ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Електрическо барбекю със стойка Weber® Lumin

SKU
WB 92010879

Електрическото барбекю със стойка Lumin 2000 е най-новото попълнение в категорията на електрическите барбекюта на Weber®.
Страхотният вкус не изисква безкрайно пространство! Компактният, многофункционален дизайн на Lumin позволява да зарадвате всички, жадуващи за барбекю вкус. То е проектирано специално, за да достави автентичния вкус на храната, приготвена на барбекю. Неговата уникална система за овкусяване придава на храната характерния барбекю вкус. Lumin предлага различни методи за готвене. На него може да запържвате, да опушвате, на задушавате на пара или да варите. Барбекюто е лесно за съхранение на открито и закрито.

Гриловете Lumin на Weber се предлагат в 2 размера - Lumin и Lumin Compact. Изберете подходящия за Вас спрямо мястото, с което разполагате. Идеални са за града и могат да се използват на балконите в жилищни сгради без ограничения. Готвенето при затворен капак и чугунените скари гарантират невероятен барбекю вкус и шарка върху месото, които не може да постигнете в кухнята. 

Всички Weber® грилове са създадени, за да стоят на открито. Могат да се ползват всеки ден, през цялата година, независимо от климатичните условия навън. Трябва да приберете само електрическата част с кабела на стайна температура.

 

 

1590,00 лв.
купи на изплащане
12 x 148.40 лв.

Големият модел електрическо барбекю със стойка Weber® Lumin е оборудвано с мощен електрически нагревател. Това многофункционално електрическо барбекю достига температури над 315°C за перфектно гриловане на храната, а функцията за опушване добавя онзи неповторим барбекю вкус, който всички обичаме. Lumin може да поддържа храната топла, така че всеки да си сервира сам. Сгъваемата стабилна стойка е лесна за сглобяване, разполага с вградени куки за инструменти и работен плот, който осигурява допълнително пространство за готвене на удобна височина.

 

 • Електрическо барбекю със стойка Weber® Lumin.
 • Площ за готвене 1562 cm².
 • Купа и капак от стомана, емайлирана с порцелан - покритието дава 100% защита от ръжда, напукване и лющене.
 • Изолация от лят алуминий - поддържа постоянна температура.
 • Емайлирани с порцелан чугунени скари - осигуряват равномерно разпределение на топлината и равномерно изпичане на храната.
 • Мощен електрически нагревател - 2200 W/ 230 V.
 • Максимална температура за загряване 315°C.
 • 5 години гаранция на купата, капака, чугунените скари и стойката.
 • Автентичен барбекю вкус.
 • Различни начини за приготвяне на храната - гриловане, опушване, пържене,задушаване на пара, варене.
 • Копче за лесно регулиране на температурата и лесна смяна на метода на готвене.
 • Система за лесно почистване на мазнината.
 • Стабилна сгъваема стойка.
 • Страничен работен плот.
 • Куки за барбекю инструменти.
 • Електрически кабел с дължина 1.8 m.
 • Размер при отворен капак В: 130 х Ш: 90 х Д: 61 cm.
 • Производител Weber.

 

Какво можете да правите на електрическо барбекю Lumin?

 1. Гриловане. Създайте онези безпогрешни следи от скара и автентичен аромат на барбекю, като гриловате пържоли или стекове с температура над 315°C.
 2. Готвене на пара. Мощното барбекю е готово за готвене на пара само за 10 минути. Пригответе здравословни ароматни зеленчуци или вкусни кнедли с уникалния комплект тави за Lumin (закупува се отделно).
 3. Опушване. Добавете уникален опушен вкус към всяка рецепта със специалната функция на Lumin. Опитайте опушена риба, бургери, скариди или опушено бри, като предястие.
 4. Бюфет на балкона. Поддържайте храната топла, така че гостите да си сервират сами за секунди, наслаждавайки се на самообслужване в стил бюфет направо от барбекюто. Поставете подходящ съд върху скарите и сложете готовата храна вътре или използвайте универсалния комплект тави за барбекю Lumin.
 5. Размразяване. Пропуснете една стъпка от готвенето и спестете време, като размразите храната, докато барбекюто се загрява. Подходящо за всичко от замразена сьомга или пилешки филета до мини пици за децата.

 

 

ВАЖНО! Може да регистрирате Вашето WEBER® барбекю и онлайн на bbqzona.bg. Регистрацията дава лесен достъп до ръководства на потребителя, монтажни схеми, гаранционно обслужване и поръчка на резервни части.

Характеристики
Информация за продукта Електрическо барбекю
Цвят Черен
Размер на скарата 1562 cm²
Размер на барбекюто на затворен капак: В: 94 х Ш: 90 х Д: 48.50 cm
Тегло 20.50 kg

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти