъска за рязане на хляб Fiskars Functional Form™ има две страни за рязане. Едната е с прорези за рязане на хляб, а другата е плоска - за приготвяне на зеленчуци, плодове, билки и др. Страната с прорези е снабдена с жлебове за улавяне на трохи за лесно почистване, а силиконовите крачета поддържат дъската стабилна по време на работа. Дъската е изработена от бамбук, сертифициран от FSC и е обработена с ленено масло за дълъг живот.

 8. Нов
  Бамбукова дъска и нож за хляб Functional Form - ogradina.bg
  Бамбукова дъска и нож за хляб Functional Form
  Цена
  101,00 лв.
  Добави в любими

  Комплектът от бамбукова дъска за рязане и нож за хляб Functional Form е предназначен за всеки любител на хляба. Бамбуковата дъска има две страни. Едната е с прорези за рязане на хляб, а другата е гладка - за приготвяне на зеленчуци, плодове, билки и др. Страната с прорези е снабдена с жлебове за улавяне на трохи за лесно почистване, а силиконовите крачета поддържат дъската стабилна по време на работа. Дъската е изработена от бамбук, сертифициран от FSC и е обработена с ленено масло за дълъг живот. Ножът за хляб Functional Form е с издръжливо острие от японска неръждаема стомана, ергономична дръжка със SoftGrip™ и дълбок предпазител за пръстите, за да пасва удобно и сигурно в ръката ви. Както всички ножове от серията, този нож може да се мие в съдомиялна машина за лесно ежедневно почистване и има тънък профил за лесно съхранение.

 9. Белачка Y-образна Functional Form/ ogradina.bg
  Белачка Y-образна Functional Form
  Цена
  25,00 лв.
  Добави в любими

  Y-образната белачката с подвижно острие Functional Form на Fiskars е перфектна за белене на кръгли и продълговати плодове и зеленчуци и следва лесно контурите на храната. Включва накрайник за отстраняване на повредени участъци. 

 10. Белачка с фиксирано острие Functional Form/ ogradina.bg
  Белачка с фиксирано острие Functional Form
  Цена
  25,00 лв.
  Добави в любими

  Белачката с фиксирано острие Functional Form на Fiskars е перфектна за белене на кръгли или продълговати плодове и зеленчуци като аспержи, краставици, картофи и ябълки. Включва накрайник за отстраняване на повредени участъци. 

 11. Белачка с въртящо се острие Functional form/ ogradina.bg
  Белачка с въртящо се острие Functional Form
  Цена
  22,00 лв.
  Добави в любими

  Белачката с въртящо се острие Functional Form на Fiskars се справя без усилие с всякакви зеленчуци и меки плодове. Удобната дръжка осигурява здрав захват и е подходяща за повтарящите движения, които извършва ръката. Включва накрайник за отстраняване на повредени участъци. 

 12. Белачка с въртящо се острие Еssential/ ogradina.bg
  Белачка с въртящо се острие Еssential
  Цена
  19,00 лв.
  Добави в любими

  Серията Essential на Fiskars се състои от ножове, ножици и прибори за готвене. Всеки продукт е практичен и на достъпна цена. Серията Essential е идеална за всеки, който се нуждае от основни прибори за кухнята.

 13. Белачка с фиксирано острие Inspiration Merlot
  Белачка с фиксирано острие Inspiration Merlot
  Цена
  9,00 лв.
  Добави в любими

  Белачката с фиксирано острие е част от лимитираната серия Inspiration Merlot на Fiskars. Перфектна е за белене на кръгли и продълговати плодове и зеленчуци като аспержи, краставици, картофи и ябълки. Включва накрайник за отстраняване на повредени участъци. 

 14. Белачка с фиксирано острие Еssential/ ogradina.bg
  Белачка с фиксирано острие Еssential
  Цена
  19,00 лв.
  Добави в любими

  Серията Essential на Fiskars се състои от ножове, ножици и прибори за готвене. Всеки продукт е практичен и на достъпна цена. Серията Essential е идеална за всеки, който се нуждае от основни прибори за кухнята.

 15. Нож за сирена Functional Form - ogradina.bg
  Нож за сирена Functional Form
  Цена
  16,90 лв.
  Добави в любими

  Ножът за сирена Functional Form е идеален за рязане и сервиране на меки и твърди сирена. Той е лесен за хващане благодарение на ергономичната дръжка със защита за пръстите и прави качествени разрези с помощта на острото острие от неръждаема стомана.

 16. Резачка за сирена Fiskars Essential
  Резачка за сирена Essential
  Цена
  12,00 лв.
  Добави в любими

  Резачката за сирена Fiskars Essential е изработена от висококачествена японска стомана и има ъгъл на острието, който гарантира, че сиренето няма да се разчупи по време на нарязване. Има ергономично оформена дръжка и е перфектна за нарязване на полутвърдо и твърдо сирене, кашкавал, настъргване на шоколад и нуга.

 17. %
  Очаквана доставка
  Спирала за разбиване/ ogradina.bg
  Спирала за разбиване Fiskars
  Цена
  Редовна цена 1,30 лв. Промо цена 1,20 лв.
  Добави в любими

  Fiskars предоставя удобни и лесни решения за ежедневно готвене. Приборите са проектирани да бъдат лесни за използване, почистване и съхранение.

 18. Точило за ножове с японски керамичен камък Essential/ ogradina.bg
  Точило за ножове с японски керамичен камък Essential Roll-Sharp™
  Цена
  32,00 лв.
  Добави в любими

  Точилото за ножове Essential Roll-Sharp™ на Fiskars е универсално и лесно за използване, благодарение на японския керамичен заточващ камък и стабилната основа. Предназначено е за ножове от неръждаема стомана с право или назъбено острие. Заточва ефективно, бързо и тихо. Подходящо е за работа както с дясна, така и с лява ръка. Осигурява оптимално заточени остриета на ножовете за безопасно рязане в кухнята.

 19. Точило за брадви и ножове Xsharp - ogradina.bg
  Точило за брадви и ножове Xsharp™
  Цена
  40,00 лв.
  Добави в любими

  Точилото за брадви и ножове Fiskars Xsharp™ е безценно допълнение към всеки комплект с инструменти и към всяка кухня. Този удобен преносим инструмент 2в1 може да се използва с лява и дясна ръка. Керамичният камък заточва бързо и лесно всеки инструмент и има ясно обозначени режещи канали - за брадви и за ножове. Неплъзгащата основа осигурява безопасна употреба.

   

   

 20. Масат за заточване на ножове Functional Form NEW/Ogradina.bg
  Масат за заточване на ножове Functional Form New
  Цена
  45,00 лв.
  Добави в любими

  Масатът за заточване на ножове Functional Form New на Fiskars e полезен инструмент за всеки дом, вила или работилница. Острието е изработено от неръждаема стомана с дължина 202 mm.  Дръжката SoftGrip™ пасва удобно и сигурно в ръката. Масатът е лесен за поддръжка и може да се почиства в съдомиялна машина.

   

 21. Дървена поставка за ножове Fiskars
  Дървена поставка за ножове Fiskars
  Цена
  172,80 лв.
  Добави в любими

  Освободете място на кухненския си плот и защитете най-добрите си ножове с дървената поставка за ножове Fiskars. Този хоризонтален блок съхранява три големи и четири малки ножа и е с универсален дизайн, за да побере повечето модели и серии. Поставката е изработена от FSC® сертифицирана букова дървесина и предпазва остриетата на вашите ножове от затъпяване.

 22. Тример за хартия Fiskars ProCision™, размер A4
  Тример за хартия Fiskars ProCision™, размер A4
  Цена
  149,00 лв.
  Добави в любими

  Тримерът ProCision™ е предназначен за рязане на няколко листа хартия, картон и други материали с дебелина до 3 mm. Системата с двойна релса предотвратява мърдането на острието, за да осигури прави, ултрапрецизни срезове всеки път. Острието е изключително здраво и не се нуждае от подмяна. Тримерът се сгъва за лесно съхранение и пренасяне.

 23. Очаквана доставка
  Гилотина за хартия Fiskars 30 cm, размер A4
  Гилотина за хартия Fiskars 30 cm, размер A4
  Цена
  71,00 лв.
  Добави в любими

  Гилотината за хартия Fiskars има капацитет на рязане от 10 листа офис хартия наведнъж (плътност 80 g/m²). Размерът на хартията е портретен формат до A4 и пейзажен формат до A3. Гилотината е произведена от 71% рециклирани материали. Има самонаточващо се острие, което не се нуждае от поддръжка или от подмяна. Режещото рамо се самозаключва за безопасно съхранение и преместване. Гилотината има вградена дръжка за носене и сгъваем предпазител. Снабдена е с неплъзгащи се крачета и е изключително стабилна.

  Има метрична и инчова скала.
   
     

 24. Нов
  Комплект прибори за барбекю Fiskars Norden Grill Chef
  Комплект прибори за барбекю Fiskars Norden Grill Chef
  Цена
  208,90 лв.
  Добави в любими

  Комплектът от шпатула и щипка за барбекю Norden Grill Chef е изработен от висококачествени материали. Главата на шпатулата е с тънък профил за лесно подхващане на продуктите при гриловане, а отстрани има назъбен режещ ръб. Здравите рамена на щипката от неръждаема стомана осигуряват добър захват и прецизност при обръщане на храната върху горещата скара. Уникалните дръжки на инструментите са изработени от бреза и имат примки за окачване за удобно съхранение.

 25. Нов
  Вилица за барбекю Fiskars Norden Grill Chef
  Вилица за барбекю Fiskars Norden Grill Chef
  Цена
  115,00 лв.
  Добави в любими

  Вилицата за барбекю Norden Grill Chef е изработена от висококачествени материали и е функционална и дълготрайна. Здравата вилица от неръждаема стомана е идеална за захващане и обръщане на големи по размер продукти върху скарата и барбекюто. Уникалната дръжка е изработена от термично обработена бреза и има примка за окачване за удобно съхранение.

 26. Нов
  Щипка за барбекю Fiskars Norden Grill Chef
  Щипка за барбекю Fiskars Norden Grill Chef
  Цена
  115,00 лв.
  Добави в любими

  Щипката за барбекю Norden Grill Chef е изработена от висококачествени материали и е функционална и дълготрайна. Здравите рамена от неръждаема стомана осигуряват добър захват и лесно обръщане на храната върху горещата скара. Уникалната дръжка е изработена от термично обработена бреза и има примка за окачване за удобно съхранение.

 27. Нов
  Шпатула за барбекю Fiskars Norden Grill Chef
  Шпатула за барбекю Fiskars Norden Grill Chef
  Цена
  115,00 лв.
  Добави в любими

  Шпатулата за барбекю Norden Grill Chef е изработена от висококачествени материали и е функционална и дълготрайна. Нейната солидна глава от неръждаема стомана лесно обръща храната върху горещата скара и има назъбен режещ ръб. Уникалната дръжка е изработена от термично обработена бреза и има примка за окачване за удобно съхранение.

 28. Резервно кръгло острие Fiskars Rotary cutter, Ø 60 mm
  Резервно кръгло острие Fiskars Rotary cutter, Ø 60 mm
  Цена
  23,00 лв.
  Добави в любими

  Резервното острие е произведено от титанов карбид и осигурява допълнителен капацитет за рязане и издръжливост на инструмента за рязане Fiskars Rotary cutter, 60 mm. Използва се за прецизни разрязвания на няколко слоя материал. 

 29. Инструмент за рязане с кръгло острие Fiskars Rotary cutter, Ø 60 mm
  Инструмент за рязане с кръгло острие Fiskars Rotary cutter, Ø 60 mm
  Цена
  49,90 лв.
  Добави в любими

  Инструментът за рязане Fiskars Rotary cutter има кръгло острие с диаметър 60 mm. Използва се за прецизни разрязвания на няколко слоя материал, благодарение на здравото острие с покритие от титаниев карбид. Инструментът е подходящ за работа с дясна и с лява ръка.

 30. Пластмасова спирала за разбиване Functional Form/ ogradina.bg
  Силиконова спирала за разбиване Functional Form
  Цена
  19,00 лв.
  Добави в любими

  Спиралата Functional Form е подходяща за разбиване на яйца и сметана, както и за приготвяне на тесто за торта или пудинг. Телта е покрита със силикон, който предпазва чувствителните повърхности от драскотини. Серията Functional Form на Fiskars предоставя удобни и лесни решения за ежедневно готвене. Приборите са проектирани да бъдат лесни за използване, почистване и съхранение. 

 31. Магнитна релса за ножове Fiskars Functional Form
  Магнитна релса за ножове Fiskars Functional Form
  Цена
  49,00 лв.
  Добави в любими

  Магнитната релса за ножове Fiskars Functional Form представлява елегантен и здрав магнит за стена. Релсата осигурява безопасно и леснодостъпно място за съхранение на кухненските ножове, като по този начин се освобождава пространство в шкафовете и на плота. Включен е комплект за стенен монтаж.

Настрой низходяща посока

53 Артикули

Домашни потреби от Fiskars

Fiskars предлага широка гама от кухненски прибори, които да отговарят на различни нужди и задачи. Ето списък на някои от кухненските прибори, които Fiskars предлага и тяхното предназначение:

 • Шпатули: Това са прибори с плоско, гъвкаво острие, което е чудесно за обръщане на храни по време на готвене. Предлагат се в различни размери и материали, като силикон или неръждаема стомана.
 • Черпаци: Това са прибори с дълбока, подобна на лъжица купа и дълга дръжка, които са чудесни за сервиране на супи и сосове. Предлагат се в различни размери, за да отговарят на различните нужди за сервиране.
 • Телове за разбиване: Това са прибори с телена дръжка с примка и серия от телени халки, които са чудесни за разбиване и разбъркване. Те се предлагат в различни размери и форми, за да отговарят на различни нужди от смесване.
 • Щипки: Това са прибори с шарнирна челюст и дълга дръжка, които са чудесни за обръщане на храни при готвене. Те се предлагат в различни размери и материали, като неръждаема стомана или силикон.
 • Рендета: Това са прибори със серия от остри остриета, които са чудесни за настъргване на сирена, зеленчуци и други храни. Те се предлагат в различни размери и форми, за да отговарят на различни нужди.

За да използвате тези прибори, просто изберете подходящия прибор за задачата и следвайте инструкциите, предоставени от производителя. Бъдете внимателни, когато боравите с остри прибори, като ренде и бъркалки, за да избегнете нараняване. Правилната грижа и поддръжка, като щателно измиване и изсушаване на приборите след употреба и безопасното им съхранение гарантира, че ще издържат дълго време.