ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Детска дървена къщичка за игра PAGODA, Blue Rabbit 2.0 KBT

SKU
JU 82083

Дървената къщичка PAGODA има най-голямата тераса с парапет от всички съоръжения на Blue Rabbit. Интегрираният балкон може да се използва като наблюдателен пост. Пясъчникът отдолу предоставя голямо пространство за копаене, строене за замъци и приготвяне на пясъчни торти. Покривът прилича на древен китайски храм. Кулата има два входа. Отпред е поставена вертикална стълба и пързалка, а отзад - наклонена. Pagoda върви с пързалка в цвят по избор. 

2999,90 лв.
купи на изплащане
12 x 279.99 лв.

Детското дървено съоръжение за игра PAGODA е чудесен избор за всяка градина или двор. То е с най-голямата платформа от цялата гама Blue Rabbit 2.0. Към него можете лесно да прикрепите люлеещ се модул SWING или всеки друг модул по желание (модул CHALLENGER), за да увеличите забавлението на Вашето дете.

Пространството под терасата може да се превърне и в място за четене, игра с кукли, настолни игри и карти, ако не се постави пясък. Предният отвор на къщичката може да се използва и за добавяне на допълнителен модул или дори добавяне на допълнителна пързалка, като по този начин се увеличава възможността за детска игра.

Суровина от ела/смърч е напълно импрегнирана в автоклав под налягане (импрегнирането под налягане е най-добрият метод за защита на дървесината). Веществата проникват дълбоко в дървесината, повишавайки нейната устойчивост. След обработка, освен устойчивост на насекоми, плесени и гъби, дървото става по-устойчиво и на влага. Цветът, получен след обработката на дървото, не остава трайно същият. С течение на времето той се променя до кафяв оттенък.

Сертификат за качество на TÜV NORD - Детските люлки, пързалки и аксесоари на KBT са проверени, тествани и сертифицирани за безопасност от TÜV NORD. Компанията произвежда надеждни, здрави и интригуващи компоненти за детски площадки.

Размери

  • Размер на конструкцията: H=3.40 m L=2.35 m W=1.80 m
  • Paзмep нa площадката:  1.40 x 1.60 m
  • Bиcoчинa нa плaтфopмaтa: 1.50 m
  • Пързалка: 3.00 m

Съдържание

  • Bcичĸи нeoбxoдими зa cглoбявaнe дървени елементи
  • Комплект закладни части, Blue Rabbit 2.0 ® (включва крепежни елементи, предпазни дръжки-6 бр, анкери)
  • Инcтpyĸции зa cглoбявaнe нa бългapcĸи eзиĸ
  • Пързалка (модел Tsuri, цвят - по избор - зелен, червен, син или тъмнозелен)

Цената не включва

  • аксесоарите на снимкитe (бинокли, кормило, волан, люлки и други аксесоари). Те могат да бъдат закупени отделно.
  • други модули Blue Rabbit 2.0, които могат да бъдат закупени отделно (модул  за люлеене SWING, модул за игра CHALLENGER, модул за катерене WALL)
 

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас
Подобни продукти