ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Емайлирана кафеварка за кафе и чай Petromax, 1.3 L

SKU
PER-9-S

Емайлираната кафеварка за кафе и чай Petromax (перколатор) е подходяща за приготвянето на силно кафе и ароматен чай на открито сред природата или у дома. Поставя се върху лагерен огън, на скарата на барбекю, както и върху готварска плоча, стъклокерамичен плот или индукционна готварска печка. Кафеварката има вместимост от 1.3 литра и може да приготви до девет чаши кафе или чай наведнъж. Времето за приготвяне варира в зависимост от температурата на източника на топлина и количеството вода.

103,00 лв.
Очаквана доставка

Уникалният принцип на работа на кафеварката Petromax освобождава най-добрите вкусове на билките и смлените кафени зърна. Когато се загрее, водата се издига нагоре през малка тръба. На върха на тръбата е поставен кръгъл филтър за мляно кафе, сухи или пресни билки. Горещата вода се изтласква нагоре, върху кафето и се стича обратно в уреда, като през сито. След това се смесва с водата и отново завира. Колкото по-дълго циркулира водата, толкова по-силна става напитката. По този начин може да приготвите ароматно, плътно кафе у дома или по време на къмпинг или друга дейност на открито.

 

  • Емайлирана кафеварка за кафе и чай Petromax (перколатор)
  • Модел Perkomax
  • Материал: емайлирана неръждаема стомана
  • Цвят черен
  • Вместимост 1.3 литра - до 9 чаши наведнъж
  • Подходящ за всички източници на топлина - открит огън, скара на барбекю, газов, електрически или индукционен котлон
  • За ароматно, плътно кафе и силен чай у дома, по време на къмпинг или друга дейност на открито
  • Производител Petromax (Германия)

 

Petromax е водещ немски производител на оборудване за живот на открито. Всичко започва с най-известната газена лампа, патентована преди повече от 100 години. Оттогава продуктовата гама се разширява, като съчетава традиция и иновация по уникален начин. Всички продукти на Petromax са с най-високо качество, изключително издръжливи, с уникални детайли и са предназначени за всеки, който търси почивка сред природата от напрегнатото ежедневие.

Характеристики
Материал емайлирана неръждаема стомана
Цвят Черен

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас