ОНЛАЙН ПОКУПКИ НА ИЗПЛАЩАНЕ ОТ 150 ЛВ ДО 15 000 ЛВ

Косачки

 1. Мотовилкова косачка за трева/ogradina.bg
  Мотовилкова косачка за трева StaySharp™ Max
  Цена
  723,00 лв.
  Добави в любими

  Косачката за трева на Fiskars StaySharp™ Max предлага най-добрата производителност на рязане за превъзходно изживяване при косене. Косачката е безшумна, изключително маневрена, екологична и не се нуждае от ток или гориво.

   

 2. Кош за събиране на трева за косачка StaySharp™ Max - ogradina.bg
  Кош за събиране на трева за косачка StaySharp™ Max, 18 литра
  Цена
  91,00 лв.
  Добави в любими

  Кошът за събиране на трева се закрепва лесно за предната част на мотовилковата косачка Fiskars StaySharp™ Max. Той служи за ефективно събиране на тревата по време на косене и има вместимост от 18 литра. Кошът е направен от полиестер, устойчив на UV лъчи и мухъл и висококачествена стоманена рамка.

Настрой низходяща посока

2 Артикули

Поддръжка на тревните площи

Ето няколко съвета за поддържане на здрава тревна площ:

 • Косете тревата редовно: Редовното косене на тревата помага да я поддържате здрава, като премахва излишния растеж и позволява на слънчевата светлина да достигне до корените на тревата. Стремете се да косите тревата веднъж седмично и се уверете, че използвате остър нож на косачка, за да получите чисто рязане. Мотовилковата косачка за трева на Fiskars StaySharp™ Max предлага най-добрата производителност на рязане за превъзходно изживяване при косене. Косачката е безшумна, изключително маневрена, екологична и не се нуждае от ток или гориво.
 • Поливайте тревата обилно: Тревата се нуждае от обилно поливане около веднъж седмично или по-често при горещо и сухо време. Поливайте тревата сутрин или вечер, за да избегнете загубата на вода при изпаряване.
 • Наторете тревата: Използвайте висококачествен тор, за да осигурите на тревата необходимите хранителни вещества, за да расте. Следвайте инструкциите на опаковката на тора за правилното количество за употреба и честотата на приложение.
 • Контролирайте плевелите: Плевелите могат да се конкурират с тревата за вода и хранителни вещества, така че е важно да ги контролирате. Използвайте унищожител на плевели, специално предназначен за тревни площи, издърпайте плевелите на ръка или използвайте изкоренител на Fiskars.
 • Аерирайте тревата: Аерирането на тревата помага за подобряване на почвата и позволява на водата, въздуха и хранителните вещества да достигнат до корените на тревата. Използвайте аератор за трева или наемете такъв от градински център.