ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Уок тиган + решетка за готвене на пара GBS Weber®

SKU
WB 8856

Уок тиган + решетка за готвене на пара GBS Weber®

275,00 лв.
купи на изплащане
12 x 25.67 лв.

Уок тиган + решетка за готвене на пара GBS може да се използва с GBS скарата на Weber®. Сгответе бързо и леко азиатско ядене с неповторим барбекю вкус. Експериментирайте с нови подправки и пикантни сосове. Пригответе екзотична японска супа или сотирайте крехко телешко месо на тънки ивици. Може да задушите на пара риба и зеленчуци и да зарадвате привържениците на здравословното хранене. Или да придадете източна нотка, като запържите за кратко на висока температура с малко мазнина.

  • Уок тиган + решетка за готвене на пара GBS Weber®
  • Материал: здрав чугун - акумулира и задържа топлината
  • Специално покритие, което предотвратява залепването на храната
  • Не е необходима поддръжка, както при обикновения чугун
  • Здравословно приготвяне на храната с решетката на пара от неръждаема стомана
  • Измийте на ръка и подсушете

Уок тиганът е лесен за използване - просто отстранете кръглата част на GBS скарата и поставете тигана в отвора. Равното му дъно влиза точно и се закрепя здраво. Така си гарантирате, че тиганът ще стои на мястото си докато разбърквате. Подходящ е за всички барбекюта на въглища Weber®, както и за всички газови барбекюта Weber® с GBS скара. 

Как се използва уок тигана?

  1. Загрейте предварително уока, преди да добавите малко количество слънчогледово или сусамово олио.
  2. Нарежете продуктите на малки парчета с еднакъв размер, за да сте сигурни, че се готвят равномерно - зеленчуци, гъби, филета от месо и др.
  3. Разбъркайте продуктите в сгорещения уок тиган за няколко минути.
  4. Добавете сварени нудли, паста или ориз и подходящ сос.
  5. Насладете се на вкусно азиатско ястие директно от барбекюто.

 

Характеристики
Материал чугун, емайлиран с порцелан
Цвят Черен
Дължина 40.13 cm
Височина 12.19 cm
Ширина 42.42 cm

 Доставката е безплатна за поръчки над 200 лв.

Вашето мнение е важно за нас