ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Габиони

SKU
GABIONS

Габионите на BETAFENCE са изработени от електрозаварени мрежи с антикорозионно покритие и са изключително здрави и дълготрайни. Доставят се полусглобени и напълно комплектовани с всички необходими аксесоари – спирали, диафрагми и обтегачи, с изключение на пълнежа от каменна фракция. Изберете подходящия за Вас размер и поръчайте необходимия брой.

Редовна цена 81,01 лв. Промо цена 68,66 лв.
%

Онлайн магазинът ogradina.bg доставя висококачествени габиони, изработени от електрозаварени телове, които са цинково-алуминиево поцинковани и защитени от корозия. Предимства на габионите пред други строителни материали са очевидни - те са евтини, гъвкави, екологични, водопропускливи, устойчиви, вписват се перфектно в градината и могат да се използват спрямо индивидуалните нужди на всеки. Възможните приложения на габионите са почти неограничени. Независимо дали се използват като периферни огради, за отделяне на част от двора или като елемент на дизайна, те могат да бъдат монтирани по права линия, под ъгъл или един върху друг и да създават уютни пространства с голяма стойност. Приложения на габионите:

  • за терасиране на стръмни дворове
  • за укрепване на свлачища и склонове
  • като свободно стоящи габионни стени и огради
  • като архитектурни и дизайнерски акценти
  • като пропусклива и екологично чиста структура, подходяща за облицовки

Всеки иска уединение в собствената си градина - дори и да обичаме съседите си. Габионните стени създават необичайни перспективи, поставят нови акценти и придават чувство за сигурност, което е едно от най-важните неща у дома. Хората, които държат на сигурността и в същото време искат да създадат архитектура със собствен личен почерк, ще харесат нашите гъвкави и лесни за инсталиране габионни системи. Не само формата и размерът предлагат безброй възможности за дизайн, материалът за пълнене също оставя много място на въображението. Пълнежът от камъни в различни цветове или материали като стъкло, дърво или кора от дървета ви подканят да създадете хармонична цялостна картина, която може да бъде перфектно съчетана с градината.

 

Предлагаме професионален монтаж на габиони, оградни системи и дворни врати. Ако желаете да монтираме Вашите габиони, моля свържете се с наш консултант за изготвянето на индивидуална оферта. В нея ще бъде включена и цената на скалната фракция за запълването на габионите.

Тип

Електрозаварен габион

Дължина

0.50/ 1.00/ 2.00m

Ширина

0.50/ 1.00m

Височина

0.50/ 1.00m

Растер

76,2 х 76,2mm

Диаметър на теловете

Ø3.0mm

Покритие

ZnAlu - цинково-алуминиева сплав със състав 95% Zn (min 350 g/m2) + 5% Alu

 

Габионите имат   - маркировка, Сертификат от ZUS, Декларация за експлоатационни характеристики, BBA Сертификат № 99 / R118 за пътища и мостове и BBA Сертификат № 00/3683 за съответствие със строителните норми
Резултат от сравнителен тест със солен разтвор на стоманена габионна тел с покритие от чист цинк и от цинк-алуминиева сплав ZincAlu Super - при ZincAlu покритието остава след повече от 3000 часа въздействие на разтвора, като осигурява 2,5 пъти по-добра корозионна устойчивост в сравнение с еквивалентно покритие от чист цинк. Всички аксесоари са със същото покритие, за да се осигури максимална защита от корозия.

Габионите се сглобяват и полагат в проектно положение съгласно подробната Инструкция за монтаж.

За запълването на габионите е нужна несепарирана трошена скална фракция от 0 до около 300 mm. Трябва да се използват неронливи и устойчиви на замръзване камъни. Размерът на видимите камъни трябва да е по-голям от размера на отворите на габионите, като при запълването на габиона не трябва да се допуска образуване на големи кухини. Кръгли камъни не се препоръчват при изграждане на стени от габиони с височина по-голяма от 1.0 m.

 

Предлагаме професионален монтаж на габиони, оградни системи и дворни врати. Ако желаете да монтираме Вашите габиони, моля свържете се с наш консултант за изготвянето на индивидуална оферта. В нея ще бъде включена и цената на скалната фракция за запълването на габионите.

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас
Свържи се с консултант