Кедрови дъски за опушване на месо и риба, 30 x 15 cm, 2 броя
рейтинг:
SKU
WB 17522
Добавете фин опушен вкус към любимите храни с дъските от кедрово дърво. Докато барбекюто се разпалва, поставете любимата си риба - сьомга или пъстърва - върху дъската. Или опитайте със специално сирене като пушено бри или камембер.
Опушването върху дъските от кедър Weber® придава уникален вкус към ястията и е чудесен начин за поднасяне на храната.
- Дъски за опушване
- 2 броя
- Материал: кедрово дърво
- 100% натурални
- Размери 30 x 15 x 0.8 cm
- За фин опушен вкус
- Подходящи за риба, морски дарове, пиле, месо, сирена, тофу
- Съвместими с всички барбекюта - на дървени въглища, газ, ток, пелети
- Могат да се използват до 3 пъти
- Чудесен подарък за всеки грил майстор
- Производител Weber
Начин на употреба
- Накиснете дъската във вода поне за един час. Това предпазва дървото от запалване, а храната от изсъхване.
- Сложете дъската на скарата, когато грилът е загрял на средна степен около 190°С.
- За барбекюта на дървени въглища - дъската се поставя над разпалените брикети. За барбекюта на газ и ток - загрейте грила на максимална степен и после намалете до средна.
- След 5 минути обърнете дъската и сложете храната върху нея.
- Дървото е с по-малка топлопроводимост от скарата на барбекюто, така че предвидете повече време за печене от обикновено.
- Вземете предвид, че храната ще продължи да се готви още няколко минути върху дъската, след като я преместите от скарата.
- Почистете дъската с четка след употреба и я накиснете в топла вода. После я изсушете.
- Дъските могат да се използват два или три пъти, дори когато са обгорени. След това ги начупете и използвайте като чипс за опушване.
Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.
Вашето мнение е важно за нас
Свързани продукти

Кедрови дъски за опушване на месо и риба, 40 x 15 cm, 2 броя
Цена
70,00 лв. / 35,79 €
Добави в любими