ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Чанта за холандски съд за готвене Petromax ft6 и ft9

SKU
FT-TA-M

Чантата служи за пренасяне и съхранение на холандски съд за готвене Petromax ft6 (вместимост 5.5 литра) и ft9 (вместимост 7.5 литра). 

73,00 лв.

Чантата е произведена от висококачествени влакна, устойчиви на разкъсване. Двойно зашитите дръжки позволяват сигурно и удобно носене. Дъното на чантата е двойно подсилено, което гарантира голяма стабилност. Благодарение на подвижното дъно, чантата предлага отлична опора за чугунените холандски съдове за готвене Petromax. Подвижното дъно може лесно да се почиства с кърпа. Чантата се предлага с джоб с цип и два интегрирани мрежести джоба за съхраняване на аксесоари. Чантата е бродирана с традиционното лого на Petromax, което винаги е било синоним на превъзходно качество.

 

  • Чанта за холандски съд за готвене Petromax ft6 и ft9 
  • Материал найлон - здрав термопластичен материал с голяма якост и издръжливост на високи температури
  • Здрав цип
  • Подвижно дъно - за стабилна опора и лесно почистване
  • Удобни дръжки - двойно зашити
  • Два джоба за аксесоари
  • Производител Petromax (Германия)

 

Petromax е водещ немски производител на оборудване за живот на открито. Всичко започва с най-известната газена лампа, патентована преди повече от 100 години. Оттогава продуктовата гама се разширява, като съчетава традиция и иновация по уникален начин. Всички продукти на Petromax са с най-високо качество, изключително издръжливи, с уникални детайли и са предназначени за всеки, който търси почивка сред природата от напрегнатото ежедневие.

Характеристики
Материал найлон - здрав термопластичен материал с голяма якост и издръжливост на високи температури
Цвят Черен
Тегло 1.05 kg

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас