ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Оглед за ограда Praktiker

SKU
OGL_Praktiker

Само за клиенти на магазини Praktiker! Оглед на Вашия имот и консултация при избор на оградна система Rossima, Betafence или Polargos, закупена от магазин Praktiker. Огледът се извършва от наши квалифицирани специалисти на територията на София-град, Софийска област, област Перник, област Варна и област Добрич.

59,00 лв.

Оглед и монтаж на място във Вашия дом или обект.

В онлайн магазин ogradina.bg ние извършваме услугата ОГЛЕД ЗА ОГРАДА PRAKTIKER по измерване преди монтажа, за да проверим дали желаният продукт е подходящ за Вашите нужди, както и да оценим всяка особеност в линията на оградата или специфична нужда за конкретния обект (денивелация, стъпки на фундамента, дълбочина на замонолитване, наклон на терена, височина на оградата, посока на отвяряне на вратите, контрол на достъп, безопасна среда и др.). След като заплатите услугата ОГЛЕД, ние ще се свържем с Вас в рамките на 24/72 часа, за да уговорим среща за посещение на място.

 

Услугата ОГЛЕД ЗА ОГРАДА PRAKTIKER включва:

  • Вземане на размери и бюджетиране на оградата. След посещението ще получите обаждане от нашите търговски консултанти за финализиране на покупката, където ще Ви информираме за общия бюджет на поръчката (продукти + услуги).
  • Промокод за 5% отстъпка. След огледа ще получите специален промокод за 5% търговска отстъпка при закупyването в Praktiker на оградни системи Rossima, Betafence и Polargos.

 

Услугата МОНТАЖ на оградна система Rossima, Betafence и Polargos започва от 48.00 лв за метър линеен и включва:

  • Фиксиране на стълбове, включително изкопаване на дупки и бетониране или анкериране към съществуващ фундамент.
  • Нивелиране и монтаж на оградата.
  • Минимален монтаж 10 линейни метра.

 

ВАЖНО: Услугите ОГЛЕД и МОНТАЖ са предоставени само за следните магазини: Praktiker София 1, Praktiker София 2, Praktiker София 3, Praktiker Перник, Praktiker Варна, Praktiker Добрич.

Вашето мнение е важно за нас