ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Детскa дървенa къщичка за игра BEACH HUT, Blue Rabbit 2.0 KBT

SKU
008.001.003.001

Дървената къщичка BEACH HUT има кула, стълба, хубав преден балкон, покрив, пясъчник и пързалка в цвят по избор. Децата не могат да устоят на тази прекрасна плажна къща и ще прекарат часове в игра на открито. Големият пясъчник е като собствен частен плаж, на който децата могат да построят най-чудните замъци. Освен стълба, къщичката има още един вход, идеален за поставянето на допълнителен модул (модул CHALLENGER, модул SWING или модул WALL).

Донесете морето в задния си двор!

 

 

2349,90 лв.
купи на изплащане
12 x 219.32 лв.

Детското дървено съоръжение за игра BEACH HUT е чудесен избор за всяка градина или двор. Към него можете лесно да прикрепите люлеещ се модул SWING или всеки друг модул по желание (например модул CHALLENGER), за да увеличите забавлението на Вашето дете. Добавете някой от цветните ни аксесоари по Ваш вкус и създайте уникално пространство за децата.

Суровина от ела/смърч е напълно импрегнирана в автоклав под налягане (импрегнирането под налягане е най-добрия метод за защита на дървесината). Веществата проникват дълбоко в дървесината, повишавайки нейната устойчивост. След обработка, освен устойчивост на насекоми, плесени и гъби, дървото става по-устойчиво и на влага. Цветът, получен след обработката на дървото, не остава трайно същият. С течение на времето той се променя до кафяв оттенък.

Сертификат за качество на TÜV NORD - Детските люлки, пързалки и аксесоари на KBT са проверени, тествани и сертифицирани за безопасност от TÜV NORD. Компанията произвежда надеждни, здрави и интригуващи компоненти за детски площадки.

Размери

  • Размер на конструкцията: H=3.28 m L=2.26 m W=1.75 m
  • Paзмep нa площадката:  1.30 x 1.50 m
  • Bиcoчинa нa плaтфopмaтa: 1.50 m
  • Пързалка: 3.00 m

Съдържание

  • Bcичĸи нeoбxoдими зa cглoбявaнe дървени елементи
  • Комплект закладни части, Blue Rabbit 2.0® (включва крепежни елементи, предпазни дръжки, анкери)
  • Инcтpyĸции зa cглoбявaнe нa бългapcĸи eзиĸ
  • Пързалка (модел Tsuri, цвят - по избор - зелен, червен, син или тъмнозелен)

Цената не включва

  • аксесоарите на снимкитe - бинокъл, кормило, волан, люлки, черна дъска, въже с възли... Те могат да бъдат закупени отделно.
  • други модули Blue Rabbit 2.0, които могат да бъдат закупени отделно (модул за люлеене SWING, модул за игра CHALLENGER,, модул за катерене WALL)
 

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти